Obrázek podcastu Rychlá křídla

Audiokniha Rychlá křídla

Autor:

Ben Hunt

Délka:

10 hod 38 min

Čte:

Vít Dvorský

Vydavatel:

Publixing

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Řecký poklad - Mistři slova

Řecký poklad - Mistři slova

Životopisný román, který líčí osudy Heinricha Schliemanna – objevitele Troje. Příběh malého chlapce, kterému učaroval příběh Ilias a Odyssea. Svůj dětský sen, podívat se do Troje, si uchoval až do dospělosti a podřídil tomu i celý svůj život. Vypracuje se až na sanfranc…

Obrázek podcastu Propustka na svobodu

Propustka na svobodu

Historická freska odehrávající se na pozadí dějin Skotska, Anglie a Nového světa, jejímiž protagonisty jsou mladí lidé a jejich dobrodružná cesta za svobodou… Mladý Mack touží odnepaměti po svobodě, miluje zelené vrchy Skotska a sní o bílém domku, dětech a ženě. Je však…

Obrázek podcastu Přítelkyně z domu smutku

Přítelkyně z domu smutku

Příběh se odehrává na konci světa, ve světě zabsolutizovaného násilí, a já po napsání knihy zjistila, že snad žádné jiné prostředí není tak velkou autorskou příležitostí. Nikde jinde bych se nesetkala s lidmi tak rozdílnými, a současně tak otevřenými. Má hlavní autorská…

Obrázek podcastu Parabible

Parabible

Parabible: Tisková zpráva o našem prezidentovi Ježíši z Nošovic je aktuální, místy až provokativní biblickou parafrází. Její autor staví na své mnohaleté zkušenosti kazatele a překladatele Bible, aby nově obnažil pointy dávných evangelijních příběhů. Kniha, která se sta…

Obrázek podcastu Život víry 2022/01

Život víry 2022/01

Život víry 2022/01 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman, Kateřina Hodecová, Ludmila Hojková. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma: Přítel je bližší než bratr Jaký je dobrý přítel a jak ho získat? Kde je…

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil…

Obrázek podcastu Trujkunt I. - Kruhy

Trujkunt I. - Kruhy

Je to jen náhoda? Tajemé kruhy v obilí, piktogram v jehož středu je nalezena mrtvola a vedle ní knoflík od brucliku, vesty gorolského kroje. Je to jen náhoda? Druhý díl detektivní trilogie odehrávající se v nejvýchodnějším cípu naší země. Trujkunt je autorův název pr…

Obrázek podcastu Vila v Itálii

Vila v Itálii

Lia vždy snila o tom, že navštíví tyrkysově modré pobřeží Amalfi. Tenhle její sen ale nikdy nezahrnoval setkání s vlastním otcem, o jehož existenci neměla ani tušení. Teď však stojí před branami nádherné vily v Itálii, do které ji odmítají pustit. Díky staré fotografii …

Obrázek podcastu English Effectively

English Effectively

Anglická část knihy Jak se efektivně učit cizí jazyk namluvená rodilým mluvčím. Tato kniha umožnila tisícům lidí dostat se "za vodu" v angličtině. Pomohla zlomit jejich věčné začátečnictví, dodala jim sílu znovu a znovu nalézat chuť, čas, odvahu, motivaci. Pomohla najít…

Obrázek podcastu Můj strýc Odysseus

Můj strýc Odysseus

Majitel pohřebního ústavu vidí život trochu jinak. Román zachycuje dobu od přelomu století do třicátých let, v němž ožívá stará dobrá Vídeň i tehdejší Praha, a líčí příběh majitele pohřebního ústavu Pepiho Frajvalda, člověka širokého srdce. Výborně napsaný román zachycu…

Obrázek podcastu Království

Království

Do zapadlé vsi v norských horách se z ciziny vrací zdejší rodák Carl Opgard a přiváží s sebou návrh na výstavbu luxusního wellness hotelu. Jeho bratr Roy se těší, že v malém hospodářství, kde oba vyrůstali, bude konečně živěji. Jenže Carl s sebou přináší také velké prob…

Obrázek podcastu Děti plástve - Kniha první

Děti plástve - Kniha první

Pokračovaní strhujícího thrilleru Plástev jedu. Představte si svět, který je tak přelidněný, že povrch kontinentů je zastavěný do výšky několika set metrů, svět věčné tmy a nekonečného zmaru, v němž vedle lidí žijí zmutovaná zvířata a degenerované rostliny. Nepříliš vho…

Obrázek podcastu Sami v moři konkurence

Sami v moři konkurence

Při nelehké plavbě v moři konkurence se vám mohou hodit znalosti o správném přemýšlení na cestě za úspěchem – ve světě, životě a byznysu, o marketingu, podnikání, o myšlení člověka, který nechce prohrávat, o myšlení firmy, která touží uspět na konkurenčním trhu, o filos…

