Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Případ kněze z Bojné

Audiokniha Případ kněze z Bojné

Délka:

6 hod 56 min

Čte:

David Kaloč

Vydavatel:

Tympanum

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Martin Šonka: Můj let do nebes

Martin Šonka: Můj let do nebes

Inspirativní příběh akrobatického pilota Martina Šonky, jenž se v roce 2018 stal mistrem světa respektované letecké série Air Race. Jeho cesta k absolutní světové špičce ale zároveň ukazuje, jak se vyplácí snít, protože i zdánlivě nereálné touhy mohou být – pokud tvrdě

Obrázek podcastu Růženka je z příbuzenstva

Růženka je z příbuzenstva

Slavný a oblíbený humoristický román britského přírodovědce Geralda Durrella o nečekaném dědictví, které obrátí Hadriánovi život doslova na ruby. Slavný britský humoristický román o neobvyklém dědictví, který milují čtenáři na celém světě. Hadrián Rookwhistle je nudný t

Obrázek podcastu Zakázaný chtíč

Zakázaný chtíč

Plán zněl jednoduše: Zahodit staré zvyky a vést normální slušný život. Práce učitele se zdála skvělou volbou. Kdo by čekal, že se mi do cesty připlete ONA? Viktorie, bláznivá středoškolačka, která svým koketováním ničí vše, co jsem si vysnil. Mé staré já nešlo umlčet. N

Obrázek podcastu Maryša

Maryša

Bohatý mlynář Vávra se uchází o ruku Maryši Lízalové. Ona však miluje chalupnického synka Francka. Její rodiče by však po jejím boku raději viděli Vávru i přesto, že je to hrubý a necitelný chlap. Když Francek musí narukovat, zůstává jeho milá sama a snaží se vzdorovat

Obrázek podcastu Život víry 2025/04

Život víry 2025/04

Život víry 2025/04 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Matušková a Daniel Zeman. Nahrávka vznikla ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma: Otce mít, otcem být Být otcem je jako sjíždět divokou řeku, píše P. Plchot.

Obrázek podcastu Erotikon

Erotikon

Volný řetěz dopisů osamělého muže a paní z inzerátu. On je týž, dámy se střídají. Vyměňují si s panem Václavem podrobnosti ze svých nepříliš dramatických životů, prostřednictvím papíru se celkem snadno svěřují s intimitami, které by si lidé z očí do očí těžko zjevovali.

Obrázek podcastu Zimní včely

Zimní včely

Je mi smutno po včelách. Utýraly je nenávistné armády. Bývalý gymnaziální učitel si na sklonku druhé světové války píše deník. Křehký román plný kontrastů – ticha včel a nacistických fanatiků, osamělosti a touze po lásce. Jsou poslední měsíce druhé světové války. Býva

Obrázek podcastu Elementárie

Elementárie

Kouzelný příběh o dvou sourozencích, Adélce a Šimonovi, kteří se společně se svými rodiči přestěhují na okraj města do Šeříkové ulice. Jejich nový dům je ale jiný než všechny ostatní. Na první pohled velmi neutěšené staré stavení totiž skrývá tajemství. Na zahradě, již

Obrázek podcastu Ptáci, zvířata a moji příbuzní

Ptáci, zvířata a moji příbuzní

Magické, poučné a samozřejmě velmi humorné vyprávění. Kniha Ptáci, zvířata a moji příbuzní je volným pokračováním světoznámé knihy O mé rodině a jiné zvířeně. Magické, poučné a samozřejmě velmi humorné vyprávění. Gerald Durrell prožil pět let svého dětství na Korfu. Prá

Obrázek podcastu Za trest

Za trest

Únosce dostane výkupné a těší se, až zmizí, ale oběť mu do toho hodí vidle. Zamilovala se a odmítá ho opustit, a tak se s touhle komplikací musí hrdina popasovat, protože plán ještě není u konce.

Obrázek podcastu Ústav

Ústav

Dá se vůbec omluvit únos dítěte? I ve vyšším zájmu? Dvanáctiletý Luke je jedné temné noci unesen do záhadného Ústavu, který připomíná spíš vězení se zvýšenou ostrahou. A jako by to nestačilo, neznámí únosci mají pro chlapce a dívky vytržené ze svých domovů vysoce nebezp

Obrázek podcastu Duchové rodiny Folcroftů

Duchové rodiny Folcroftů

Když jejich matka po havárii skončí v nemocnici v kómatu, Tara s bratrem Kylem jdou bydlet k prarodičům, které nikdy předtím neviděli. May a Peter Folcroftovi se zpočátku zdají být vřelí a okouzlující a jejich velký dům, schovaný v horách na kraji lesa, působí idylicky.

