Audiokniha Rumcajsovy loupežnické pohádky

Adam ze Zbraslavi a případ královských diplomatů
Adam ze Zbraslavi se vydává rozplést záhadné vraždy a útoky, které ohrožují diplomatická jednání o sňatku Elišky Přemyslovny s Janem Lucemburským. Adam pod Eliščinou záštitou přijímá roli vyšetřovatele a putuje až do Mohuče, kde se zaplete do sítě nebezpečných intrik. S…

V bílém plášti
Svorníkem povídkové sbírky jedněch z nejlepších českých autorů současnosti jsou postavy mužů a žen v bílých pláštích, na jejichž práci závisí naše zdraví a mnohdy i život. Příběhy z prostředí nemocnic, sanitek i zubařských ordinací, ve kterých na nemoci, přicházející st…

Čekání na smích
Vídáte ho na obrazovce, ale teď máte možnost poznat Karla Šípa i z jiné stránky. Tato autorizovaná biografie vás zavede do zákulisí života muže, který se stal nedílnou součástí naší televizní scény. Nečekejte suchý výčet kariérních úspěchů – tahle kniha je plná lidskost…

Nevhodný návrh
Sophii Beckettové se nikdy ani nesnilo, že se jí podaří vklouznout na vyhlášený maškarní ples lady Bridgertonové, natož se tam seznámit s "krásným princem". Přestože je dcerou hraběte, zlá nevlastní matka ji odsoudila do role služebné. Teď se však Sophie v náruči šarama…

Kate v záři reflektorů
Kate Garfieldová a Anderson Walker jsou nejlepší přátelé a tráví spolu všechen čas. Navzdory všeobecnému přesvědčení na sobě ale rozhodně nejsou závislí. Jezdí spolu na divadelní zkoušky? Jasně, je to ekologické a efektivní. Radí se navzájem o každém životním rozhodnutí…

Skleněný hotel
Náš svět je plný hranic a lidský život je o jejich překračování… Barmanka Vincent sní o zajištěné existenci, její nevlastní bratr Paul o umělecké kariéře, ovdovělý finančník Jonathan o vztahu bez závazků. Jejich sny se jim vyplní – ovšem jak už tomu v životě bývá, vždyc…

Časotvorba
Je váš časový deficit stále na hraně? Máte každý den pocit, že ačkoliv máte napilno, nedokážete se pořádně ničemu věnovat a vaše cíle míjíte? Pak je tato revoluční audiokniha přesně pro vás! Staňte se Časotvůrci a získejte zpět kontrolu nad vlastním dnem i životem V a…

Křišťálový klíč I.
Šestidílná kronika severočeského podnikatelského rodu Heřmanů se odehrává v období od konce 17. století až do zrušení nevolnictví na konci 18. století. Barvité osudy členů rodu, kteří se stanou sklářskými a textilními podnikateli, umělci, úředníky i učenci, se prolínají…

Proč nepožádali Evanse?
„Zdálo se mi, že jsem slyšel výkřik! Doufám, že můj míček nikoho nezranil.“ Během nepříliš vydařené hry na golfovém hřišti v Marchboltu objeví Bobby s doktorem Thomasem u odpaliště na obávanou sedmnáctou jamku muže, který spadl z útesu. Syn místního vikáře, jenž u nebo…

Spolčení hlupců
Ignácius Reilly, dnes už legendární postava, je výstřední třicátník s akademickým vzděláním, který odmítá pracovat a žije se svou ovdovělou matkou. Notorický mudrlant a zápecník Ignácius považuje za své životní poslání sepsání význačného díla, ve kterém odhalí pomýlenos…

5 jazykov lásky
Niekto túži po pozornosti, iný po pochvale; pre niekoho sú veľmi dôležité darčeky, pre ďalšieho vymenená žiarovka či ožehlená košeľa a zas iný potrebuje fyzický dotyk. Audiokniha vám objasní každý z týchto jazykov, pomôže vám objaviť jazyk lásky vás a vášho partnera a d…

