Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Roztěkané: Jak se žije ženám s ADHD

Audiokniha Roztěkané: Jak se žije ženám s ADHD

Obrázek podcastu Vymazlené vraždy - Důkaz proti lásce

Vymazlené vraždy - Důkaz proti lásce

Uprostřed Radotínského lesa se nachází zastřelený muž v kontejneru zamčeném zevnitř. Pistole uvnitř není. Na druhém konci Prahy hospodská rvačka končí smrtí. Stejkový nůž prorazil spánkovou kost. V Liberci došlo k otravě extrémní dávkou upravené Viagry. Vzal si ji a ček

Obrázek podcastu Album pohádek "Supraphon dětem" 12. - Kam padají hvězdy, Kulfáček, Rada rádce Bonifáce aj.

Album pohádek "Supraphon dětem" 12. - Kam padají hvězdy, Kulfáček, Rada rádce Bonifáce aj.

Jedenáctý díl miniserie Album pohádek "Supraphon dětem" představuje opět svým malým i velkým posluchačům výběr známých i méně známých pohádek vyprávěných i dramatizovaných. Pohádky Kam padají hvězdy, Kulfáček, Rada rádce Bonifáce patří mezi dramatizované; účinkují v nic

Obrázek podcastu Kouzla skřítka Metroníčka

Kouzla skřítka Metroníčka

Další z řady kouzelných rozhlasových pohádek v režii Jana Bergera a s báječným hereckým obsazením. Nenechte si ujít!

Obrázek podcastu Čaroděj Zeměmoří

Čaroděj Zeměmoří

Zeměmoří je fascinující svět, kde se někteří lidé rodí obdařeni magickým talentem. V obyčejném kovářském synku Dunym rozpozná jeho teta, vesnické čarodějka, velké kouzelnické schopnosti. Když pak krajem prochází mlčenlivý mág Ogion, pošeptá chlapci při obřadu průchodu j

Obrázek podcastu Malinský: Šťastné a veselé... 9 pohádek pod stromeček

Malinský: Šťastné a veselé... 9 pohádek pod stromeček

Vánoční pohádky Zbyňka Malínského voní jehličím, vánočním cukrovím a jsou milým dárkem pod stromeček. Zásluhu na tom mají také tři velcí vypravěči, jejichž hlasy důvěrně znají nejenom děti, alei jejich rodiče.

Obrázek podcastu Ruština na cesty

Ruština na cesty

Děkujeme za zájem o poslechový kurz Ruština na cesty A1 -B1. Kurz je určen pro začátečníky až středně pokročilé a zaměřuje se na slovní zásobu a fráze, které můžete využít při jak služebním, tak soukromém cestování Kurz je založen na kontextovém učení, to znamená, že s

Obrázek podcastu Rozum a cit

Rozum a cit

Světoznámý příběh o osudových láskách, nadějích a milostných zklamáních. Osudových lásek, nadějí, ale i zklamání nejsou ušetřeny Elinor a Marianna, hrdinky slavného románu britské autorky Jane Austenové Rozum a cit. Podle něj natočila v roce 2001 režisérka Hana Kofránko

Obrázek podcastu Operativec. Pravidlo tří zdrojů

Operativec. Pravidlo tří zdrojů

Špionážní thriller odehrávající se na Středním východě a v České republice. Kriminalista z brněnské policejní expozitury David Prokop nemá moc důvodů věřit místním kurdským obchodníkům, kteří často jednají ve svém zájmu. Vypadá to však, že by si díky nim mohl došlápnout

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Průcha: Hrdinové okamžiku. Monology českých herců a hereček

Průcha: Hrdinové okamžiku. Monology českých herců a hereček

Původní 2LP album DV 15255 "Hrdinové okamžiku. Monology českých herců a hereček" bylo jakousi galerií podobizen výrazných hereckých tváří vytvořenou hercem Jaroslavem Průchou. Zahajuje ji FRANTIŠEK KRUMLOVSKÝ, herec z Tylovy družiny, patriarchou českého herectví je zván

Obrázek podcastu Ruka / Wallanderův svět

Ruka / Wallanderův svět

Desátý díl série případů komisaře Wallandera skrývající novelu a autorův doslov. Po třiceti letech na stejném pracovním místě chce unavený a nevrlý komisař Kurt Wallander konečně něco změnit. Když se mu naskytne příležitost koupit starý statek s rozlehlou zarostlou zahr

Obrázek podcastu Hovory o józe a mystice č. 4

Hovory o józe a mystice č. 4

Džňána jóga, stezka poznání pravého Já a mantra jóga, společná meditace. Záznam z přednášky v Ostravě. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Obrázek podcastu Grym, Němcová, Říha, Straka: Kmotr čert a 5 dalších pohádek

Grym, Němcová, Říha, Straka: Kmotr čert a 5 dalších pohádek

Celkem šest milých pohádek s tematikou čertů. Autory jsou Vladimír Straka, Pavel Grym a Božena Němcová.Album plné pohádek je namluveno Vladimírem Brabcem, Čestmírem Řandou, Jiřím Klemem a dalšími interprety.

