Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Radikálna otvorenosť

Audiokniha Radikálna otvorenosť

Autor:

Kim Scott

Délka:

10 hod 37 min

Čte:

Lenka Debnárová

Vydavatel:

Publixing

Jazyk:

Slovensky

Obrázek podcastu Španělština pro mírně pokročilé B1, část 1

Španělština pro mírně pokročilé B1, část 1

Děkujeme za zájem o poslechový kurz Španělština – slovní zásoba B1. Kurz je určen pro mírně až středně pokročilé, takže pro jeho nejlepší využití byste měli mít za sebou jeden až dva roky výuky španělštiny a osvojené její základy. Kurz je založen na kontextovém učení, t

Obrázek podcastu 2001: Vesmírná odysea

2001: Vesmírná odysea

Sci-fi román, který navždy změnil podobu žánru Předloha kultovního filmu Stanleyho Kubricka Audioknižní operní opus, který posouvá hranice mluveného slova V měsíčním kráteru Tycho je nalezen záhadný objekt: černý monolit, který vysílá pravidelný elektromagnetický signál

Obrázek podcastu Fotografie

Fotografie

Soukromá vyšetřovatelka Shannon Wellsová pomáhá ženám, které se nemají se svými případy kam jinam obrátit. Loni za ní přišla Faith Selbyová se zvláštním požadavkem: Zjistěte, kdo doopravdy jsem. Shannon pochopí, že Faith se kdysi před něčím skryla. A že se jí to povedlo

Obrázek podcastu Noc v Lisabonu

Noc v Lisabonu

„Mluvil ke mně, ale věděl jsem, že jsem pro něj jen stěnou, která mu občas vrací ozvěnu.“ Na útěku z vyšinuté Evropy roku 1942 se potkali v úřední džungli lisabonského přístavu, kde je běžencům z Německa a dalších okupovaných zemí někdy dopřáno vmáčknout se na loď do Am

Obrázek podcastu Jane Eyre

Jane Eyre

Audiokniha Jane Eyre namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň B1 pro středně pokročilé posluchače. Jane Eyre is an orphan, and all alone in the world. But she is no ordinary young woman; despite her lonely and unhappy childhood, she is determined to succeed at a time

Obrázek podcastu Klub sebevrahů

Klub sebevrahů

Tajemné případy, které vám ukáží, že se ta největší tajemství neukrývají na pustých ostrovech, ale také v nitru člověka. Romantické příběhy skotského spisovatele R. L. Stevensona (1850?1894) se často odehrávají v odlehlých končinách nebo dávno minulých časech a vyznačuj

Obrázek podcastu Moc a sláva

Moc a sláva

Děje se v Mexiku v první třetině 20. století, v době tvrdého pronásledování katolické církve. Kostely jsou zavřeny, biskupové a kněží vyhnáni nebo popraveni. Sloužení mše a udělování svátostí se stávají hrdelním zločinem. Před revoluční mocí prchá poslední kněz. Nejen g

Obrázek podcastu Šimek, Sobota, Nárožný: Brum, brum

Šimek, Sobota, Nárožný: Brum, brum

Scéna divadla Semafor zažívala postupem času nejen proměny autorských a hereckých týmů, ale i etapy, kdy se mimořádně dařilo bavit publikum humorem komiků, do té doby neznámých a nečekaně pasovaných do role komediantů. To platí zvláště o bdobí, v němž spolu v Semaforu v

Obrázek podcastu Slovenské prostonárodné povesti dľa P. E. Dobšinského (druhá séria)

Slovenské prostonárodné povesti dľa P. E. Dobšinského (druhá séria)

Cyklus obľúbených povestí rozprávkarskej legendy, v majstrovskom podaní Dušana Jamricha.

Obrázek podcastu Velký Gatsby

Velký Gatsby

Vrcholné dílo z dob největšího flámu v dějinách USA, který Francis Scott Fitzgerald označil za „jazzový věk“ a sám do něj vydatně přispěl mnoha soukromými improvizacemi a pocity „ztracené generace“, přináší milostný příběh z lepší společnosti. Selfmademan Jay Gatz řečen

Obrázek podcastu Noví hrdinové okamžiku 2

Noví hrdinové okamžiku 2

Z komentáře Bohumila Bezoušky k původnímu 2LP albu 1218 0661 "Noví hrdinové okamžiku" vydanému Supraphonem v roce 1985 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: Nebyla to jen snaha přispět k oslavě 100. výročí otevření Národního divadla, co mě přivedlo k myšlence napsat po

Obrázek podcastu Noční pád

Noční pád

Za soumraku na pláži na Long Islandu se Bob Mitchell a Janet Whitneyová oddávají milostným radovánkám a vše si natáčejí na kameru postavenou tak, aby zachytila každý lechtivý detail. Noční oblohu však najednou ozáří obrovský výbuch. Zatímco se policejní vozy ženou k mís

Obrázek podcastu Děti Duny

Děti Duny

Potomci božského otce zdědili nejen jeho schopnosti, ale i vizi budoucnosti... Paul Atreides, spasitel Duny, zmizí v poušti a za sebou zanechává Arrakis ve stavu, který jen zčásti odpovídá jeho představám – v pustině se sice objevuje stále víc zeleně, ale bují také kněž

Obrázek podcastu Skořicové krámy

Skořicové krámy

Povídkový cyklus představitele polské avantgardní prózy meziválečného období, objeveného až v druhé polovině našeho století. Účinkuje Jiří Schwarz.