Tma
Triler, z ktorého vás zamrazí až do špiku kostí! Jozef Karika nám už neraz dokázal, že má jedinečný talent na vybudovanie mrazivej atmosféry, ktorý sa snúbi s rozprávačským majstrovstvom. Aj preto je jeho knihy tak ťažké odložiť. Napriek tomu, že nám pri nich behá mráz …

Tátou každý den
Promyšlená každodenní příručka plná inspirativních citátů a rad od autora bestselleru STOIKŮV PRŮVODCE NA KAŽDÝ DEN - povinná literatura pro každého otce. Co to znamená být skvělým otcem? A jak se jím stát? Rodičovství je role naplněná neuvěřitelným smyslem a účelem, kt…

Tři muži na toulkách
Humoristický román Jeromea Klapky Jeromea Tři muži na toulkách je volným pokračováním velmi slavného a oblíbeného románu Tři muži ve člunu. Nerozluční přátelé Harris, Jerome a Georg se tentokrát vydávají na poznávací výlet po Německu, aby se vymanili ze stereotypu rodi…

Poslední stupeň důvěrnosti
Hlavním hrdinou románu Ivana Klímy je evangelický farář Daniel Vedra, který ztrácí svoji dosud pevnou víru poté, když se zamiluje do jiné ženy. Dřívější svět jistoty se od okamžiku přestoupení zakázané lásky hroutí a na místo Boha nastupuje jen neprostupné mlčení doprov…

Tajemství
Neskutečný příběh Anežky České. Magnesia Litera 2022 za debut roku. Co vedlo vzdělanou dívku plnou života, dceru českého krále Přemysla Otakara I., o jejíž ruku žádal sám císař, k rozhodnutí vzdát se světské moci, tělesné lásky a stát se jeptiškou? Příběh, který román T…

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích
Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše …

Bezmocná
Do království Ilya patří jen výjimeční lidé… Elita už po desetiletí disponuje zvláštními schopnostmi, jež jí daroval Mor. Ačkoliv ne všichni měli to štěstí, že nemoc přežili a zároveň dostali do vínku moc. A právě ti jsou doslova Obyčejní. Když je král vykáže z královst…

Jistě, pane ministře 2
V druhé části satirického sitcomu z prostředí vysoké politiky, sledujeme Hackerovo nikdy nekončící drama směřující až k dobytí premiérského postu. Jim Hacker opět bojuje proti byrokracii a snižování přezaměstnanosti ve státní správě. Mezi ním a realitou ovšem neochvějně…

Buď sám sebou – jdi vlastní cestou
V této knížce najdete znovu cestu ke svému životu. Získáte chuť žít – a to není málo. Spolu nebudeme filozofovat, ale podáte si ruku se samotným životem. Jsme tady všichni na krátkou chvíli a byla by škoda stát celý život na nástupišti při čekání na ten „správný“ vlak. …

Cesta – od punku ke svobodě
Jak to vypadá, když se punkový bubeník rozhodne nepít, nekouřit a nedrogovat? Lukáš Vincour napsal autobiografickou knihu o tak trochu netradiční cestě člena několika úspěšných hudebních skupin. Nahlédnete do zákulisí kapel, se kterými se vypracoval od prvních koncertů …

Destination Karminia
Audiokniha Destination Karminia namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň B1 pro středně pokročilé posluchače. Young professor Peng is looking for archaeology enthusiasts to help her in the search for the lost city of Karminia. Are you ready to follow her and her frie…

Pozdní sibiřské odpoledne
Říká se, že láska hory přenáší, že zamilovaní dokážou pro své milé udělat cokoli. Ale jaké to je, když všichni milují jednoho člověka? Vítejte v Rusku po epidemii finské krvácivé horečky, která v roce 1915 vyhladila téměř celé lidstvo. Na troskách civilizace se rodí no…

Mrtvé ženy
Sandra. Melissa. Jayne. Michelle. Nebo alespoň její část. A jména přibývají. Detektiv Hank Giorgio řeší čtyři případy, které spojuje jeden faktor – na začátku byla mrtvá žena. Jeho zběsilému tempu vyšetřování a jedinečným deduktivním schopnostem možná nestačí jeho koleg…