Audiokniha Prodavači ostatků I.

Čechura: Divoké sny Maxipsa Fíka
Poněkud přerostlého psa Fíka vymyslel spisovatel Rudolf Čechura a namaloval pan malíř Jiří Šalamoun. A protože i psi mají sny, zdá se také našemu maxipsu leccos napínavého i legračního. Nechte si to vyprávět hercem Josefem Dvořákem, který propůjčil Fíkovi svůj hlas i v …

Svěrák: Horká neděle aneb Vynechané povídky
V roce 2009 vyšel v Supraphonu dvoudiskový komplet s názvem Zdeněk Svěrák Povídky. Obsahoval šest příběhů ze stejnojmenné knihy, vydané nakladatelstvím Fragment, čtených autorem. Čtyři povídky se do tehdejšího vydání nevešly, a proto vycházejí nyní samostatně. Tato nová…

Co se děje se světem?
Co se děje se světem? Náš svět prochází velkou proměnou a Václav Cílek se na ni dokáže podívat z rozmanitých úhlů pohledu a s vtipem. Úryvek z Koronavirového dodatku pozn. Možno ještě zkrátit Resilience je dynamická odolnost. Zatížíte kus oceli, prohne se, ale pak se …

Nápad za miliardu
Ještě před čtyřicítkou zažili mezinárodní úspěch ve světě byznysu. Tomáš Čupr, Josef Průša, Simona Kijonková a další osobnosti stojící za úspěšnými českými startupy, jejichž hodnota překročila hranici miliardy korun. O čem snili v dětství? Co je žene dál? Jak se poučili…

Bílá nemoc
Vydali Audiopohádkáři CZ a Filip Mareš ve spolupráci s Nakladatelským domem Grada pod značkou Cosmopolis. Účinkovali: •maršál – Milan Enčev •baron Krüg – Antonín Hardt •novinářka – Romana Goščíková •dcera maršála – Anna Kulovaná •Sigelius – Jan Szymik •voják / gen…

Vrah je Zahradník
Vrah je Zahradník aneb Česká domácí zabijačka...Ve vile manželů Zahradníkových se s manželi nikdy nesetkáte. Oba jsou totiž mrtví. V centru zájmu dvou vyšetřovatelů se ocitne nejen zahradník Jan Březina, ale především skupina příbuzných. A hned několik z nich je vážně…

Ještě nejsem pod zemí
Když se sedmadvacetiletá Jet probudí v nemocnici, čeká ji šokující zjištění. Byla brutálně napadena, má devastující zranění hlavy a před sebou jen týden života. Mladá žena se rozhodne, že zbývající čas využije k nalezení svého vraha. Při pátrání proniká stále hlouběji d…

Mít vše hotovo
Audiokniha Mít vše hotovo vás naučí, jak se vyhnout typickým chybám při zvládání stavu, který většina z nás nazývá „nestíhám“. David Allen v ní vysvětluje, jak si pomocí metody GTD (Getting Things Done) rozdělit velký, zdánlivě neohraničený úkol na menší, konkrétní krok…

Vilma běží o život
Malá Vilma se během běžeckých závodů v Africe ztratí uprostřed neprostupné džungle. Dostane se až do vesnice, kde ji domorodci přijmou za svou. Vilma poznává jejich způsob života, tolik odlišný od toho, co zná, a najde si i nové kamarády. Život v džungli ji fascinuje, z…

Slovenské prostonárodné povesti dľa P. E. Dobšinského (piata séria)
Cyklus obľúbených povestí rozprávkarskej legendy, v majstrovskom podaní Dušana Jamricha.

44 lekcí
Jaké by to bylo, kdybyste každou noc klidně spali s vědomím, že pro ochranu a růst svých peněz děláte to nejlepší, co můžete? Co kdyby vám k dosažení tohoto pocitu stačily jen 4 minuty denně? Během pouhých 4 minut denně přehodnotíte myšlení o penězích od základů, vybudu…

My
Lidé = čísla, city zakázány… Proslulá antiutopie, která líčí život v totalitní společnosti, kde lidé jsou čísly a den je rozplánovaný na minuty. Pro city není místo, ale dvě čísla opačného pohlaví se vymknou kontrole. Matematik D-503 žije spokojený život v dokonalém svě…