Obrázek podcastu Plzeňské strašení

Plzeňské strašení

Plzeňské strašení - audiokniha obsahuje zpívané i mluvené pověsti z plzeňského kraje. Účinkují Martin Stránský a skupiny Strašlivá podívaná, Navzájem, Démophobia, Slepá kolej a další. Plzeňské strašení je album plné mluveného slova a písní s tématikou o strašidlech a mě

Obrázek podcastu Z povídek Oty Pavla 2.

Z povídek Oty Pavla 2.

Povídky českého spisovatele a novináře Oty Pavla čtou: Jaromír Spal, Marek Eben, Jiří Klem, Bořivoj Navrátil a Jiří Lábus.Ota Pavel, původně Popper, se narodil roku 1930 rodičům, které známe z jeho povídek: otec Leo byl obchodní cestující a maminka Hermína zajímavá a si

Obrázek podcastu Svatební cesta do Jiljí (četba výběr)

Svatební cesta do Jiljí (četba výběr)

Toho druhého nejlíp poznáš, když s ním cestuješ. Vypravěč příběhu, trochu suchopárný pětatřicátník milující pořádek a řád, si chce otestovat svoji vyvolenou, dívku, která neumí číst v mapách a je na jeho vkus poněkud romantická a nesystematická. Vypraví se s ní na předs

Obrázek podcastu Agent JFK – Armády nesmrtelných

Agent JFK – Armády nesmrtelných

Jeden z otců současné školy české akční sci-fi – Jiří Walker Procházka – pokračuje v příbězích proslulého agenta Johna Francise Kováře. A tentokrát čistě v kulisách historické fantasy! Rabi Löw, stvořitel Golema, je jeden z nejmocnějších mágů světa. I jemu však přijde

Obrázek podcastu Kniha hřbitova

Kniha hřbitova

Neodvážíš-li se ničeho, pak na konci dne nic bude vše, co jsi získal. Hřbitov není místo, kterého bychom se měli bát. A Neil Gaiman nás o tom přesvědčí. Jedna ze sta nejlepších knih z oblasti young adult podle časopisu Time. Chtělo by se říct, že Nikdo Owens (v originál

Obrázek podcastu Královnin nápadník

Královnin nápadník

Vášeň, intriky, vražda. Alžběta I. nastupuje na trůn. Píše se rok 1553 a anglický král Eduard VI. umírá. Na uvolněný trůn nastupuje Alžběta I. Kdo stojí v cestě její lásce s Robertem Dudleyem? Jeho žena Amy! Píše se rok 1553 a anglický král Eduard VI. umírá. Nastává bo

Obrázek podcastu Tma

Tma

Triler, z ktorého vás zamrazí až do špiku kostí! Jozef Karika nám už neraz dokázal, že má jedinečný talent na vybudovanie mrazivej atmosféry, ktorý sa snúbi s rozprávačským majstrovstvom. Aj preto je jeho knihy tak ťažké odložiť. Napriek tomu, že nám pri nich behá mráz

Obrázek podcastu Válka s Mloky

Válka s Mloky

„Vy blázni, přestaňte konečně krmit Mloky!“ / Geniální nadčasová temná budoucnost světa. Ostrá satira ukazuje na příkladu Mloků, že nelze kohokoli bezskrupulózně využívat, aniž by přišel zasloužený trest ohrožující existenci celého lidstva. Zpočátku jsou Mloci roztomil

Obrázek podcastu Hovory o józe a mystice č. 7

Hovory o józe a mystice č. 7

Vnitřní život, jeho podstata a včem spočívá. Metody vnitřního života - praxe jógy a mystiky. Přednáška v Táboře z října 1998. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Obrázek podcastu Siddhartha

Siddhartha

Povídka Siddhárta nese podtitul "indická báseň" a vypráví příběh bráhmanského syna Siddhárthy odehrávající se ve starověké Indii v době Buddhových časů. Siddhártha spolu se svým společníkem Góvindou opouští svůj domov a vydává se na náročnou a stratiplnou cestu hledat s

Obrázek podcastu Žil jsem zbytečně

Žil jsem zbytečně

Četba na pokračování z rukopisu vlastního životopisu významného českého národohospodáře a publicisty Jiřího Hejdy odsouzeného na doživotí v procesu s dr. Miladou Horákovou.Hejdova autobiografie Žil jsem zbytečně: román mého života mohla být vydána až po roce 1989. Rozhl

Obrázek podcastu GUMP - Jsme dvojka

GUMP - Jsme dvojka

Nová Gumpova cesta začne přesně tam, kde ta předchozí skončila. Se svým milovaným Béďou Kozím Bobkem projdou příběhem, který už jim dávno předtím napsaly hvězdy. Audiokniha pro všechny, kteří dokážou číst ze psích očí, ale i pro ty, kteří to zatím neumějí nebo nevěří, ž