Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Řetěz

Audiokniha Řetěz

Délka:

12 hod 20 min

Čte:

Kamil Halbich

Vydavatel:

OneHotBook

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Vatikánská princezna

Vatikánská princezna

Byla legendami opředená pověstná kráska Lucrezia Borgia, dcera kardinála a pozdějšího papeže Alexandra VI., zákeřnou femme fatale, nebo nevinnou dívkou, kterou příbuzní zneužívali pro své cíle? Vztahy v rodině Borgiů jsou bouřlivé... Dámou, která se skrývá pod označením

Obrázek podcastu Alžběta, můj kluk a pes Pac

Alžběta, můj kluk a pes Pac

Dobrodružné, poetické a humorné pohádkové vyprávění s hlavní postavou fantastické babky Alžběty z telefonu, která přijde do rodiny mladé maminky a zde k radosti chlapce a psa způsobí zmatek v pořádku i ve výchově. Čte Ljuba Hermanová.

Obrázek podcastu Sex, prachy a potíže

Sex, prachy a potíže

Černá holka narozená bílým rodičům? Tak to je průser sám o sobě. Může být vůbec život k někomu takovému laskavý? Jsem Valérie a tohle je můj příběh. Po neskutečném životním zklamání jsem všechno vzdala. Zbylo mi zlomené srdce a zadupané sny. Nic mi nedávalo smysl. Jenom

Obrázek podcastu Obrana Mozarta

Obrana Mozarta

Pro všechny z nás, kteří si neumí představit život bez hudby. Vstupujete do světa hudby? Položte si otázky, na které si buď hned, nebo časem budete muset odpovědět. „Dílo se mi po přečtení jeví jako velmi potřebné a niterné krédo někoho, kdo celý život hudbou žil, kompo

Obrázek podcastu Volání odnikud

Volání odnikud

Tramp Ota Fink vyšetřuje. Ota Fink, soustružník a bezděčný vyšetřovatel, musí během trampování přijít na kloub zmizení manželky plukovníka Hlomozy, který jako by vypadl z oka majoru Terazkymu. Je začátek šedesátých let a Ota Fink, mladý soustružník, tramp a bezděčný det

Obrázek podcastu Smrt mučednice

Smrt mučednice

Smrt mučednice - z detektivního cyklu Letopisy královské komory Nejvyšší hofmistr Zdeněk pozve do Posázaví na svůj hrad Šternberk divadelní společnost, aby sehrála pro panovníka představení o umučení svaté Doroty. Ferdinand I. Habsburský se vrací z Vídně do Prahy, proto

Obrázek podcastu Sarkastická svině

Sarkastická svině

Jsem paličatá. Musím věcem přicházet na kloub. Tyto vlastnosti se krutě nevyplatí, když řeším zdánlivě jednoduchou vraždu. Jde mi totiž zničehonic o kejhák. Potřebuju být dost rychlá a chytrá, abych odhalila zločince dřív než mě zabije. Jak to vůbec zvládnu? Na strach n

Obrázek podcastu Dějiny lidských průserů

Dějiny lidských průserů

Vzrušující cesta po nejvíce kreativních a katastrofických f*ck ups v lidské historii aneb Co vše jsme kdy pořádně podělali – od našeho prvního předka, který spadne ze stromu, až po nejpozoruhodnější selhání současnosti. Během sedmdesáti tisíc let, co moderní člověk kráč

Obrázek podcastu Karel IV. – Stíny minulosti

Karel IV. – Stíny minulosti

Po jednání s vévodou Albrechtem Habsburským v Budějovicích na podzim roku 1350 se Karel IV. účastní lovu v blízkosti Zvíkova. Mezi lovci, kteří se po skončeném honu sešli na shromaždišti, však král chybí. Pátrači ho najdou v bezvědomí, s přeraženou čelistí a poraněnou k

Obrázek podcastu Případ krásné čarodějky - Vzpomínky budějovického kata

Případ krásné čarodějky - Vzpomínky budějovického kata

Děj nejnovějšího příběhu z úspěšného cyklu Vzpomínek budějovického kata umístil autor do roku 1645, do časů konce třicetileté války, která naštěstí do osudů obyvatel malebného jihočeského města nezasáhla. Lidé jsou tu však přesto vyděšeni násilnou smrtí. Na smetišti za

Obrázek podcastu Tibetská kniha o životě a smrti

Tibetská kniha o životě a smrti

Očistná, uklidňující a hojivá kniha. Klasické dílo spirituální literatury & mezinárodní bestseller. Tibetská kniha o životě a smrti inspiruje, jak žít, ale také připravuje na to, jak se chovat s příchodem smrti. Toto uznávané duchovní dílo je považováno za jednu z nejle

Obrázek podcastu Taragel: Pohádky pro neposlušné děti

Taragel: Pohádky pro neposlušné děti

Groteska a nadsázka patří v dětské literatuře ke klasice úspěšných výrazových prostředků. Humor nesmyslu je živnou půdou pro fantazii dětského čtenáře, může být zkarikován až do obrovských, téměř obludných rozměrů a stále je vtipný a zábavný. Pohádky pro děti od slovens

