Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Přimluvte se u ministra

Audiokniha Přimluvte se u ministra

Délka:

1 hod

Čte:

Ivan Gübel

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu O koze v Betlémě

O koze v Betlémě

„O zlé koze“ je vánoční pohádka přímo z Betléma a i když je v ní hlavní hrdinkou koza a ne vůl nebo oslík, které bychom v betlémské stáji čekali, přesto se dozvíme, že i tohle zvíře se k jesličkám podívalo a mělo to své následky… Autorka sestra dominikánka Česlava Talaf

Obrázek podcastu Příšerní nezbedníci

Příšerní nezbedníci

{'cs': 'Byli jednou chlapečkové a ti pořád zlobili. Jeden zásadně nezdravil, další byl zlomyslný, třetí stále nakukoval, kam neměl. Jiný spoustu věcí zapomínal a tamhleti dva snad neumějí ani chodit – tenhle dupe a druhý do všeho jen kope. Ovšem ti ostatní nejsou o nic

Obrázek podcastu Polícia v rukách mafie

Polícia v rukách mafie

"Pri požiari starej poľovníckej chaty sa nájdu obhorené pozostatky bývalého kriminálnika. Bola to nešťastná náhoda alebo dokonalý zločin? Autor stál v roku 2012 pri zrode elitného policajného útvaru NAKA (Národná kriminálna agentúra), kde získal inšpiráciu pre svoje kni

Obrázek podcastu Záhada zlaté štoly

Záhada zlaté štoly

Další z příběhů královského prokurátora Oldřicha z Chlumu se tentokrát odehrává v okolí Prahy. Původně mělo čekat Oldřicha z Chlumu a jeho pomocníky na dvoře Přemysla Otakara II. jen krátké státnické jednání, brzy po příjezdu si ho však uprostřed noci nechá zavolat sám

Obrázek podcastu Hotel času

Hotel času

Některá místa nechtějí být znovu objevena. Oslava 25. narozenin má být nezapomenutelná a tahle rozhodně bude. Nika, milovnice hororů a tajemna, pozve svých sedm nejbližších přátel na víkend do jednoho z nejděsivějších hotelů v Evropě. Jenže co začíná jako hra na strach,

Obrázek podcastu Polská konverzace

Polská konverzace

Polská konverzace: Cestujete často do služebně či soukromě do Polska? Lákají Vás historická města jako Krakow či Gdaňsk, Mazury či divoké pobaltí? Tento kurz je pro všechny, kteří chtějí zlepšit úroveň komunikace při cestování. Skládá se z následujících okruhů: pozdravy

Obrázek podcastu Ve škole i za školou

Ve škole i za školou

Richard místo do školy chodí do hospody, Jindřiška shání omluvenku na venerologii, Veronika zase místo školy na gynekologii zjišťuje, jestli není náhodou těhotná s Honzou. Aleš si vzal Marcelu, protože byla tehdy na lyžáku tak neodbytná, Anita jede na romantický čundr s

Obrázek podcastu Každý z mé rodiny někoho zabil

Každý z mé rodiny někoho zabil

Každý z mé rodiny někoho zabil. Někteří z nás, ti, kteří dosáhli výrazných úspěchů, zabili vícekrát. Nechci to dramatizovat, ale je to tak. Někteří z nás jsou dobří, jiní špatní a někteří prostě jen nešťastní. Já jsem Ernest Cunningham. Říkejte mi Ern nebo Ernie. Přál b

Obrázek podcastu Hovory o józe a mystice č. 24 a 25

Hovory o józe a mystice č. 24 a 25

Záznam promluv J. Vacka ze semináře na Morávce a veřejných meditací z roku 2010. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Obrázek podcastu Oživlý kámen

Oživlý kámen

Léto vrcholí, vrchní inspektor quebecké Sureté Armand Gamache si jako každý rok připomíná s manželkou Reine-Marie výročí seznámení v Manoir Bellechasse, odlehlém luxusním hotýlku nedaleko Three Pines. Nejsou však sami. Sjela se sem také početná, bohatá a vážená rodina F

Obrázek podcastu Pět povídek

Pět povídek

Nostalgické i humorné, tragické i optimistické jako život sám. Poslechněte si působivé povídky česko-izraelského židovského spisovatele, básníka a překladatele Viktora Fischla.Viktor Fischl je známý především jako autor básnických sbírek a prozaických textů. Hlavní téma

Obrázek podcastu Velká kniha fuckupů

Velká kniha fuckupů

Celosvětový fenomén Fuckup Nights, během kterých známé a zdánlivě vždy úspěšné osobnosti v deseti minutách mluví nikoli o svých výhrách, ale naopak o věcech, které se zrovna dvakrát nepovedly, má i svou českou verzi. V audioknize vás čeká téměř čtyřicet zpovědí: výběr t

Obrázek podcastu Moucha

Moucha

Další z řady detektivek velmi úspěšného a oblíbeného slovenského spisovatele Dominika Dána nás zavádí na Slovensko rok po sametové revoluci. Nejen slovenští kriminalisté se v té době musí potýkat s nárůstem zločinů, brutality i vražd. Jedním z případů je i vražda mladéh