Obrázek podcastu Můj přítel Maigret

Můj přítel Maigret

„Haló! Jestli jsem znal nějakého Marcellina?… Jak?… Rybář?… Zkuste mluvit jasněji, Lechate… Nerozumím ničemu z toho, co mi vyprávíte… Týpek, který žije v bárce… Dobře… Tvrdí, že je mým přítelem?… Co?… Tvrdil?… Je mrtev… “ Maigret se za doprovodu korektního pana Pyka ze

Obrázek podcastu Horníček: Dobře utajené housle

Horníček: Dobře utajené housle

Knihu Dobře utajené housle napsal Miroslav Horníček v roce 1967 a načetl o čtyři roky později. Pro psaný i mluvený projev autora a interpreta v jedné osobě je typický, příznačný a propojujícíkultivovaný a ironický humor. Ono ideální spojení je navíc představeno i obsaho

Obrázek podcastu Knight: Lassie se vrací

Knight: Lassie se vrací

Nesmrtelný příběh o přátelství psa a člověka Kniha o psí věrnosti, která vyšla a vychází v dalších reedicích a dojímá již třetí generaci čtenářů a čtenářek, je konečně k dispozici i jako audiokniha. Absolutní klasika pro široké vrstvy posluchačů, od dětí po prarodiče.

Obrázek podcastu Nepil: Malý atlas mého srdce

Nepil: Malý atlas mého srdce

Autor s osobitým humorem líčí dojmy a zážitky ze svých cest do zahraničí.

Obrázek podcastu Nejlepší příběhy pro nejmenší

Nejlepší příběhy pro nejmenší

Poslouchá celá rodina! Výběr toho nejlepšího z tvorby pro děti určený nejen začínajícím posluchačům. Rozmanité pohádkové příběhy, známé postavičky z dětských knížek a večerníčků a oblíbení čeští herci na kompilačním albu, které je ideální pro začínající posluchače mluv

Obrázek podcastu Cesta do času Kairos

Cesta do času Kairos

Vstupte spolu s Davidem do času Kairos – na místo, kde prastaré báje znovu ožívají. David opustí prosluněné řecké pláže a věčně se hádající rodiče, aby rozluštil tajemství náramku, který najde na dně Afroditiny jeskyně. Mějte se ale na pozoru! V čase Kairos se právě pro

Obrázek podcastu Zrušený rok – Deník 2020

Zrušený rok – Deník 2020

Neměly by dnes - jak moje kdysi nezpochybnitelná, mnohaletá láska k Veronice (jakkoliv tragicky skončivší), tak moje kdysi nezpochybnitelné, ještě delší přátelství s Martinem (byť později taktéž ztroskotavší) - být spíš důvodem k oslavě než truchlení? Neměl by být můj o

Obrázek podcastu Angličtina – Vlastnosti pro začátečníky A1, A2

Angličtina – Vlastnosti pro začátečníky A1, A2

Pro vyjadřování na úrovni potřebujete znát slovní zásobu popisující vlastnosti. Pokud patříte mezi začátečníky (i ty věčné  ) nebo mírně pokročilé, a chcete si své dosavadní znalosti procvičit a rozšířit trochu jinak, je tento kurz vhodný právě pro vás. Ke každému slo

Obrázek podcastu Angličtina pro mírně pokročilé B1, část 2

Angličtina pro mírně pokročilé B1, část 2

Děkujeme za zájem o poslechový kurz Angličtina – slovní zásoba B1. Kurz je určen pro mírně až středně pokročilé, takže pro jeho nejlepší využití byste měli mít za sebou jeden až dva roky výuky angličtiny a osvojené její základy. Kurz je založen na kontextovém učení, to

Obrázek podcastu Nejkrásnější pohádky - Pták ohnivák a Liška Ryška

Nejkrásnější pohádky - Pták ohnivák a Liška Ryška

Nejen pohádka, ale i hravá výuka anglických slovíček. Známý a oblíbený pohádkový příběh Pták ohnivák a Liška Ryška v krásném přednesu rodilých mluvčích nyní v češtině i angličtině.

Obrázek podcastu Povídky ze Slovácka

Povídky ze Slovácka

Komentář ILJI PRACHAŘE (*30.4.1924 - †10.8.2005) k původnímu LP albu 1218 4295 "POVÍDKY ZE SLOVÁCKA" vydanému v roce 1987 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: Vám všem, kteří budete mít trpělivost zaposlouchat se, vám všem, kteří ji mít nebudete a stisknutím páčky či