Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Radikálna otvorenosť

Audiokniha Radikálna otvorenosť

Autor:

Kim Scott

Délka:

10 hod 37 min

Čte:

Lenka Debnárová

Vydavatel:

Publixing

Jazyk:

Slovensky

Obrázek podcastu Divný kořeny

Divný kořeny

Herečka Hana Frejková (* 1945) se ve své knize věnuje hledání nejen svých vlastních rodinných kořenů, ale také - a možná zejména - klíče k osudům svých rodičů, kteří zasvětili život komunistickému hnutí, jež je následně nemilosrdně rozdrtilo. Především jejího otce Ludví

Obrázek podcastu Alenka v říši divů

Alenka v říši divů

Mistrovské dílo plné kouzelných a potrhlých „ nesmyslů“ „Když ty uvěříš ve mně, já uvěřím v tebe.“ A o tom to je. Věřit. Snít. Milovat nesmysly. Přestat růst. Nikdy nezestárnout. Vítejte mezi potrhlíky. Malá Alenka si žije docela obyčejným životem. Ale jen do chvíle,

Obrázek podcastu Španielčina pre pokročilých B2

Španielčina pre pokročilých B2

Ďakujeme za váš záujem o kurz Španielčina – slovná zásoba pre pokročilých B2. Kurz je určený pre pokročilých používateľov. Jeho pomocou si rozšírite pokročilejšiu slovnú zásobu a upevníte alebo rozšírite si svoje vedomosti o zložitejšie gramatické témy. Kurz je založený

Obrázek podcastu Jih proti Severu II.

Jih proti Severu II.

Yankeeové ji ve válce neporazili. A nepodaří se jim to ani tentokrát! Ubránit domovskou Taru byl pro Scarlett odjakživa cíl veškerého snažení, jelikož rodná hrouda je pro Jižana posvátná. Nic na tom nezmění ani nouze za poválečné rekonstrukce Jihu (1865–1877) během prez

Obrázek podcastu Nebojte se klasiky! Hudební škola - komplet čeští skladatelé

Nebojte se klasiky! Hudební škola - komplet čeští skladatelé

Díky jejich poutavému vyprávění a ukázkám z děl světoznámých skladatelů se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Dříve nudné životopisy klasických skladatelů se naučíte jakoby nic, dozvíte se, z čeho nebyl nadšený Smetanův tatínek, proč se D

Obrázek podcastu Černý korál

Černý korál

Když začne floridská policejní potápěčka rozplétat dávno odložený případ obestřený tajemstvím, netuší, že tím vypudí z úkrytu mnohonásobného vraha… Sloan McPhersonová, vyšetřovatelka z Programu podvodního pátrání, objeví na dně kalného floridského jezírka starou dodávku

Obrázek podcastu Kyselé bonbony

Kyselé bonbony

Phil Pendleton a Adam jsou na první pohled otec a syn, kteří se nijak neliší od ostatních. Chodí spolu na procházky do parku, navštěvují výstavy, muzea a zoologické zahrady. Někdo by mohl říct, že otec je až příliš volný ve výchově, když dítě ztratí na veřejnosti nervy

Obrázek podcastu Duhová jiskra

Duhová jiskra

Krátké pohádkové příběhy, které v sobě skrývají moudrost, humor a duchovní ponaučení. Nabízejí posluchači mnoho témat k hlubšímu zamyšlení nad světem, ve kterém žijeme. Scénář k této nahrávce je rovněž z autorské dílny Daniely Fischerové. Vznikl výběrem z knih Duhová ji

Obrázek podcastu Pod jednou střechou

Pod jednou střechou

Abigail přijme přes léto práci na ranči v Ashbourne v naději, že si konečně urovná život, který se jí pod rukama rozpadá rychleji než vztahy její matky. Potřebuje pauzu, odstup a klid. Rozhodně ve svých plánech nepočítá s Gideonem Coltranem – mrzutým šerifem, který má n

Obrázek podcastu Cirkus Svět

Cirkus Svět

Bylo nebylo. Na neznámém místě se vždy jednou za sto let koná slet čarodějnic a jiných nadpřirozených bytostí. Ten letošní je však výjimečný - kouzelný poradní Oheň má určit, kdo se stane Vládcem světa na příštích sto let. Strašlivý černokněžník Raven nepochybuje, že to

Obrázek podcastu Malý Gatsby a Carmen z Chodoriva

Malý Gatsby a Carmen z Chodoriva

Stárnoucí spisovatel Mojmír se rozhodne během uprchlické krize ubytovat občany Ukrajiny prchající před válkou, a tak na prahu jeho sázavského domu jednoho dne stanou pětatřicetiletá Oxana se synem Sašou. A plachá a věčně se za něco omlouvající Oxana brzy nevědomky vyvol

Obrázek podcastu Správce impéria: Císař

Správce impéria: Císař

Druhá část třetí knihy trilogie Sága o Impériu. Po dlouhé roky pečlivě připravovaný plán Jira z Anasati má konečně sklidit své ovoce a přinést mu mnohem více než jen titul vojevůdce. Jiro míří přímo na císařský trůn a přitom hodlá odstranit i svého hlavního protivníka –

