Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Řím

Audiokniha Řím

Délka:

6 hod 4 min

Čte:

Jitka Ježková

Vydavatel:

Bambook

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Pes, základ rodiny a státu

Pes, základ rodiny a státu

U Hechtových je hlavou rodiny Anděl, inteligentní a vychovaný labrador. Všechny budí, na všechny dohlíží. Co se ale stane, když se ztratí? V komedii Miroslava Vaice uslyšíte vedle Pavla Soukupa s Miroslavem Táborským také třeba Elišku Balzerovou nebo Davida Novotného.Os

Obrázek podcastu Doteky stínů

Doteky stínů

Čtvrté pokračování série DOTEKY Romana Cílka přináší dalších devět detektivních povídek, napsaných podle skutečných příběhů z kriminálních archivů v podání devíti špičkových českých interpretů. Zároveň jde o úplně poslední audioknižní práci předčasně zesnulého Norberta

Obrázek podcastu 50 nejznámějších bajek

50 nejznámějších bajek

Nejznámější bajky v interpretaci oblíbených českých herců Krátké pohádkové příběhy ze zvířecí říše obsahující užitečné ponaučení. Převyprávěné bajky Ezopa, La Fontaina a Krylova jsou přístupné i nejmladším posluchačům předškolního věku, mohou být zdrojem poučení i pro

Obrázek podcastu Angličtina pre mierne pokročilých B1 - časť 2

Angličtina pre mierne pokročilých B1 - časť 2

Ďakujeme za váš záujem o kurz Angličtina pre mierne pokročilých B1 - časť 2. Kurz je určený pre mierne pokročilých študentov, ktorí už angličtinu študovali jeden alebo dva roky a majú osvojené jej základy. Kurz je založený na kontextovom učení, to znamená, že sa naučíte

Obrázek podcastu Princezna na verpánku

Princezna na verpánku

Rozhlasová pohádka z r. 1982. Princeznám vždycky vybírají ženichy jejich rodiče. Žofinka si ho ale našla sama. Ševce! Umanutá princezna si neustále vymýšlí. Odmítá vstát z postele, protože nemá puntíkaté šaty. Nechce si vzít nápadníka, kterého jí vybrali její rodiče. Žo

Obrázek podcastu Pavel: Jak jsem potkal ryby

Pavel: Jak jsem potkal ryby

Komentář k původnímu LP 1 18 1863 z roku 1976: Jednoho podzimního večera zaujatě vyprávěl Ota Pavel o své představě zaměstnání. Chtěl být převozníkem. Na břehu řeky by měl malý domek a loďkua nejvíce by ho zajímal fialový západ slunce, když je řeka klidná a potom nejrůz

Obrázek podcastu Nebojte se klasiky! 20 Bicí nástroje a klavír aneb Uhodit hřebíček na hlavičku

Nebojte se klasiky! 20 Bicí nástroje a klavír aneb Uhodit hřebíček na hlavičku

Bum, řach, prásk, křup, vrz, chrum, švuňk, cink. Už chápete? Bicí! Který nástroj vypadá jako obří hrnec ze školní jídelny potažený látkou? Ano, tympán! A který připomíná kuchyňské police? A který zní jako struhadlo? A který jako cinkání skleničkami? A který zní jako vít

Obrázek podcastu Cesta kolem světa na gramofonových deskách

Cesta kolem světa na gramofonových deskách

Rukopis objevený v rozhlasovém archivu. Rekonstrukce série Čapkových přednášek z roku 1933 s autorovými deskami. Připravil Václav Cibula. Účinkují Radim Vašinka a Pavel Soukup.

Obrázek podcastu Stezka Českem

Stezka Českem

Dobrodružství a radost z chůze zaručeny. Audiokniha k prvnímu oficiálnímu přechodu po hranicích republiky. Stezka Českem, to je první oficiální přechod po hranicích republiky tvořící tisícikilometrovou trasu po jižní části a tisícikilometrovou po severní. Jak se z nápad

Obrázek podcastu Moyzesová: Pověsti moravských hradů a zámků

Moyzesová: Pověsti moravských hradů a zámků

Milovníci lidových písní, oslavených a proslavených kapelou Čechomor a zároveň ti, kteří mají rádi tajemno, staré pověsti, strašidla a záhady, ti všichni budou mít na této desce pastvu pro uši i prostor pro vlastní fantazii. Hrady a zámky se ve své tajuplnosti odpradávn

Obrázek podcastu Počkat, já jsem šéf?!?

Počkat, já jsem šéf?!?

