Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Projekt manželka

Audiokniha Projekt manželka

Délka:

10 hod 12 min

Čte:

Jan Zadražil

Vydavatel:

OneHotBook

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Páni severu

Páni severu

„Vedl mě osud. Psal se rok osmistý sedmdesátý osmý, bylo mi jednadvacet let a věřil jsem, že jsem schopen dosáhnout svým mečem všeho na světě…“ Po vítězství v bitvě u Ethandunu má Uhtred z Bebbanburgu věru co slavit: šiky nepřátelských nájezdníků byly rozprášeny a Alfre

Obrázek podcastu Husitská epopej V.

Husitská epopej V.

Za časů Ladislava Pohrobka (1450–1460) Sedmidílná sága vypráví o událostech slavné i pohnuté doby 15. století v Českém království. Snad žádná jiná historická epocha našich dějin není v obecných představách tak kontroverzní jako právě husitství. Ta doba je pro dějepisné

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 45 - Petr Tichý 07.06.2014

100 statečných - Host č. 45 - Petr Tichý 07.06.2014

Hostem J. Pokorného - P. Tichý (generální ředitel společnosti Barrandov Studio)

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 17 - Vilém Rubeš 06.06.2014

100 statečných - Host č. 17 - Vilém Rubeš 06.06.2014

Host L. Výborné - V. Rubeš (kreativní pracovník a reklamní konzultant)

Obrázek podcastu Vrah je v každém z nás

Vrah je v každém z nás

Legendární detektiv pražské mordparty Jan Štoček stojí za vyřešením zásadních tuzemských kriminálních případů, mezi které patří sériový vrah Ivan Roubal nebo Orlické vraždy. V otevřeném rozhovoru ho vyzpovídala Lucie Bechynková, zločinožroutka a zakladatelka podcastu Op

Obrázek podcastu Kam jede tohle nástupiště

Kam jede tohle nástupiště

Zatoužili jste někdy vědět, jak zastavit vlak? Nebo proč tolik pracovníků londýnské přepravy chodí v otrhaných, špinavých uniformách? Lámete si hlavu, jak vynadat člověku jiné barvy pleti a nedostat se do maléru? Na tyhle a spoustu dalších otázek odpovídá další kniha I

Obrázek podcastu Bílá nemoc

Bílá nemoc

Vydali Audiopohádkáři CZ a Filip Mareš ve spolupráci s Nakladatelským domem Grada pod značkou Cosmopolis. Účinkovali: •maršál – Milan Enčev •baron Krüg – Antonín Hardt •novinářka – Romana Goščíková •dcera maršála – Anna Kulovaná •Sigelius – Jan Szymik •voják / gen

Obrázek podcastu Nezval: Manon Lescaut

Nezval: Manon Lescaut

Inspirován románem Abbé Prévosta stvořil básník Vítězslav Nezval romantický klenot, divadelní hru o nekonečné lásce šestnáctileté Manon a rytíře maltézského řádu des Grieux. Básnické hodnoty textu a skotačivá dějovost navázaly na etapu Nezvalovy avantgardní poezie. Hra

Obrázek podcastu Vlk a dýka

Vlk a dýka

Notár Barbarič rieši záhadný zločin na hrade lúpežných rytierov. Hrad na hore Sitno oddávna stráži cestu k bohatým banským mestám. Na jeseň roku 1599 je kvôli tureckej hrozbe dobre vyzbrojený, s početnou posádkou. Napriek tomu sa z neho stratí kastelánova dcéra. Zmizne

Obrázek podcastu 0 Tu – Svazek II.

0 Tu – Svazek II.

„Život na Ooně, jak jsem jej znala dříve, nadobro skončil…“ Ctihodná Tal Kusa-Gammah, první z dlouhé linie coraabských Pánů Těžby, pokračuje v líčení svého pohnutého života. Poté co byla uvězněna sadistickými Honty, dostala se zpět na svůj magrav. Nyní se však musí vyr

Obrázek podcastu Stín temné královny - Vrazi

Stín temné královny - Vrazi

V dalekých zemích se probouzí něco temného. Prastaré síly se připravují na konečnou konfrontaci, zatímco Temná královna vztyčuje svůj prapor a shromažďuje armády nepřekonatelné síly, složené z reptiliánských stvoření s magickou mocí. Stín její hrozby se vznáší nad celou

Obrázek podcastu Výběr z pohádkových příběhů Melity Denkové

Výběr z pohádkových příběhů Melity Denkové

Pohádky z růží, Loudavý vlak, Hašteřivé pohádky a Ušatý pan Albert a jeho druhý kufr... To jsou pohádkové příběhy Melity Denkové, které si oblíbili děti i dospělí v rozhlasovém seriálu pohádek na dobrou noc Hajaja. Ať se líbí i vám...