Zbabělci
Pozor, vlast svolává hrdiny! Revoluce si ovšem žádá taky pozorovatele… I v pohraničním Kostelci se zdá, že protektorát Čechy a Morava to má za pár a mír je na dohled. V osmi květnových dnech roku 1945 odloží dvacetiletý Daniel Smiřický tenorsaxofon a vydá se „konat vlas…

Geniální potraviny
>> Na seznamu bestsellerů New York Times << >> „Tohle není další kniha, podle které stačí jíst vejce, ořechy a ryby, a hned budete chytřejší. Geniální potraviny vysvětlují, které geny ovlivňují naši inteligenci a jakým jídlem z nich dostat nejvíc. Přinášejí lahodné rec…

Obraz Doriana Graye
„Jediný půvab minulosti je v tom, že je to minulost.“ Oscar Wilde. Zatímco krásný Dorian zůstává stále dvacetiletý, do jeho věrného portrétu na malířském plátně se propisují všechny hříchy a poklesky živé předlohy. Slavný Wildeův román v sobě nese autobiografické rysy. …

HUKOŽA PAÁ
PODPORUJEME LOUTKOVÉ DIVADLO! NÁKUPEM AUDIOKNIHY PODPOŘÍTE BUCHTY A LOUTKY Pohádkový soubor " HUKOŽA PÁÁ" je audio úprava dětských představení Buchet a loutek. A to Žabák Valentýn, Tři malá prasátka, Neposlušná kůzlátka, Zlatá husa a Norská pohádka. Buchty a loutky sv…

Malá jabloňová zahrada
Další z krásných rozhlasových pohádek básníka Karla Šiktance...Komtesa Johanka je nemocná, jakoby ani žádnou sílu k životu neměla. Mladý zahradník Prokop by udělal cokoli, aby Johanku zachránil. Vydá se proto k modrému jezeru, které nechal vybudovat knížepán Johance pro…

Ideální manžel
Inteligentní humor, brilantní dialogy a samozřejmě nepostradatelné bonmoty - to jsou kvality, pro které stále vyhledáváme divadelní hry Oscara Wilda. V hlavních rolích dramatu ze společnosti, v němž se hříchy mládí připomenou v nejnepříhodnější čas, uslyšíte Jaromíra Ha…

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích
Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše …

Suchý: Nahá a další povídky
Umělecký rozmach Jiřího Suchého je porovnatelný s renesančními mistry - grafik, scénograf, kostýmní návrhář, textař, hudebník, dramatik, prozaik, básník, zpěvák, herec, režisér, ředitel…Audiokniha jeho povídek patří tedy k oné řadě publikovaných Suchého prací, čítající …

Proč sníme
>> Bez snů by lidstvo nebylo tam, kde je.

Le avventure di Pinocchio
Známý příběh o dřevěném panáčkovi, který se chce stát opravdovým chlapcem, je zpracován pro účely těch zájemců, kteří začínají s italštinou a chtěli by si vyzkoušet poslech cizojazyčného souvislého textu. Celý příběh je zjednodušen a zkrácen, úroveň jazyka je vhodná pro…

Pohádkovník aneb Herci čtou své oblíbené pohádky
Aňa Geislerová, Barbora Poláková, Patrik Děrgel, Václav Jílek, Jiří Suchý z Tábora, Jakub Prachař Hudba Václav Trojan Hrají Václav Hudeček (housle), Pavel Drešer (akordeon), Lubomír Brabec (kytara) Pohádkovník je plný kouzelných příběhů a hereckých hvězd! Pohádkovník…

Deník CEO: 33 pravidel byznysu a života
Autor v této audioknize rozplétá nejnovější výzkumy, vlastní zkušenosti a poutavé příběhy a vede posluchače k tomu, aby si nově definovali úspěch a využili svůj potenciál. Je to povinný poslech pro každého, kdo sní o tom, že udělá něco odvážného. Tyto výzkumy můžete apl…

Často kladené otázky o vesmíru
Od autorů bestselleru „O čem víme prd“. „Kdyby se k vesmíru dodávala nápověda, vypadala by jako tahle audiokniha.“ Máte spoustu otázek: o prostoru, o času, o gravitaci, o pravděpodobnosti toho, že v červí díře potkáte své starší já. A všechny odpovědi najdete v téhle kn…