Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Psycho

Audiokniha Psycho

Délka:

4 hod 53 min

Čte:

Kajetán Písařovic

Vydavatel:

OneHotBook

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Lockdown

Lockdown

Pod nebem je peklo. Pod peklem je Výheň. Když teprve třináctiletého Alexe křivě obviní z vraždy, jeho život se obrátí vzhůru nohama a už nikdy nebude jako dřív. Najednou se ocitá ve Výhni – přísně střeženém vězení pro mladistvé delikventy. Nejtvrdším místě na světě scho

Obrázek podcastu Obchodníci s vesmírem

Obchodníci s vesmírem

Klasika zlatého věku sci-fi. Píše se rok 2050 a právě se rozjíždí největší kšeft lidské historie – právo kolonizovat Venuši. Úkolem získat co nejvíce dobrovolníků je pověřen Mitch Courtenay z velké reklamní agentury. Reklamní byznys však ovládá svět a konkurence jde Mit

Obrázek podcastu Vídeňské zločiny III - Horký červenec 1927

Vídeňské zločiny III - Horký červenec 1927

Série Vídeňské zločiny je nejprodávanějším knižním titulem u našich rakouských sousedů. Jednotlivé díly se odehrávají ve významných letopočtech rakouské historie a čtenáři na ní nejvíce oceňují přesnost a atmosféru dobových reálií, do kterých autor své fiktivní zločiny

Obrázek podcastu Povídky o ženách

Povídky o ženách

Životem sochařky Kláry prošly desítky milenců, Helena se tajně schází s Milanem za manželovými zády, Wanda si pozve do bytu krásného muže, který vypadá jako Leonardo DiCaprio, ale stane se něco hrozného… Co všechno se ženám během života může přihodit? Marná touha po ned

Obrázek podcastu Svatební šaty

Svatební šaty

Pohádka básníka Karla Šiktance Svatební šaty vypráví tajemný příběh o lidském zakletí. A třebaže se zdá, že neštěstí způsobily svatební šaty, není tomu tak. Ta pravá příčina se ukrývá v lidské nafoukanosti a nenasytnosti. Účinkují: Ladislav Mrkvička, Ivan Trojan, Sylva

Obrázek podcastu Jak voní tymián

Jak voní tymián

Vzpomínkové vyprávění Marcela Pagnola dovolí posluchači vstoupit do jeho rodného kraje - francouzské Provence - bujné a překrásné přírody, kde pod jižní sluncem kvete levandule a tymián dorůstá do výšky člověka. Pagnol zpracoval své vzpomínky, když překročil šedesátku,

Obrázek podcastu Moje Las Vegas

Moje Las Vegas

Las Vegas není pouze městem hazardu a neonů. Je to místo, které žije svým vlastním specifickým životem, má za sebou bohatou historii, která je spojena s mnoha významnými osobnostmi nejen z oblasti hazardu či showbyznysu, ale také zločinu. „Tato kniha vezme nezasvěceného

Obrázek podcastu Vedli jsme si dobře, hochu

Vedli jsme si dobře, hochu

Mám v telefonu fotografii, na které jsem jako dítě se svým otcem na pláži. Často tomu chlapci říkám: „Vedli jsme si dobře, hochu.“ Občas se zamýšlím nad tím, jak se kluk z Walesu, syn pekaře, dostal až sem. Celý můj život je jedno velké tajemství. Tato kniha vypráví můj

Obrázek podcastu Růženka je z příbuzenstva

Růženka je z příbuzenstva

Slavný a oblíbený humoristický román britského přírodovědce Geralda Durrella o nečekaném dědictví, které obrátí Hadriánovi život doslova na ruby. Slavný britský humoristický román o neobvyklém dědictví, který milují čtenáři na celém světě. Hadrián Rookwhistle je nudný t

Obrázek podcastu Mstitel z Jenštejna

Mstitel z Jenštejna

Vyšetřovatele královské komory Jiřího Adama z Dobronína osloví Václav Hrzán z Harasova, který nedávno koupil hrad Jenštejn. Svěří se mu s neurčitými obavami o svého mladšího bratra Mikuláše. Mladý šlechtic se podle všeho uchází o přízeň krásné Polyxeny, dívky ze znepřát

Obrázek podcastu Severní zámek

Severní zámek

Tam, kde vládne smrt a čas se zastavil, kde nit osudu neubíhá, vězní zrádný troll princeznu Astrid. Podaří se rybáři Halvorovi rozluštit poselství run a princeznu vysvobodit? Uslyšíte v původní rozhlasové pohádce s nádechem severského mýtu z roku 1986. S Martou Vančurov

Obrázek podcastu Jak zabít dvakrát

Jak zabít dvakrát

Populární žurnalista a spisovatel Josef Klíma přichází s novými kriminálními příběhy. V centru dění je oddělení vražd a atraktivní vyšetřovatelka Klára Radová. V knize Jak zabít dvakrát vycházejí první dva případy. V příbězích se nevyšetřují jen dvě složité vraždy, ale

Obrázek podcastu Zkrocení zlé ženy (1952)

Zkrocení zlé ženy (1952)

Komedie Williama Shakespeara o konfliktu tvrdohlavé a chytré Kateřiny s neméně ostrovtipným Petrucchiem. Příběh se skvělým začátkem i dobrým koncem je plný konverzačních soubojů na ostří nože. Renesanční fraška, která se zhlédla v antické komedii, je plná humoru i v jed

Obrázek podcastu Můj tajný život – Skutečný příběh luxusní společnice

Můj tajný život – Skutečný příběh luxusní společnice

Holky jako já nemají na čele napsáno prostitutka a rozhodně tak ani nevypadáme. Luxusní společnici na první pohled nepoznáte, dost možná to nezjistíte ani když to bude vaše kamarádka, možná i ta nejlepší. A co teprve vaše dcera nebo třeba jenom spolužačka, sestřenice.