Obrázek podcastu Sny v čarodějnickém domě

Sny v čarodějnickém domě

Vyvolaly ty sny horečku, nebo horečka způsobila sny? To už Walter Gilman nevěděl. Nadějný student matematiky a geometrie s nástupem na Miskatonickou univerzitu v Arkahmu doslova propadl tamnímu přízračnému kouzlu a našel zálibu v okultních vědách. Záměrně se ubytoval v

Obrázek podcastu Zakázaný chtíč

Zakázaný chtíč

Plán zněl jednoduše: Zahodit staré zvyky a vést normální slušný život. Práce učitele se zdála skvělou volbou. Kdo by čekal, že se mi do cesty připlete ONA? Viktorie, bláznivá středoškolačka, která svým koketováním ničí vše, co jsem si vysnil. Mé staré já nešlo umlčet. N

Obrázek podcastu Bouře

Bouře

Stockholmský finančník August Strindberg se rozhodl pověsit kariéru na hřebík a otevřít si vetešnictví. Jenže s jeho příjezdem do ospalé pobřežní vesničky jako by tu veškerá idyla skončila – za bouřlivé noci zmizí oblíbená místní učitelka. Policie v čele se sympatickou

Obrázek podcastu H. U. S. (Hus úplně světovej)

H. U. S. (Hus úplně světovej)

Protestsongy z Betlémské kaple. Díky školní práci o Janu Husovi se gymnazista Petr zamýšlí nad myšlenkami i životem tohoto reformátora. Autorka zvolila formu napínavého příběhu. Jet s třídou za odměnu do Kostnice? Stačí málo – napsat skvělou školní práci. Gymnazista Pe

Obrázek podcastu Baletky

Baletky

Autobiografická próza tanečnice Miřenky Čechové je sebeironickým, syrovým obrazem studií na taneční konzervatoři a pražského života v 90. letech. Když baletky zmizí za oponou, obličej se zkřiví do ztrhaného šklebu, protože se dusí. Při tanci totiž nemohou dýchat pusou.

Obrázek podcastu Mise Afghánistán

Mise Afghánistán

Mise Afghánistán - Český chirurg v zemi lovců draků - audiokniha obsahuje soubor záznamů lékaře Tomáše Šebka, který pobýval v Afghánistánu a pomáhal zachraňovat lidské životy během válečných konfliktů. Desetiletý Rahmudin přišel s proraženou lebkou. Nevěřil jsem, že se

Obrázek podcastu Nemesis

Nemesis

Rozhlasová dramatizace čtvrtého případu detektiva Harryho Holea z roku 2013. V bankovní pobočce v centru Osla dostává vedoucí 25 vteřin na to, aby otevřel trezor, vybral z něj peníze a naházel je do připravené tašky. Limit o 6 vteřin překročí... Jo Nesbø (*1960 v Oslu),

Obrázek podcastu Tanec s draky

Tanec s draky

Jen touha po moci je věčná... Epická sága George R. R. Martina a předloha seriálu HBO Hra o trůny pokračuje. Na východě, sužována svými nepřáteli, vládne jako královna města postaveného na prachu a smrti Daenerys, poslední potomek rodu Targaryenů, jejíž draci vyrostli d

Obrázek podcastu Každý večer s kočkou Lindou

Každý večer s kočkou Lindou

Zpívající a mluvící kočka Linda, která vpadne do jedné obyčejné rodiny a převrátí vše vzhůru nohama si posléze získá nejen děti, ale i tatínka bručouna.Veselá knížka Markéty Zinnerové pro celou rodinu s Alenou Vránovou jakou vypravěčkou.

Obrázek podcastu Bivoj válečník

Bivoj válečník

Fantasy opředená staroslovanskými mýty. Vyvrcholení dvoudílného románu na motivy Starých pověstí českých. Území Čechů napadnou Zličané, dobudou Libušín i Budeč, a zdá se, že není naděje na záchranu. Na pomoc přispěchá Bivoj, který se s poselstvím vydává za knížetem Přem

Obrázek podcastu Bibi

Bibi

Jedna z nejmilovanějších knížek pro dívky všech dob. Ahoj! Seznamte se s Bibi. Bibi je holka s modrýma očima, blond copánky a dlouhýma hubenýma nohama. Žije v Dánsku jen s tatínkem, který je přednosta na železnici a kterého Bibi nadevše miluje. Ale ne vždycky ho poslouc

Obrázek podcastu Lean podnikání

Lean podnikání

Podnikáte a pořád nemáte produkt, který funguje? Změňte svůj přístup a strategii Někdo se do podnikání vrhne spontánně po hlavě, jiný potřebuje důkladný a předem promyšlený plán. Nelze přesně říct, která cesta vás dovede k úspěšnému cíli, podstatné je neztrácet čas v sl

Obrázek podcastu Morový testament

Morový testament

Žádní svědci, žádné stopy. Nitky vedou hluboko do minulosti až do samotné Bologni. Morový testament je dalším z titulů ze série historika a spisovatele Vlastimila Vondrušky Hříšní lidé Království českého. Posluchače zavede vyšetřování vraždy až do Itálie. Italský stud