Obrázek podcastu Pelyněk: Díl 1

Pelyněk: Díl 1

Epocha vzducholodí, paromobilů a mechanických knih je na pokraji zkázy. Podaří se našim hrdinům odhalit tajemství ztracené elektřiny nebo zvítězí šáh ovládající záhadné síly pelyňku? Na dobrodružnou výpravu do země mýtických bytostí a vzácného dřeva se vydává lehkomysln…

Obrázek podcastu Život snů a skutečnosti

Život snů a skutečnosti

Jiří Hanzelka a Miroslav Zikmund odpovídají - každý sám zas sebe - na stejné otázky kolem svých životů a cest po světě. Dokument, který záměrně spojuje dva samostatné rozhovory tak, aby ještě více vynikl originální portrét známé cestovatelské dvojice.

Obrázek podcastu Deset

Deset

Neobyčejný deník obyčejné holky. Život je hned veselejší, když máte kamarádku, jako je Viki Perryová! Viki Perryová má deset. A deset, to už NĚCO znamená! Znamená to dvojciferné číslo narozenin, více odpovědnosti a skoro už i postup na druhý stupeň základní školy. Deset…

Obrázek podcastu Blízcí

Blízcí

Fotografka Bára se přestěhuje za svým partnerem Igorem na venkov, kde místo klidu narazí na tvrdou realitu. Nepřijetí ze strany jeho přátel a rodiny, v čele s neústupnou a manipulativní matkou Jarkou, ji vrhá do nejistoty. Postrádá starý život, zápasí s tvůrčí krizí a č…

Obrázek podcastu Krajina pistolníků

Krajina pistolníků

Městečko zvané Confusion se stalo centrem násilí a bezpráví. Je to místo, kde své útočiště našli zloději a jiní vyvrhelové společnosti, kteří sem přišli na hon za zlatem. Existuje ještě nějaká šance, že ve městě opět nastane klid a spravedlnost? Na scénu přichází Matt …

Obrázek podcastu Anglické konverzační otázky a odpovědi pro pokročilé

Anglické konverzační otázky a odpovědi pro pokročilé

Anglické konverzační otázky a odpovědi pro pokročilé Toto jsou konverzační otázky a odpovědi a navazují na úspěšnou úroveň pro středně pokročilé. Tato audiokniha je o jednu úroveň náročnější a o 6 minut rychlejší. Tempo je už hodně podobné tomu, jako kdyby na vás někd…

Obrázek podcastu Metráček I.

Metráček I.

Nemožně tlustá holka se nevzdává. Hledání sebe sama, svého sebevědomí i místa na světě a mezi přáteli. To jsou témata, která v dospívání řeší každý mladý člověk. Korpulentní Jitka se postaví posmívání svých spolužáků svou odhodlaností ukázat jim, že i „nemožně tlustá h…

Obrázek podcastu Spejbl & Hurvínek a Zlatá zebra 2

Spejbl & Hurvínek a Zlatá zebra 2

"Máš štěstí, ty i tvoji kamarádi, že vaším rozhlasovým učitelem bude jeden z nejlepších znalců všech předpisů na světě, a tedy i předpisů dopravních. Bude jím taťulda, Josef Spejbl. Pro případ, že by ti jeho výklad přece jenom nebyl docela úplně jasný, budu samozřejmě p…

Obrázek podcastu Co já vím?

Co já vím?

O filmařině, o lidech, vítězstvích i prohrách. "Já to psát nebudu, ty to napiš, bude to vlastně můj život, jak ho prožil Jan Novák," řekl Miloš Forman Janu Novákovi. Výsledkem spolupráce je kniha Co já vím?. Kniha o úspěšném, českém a světovém režisérovi, scenáristovi a…

Obrázek podcastu KONIÁŠ –  Na válečné stezce

KONIÁŠ – Na válečné stezce

Legendární hrdina české fantasy, Koniáš, se v příběhu "Na válečné stezce" toulá až po nejzazších územích Crambijského impéria. Původně to měla být spíše badatelská výprava, ale to by nebyl Koniáš, aby se nepřipletl do opravdu velkých problémů. Čeká ho setkání nejen s pr…

Obrázek podcastu Kirké

Kirké

Když se narodila, neměli pro to, co byla, žádné pojmenování. Dali ji jméno Kirké a nazvali nymfou, protože měla být jako ty ostatní. Ale malá Kirké je jiná, protože nemá božskou moc. Trápí ji pošklebky sourozenců: k čemu je v říši bohů nymfa mluvící lidským hlasem? Tepr…

Obrázek podcastu Markéta Přemyslovna

Markéta Přemyslovna

I princezny touží po lásce. Historický příběh zasazený do období počátku 14. století, v němž Václav II. vzpomíná na své neradostné dětství na Bezdězu a jeho nejmladší dcera Markéta prožívá první milostná okouzlení. V historické romanci zasazené do roku 1300 se prolíná o…