Obrázek podcastu Démonologové

Démonologové

Zapomeňte na lacinou duchařinu, čeká vás naprosto seriózní výprava do hrůzyplných domů, k postelím posedlých lidí a do prostorů, kam byste se báli jít i za denního světla. Neříkejte, že nevěříte na duchy, netvrďte, že se jich nebojíte – po přečtení této knihy, založené

Obrázek podcastu Život víry 2024/04

Život víry 2024/04

Život víry 2024/04 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman, Kateřina Hodecová, Pavel Kohl. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * „Přitahují mě problémové situace“ – rozhovor s Pavlem Plchotem Kazatel, během jehož

Obrázek podcastu Návrat Krále Šumavy - román o Josefu Hasilovi

Návrat Krále Šumavy - román o Josefu Hasilovi

Kdo jiný by došel temným lesem bez baterek hvězd až k hraničním kamenům? Životopisný román o králi šumavských převaděčů snímá z Josefa Hasila (1924–2019) legendární masku fantoma pohraničníků a estébáků. Na pozadí ponurých let 1948–1951 líčí autor dozrání bednářského u

Obrázek podcastu Putování Petra Sedmilháře

Putování Petra Sedmilháře

Putování Petra Sedmilháře. Psychologický příběh Jany Drdy pohybující se na hranici horečnatého snu a reality. Vzbudil zájem nejen kritiky, ale i odborníků z oboru psychologie a psychiatrie. Zaujal Egona Hostovského, jenž Sedmilháře označil za jedno z nejlepších děl česk

Obrázek podcastu Život víry 2024/06

Život víry 2024/06

Život víry 2024/06 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman a Kateřina Hodecová. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * Když jsem založil sbor, přestalo se v naší čtvrti vraždit – rozhovor s Dimasem Salaberriosem H

Obrázek podcastu Tekuté krystaly

Tekuté krystaly

Tvrdili mi, že jsem ho zastřelil. Ovšem vymazali mi paměť čtyři měsíce dozadu, takže kdoví jestli. Soud se tím ale moc nezabýval. Byl jsem to já. Záznam z mého procesoru implantovaného v mozku byl zcela jednoznačný. Měl jsem toho blba v zaměřovači své ostřelovací pušky

Obrázek podcastu Válka o Uber

Válka o Uber

>> „Chcete-li pochopit dnešní Silicon Valley, určitě si poslechněte tuto knihu. — John Carreyrou, autor bestselleru Zlá krev # O audioknize Válka o Uber je podnikatelský thriller o startupu, který měl našlápnuto mezi giganty jako Apple, Google nebo Amazon. Mike Isaac

Obrázek podcastu Patriot

Patriot

V knize najdete život Alexeje Navalného popsaný jeho vlastními slovy. Dočtete se o jeho dětství v Sovětském svazu, o politickém prozření, o milované rodině, o upřímném a zapáleném odporu proti zkorumpovanému režimu, a hlavně o lásce k Rusku a k jeho lidu. Travičský atak

Obrázek podcastu Královna Margot

Královna Margot

Svatba Markéty z Valois, zvané Margot a Jindřicha Navarrského měla smířit protestanty s katolíky, ale události, které po ní následovaly, se pod jménem Bartolomějská noc staly synonymem krveprolití. Francouzský královský dvůr 16. století tvoří pozadí a osudy energické re

Obrázek podcastu Hurvajz, vyžvejkni se!

Hurvajz, vyžvejkni se!

Hurvínek je opět na stopě báječných objevů! Poté, co nás na úspěšném CD o Funícím Billym seznámil s vynálezem vysavače, teď odhaluje tajemství bubble-gumu, nebo-li žvýkačky. Tentokrát se k jeho odvážné cestě připojí také pan Spejbl, Mánička, paní Kateřina i pes Žeryk.

Obrázek podcastu Kejda

Kejda

Markéta vede všední život studentky až do doby, kdy si jednou k večeři uvaří zvláštní hmotu – kejdu. Ráno zjistí, že se stala vševědoucí. S kamarádkou Týnou se zprvu nově nabytou superschopností baví, ale pak se o ni začne zajímat armáda a jde do tuhého. Hrdinky se ze z

Obrázek podcastu Sandokan I: Tygři z Mompracemu

Sandokan I: Tygři z Mompracemu

„Dokud žiji, dotud bojuji.“ Sandokan – Malajský tygr, vůdce pirátů a vášnivý milovník žen. Nejslavnější z pirátů Sandokan, kterého krutý rádža James Brook připravil o trůn, bojuje nejen proto, aby se pomstil, ale také na obranu domorodých království. V čele obávaných

Obrázek podcastu Královna Margot

Královna Margot

Svatba Markéty z Valois, zvané Margot a Jindřicha Navarrského měla smířit protestanty s katolíky, ale události, které po ní následovaly, se pod jménem Bartolomějská noc staly synonymem krveprolití. Francouzský královský dvůr 16. století tvoří pozadí a osudy energické re