Obrázek podcastu Krotitel rizik podnikání zasahuje ve výrobě nábytku

Krotitel rizik podnikání zasahuje ve výrobě nábytku

Podnikáte? Pak musíte slyšet příběh, který se skutečně stal! Každý podnikatel chce být úspěšný, ale i zdánlivě malá chyba ho někdy může přivést do velkých problémů. Desátý díl se opět odehrává v hotelu, ale to jen proto, že pan podnikatel už o svou firmu přišel. Tím,

Obrázek podcastu Ve výslužbě - Návštěvník z minulosti

Ve výslužbě - Návštěvník z minulosti

Když jsou v ospalé vesnici nalezeny při stavbě domu lidské ostatky, vyvolá to pochopitelně pozdvižení. Komu zachovalá kostra patří? Z jaké doby pochází a jak dotyčný zemřel? Tuto záhadu se na vlastní pěst snaží rozlousknout místní rodák a detektiv na penzi Arnošt Milota

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Pochovejte mě pod podlahu

Pochovejte mě pod podlahu

„Dostojevský střihlý Dickensem. Kniha se v Rusku držela více než deset let na špičce literárních žebříčků a prodalo se jí přes milion výtisků. Částečně autobiografická kniha přináší příběh osmiletého Saši žijícího s babičkou a dědou v Moskvě koncem sedmdesátých let minu

Obrázek podcastu Donleavy: Dáma, která měla ráda čisté záchodky

Donleavy: Dáma, která měla ráda čisté záchodky

Román Jamese Patricka Donleavyho vypráví příběh ženy, které se ve třiačtyřiceti letech stalo to, co potkává mnoho lidí v tomto věku - opustí ji životní druh a dospělé děti vyletí z rodného hnízda. Hlavní hrdinka Jocelyn Guenevere Marchantierová-Jonesová (Petra Špalková)

Obrázek podcastu Povídky, které pomáhají

Povídky, které pomáhají

Svou povídkou přispěli do tohoto dobročinného sborníku nejen renomovaní, „zaběhnutí“ literáti, ale i hudebník či politik a v neposlední řadě také vítězové čtenářské soutěže. I díky tomu vznikl zajímavý a neotřelý soubor rozličných stylů a žánrů, který spojuje touha pomá

Obrázek podcastu Malá večeře pana Fyshe

Malá večeře pana Fyshe

Kanadský spisovatel Stephen Leacock patří mezi nejznámější světové humoristy. Žil v Kanadě, ačkoliv se narodil v Anglii, odkud se záhy s rodiči odstěhoval. Několik let se živil jako učitel, pak nastoupil na studia ekonomie na torontské a chicagské univerzitě. Poté praco

Obrázek podcastu Podivuhodná cesta Nilse Holgerssona Švédskem

Podivuhodná cesta Nilse Holgerssona Švédskem

Pohádkový příběh o hluboké proměně malého Nilse, který na cestě za svým napravením zažije plno dobrodružství. Je vůbec možné změnit neposlušného, sobeckého jedináčka, který nemá nikoho rád, v hodného kluka? Poslechněte si příběh o tom, že někdy musíme překonat sami sebe

Obrázek podcastu Mlha nad Shadow Sands

Mlha nad Shadow Sands

Druhý případ vyšetřovatelky Kate v podmanivé interpretaci Martina Stránského. Kate Marshallová a její asistent Tristan Harper vyšetřují další zapeklitý případ. Jak spolu souvisí zmizení mladých lidí a oblast Shadow Sands? A jakou roli hraje hustá anglická mlha? Při potá

Obrázek podcastu Tři kapitáni – Díl třetí: Korzárská čtverylka

Tři kapitáni – Díl třetí: Korzárská čtverylka

Audiokniha Tři kapitáni III. - Korzárská čtverylka obsahuje pokračování ryze české akční a dobrodružné space opery, kterou napsal Michael Bronec a čte Jiří Pobuda. Trojice kapitánů se rozdělila. Arnošt Kodex zůstává na Zemi, kde řeší problémy vládce Republiky a nenápadn

Obrázek podcastu Anička a divadlo

Anička a divadlo

Anička měla jedno tajné přání – hrát loutkové divadlo. A to se jí málem splnilo na podzim, jenže nakonec odletěla s rodiči k moři. Ovšem teď se zdá, že už nic nebrání předprázdninovému divadelnímu představení. Ale kde budou divadlo hrát? Jaký mu vymyslí název? A budou ú

Obrázek podcastu Bylo nás pět

Bylo nás pět

My hoši, co spolu chodíme, prožíváme všelijaká dobrodružství... Oblíbené příhody Petra Bajzy i jeho kamarádů Čeňka Jirsáka, Tondy Bejvala, Edy Kemlinka a Pepka Zilvara ve zbrusu nové, vpravdě rošťácké audioknize! Syn majitele koloniálu se smíšeným zbožím na prvorepublik