Obrázek podcastu Cestovní kancelář Jinosvěty 1

Cestovní kancelář Jinosvěty 1

VÍTEJ V CESTOVNÍ KANCELÁŘI JINOSVĚTY. JEN TADY TĚ KAŽDÝ KUFR PŘENESE DO JINÉHO SVĚTA. STAČÍ VKROČIT DOVNITŘ… Když dvanáctiletá Flick Hudsonová jednoho dne vejde do tajné Cestovní kanceláře Jinosvěty, netuší, co tam na ni čeká. Kdo také mohl vědět, že magie je všude kole

Obrázek podcastu Štěstí národa

Štěstí národa

Ve svém díle z roku 1654 pátrá J. A. Komenský po příčinách národních neduhů a hledá léky na nevědomost, lenivost, násilí, útlak nebo nesvobodu. Inspirujme se nadčasovými, prakticky využitelnými radami, díky kterým může národ vzkvétat, žít ve svobodě, bezpečí a v udržite

Obrázek podcastu Království těla a ohně

Království těla a ohně

Všechno, v co Poppy věřila, je lež – oklamal ji i muž, do kterého se zamilovala. Teď sama netuší, kým bez závoje Panny vlastně je. Ví ale, že pro ni neexistuje větší hrozba než Princ Atlantie. Chce, aby proti němu bojovala, a ona jeho rozkaz ráda uposlechne. Aby našla s

Obrázek podcastu Podivuhodná cesta Nilse Holgerssona Švédskem

Podivuhodná cesta Nilse Holgerssona Švédskem

Pohádkový příběh o hluboké proměně malého Nilse, který na cestě za svým napravením zažije plno dobrodružství. Je vůbec možné změnit neposlušného, sobeckého jedináčka, který nemá nikoho rád, v hodného kluka? Poslechněte si příběh o tom, že někdy musíme překonat sami sebe

Obrázek podcastu Čarodějčin průvodce magickým pohostinstvím

Čarodějčin průvodce magickým pohostinstvím

ROZMARNÝ PŘÍBĚH O TOM, JAK JEDNA ČARODĚJKA DOSTALA DRUHOU ŠANCI! Saira měla být nadějí britského čarodějného cechu. Jenže pak porušila takový blbý, pitomý a vlastně docela nepodstatný zákon – oživila svou náhle zesnulou pratetu. No dobře, no. Jako bonus jí teď ještě po

Obrázek podcastu Rodinná rada

Rodinná rada

Novela Rodinná rada je hořce humorným svědectvím o střetu dvou stárnoucích bratrů Marka a Ivana při péči o nemohoucí matku. Jejich odlišné osobnosti, rozdílný vztah k minulosti, jiné politické preference a různá hierarchie hodnot eskalují v sérii vygradovaných scén, do

Obrázek podcastu Přítel stesk

Přítel stesk

Brněnská spisovatelka a básnířka Zuzana Nováková (*1943) se ve své poslední knize vrací do dětství v Kloboukách u Brna. Její otec, katolicky orientovaný básník a dramatik Václav Renč, byl totiž v 50. letech 20. století komunisty na dlouhá léta uvězněn a jeho manželka se

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Na Seně

Na Seně

Vzduchem se nesla vůně sena, klubovna byla jejich domovem a čas chlapectví se zdál být věčný. Aspoň tak to vypadalo na začátku parného léta toho roku, kdy Šíma potkal Vojtu a Tobiáše a společně zosnovali pomstu na nenáviděném starém Habešovi, který jim už dlouho škodil.

Obrázek podcastu Už teď mi chybíš

Už teď mi chybíš

Kdo vám kdy v životě nejvíc chyběl? Třináct renomovaných autorek a autorů napsalo povídky o tom, jak bolestně nám může scházet ten, koho jsme velmi milovali, ale pak ho vlivem osudových okolností ztratili – ať to byl manžel, milenec, učitel či rodič – a s jakou intenzit

Obrázek podcastu Nositelé dubového listu

Nositelé dubového listu

Nositelé dubového listu - audiokniha obsahuje již čtvrtý díl úspěšné fantasy série Hraničářův učeň, která vypráví o výcviku a dobrodružství mladého Willa a jeho mistra Halta. Hraničářův učeň #4 Will s Evanlyn mohou konečně prchnout ze Skandie. Evanlyn je ale unesena, zr

Obrázek podcastu Zlatý kříž

Zlatý kříž

První díl série Městské války. Václav Vran pracuje jako analytik v bance. Vede všední život, který udržuje pod kontrolou pomocí mobilního telefonu, množství peněz a povrchních přátel. Když si jednoho dne krátí cestu z práce přes park, zaútočí na něj démon. Přestože sráž

Obrázek podcastu Konečne normálna vražda

Konečne normálna vražda

Na jeseň 2008 rozohral detektív Krauz špionážno-detektívnu hru netušiac, kedy a ako sa skončí. Čakal na odozvu z Viedne, čakal a premýšľal ako pomôcť demotivovanému kolegovi hnijúcemu v kúte kancelárie. Riešenie prišlo samé od seba - šéf oddelenia ich poslal preveriť bi