Obrázek podcastu Hororové povídky

Hororové povídky

Audiokniha Hororové povídky je volným převyprávěním úspěšné a vysoce hodnocené knihy Jana Opatřila obsahující 10 mrazivých povídek ze záhrobí. 2 povídky se odehrávají ve Skotsku, zemi odkud horor vzešel, a do níž Opatřil každý rok jezdí sbírat inspiraci. Povídky namluvi

Obrázek podcastu Na kopci

Na kopci

Autor oceňovaných detektivek se po deseti letech vrací ke svému úspěšnému debutu. Jiří Březina vydává román Na kopci s úpravami, které jsou důkazem jeho literárního růstu. Vrací se tak k příběhu, který napsal ještě před krimi sérií s policistou Tomášem Volfem. Středobod

Obrázek podcastu Ničeho nelituju

Ničeho nelituju

Život plný kotrmelců. Na divadle, před kamerou, s velkou rodinou, ale vždy s jedinečným životním optimismem... Pětidílná četba ze vzpomínek Jiřiny Steimarové vznikla na základě knihy, kterou napsala spolu s publicistkou Kamilou Čížovou. Její podtitul, Život plný kotrmel

Obrázek podcastu Srpnová neděle

Srpnová neděle

Rozhlasová podoba slavného představení Hrubínovy hry v Národním divadle. I zde v režii Otomara Krejči a v téměř shodném hereckém obsazení. Příběh lyrické komedie se odehrává ve dvou horkých dnech v malé jihočeské vsi. Na břehu rybníka se scházejí letní hosté a místní m

Obrázek podcastu Maska

Maska

Příběh je považován za nejlepší thriller Edgarda Wallace o zabijákovi, kterému se říká Maska, a který sužuje Londýn. Policie dělá stále stejné chyby, kvůli kterým ho nemůže dopadnout. Policejní detektivní inspektor Alan Wembury je opět zamilován a milován, ale bratr jeh

Obrázek podcastu Oliver Twist

Oliver Twist

Audiokniha Oliver Twist namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň A1 pro posluchače začátečníky. Oliver Twist is a poor orphan boy. He hasn’t got a mum or dad and he lives in a terrible place called the workhouse. One day, he makes the master of the workhouse very ang

Obrázek podcastu Noc na Karlštejně (1956)

Noc na Karlštejně (1956)

Oblíbená úsměvná veselohra Jaroslava Vrchlického, která se odehrává během jedné noci na hradu Karlštejn, kam císař Karel IV. zakázal přístup ženám. Starší rozhlasové zpracování v režii Jiřího HorčičkyOsoby a obsazení: Karel IV., císař římský a král český (Otomar Korbelá

Obrázek podcastu Zápisky z blázince

Zápisky z blázince

Legendární divadelní režisér se v roce 1975 ocitl za zdmi bohnické psychiatrické léčebny. Hledal zde ochranu před světem, který se jej rozhodl ponížit a zlikvidovat. Součástí terapie byl zápis krátkých, stručných postřehů a poznámek. Občas úsměvný, jindy až mrazivě drsn

Obrázek podcastu To nejlepší z české povídky

To nejlepší z české povídky

Zajímavé a charismatické herecké osobnosti interpretují nezapomenutelná dílka české prózy z pera slavných a oblíbených spisovatelů: české perličky, které mohou doplnit a okrášlit nejednu soukromou sbírku nahrávek literatury a mluveného slova.

Obrázek podcastu Najbohatší muž v Babylone

Najbohatší muž v Babylone

Táto nadčasová klasika, ktorú zbožňujú milióny ľudí, obsahuje kľúč ku všetkému, po čom túžite a ku všetkému, čo chcete dosiahnuť. Odhaľuje tajomstvo, ako dosiahnuť osobný blahobyt. TAJOMSTVÁ ÚSPECHU STARÝCH NÁRODOV – ISTÁ CESTA K ŠŤASTIU A PROSPERITE Nespočetnému množst

Obrázek podcastu Dlouhý krok do tmy

Dlouhý krok do tmy

Vražda v neklidné době. Četník Kališ vyšetřuje vraždu a znásilnění dělnice z textilky. Pátrání po pachateli probíhá v neklidné době, protože se píše říjen 1918. Je říjen 1918 a zkušený četník Jindřich Kališ vyšetřuje v Lomnici nad Popelkou vraždu a znásilnění mladé ženy

Obrázek podcastu Temné terárium

Temné terárium

Jak jistě víte, na světě je poměrně dost lidí, kterým se lepí smůla na paty, a pro sourozence Baudelairovy to platí dvojnásob. Je známo, že nepříznivé okolnosti dokážou zkazit i události, jež by jinak byly velmi příjemné. Musím vám, milí posluchači, hned na začátku šet

Obrázek podcastu Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Zemřel, když zemřela naděje. Jmenoval jsem se Alfred Hirsch, ale přátelé mi říkali Fredy. Bylo mi dvacet osm let. Byl jsem učitel. Byl jsem snílek. Moc prosím, pamatujte si mé jméno. Už nezůstal naživu nikdo, kdo by mohl dosvědčit, jak a proč můj život vyhasl. Fredy (