Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Půl roku na útěku před smrtí

Audiokniha Půl roku na útěku před smrtí

Délka:

28 min

Čte:

Růžena Merunková

Jazyk:

Česky

Žánr:

Klasika

Obrázek podcastu Josef Mareš: Moje případy z 1. oddělení

Josef Mareš: Moje případy z 1. oddělení

Běžel jsem k útočníkovi, křičel na něj, ať nechá paní na pokoji a nůž pustí na zem. Jenže nepustil, a tak jsem mu chytil ruku, začal ji kroutit a do toho zhaslo světlo. Zkroucenou ruku jsem si pro jistotu chtěl dát před sebe a najednou vidím, že v ní žádný nůž není. V t

Obrázek podcastu Hrompac a Tancibůrek (1968)

Hrompac a Tancibůrek (1968)

Šest drobných příběhů o obru Hrompacovi a mužíčku Tancibůrkovi, co spolu prožili a vyváděli. O tom, jak líčíli na ptáčka s rezavým ocáskem, jak našli rytíři ztracenou půlku jména, jak potěšili smutnou princeznu, jak dostali pytel blech, jak vrátili čerta do pekla a jak

Obrázek podcastu Pavučina lží

Pavučina lží

Hlavní hrdinka Rachel Sextonová, dcera volebního soupeře amerického prezidenta, odlétá do Arktidy, kde NASA objevila ve starém meteoritu pravděpodobný důkaz mimozemského života. Za polární kruh je povolán i biolog Michael Tolland, který má pomoci ověřit autenticitu obje

Obrázek podcastu Strážcové Varadínu

Strážcové Varadínu

{'cs': 'Dobrodružství kapitána Báthoryho, kniha první. Představte si Hru o trůny, přenesenou do osmansko-habsburských válek 17. století. \nNapínavý mix historického románu a fantasy, ve kterém jedna bitva střídá druhou, a přitom se toho člověk dozví víc, než v hodinách

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 87 - Lucie Lomová 08.06.2014

100 statečných - Host č. 87 - Lucie Lomová 08.06.2014

Hostem J. Pokorného - L. Lomová (kreslířka, autorka komiksů)

Obrázek podcastu Šedý muž

Šedý muž

Bestseller, podle kterého Netflix chystá film s Ryanem Goslingem a Chrisem Evansem v hlavních rolích, vychází česky! Court Gentry je bývalý agent CIA a má pověst nejlepšího nájemného vraha na světě. Přezdívá se mu Šedý muž a kolují o něm legendy. Je to samotář bez rodin

Obrázek podcastu Božský imperátor Duny

Božský imperátor Duny

Když budeš poslouchat, koření tě nemine! Největší dravec, jakého kdy svět poznal, a zároveň nejosamělejší tvor v celém vesmíru nese jméno Leto Atreides II. a už po celá milénia vládne pevnou rukou multigalaktickému Impériu. Jeho otec, Paul Atreides známý jako Muad’Dib,

Obrázek podcastu Slyšíš, jak mluví stromy?

Slyšíš, jak mluví stromy?

Slyšíš, jak mluví stromy? Co všechno můžeš objevit v lese: audiokniha autora oblíbené knihy Tajný život stromů, Petera Wohllebena, provádí životem lesa tentokrát děti a odpovídá i na ty nejzvídavější dětské otázky o tom, co se v lese děje. S dětmi čte Martin Preiss. Maj

Obrázek podcastu Hašek: Ze světa zvířat

Hašek: Ze světa zvířat

Ze svého působení v redakci časopisu Svět zvířat vytěžil Jaroslav Hašek několik povídek, v nichž hlavními hrdiny jsou ježek, slepice, nebo jezevčík. Na osudu svých zvířecích hrdinů v absurdní komické nadsázce ukazuje Hašek vtipně a s lehkostí směšnost lidských vlastnost

Obrázek podcastu Román pro ženy

Román pro ženy

Žena, která sní o velké lásce a po mnoha peripetiích ji konečně nachází, to je nejčastější téma čtiva zvaného červená knihovna… Román pro ženy není vlastně o ničem jiném. Dvaadvacetiletá Laura, redaktorka populárního dámského týdeníku Vyrovnaná žena, a její předčasně ov

Obrázek podcastu Zůstal jsem klukem

Zůstal jsem klukem

V pětidílné četbě na pokračování podle knihy rozhovorů "Zůstal jsem klukem" poznáváme profesora Josefa Kouteckého nejen jako špičkového odborníka, lékaře s pevnými mravními a profesionálními zásadami, ale i jako laskavého člověka, osobnost, která svým životem i vyznáva

Obrázek podcastu Holčička ze známky

Holčička ze známky

Gesto prezidenta obletělo republiku. Říká vám něco jméno Eva Haňková? Za první republiky ji znal každý! Eva byla „holčička ze známky“, kterou prezident Masaryk při návštěvě Pardubic zvedl do vzduchu a objal, a z tohoto gesta byla cítit taková radost a optimismus mladé r

