Audiokniha Reklama ...vážně!?

Klbko zmijí
Zatknúť a usvedčiť páchateľa trestného činu vraždy je ťažká práca aj pre odborníkov z oddelenia vrážd. Do cesty sa občas postaví nedostatok použiteľných stôp z miesta činu, neochota svedkov vypovedať, neochota svedčiť na súde, ďalšie nepredvídateľné okolnosti. Najhoršia…

Sarkastická svině
Jsem paličatá. Musím věcem přicházet na kloub. Tyto vlastnosti se krutě nevyplatí, když řeším zdánlivě jednoduchou vraždu. Jde mi totiž zničehonic o kejhák. Potřebuju být dost rychlá a chytrá, abych odhalila zločince dřív než mě zabije. Jak to vůbec zvládnu? Na strach n…

Farma paní Láryfáry
Třetí díl řady o paní Láryfáry, která si poradí s každým zlobidlem, protože mu ukáže, jak dovedou nehezké vlastnosti zbytečně kazit radost ze života. Děti občas sužují zákeřné slabosti a záludné choroby, jimiž pak trpí i jejich rodiče. Existuje však snadná pomoc: pobyt …

Vlk a sedm kůzlátek
Dvě vraždy stačí, drahoušku! Detektivní román, který se odehrává na horách během zimní dovolené. Kdo je pachatelem dvou vražd? Detektiv Robinson, expert na zločiny, vše rozlouskne. Svižné čtení, které udržuje čtenáře v napětí. „Vrah má možná ještě jed. Může nás otrávi…

Bad Boy (Zlý kluk)
Tento fiktivní příběh z Ameriky je o moderních manželích, kteří musí chodit do práce, zatímco mají “tak trochu” problémy s hlídáním svého 5-letého syna. Poslechněte si příběh o tom, co jejich syn vyvede lidem, kteří ho přes den hlídají a bavte se tím, co všechno je sch…

Hrášková princezna a skřítek se šišatou hlavou
Láska v pohádkách prochází vždy velkými zkouškami. Stejně tak je tomu v příběhu prince Eduarda. Zamiloval se do Božidary, která je krásná, chytrá, hodná, skromná, ale není z urozeného rodu. Mezi princeznami není moc velký výběr: skoro u každé hrozí, že by princ mohl při…

Pět báječných strýčků
Kdo by nechtěl mít báječného strýčka! Malá Minka jich má dokonce pět. Všechno začalo o Vánocích. Pod stromečkem našla Minka lyže a brzy nato vyjela s tatínkem a jeho pěti kamarády na hory. A tam zažila úplně jiná dobrodružství, než čekala. Všechny nevšední příběhy můžet…

Paní z moře
Svou literární dráhu zahájil Henrik Ibsen nejprve jako básník, ale záhy svou pozornost zaměřil také na divadlo. Dnes je znám především jako dramatik, během padesáti let napsal celkem 26 divadelních her.Do posledního Ibsenova tvůrčího období patří také Paní z moře (1888)…

Stříbrné dobrodružství
Je sychravý a tmavý večer. V suchém listí někdo chodí a přes cestu zase leží široký černý pruh. Jedna svítilna zhasla ... Příběh osamělého chlapce Bertíka, na kterého nemá nikdo z dospěláků čas. Přál by si mít alespoň jednoho kamaráda. Z oblaku se náhle vynoří Robin a …

Čaroděj a sklo
Čtvrtý díl fantasy ságy Temná věž vypráví o tom, jak se skupina poutníků, známá z předchozích dílů Pistolník a Tři vyvolení, zachránila přechodem z jednoho světa do druhého. Zatímco pokračují v dlouhé cestě k Temné věži, vypráví vůdce skupiny Roland svým souputníkům o j…

Frekvencia smrti
Muž, ktorý počuje zločin. Forenzný vyšetrovateľ Hegel je späť! „Pomôžte mi, prosím! Moja dcéra zmizla. Všade je krv...!" V pozadí počuť, ako volajúcej padá mobil, rozbíja sa sklo, ozve sa bolestný výkrik a zvuky zápasu, no telefonát zdesenej ženy na tiesňovú linku Berlí…

Démon ze sídliště
Maloměsto, dospívání a temnota v nás. Šestnáctiletý Šimon žije na předměstí Tábora a snaží se uniknout zoufale nudnému a pokryteckému světu kolem. Spolu se svými kamarády Drakem, Armanem a Ludacrisem hraje v blackmetalové kapele, která se pro něj stává ventilem i únikem…