Všechny aspekty vedení týmu na jednom místě Tato audiokniha není jen další průvodce managementem, je to nezbytný nástroj, který vám dodá sebejistotu a znalosti potřebné k tomu, abyste zazářili v roli manažera. Economy vás provede každým aspektem vedení týmu, od základů

Obrázek podcastu Němčina do práce A1-B1

Němčina do práce A1-B1

Ďakujeme za váš záujem o kurz Nemčina do práce A1-B1. Kurz je určený pre začiatočníkov až stredne pokročilých a zameriava sa na slovnú zásobu, ktorú môžete využiť v práci a pri obchodných kontaktoch so zahraničnými partnermi. Kurz je založený na kontextovom učení, to zn

Obrázek podcastu Rok na vsi

Rok na vsi

Rok na vsi - obsáhlá kronika vesnice Hrabůvka. Děj, ve kterém defilují vesnické postavy a postavičky viděné s úctou, láskou, humorem, účastí i odstupem, výrazně rytmizuje koloběh přírody, která se stává dalším hrdinou kroniky. Autor dramatizace Miroslav Krobot v koresp

Obrázek podcastu Španělština pro středně pokročilé B2

Španělština pro středně pokročilé B2

Děkujeme za zájem o poslechový kurz Španělština – slovní zásoba pro pokročilé B2. Kurz je určen pro pokročilé uživatele, a s jeho pomocí si nejen rozšíříte pokročilou slovní zásobu, ale také zopakujete složitější gramatické jevy Kurz je založen na kontextovém učení, to

Obrázek podcastu Toulky českou minulostí 1001-1050

Toulky českou minulostí 1001-1050

Milí přátelé, zveme Vás na procházku českou minulostí s poutavým výkladem o zásadních událostech českých dějin. Toulky českou minulostí, dnes už obsáhlé dílo rozdělené dle jednotlivých období, doplní nové vydání dílů 1001-1050.

Obrázek podcastu Tri nevesty

Tri nevesty

Príbehy o nevestách z rôznych kútov sveta inšpirované bulharskou, mongolskou a vietnamskou ľudovou rozprávkou. Žil raz v ďalekej krajine mocný kráľ, ktorý sa rozhodol, že už je čas oženiť sa. Ale za koho? Hútal a hútal, ale za vcelý svet si nevedel prdsatviť, aká by ma

Obrázek podcastu Matýsek čaroděj

Matýsek čaroděj

Z Černého dolu se ozývá písnička, ve které se zpívá, že nedaleko odtud stojí Černý dům a v něm bydlí Černý pán, a právě tam se vypraví ševcovský syn Mates žádat o službu...

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Anglická gramatika 1

Anglická gramatika 1

Poslouchejte v autě, při sportu či relaxaci… Poslechový kurz Anglická gramatika 1 je určen pro začátečníky a mírně pokročilé. V jednadvaceti lekcích si procvičíte číslovky, sloveso být, zájmena, předložky, věty v přítomném čase prostém a průběhovém, způsobová slovesa, n

Obrázek podcastu O ebenovém koni

O ebenovém koni

Pohádka inspirovaná Pohádkami tisíce a jedné noci nás zavede do oblasti bývalé Persie, kde se odehrál příběh, jehož děj se točí kolem létajícího koně ze vzácného ebenového dřeva. Právě on přiměje k slzám princeznu Dalidu, zatímco jejímu bratrovi princi Hasanovi přinese

Obrázek podcastu Francouzština pro začátečníky A1 - A2

Francouzština pro začátečníky A1 - A2

Děkujeme za zájem o kurz Francouzština pro začátečníky A1_A2. Kurz je určen pro úplné i falešné začátečníky, takže pokud jste se francouzsky učili před nějakou dobou a chcete si základy důkladně zopakovat, je určen právě pro vás. Kurz je založen na kontextovém učení, to

Obrázek podcastu Malé lesní pohádky

Malé lesní pohádky

Proč dělá jelen po lese zrcátka Jelen samotář se zamiloval do krásné Vendulky z hájovny. Vendulka však nechtěla o jeho lásce ani slyšet a řekla mu, že se jí líbí jen ten, kdo nosí myslivecký klobouk. A tak se jelen rozhodl, že si takový klobouk opatří. Pohádku Františka

Obrázek podcastu Gott – Československý příběh

Gott – Československý příběh

Říkal to písní. Písní, která dojímala i rozdělovala… První nezávislé shrnutí umělecké kariéry Karla Gotta (1939–2019) vykročilo na nelehkou cestu, protože zpěvák si legendu o své osobě úzkostlivě aranžoval a dirigoval. Přední hudební publicista Pavel Klusák byl proto ně

Obrázek podcastu Pasáček vepřů

Pasáček vepřů

Jedna z klasických nedělních pohádek Hanse Christiana Andersena, které si oblíbilo několik generací posluchačů...V nahrávce z roku 1981 účinkují mj. Marcel Vašinka, Sylva Sequensová, Eduard Cupák, Vlastimil Brodský a další. Režii má Karel Weinlich