Audiokniha Roztěkané: Jak se žije ženám s ADHD

Zoo v kufru
Nejdřív zvířata, až potom zoo! Kniha vypráví o šestiměsíční cestě, kterou v roce 1957 podnikli Gerald Durrell s manželkou do západní Afriky, aby získali zvířata pro vlastní zoo. Kniha vypráví o šestiměsíční cestě, kterou v roce 1957 podnikli Gerald Durrell s manželkou d…

Případ Aleny Struskové
Vražda kvůli uniformě SS. Když zmizí stará dáma Alena Strusková, najme pražská židovská obec detektiva, aby ji vypátral. Stopy vedou až ke konci druhé světové války. Když se ztratí svérázná stařenka Alena Strusková, narozená těsně po válce, nejprve tomu nikdo nevěnuje z…

Tajemství polárního moře
Pamětníci to potvrdí, mladší snad uvěří - ti, kteří prožívali svá "raná" léta v průběhu 50. a 60. let, poměrně hodně četli. A pokud měli rádi knihy dobrodružné, napínavé, cestopisné, ale také z oblasti žánru literatury sci-fi, rozhodně jim neunikla kniha s názvem 'Trose…

Pride and Prejudice
Audiokniha Pride and Prejudice namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň B1 pro středně pokročilé posluchače. Mrs Bennet has five daughters and they are all unmarried. When rich, single Mr Bingley comes to live in the area, she is sure that he will be the perfect husb…

Měsíční zahrady
V téhle válce už jde většině vojáků pouze o přežití, nebo o pomstu… Malazská říše, kdysi skromný ostrovní stát, se pod vedením nové císařovny Laseen nezadržitelně rozpíná napříč kontinentem zvaným Genabakis. Po dobytí Dřevnova svůj nenasytný zrak nyní upřela na Darúdžis…

Nůž
Když se světoznámý spisovatel stal v létě roku 2022 obětí vražedného útoku, tragickou událost přežil s vážnými zraněními. Nůž v rukou atentátníka však nezanechal stopy pouze na jeho těle, ale zasáhl i autorovu mysl. V pronikavé a hluboce otevřené zpovědi, jež je považo…

Věštba numerologickými kostkami
Máte otázky, na které byste rádi znali odpověď? Chcete vědět, co máte nyní řešit, co se skrývá za Vaším neúspěchem? K věštění potřebujete pouze dvě desetimístné kostky a své otázky. Prostřednictvím numerologie, konkrétně pomocí vibračních vlivů jednotlivých číslic, Vám …

Josef Mareš: Moje případy z 1. oddělení
Běžel jsem k útočníkovi, křičel na něj, ať nechá paní na pokoji a nůž pustí na zem. Jenže nepustil, a tak jsem mu chytil ruku, začal ji kroutit a do toho zhaslo světlo. Zkroucenou ruku jsem si pro jistotu chtěl dát před sebe a najednou vidím, že v ní žádný nůž není. V t…

Písečníci a jiné povídky
Sci-fi povídky s nádechem hororu. Sedm raných sci-fi povídek autora Hry o trůny s prvky hororu a sugestivní, leckdy poetickou atmosférou. Titulní povídka Písečníci založila autorovu světovou proslulost. Sedm raných sci-fi povídek s prvky hororu autora Hry o trůny dokážo…

Most sebevrahů
Lenina sestra, dvojče, se zabila skokem z mostu. Jenže Lena této oficiální policejní verzi nevěří a je odhodlaná udělat cokoli, aby odhalila pravdu. Proto se rozhodne setkat se s policistou, který nalezl mrtvé tělo. Na jeho líčení ovšem něco nesedí. A jakmile se začnou …

Pohřbení andělé
Když Faye Bakerová objeví za zdmi svého nového domu dětskou lebku, je k vyšetřování povolána inspektorka Lottie Parkerová. Dům už léta vlastní rodina Fayeina přítele Jeffa, takže když se Jeff začne chovat podezřele, Lottie zajímá, co by mohl skrývat... A pak jedenáctil…

Pražský vampýr
Obchází Prahou nadpřirozené zlo? Jiří Adam z Dobronína už vyšetřoval mnoho zločinů, ale u žádného z nich to nevypadalo, že vrahem je upír! Další historická detektivka oblíbeného spisovatele se odehrává v kulisách Prahy začátku 16. století. V dalším detektivním příběhu s…

