Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Prokletí brněnských řeholníků

Audiokniha Prokletí brněnských řeholníků

Délka:

12 hod 40 min

Čte:

Jan Hyhlík

Vydavatel:

Tympanum

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Za vše můžu já

Za vše můžu já

Věra Špinarová se nikdy nedívala zpátky, nikdy nebilancovala, vždycky byla zvědavá, co jí budoucnost teprve přinese. Jenže: "Najednou jsem zjistila, že jsou takové chvíle v životě lidském, kdy myšlenky samy začnou utíkat do minulosti a ze zapomenutých koutků duše neodby

Obrázek podcastu Vražda v Mallowan Hall

Vražda v Mallowan Hall

Malebný Mallowan Hall nie je ako ostatné vidiecke sídla učupené medzi zvlnenými devonskými kopcami. Železnou rukou, ale navlečenou v elegantnej rukavičke, tu vládne sympatická gazdiná Phyllida Brightová. Phyllida sa netají záľubou v detektívkach. Aj keď Phyllida je zvyk

Obrázek podcastu Dobří a zlí hrdinové, EN, CS

Dobří a zlí hrdinové, EN, CS

Dobří a zlí hrdinové, EN, CS je dvojjazyčná kniha napsaná v češtině a angličtině. Obsahuje 2000 vět, které jsou v češtině a postupně přeloženy do angličtiny. Slouží k rozvoji slovní zásoby v obou jazycích v oblasti psychologie osobnosti. Čtenáři se setkají se základním

Obrázek podcastu Klub štresáků

Klub štresáků

Další z rozhlasových her oblíbené autorky Heleny Benešové. Tentokrát o složitostech novinářské profese. V režii Hany Kofránkové v roce 1989 účinkovali: matka (Daniela Kolářová), redaktor (Jiří Bartoška) a elévka (Zuzana Bydžovská).

Obrázek podcastu Počkat, já jsem šéf?!?

Počkat, já jsem šéf?!?

Všechny aspekty vedení týmu na jednom místě Tato audiokniha není jen další průvodce managementem, je to nezbytný nástroj, který vám dodá sebejistotu a znalosti potřebné k tomu, abyste zazářili v roli manažera. Economy vás provede každým aspektem vedení týmu, od základů

Obrázek podcastu Nalakuj to narůžovo

Nalakuj to narůžovo

Upřímné a otevřené deníkové svědectví Martiny Formanové o týdnech a měsících po smrti milovaného manžela. Souboj s prázdnotou, první pokusy na poli stand-up vystupování, hledání nové životní cesty. Nechybí vzpomínky na dětství v Brně, studia na FAMU, první lásky i začát

Obrázek podcastu Pan Tau a tisíc zázraků

Pan Tau a tisíc zázraků

Zlevnit lízátka! Ať žijí zázraky! Kdo je tajemný elegantní muž v buřince a s deštníkem? Právě on přemístil během jedné noci kolotoč z římského lunaparku na střechu v Benátkách? Policie musí vypátrat, o koho jde, a zadržet ho. Začíná honička za mužem, který umí dělat záz

Obrázek podcastu Pasažier 23

Pasažier 23

Policajný psychológ Martin Schwartz prišiel pred piatimi rokmi za mysterióznych okolností o ženu a syna. Stalo sa to počas ich dovolenky na luxusnej zaoceánskej lodi Sultan of the Seas – nikto z posádky mu však nevedel vysvetliť, ako k tomu došlo. Martin je odvtedy psyc

Obrázek podcastu Oliverova dobrodružství

Oliverova dobrodružství

Zemi splněných přání vládne moudrý, černo-bílý kocour Oliver, jehož posláním je pomáhat dětem vypořádávat se s jejich trápením. Oliver nesnáší, když někdo někomu ubližuje nebo se mu posmívá, je mu líto, když se děti něčeho bojí, jsou smutné nebo opuštěné. Jak se mu poda

Obrázek podcastu Klášterní madrigal

Klášterní madrigal

Co klášter, to město! Řeholníci se nepříliš zodpovědně starají o pozapomenutý klášter s panstvím, hříšní poddaní se oddávají zábavě v šenku a neplatí daně. Kdesi pod horami u hranic Českého království se nachází Klášter s rozsáhlým panstvím původně čítajícím desítky v

Obrázek podcastu Narození princezny Malenky

Narození princezny Malenky

Pohádka o mladém květinovém králi, který se smí oženit jen s dívkou zrozenou z květinových kořínků, čemuž se snaží zabránit malý zlý kouzelník alias kníže z Buksusu a malá zlá kouzelnice aneb princezna Hortensie, je romantickým příběhem o střetu pravdy a lži, dobra a zl

Obrázek podcastu Náš malý, maličký svět

Náš malý, maličký svět

Próza s výrazně autobiografickými rysy, v níž se autorka dívá očima dítěte na život dělnické rodiny na pražském předměstí v době první republiky. Kniha byla poprvé vydána v roce 1977. Autorka se proslavila především svými scénáři k filmům Holky z porcelánu, Léto s kovbo

