Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Púštna hviezda

Audiokniha Púštna hviezda

Délka:

10 hod 59 min

Čte:

Zuzana Kyzeková

Vydavatel:

Publixing

Jazyk:

Slovensky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Dědictví

Dědictví

Osud ti dá to, co potřebuješ. A trápení má každý. Bez trápení není život. „Roba je enem na robotu,“ zní poučení, které předávají ženy na Hlučínsku z generaci na generaci. Těžký život, do kterého zasáhne i válka, poutavě popisuje autorka, která tento kraj dobře zná. „D

Obrázek podcastu The Diamond Axe

The Diamond Axe

Audiokniha přináší výběr nejkrásnějších pohádek z knihy Jaroslava Tichého, které jsou převyprávěny zjednodušenou angličtinou: Diamantová sekera; Jak bednář přelstil vlka, medvěda a zajíce; Tajná slova; Bída; Tříska a Kůra; Boháč a čert; Statečný voják; O zlé selce a Chl

Obrázek podcastu Pravidla skutečných ninjů

Pravidla skutečných ninjů

Do třídy přišel nový kluk a s ním spousta problémů. S nikým se nebaví, sprostě nadává, a navíc se pere. Spolužáci zjišťují, že to s ním nebude lehké. Ale jednoduché to nemá ani sám Ivoš. Naštěstí je tady Lenka, sociální pracovnice věnující se bojovému umění. Díky ní a k

Obrázek podcastu Vila v Itálii

Vila v Itálii

Lia vždy snila o tom, že navštíví tyrkysově modré pobřeží Amalfi. Tenhle její sen ale nikdy nezahrnoval setkání s vlastním otcem, o jehož existenci neměla ani tušení. Teď však stojí před branami nádherné vily v Itálii, do které ji odmítají pustit. Díky staré fotografii

Obrázek podcastu Pobřežní cesta

Pobřežní cesta

Teprve před několika dny se Raynor dozvěděla, že její manžel Moth trpí nevyléčitelnou nemocí. A k tomu právě přišli o dům a s ním i o práci. Nezbývá jim skoro nic – ani čas. A tak se rozhodnou vydat na pouť dlouhou tisíc kilometrů. Chtějí projít Jihozápadní pobřežní ces

Obrázek podcastu Můj strýček Oswald

Můj strýček Oswald

Během jídla a pití poslouchat zapovězeno. Hrozí udušení smíchem. Roald Dahl se opět představuje jako mistr humoristických příběhů plných bizarních detailů, mistrně vypointovaných k dokonalosti. K audioknihám tohoto druhu by měla být připojena varování: „Neposlouchejte

Obrázek podcastu Konec starých časů

Konec starých časů

"Nevěřím na nemastná a neslaná vypravování. Na rozdíl od licoměrníků a lidí bez chuti tvrdím, že každý příběh má být kořeněn láskou a nenávistí. Má čpěti po kotlíku, v němž byl uvařen, má býti tak vypravován, abyste poznali jeho kuchaře, jako piják pozná vinici, kde se

Obrázek podcastu Perličky Bohumila Hrabala

Perličky Bohumila Hrabala

Po Příbězích Petra Šabacha, kterými Centrum Paraple a vydavatelství Radioservis zahájily edici čtení z české prózy, jsme sáhli po povídkách Bohumila Hrabala. Mimochodem, víte, že se tento autor pomalu, ale jistě sává ve světě největším a nejznámějším českým spisovatelem

Obrázek podcastu Podfukářská série

Podfukářská série

Povídky amerického humoristy O. Henryho svým vtipem a překvapivou pointou nepřestávají bavit nové a nové generace čtenářů. Série O. Henryho příběhů, jejichž hrdiny jsou vykutálení podvodníčci, kteří cestují křížem krážem Amerikou a se střídavým úspěchem provozují své sv

Obrázek podcastu Vévoda a já

Vévoda a já

Simon Basset, vévoda z Hastingsu, vymyslel plán jak se zbavit všech dohazovačů a vdavekchtivých dívek ze společnosti. Předstírá náklonnost k půvabné Daphne Bridgertonové, mladší sestře svého přítele, s níž uzavře dohodu, že se jí bude naoko dvořit. Přestože nemá v úmysl

Obrázek podcastu Ulička přízraků

Ulička přízraků

Stanton Carlisle je kouzelník v potulném panoptiku, které lačnému publiku nabízí různé bizarnosti: nejsilnějšího muže na světě, elektrickou dívku i takzvaného divocha, nejnižší formu lidské existence. Stan ale jako mistr manipulace míří opačným směrem. Postupně se vypra

Obrázek podcastu Tábor ztracených - 1. část

Tábor ztracených - 1. část

Dobrodružné povídky nejen pro mládež českého světoběžníka Otakara Batličky (1895-1942) odehrávající se v pralesích i pouštích, u říček i v oceánech, zapadlých koutech i velkoměstech celého světa. "V půlstovce zemí jsem dělal sto řemesel ve více než dvou stech zaměstnání