Letí, letí svatojánci
Rozhlasová pohádka s písničkami. S použitím některých motivů z knížky Jana Karafiáta Broučci napsal Ivo Fischer.Scénář si z předlohy vzal sice jen některé pasáže, oproti Karafiátovi však hmyzí svět obohatil o další postavy. Kouzelné nastudování Jiřího Horčičky obsahuje …

Mizera
Krutý, chladnokrevný… Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj manžel. Cillian ovšem nedělá laskavosti zad…

Kubátová: Jak se dal Trautenberk na čáry máry
Od autorky námětu televizního večerníčku "Krkonošská pohádka".

Hovory o józe a mystice č. 1
Vyprávění o vlastní cestě a odpovědi na dotazy hledajících. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Poslední Mohykán
Tenhle příběh uchvacoval, uchvacuje a bude uchvacovat děti i dospělé. Howgh. Slavný dobrodružný příběh na motivy skutečných událostí francouzsko-indiánské války z roku 1757, který proslavil film s Danielem Day-Lewisem a Madeleine Stoweovou. Poslední Mohykán, nejznámější…

Hříchy pro posluchače rozhlasu 3 - Proč tolik mrtvých
Proč tolik mrtvýchPojítkem všech rozhlasových Hříchů je investigativní novinářka a rozhlasová reportérka Denisa Králová, kterou zločin přitahuje. Má přátele z řad kriminalistů, takže se snadněji dostane do zákulisí zločinu....Osoby a obsazení: Denisa Králová, novinářka …

Pohádky 6
Pohádky staršího data i pohádky novější, známé i méně známé, pohádky dramatizované, pohádky poučné, výchovné, pohádky pro radost. Nikdy jich není dost! Již šestý díl naší miniserie Pohádky určené pouze pro digitální obchody je tady.

Zločiny s tajemstvím
Audiokniha Zločiny s tajemstvím – speciální edice bez hudebních předělů a podkresů. Soubor sestavil autor Vlastimil Vondruška. Edice obsahuje tyto tituly: Apage satanas! – čte Aleš Procházka Ďáblův sluha – čte Jan Hyhlík Adventní kletba – čte Aleš Procházka Strážce bole…

Nebožtík Mattia Pascal
Mladík Mattia Pascal se z boháče stane takřka žebrákem, jeho manželství ztroskotá na zlé tchyni. Nejkrásnějším snem je mu uniknout z této ponižující situace. Lze však opustit to, čím jsme byli a stát se někým úplně jiným? Zvolit si nový osud? Ten nový člověk, ten druhý …

Bereme, co je
Pavla, hrdinka generačního románu Bereme, co je, se narodila po druhé světové válce. Její prarodiče, cihelňáci z předměstí Vídně, přijali výzvu prezidenta Beneše k zahraničním Čechům, a vrátili se do původní vlasti. Byla počata devatenáctiletou Vídeňankou a stejně mladý…

Macourek: Mach a Šebestová za školou
Trojice tvůrců - M. Macourek, P. Nárožný a A. Born - přivedla na svět nesmrtelné postavičky dvou žáků III. B, kterým se dějí neuvěřitelné věci. S pomocí kouzelného sluchátka mohou hrdinové létat, cestovat do minulosti i do budoucnosti, zmenšovat se a zvětšovat, měnit zv…

Novičok nebo kulka
„Označují je za zrádce, nepřátele režimu, odpadlíky či prostě jen za nepohodlné oponenty režimu a neštítí se ničeho – ani vraždy.“ Šokující informace o tom, jak Putinovo Rusko zachází s lidmi, kteří jsou mu nepohodlní a že se v rámci jejich umlčení neštítí ničeho – ani …

Polícia v rukách mafie
"Pri požiari starej poľovníckej chaty sa nájdu obhorené pozostatky bývalého kriminálnika. Bola to nešťastná náhoda alebo dokonalý zločin? Autor stál v roku 2012 pri zrode elitného policajného útvaru NAKA (Národná kriminálna agentúra), kde získal inšpiráciu pre svoje kni…