Nad Českými zeměmi slunce nezapadá
České střemhlavé bombardéry proti carským bitevním lodím. V polovině 19. století postihla svět katastrofa. Celé části zemského povrchu byly vymazány, hladiny oceánů se zvedly. Zanikly celé státy, jiné vznikly. Jedním z nich bylo Česko-slovenské království. V polovině dv…

Hana
„Lidem, které mám ráda, nosím neštěstí.“ Devítiletá Mira zlobila a za trest nedostala na rodinné oslavě zákusek. Řízením osudu je právě tohle zlomový moment, který spoutá její budoucnost s životem podivínské nemluvné tety Hany a odhalí pohnutou rodinnou historii. Co se …

Cymbelín
Dramatická romance, Shakespeare v ní přetvořil k pohádkovému obrazu nejen staré pověsti o bojích Británie s antickým Římem, ale i renesanční boccacciovský příběh o věrné manželce a žárlivém manželovi. Hru plnou dějových zápletek (napočítáno jich bylo dvacet) uvádíme v n…

Bláznivé léto
Mumini zůstávají stále sami sebou. A přinášejí úsměv, radost a pohodu. Dobrodružství muminka, jeho rodiny a přátel patří k pokladům dětské literatury už od čtyřicátých let 20. století, kdy ve Finsku vyšla kniha poprvé. Američtí vědci zjistili, že neexistuje osoba, která…

Zlodějka knih
„Věřte mi. Já doopravdy dokážu být bezstarostná. Dokážu být přátelská. Příjemná. Přívětivá. Ale nechtějte po mně, abych byla hodná, to není moje parketa. Když nic, jsem aspoň spravedlivá,“ prohlašuje o sobě vypravěčka tohoto příběhu, jímž je sama Smrt. „Budu vám povídat…

Anne z ostrova
„Myslím, že jsem se opravdu naučila dívat se na každou malou překážku jako na žert a na každou velkou jako na předzvěst vítězství.“ Anne ze Zeleného domu balí kufry, loučí se s dětstvím a vydává se na univerzitu v Redmondu, kde ji čekají další dobrodružství. S přítelkyn…

Žiarlivec a iné príbehy
Vyšetrovateľ sa vďaka trpkej životnej skúsenosti stáva expertom na zločiny spáchané zo žiarlivosti. Podarí sa mu vystopovať muža podozrivého z vraždy svojho dvojčaťa? O tisíce kilometrov ďalej nájde taxikár náušnicu svojej manželky v šéfovom aute. Ako sa tam dostala? V …

Neutopte se v nepořádku
Nemusíte sloužit svému domovu – váš domov má sloužit vám. Všichni to známe: pohled na dřez plný nádobí, kupu nevyžehleného prádla či podlahu posetou rozházenými hračkami. Naše mysl je však zvyklá v tom spatřovat něco, co vypovídá o našem charakteru – že jsme líní, nesch…

Najbohatší muž v Babylone
Táto nadčasová klasika, ktorú zbožňujú milióny ľudí, obsahuje kľúč ku všetkému, po čom túžite a ku všetkému, čo chcete dosiahnuť. Odhaľuje tajomstvo, ako dosiahnuť osobný blahobyt. TAJOMSTVÁ ÚSPECHU STARÝCH NÁRODOV – ISTÁ CESTA K ŠŤASTIU A PROSPERITE Nespočetnému množst…

Španielska gramatika pre začiatočníkov A1
Ďakujeme za záujem o audio kurz Španielska gramatika A1. V tomto kurze pre začiatočníkov a mierne pokročilých sa naučíte základy taliančiny, vrátane výslovnosti, členov, najčastejšie používaných slovies, spojky s předložkami ako aj základné konverzačné frázy a obraty…

Anna Falcká
Nešťastně zamilovaná princezna a osamělý král. Život princezny Anny Falcké plyne celkem poklidně až do okamžiku, kdy po řadě tajných jednání padne rozhodnutí, že se má provdat za nedávno ovdovělého českého a římského krále Karla IV. O dětství Anny Falcké se toho neví …

Příšerné příběhy strýce Montaguea
Soumrak padá, mlha houstne, vítr kvílí ve větvích.... Nastal ten správný čas navštívit strýčka Montaguea. Strýc Montague žije v rozlehlém ponurém domě, jen se svým sluhou Franzem, kterého nikdy nikdo neviděl. Přestože cesta do jeho sídla vede přes tajuplný les plný zvl…

Spanlangová, Cmíral: Pohádky ovčí babičky a bílého beránka
Pohádky ovčí babičky Dagmar Spanlangové si před lety získaly malé posluchače jako animovaný "večerníčkovský" seriál ČT. Načetla je svým osobitým způsobem Jiřina Bohdalová, která je vypráví spolu s Pohádkami bílého beránka také na zvukových nosičích Supraphonu. Titul, zn…