Obrázek podcastu Hospůdka v Praze

Hospůdka v Praze

Anna získala vytoužené místo stážistky v pražském pivovaru a nemůže se dočkat, až se začne učit od skutečných mistrů v oboru. Několik měsíců v samém srdci Evropy, ochutnávky vyhlášené kuchyně a nejlepšího piva na světě, to zní jako sen. Ovšem jen do chvíle, než zjistí,

Obrázek podcastu Vánoce Hercula Poirota

Vánoce Hercula Poirota

Členové rozvětvené rodiny Leeových se sjíždějí na staré rodinné sídlo, aby spolu v poklidu anglického venkova oslavili Vánoce. Pozvání od Simeona Leea v nich ale vzbuzuje spíše pochybnosti a znepokojení než radost z příjemného setkání. Proč je chce bezcitný a panovačný

Obrázek podcastu Orel na lovu

Orel na lovu

V zimě roku 44 našeho letopočtu obsadila římská armáda po řadě krvavých bitev město Camulodunum. Zatímco generál Plautius, velitel Druhé legie, vymýšlí postup dalšího tažení, loď, na níž cestuje jeho žena a děti, zničí bouře. Generálova rodina upadne do zajetí temného b

Obrázek podcastu Dej mi pokoj

Dej mi pokoj

Šest osudů. Šest pokojů. Jak dál? Táňa, Luis, Dušan, Josef, Marta a Adéla. Všichni už dospělí, ale nedokážou se z různých důvodů osamostatnit. Svůj život tráví ve svých pokojích, které nemají chuť, síly nebo odvahu opustit. Pro Táňu a její dvě malé děti je bývalý děts

Obrázek podcastu Sex, prachy a potíže

Sex, prachy a potíže

Černá holka narozená bílým rodičům? Tak to je průser sám o sobě. Může být vůbec život k někomu takovému laskavý? Jsem Valérie a tohle je můj příběh. Po neskutečném životním zklamání jsem všechno vzdala. Zbylo mi zlomené srdce a zadupané sny. Nic mi nedávalo smysl. Jenom

Obrázek podcastu Ředitel a hydra

Ředitel a hydra

Slavná tradice české humoristické literatury ze školního prostředí opět ožívá aneb Cesta do hlubin učitelovy duše. Alfréd nemá rád děti. Umí kouzlit, a tak kouzlí dětem — aby si mohl kupovat cigarety, dát si horkou vanu a další den se posunout o štaci dál. Jeho mrtvol

Obrázek podcastu Poriadok v hlave

Poriadok v hlave

„Ak si chceš upratať v živote, musíš si najprv upratať v hlave," tak by mohla znieť nosná myšlienka audioknihy Poriadok v hlave. Martin Poliačik so spoluautorkou Lindou Lančovou pripravili prehľadného a názorného sprievodcu kritickým myslením, ktorý vás naučí, ako posta

Obrázek podcastu Dobrá znamení

Dobrá znamení

Dny jsou sečteny. Třeste se, vy, co nevěříte. V Tadfieldu začíná apokalypsa. Nadešel soudný den a tentokrát to není jen na zkoušku. Nadcházející sobotu po odpoledním čaji má přijít konec světa, a obrovská spousta lidí si vzala do hlavy, že se postará o to, aby se to sku

Obrázek podcastu Tam uvnitř něco je

Tam uvnitř něco je

Něco v té knížce číhá aneb Budete se bát! Hororové básničky zabydlené podivnými příšerami a bizarními představami, slovními hříčkami a nečekanými pointami jsou knižním debutem Tomáše Peřiny, autora s velkou imaginací. Zlé nemluvně jak podlý vrah se plíží mezi stíny a ší

Obrázek podcastu Cesta do času Kairos

Cesta do času Kairos

Vstupte spolu s Davidem do času Kairos – na místo, kde prastaré báje znovu ožívají. David opustí prosluněné řecké pláže a věčně se hádající rodiče, aby rozluštil tajemství náramku, který najde na dně Afroditiny jeskyně. Mějte se ale na pozoru! V čase Kairos se právě pro

Obrázek podcastu Smrt na kůru

Smrt na kůru

Seskočili do pekla protektorátu. Kdo selže, prolije krev… Chybou pilota skončil výsadek Out Distance 28. března 1942 až za Telčí, což „balonovým agentům“ zkřížilo plány. Zatímco desátník Ivan Kolařík na nezkušenost záhy doplatil, nadporučík Adolf Opálka se coby velitel

Obrázek podcastu Surrender: 40 písní, jeden příběh

Surrender: 40 písní, jeden příběh

Rockem za spravedlnost pro všechny. With or without you? Vážná operace přiměla frontmana kapely U2 k bilancování, protože nikdo neví dne ani hodiny, obzvlášť v Irsku. Kluk z Dublinu, který ve čtrnácti přišel o mámu a klackovitě dozrál v domácnosti tří nemluvných chlapů,

Obrázek podcastu Skřítek v láhvi

Skřítek v láhvi

Středobodem Stevensonova příběhu je přímo ďábelská láhev. Splní člověku každé přání, ale musí se jí zbavit dřív, než zemře, jinak ho čeká věčné zatracení v pekle. Prodat ji však může jen se slevou. A co si počne chudák, který ji koupí za tu nejposlednější drobnou minci?