Obrázek podcastu Růže sama

Růže sama

Teprve v dalekém Japonsku vykvetl z francouzské růže květ… V životě pařížské botaničky Rose chyběl otec tak dlouho, že ze svého srdce jeho a vlastně i všechny ostatní muže vytěsnila. Když ale obdrží zprávu, že tento zámožný japonský obchodník se současným uměním zemřel

Obrázek podcastu Pohádky z parku

Pohádky z parku

Původní pohádkový seriál o podrostnících, kteří se musejí starat o park a jeho návštěvníky, aby nezpařezovatěli. Mnohé městské parky mají své zvláštní kouzlo a tajemství. Není divu, když právě v těchto místech žijí podivné pohádkové bytosti.Hajaja vás tentokrát zavede d

Obrázek podcastu Nemocná dívka

Nemocná dívka

Dramatická báseň, jejímž jádrem je boj za záchranu lidského života i naděje, že budou zachráněny i mnohé životy další. Rozhlasová úprava a režie Josef Melč. Hudba Marek Kopelent.Osoby a obsazení: statkář Rataj (Miroslav Doležal), jeho dcera Ida (Gabriela Vránová), Křika

Obrázek podcastu PAX VI.: Postrach jezera

PAX VI.: Postrach jezera

Strach je nejhorší vězení. Během sportovního dne se na zamrzlém jezeře Mälaren stane něco strašného. Alrik se propadne pod led! Iris tvrdí, že za to může vodník. I když ji Alrik s Viggem považují za nejsnesitelnější osobu ve vesmíru, musejí jí dát za pravdu. Pod vodou

Obrázek podcastu Američtí bohové

Američtí bohové

Stín se dostává po třech letech z vězení. Milovaná manželka Laura je po smrti a všechny jeho vyhlídky se rázem smrskly v chladnou prázdnotu. Cestou na pohřeb, v letadle zmítaném bouří, Stína osloví postarší muž jménem Středa a nabídne mu, aby vstoupil do jeho služeb. St

Obrázek podcastu Babička

Babička

{'cs': 'Příběh prosté, ale moudré babičky převyprávěl autor tak, aby mu snadno porozuměly i malé děti. Audiokniha ve formátu MP3 je ideální na cesty autem, jako pohádka před spaním i pro přípravu do školy.\xa0Příjemný poslech!\n\nProstou, avšak moudrou babičku Boženy Ně

Obrázek podcastu Čarodějčin průvodce magickým pohostinstvím

Čarodějčin průvodce magickým pohostinstvím

ROZMARNÝ PŘÍBĚH O TOM, JAK JEDNA ČARODĚJKA DOSTALA DRUHOU ŠANCI! Saira měla být nadějí britského čarodějného cechu. Jenže pak porušila takový blbý, pitomý a vlastně docela nepodstatný zákon – oživila svou náhle zesnulou pratetu. No dobře, no. Jako bonus jí teď ještě po

Obrázek podcastu Válka s Mloky

Válka s Mloky

„Vy blázni, přestaňte konečně krmit Mloky!“ / Geniální nadčasová temná budoucnost světa. Ostrá satira ukazuje na příkladu Mloků, že nelze kohokoli bezskrupulózně využívat, aniž by přišel zasloužený trest ohrožující existenci celého lidstva. Zpočátku jsou Mloci roztomil

Obrázek podcastu Stíny nad Univerzitou v Tir Erath – Rogenovo oko

Stíny nad Univerzitou v Tir Erath – Rogenovo oko

Doprava poháněná parními ďasy. Nepolapitelný vrah, který se specializuje na kolegy z branže. Magická čtvrť ozubených kol, ocelových květů a podezřelých výtrysků páry. Úzká čtvrť plná studentských spolků, ohyzdných chrličů a skrýší uprchlých chimér. A samozřejmě kuchař,

Obrázek podcastu Sex, prachy a potíže

Sex, prachy a potíže

Černá holka narozená bílým rodičům? Tak to je průser sám o sobě. Může být vůbec život k někomu takovému laskavý? Jsem Valérie a tohle je můj příběh. Po neskutečném životním zklamání jsem všechno vzdala. Zbylo mi zlomené srdce a zadupané sny. Nic mi nedávalo smysl. Jenom

Obrázek podcastu Bílá velryba

Bílá velryba

Píše se rok 1814. V přístavním městečku New Bedford se chystá mladý Izmael na moře. Dá se najmout na velrybářskou loď, jejíž kapitán Achab kdysi přišel o nohu v boji s bílou velrybou zvanou Moby Dick. Brzy se ukáže, že cílem nové výpravy není lov, ale pomsta za každou c