Obrázek podcastu Královna Margot

Královna Margot

Svatba Markéty z Valois, zvané Margot a Jindřicha Navarrského měla smířit protestanty s katolíky, ale události, které po ní následovaly, se pod jménem Bartolomějská noc staly synonymem krveprolití. Francouzský královský dvůr 16. století tvoří pozadí a osudy energické re

Obrázek podcastu I'm your man: Život Leonarda Cohena

I'm your man: Život Leonarda Cohena

„Když mi řekli, že jsem kohen, věřil jsem tomu. Nebral jsem to jako bezvýznamnou informaci.“ Biografie literáta a písničkáře, jehož židovské příjmení („kněz“) předurčilo promlouvat k druhým v zájmu spásy, představuje světoznámého bludného Kanaďana v celé jeho nádherné s

Obrázek podcastu Pan Masters

Pan Masters

Je mocný, charismatický, sexy a je to můj šéf – vražedná kombinace. Uspokojení z práce najednou získalo zcela nový rozměr. Když jsem si ve svém životopise vymýšlela, nenapadlo mě, že na tom bude záležet. Zamilovalo by si mě přece každé dítě, práci chůvy mám od přírody v

Obrázek podcastu Historie mého života

Historie mého života

Italský básník, hudebník, dějepisec, diplomat, alchymista, milovník žen a dobrodruh Giacomo Casanova (1725-1798) po neobyčejně pestrém životě zakotvil v severočeském Duchcově, kde na sklonku života napsal knihu Historie mého života. Naše desítidílná četba na pokračování

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 57 - Petr Kolečko 07.06.2014

100 statečných - Host č. 57 - Petr Kolečko 07.06.2014

Hostem J. Pokorného - P. Kolečko (dramatik a scenárista)

Obrázek podcastu Druhý život Marýny G.

Druhý život Marýny G.

S kronikou velké valašské rodiny projdete celé 20. století. To vše výhradně z pohledu čtyř žen: Valérie Zawadské, Kristýny Frejové, Drahomíry Hofmanové a Simony Pekové.Děj vás zavede do beskydských kopců, mezi ty, které tam žily a žijí. "Chtěla jsem psát o obyčejných že

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 56 - Vojtěch Kostiha 07.06.2014

100 statečných - Host č. 56 - Vojtěch Kostiha 07.06.2014

Hostem L. Výborné - V. Kostiha (ekonom, překladatel animovaných filmů)

Obrázek podcastu Zdravá střeva

Zdravá střeva

ZDRAVÁ STŘEVA Poznejte tajemství mikrobioty a získejte dlouhodobou kontrolu nad svou váhou, náladou a zdravím. Věděli jste, že ve svých střevech máte větší počet mikrobů, než kolik má vaše tělo buněk? Zdravá střeva shrnují nejnovější poznatky o spojitosti mezi vašimi

Obrázek podcastu Stín viny

Stín viny

Dramatizace známého detektivního románu z prostředí bohaté newyorské rodiny, v jejímž středu dojde k nečekané vraždě. Devatenáctiletá Irene Hadleyová má před svatbou, když se seznámí s okouzlujícím světákem Donem Saxbym. Irene se rozhodne zrušit plánovaný sňatek a bezhl

Obrázek podcastu Sestry B.

Sestry B.

Osudy Lídy Baarové a Zorky Janů Odlišnější sestry by člověk těžko pohledal… Lída průbojná, živelná tmavovláska. Zorka křehká, věčně pochybující blondýnka. A obě zasvětily život herectví. Příběh Lídy Baarové je obecně známý. Její mladší sestra si hledala cestu k umění k

Obrázek podcastu Baar: Chodské pohádky

Baar: Chodské pohádky

O přízeň malých i velkých posluchačů se uchází výběr z Chodských pohádek, které katolický kněz, spisovatel a sběratel pohádek Jindřich Šimon Baar sesbíral v jedné kouzelné části naší země. Svým nezapomenutelným a jedinečným vyprávěčským darem prohloubil a obohatil původ

Obrázek podcastu Tábor ztracených - 1. část

Tábor ztracených - 1. část

Dobrodružné povídky nejen pro mládež českého světoběžníka Otakara Batličky (1895-1942) odehrávající se v pralesích i pouštích, u říček i v oceánech, zapadlých koutech i velkoměstech celého světa. "V půlstovce zemí jsem dělal sto řemesel ve více než dvou stech zaměstnání

Obrázek podcastu O vodníkoch nezbedníkoch

O vodníkoch nezbedníkoch

Povráva sa, že kedysi dávno žili v rybníkoch, potokoch a riekach mužíčkovia, ktorí ľuďom vyvádzali huncútstva. Boli to vodníci. Od vody, ktorá bola ich domovom, boli celí zelení a medzi prstami na rukách a nohách mali plávacie blany ako kačky. Boli všelijakí – leniví, a