Obrázek podcastu Hilda a pidilidi

Hilda a pidilidi

Modrovlasá rozumbrada Hilda je malá průzkumnice, která má na světě ze všeho nejradši svůj skicák, liškolouška Větvíka, maminku a všechny obry, trolly, hafíky a skřítky, co žijí u nich v údolí. Zničehonic však v domku, v němž s maminkou doposud spokojeně bydlela, vypukne

Obrázek podcastu Neřeš to

Neřeš to

Dvě jednoduchá slova změní pohled na celý váš život. Pokud se snažíte dosáhnout svých cílů nebo se cítit trochu šťastnější, problém nemusí být ve vás. Problém je v moci, kterou dáváte ostatním lidem. V této knize se dozvíte, jak vás dvě slova mohou osvobodit. Osvobodit

Obrázek podcastu Předávání ohně

Předávání ohně

Ponořte se do myšlenek o vizi, disciplíně, vztazích, odvaze, mužnosti a najděte si svou vlastní cestu. - Co znamená „být mužem“? - Co to znamená být mužem v 21. století? - Co je naším úkolem, a máme vůbec na to, abychom jej splnili? PŘEDÁVÁNÍ OHNĚ JE SNAHOU DOSTAT K MUŽ

Obrázek podcastu Viděla jsem vraždu

Viděla jsem vraždu

„To není hloupost!“ bránila se Joyce. „Viděla jsem vraždu! Viděla!“ Ariadne Oliverová se na halloweenské party náctiletých ocitla vcelku náhodou, nicméně mnozí vědí, že je slavnou autorkou detektivek. Jedna z pozvaných dívek – snad aby si získala pozornost – se proto př

Obrázek podcastu Kladivo na čaroděje 2: Město mrtvých

Kladivo na čaroděje 2: Město mrtvých

V tomhle městečku chcípl pes. A nejspíš nejen ten… Paranormální pražští vyšetřovatelé jsou zpět! Tým složený ze sociopata Felixe, nekrofilního nekromanta Waltera, depresivní telepatky Klaudie a nezničitelného alkoholika Vincence čeká další případ. Vyžaduje od nich cestu

Obrázek podcastu Život víry 2021/10

Život víry 2021/10

Život víry 2021/10 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Kateřina Hodecová, Ludmila Hojková, Daniel Zeman, Pavel Kohl. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma: Když vedoucí selže Obdarovaní křesťanští vedoucí a vážné hř

Obrázek podcastu Arazanini vlci

Arazanini vlci

Zlovlci, obrovští netvoři, o nichž se vyprávělo, že jsou jen v legendách, se náhle objevili v kopcích a údolích Celtiky. Jsou mnohem větší než obyčejní vlci. A tak se Maddie a Will vydávají do sousední země s cílem odhalit, kdo nebo co za těmito nebezpečnými šelmami sto

Obrázek podcastu Zakázaný chtíč

Zakázaný chtíč

Plán zněl jednoduše: Zahodit staré zvyky a vést normální slušný život. Práce učitele se zdála skvělou volbou. Kdo by čekal, že se mi do cesty připlete ONA? Viktorie, bláznivá středoškolačka, která svým koketováním ničí vše, co jsem si vysnil. Mé staré já nešlo umlčet. N

Obrázek podcastu Naso: Umění milovati

Naso: Umění milovati

Ovidiův dva tisíce let starý text dává rady mužům a ženám, kterak lásku získat a udržet si ji. Recitují Irena Kačírková a Miloš Kopecký

Obrázek podcastu Zločin jak ho pamatuju

Zločin jak ho pamatuju

České dějiny viděné pod úhlem zločinu. Novinář Josef Klíma pátrá, jak zločin formoval české dějiny od devadesátých let po současnost. V audioknize defilují jména Mrázek, Krejčíř, Roubal, Kajínek a další. Devadesátá léta byla nejen dobou nadějných vyhlídek svobodné spole

Obrázek podcastu Fraktální šum

Fraktální šum

Píše se 25. července roku 2234: Posádka lodi Adamura objevuje Anomálii. Na zdánlivě neobydlené planetě Talos VII se nachází kruhová jáma o průměru 50 kilometrů. Její pravidelný tvar není dílem náhody. Kdo ji vyhloubil a proč? Po tom pátrá malý tým výzkumníků. Pro někter

Obrázek podcastu Utiekol som z Osvienčimu

Utiekol som z Osvienčimu

7. apríla 1944 sa v koncentračnom tábore v Brezinke, ktorý bol súčasťou koncentračného a vyhladzovacieho tábora Osvienčim, rozzvučali poplašné sirény. Ohlasovali útek dvoch väzňov. Tento hrdinský čin sa ako jedným z mála podaril dvom slovenským židovským väzňom Rudolfov

Obrázek podcastu Markéta Lazarová

Markéta Lazarová

Klasický román Vladislava Vančury, baladická próza Markéta Lazarová, příběh předem ztraceného boje středověké loupeživé bandy s královským vojskem a velké osudové lásky krásné a něžné Markéty a syna loupeživého rytíře. Román Vladislava Vančury přináší příběh o čisté du