Obrázek podcastu Příchuť zla

Audiokniha Příchuť zla

Délka:

13 hod 4 min

Čte:

Karolína Půčková

Vydavatel:

Voxi

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Twain: Dobrodružství Toma Sawyera

Twain: Dobrodružství Toma Sawyera

Jedna z nejznámějších knih pro děti amerického spisovatele Marka Twaina vychází v dramatizované podobě v edici Za dobrodružstvím. V příbězích dvou chlapců Toma Sawyera a Huckleberryho Finna je spousta napětí, nebezpečí a tajemství, ale také humoru a romantiky. Oběma přá…

Obrázek podcastu Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše …

Obrázek podcastu Důvod k naději

Důvod k naději

Světově uznávaná bioložka a ochránkyně přírody Jane Goodallová změnila svým výzkumem v šedesátých letých letech 20. století pohled na chování šimpanzů a významně se zasloužila o jejich ochranu. Zjistila například, že tito primáti používají nástroje, že dokážou projevova…

Obrázek podcastu Jak se stát milionářem za minimum práce aneb 16 důvodů proč investovat do nemovitostí

Jak se stát milionářem za minimum práce aneb 16 důvodů proč investovat do nemovitostí

Kniha Jak se stát milionářem za minimum práce s podtitulem 16 důvodů, proč se vyplatí investovat do nemovitostí je nezbytným základem k pochopení a vstupní branou na cestě k úspěšnému investování do nemovitostí a finanční svobodě. Kolem investování koluje řada mýtů a po…

Obrázek podcastu Bůh před soudem

Bůh před soudem

V životě člověka se stále znovu objevují otázky, které se týkají absolutních hodnot: Existuje spravedlnost? Proč je na světě tolik utrpení? Jak je možné, že dobrým lidem se často nedaří a naopak lidem zlým se daří dobře? Bude svět existovat věčně? Má způsob našeho život…

Obrázek podcastu Krimi DEKAMERON

Krimi DEKAMERON

...aneb lechtivé případy z doby normalizace, které se nikdy nedostaly před soud Autor v sérii povídek popisuje svoje policejní začátky na malém městě. Většina povídek má erotický nádech a kniha se stala spolu s druhým a třetím dílem nejprodávanějšími knihami autora. Vš…

Obrázek podcastu Kupte si zpátky svůj čas

Kupte si zpátky svůj čas

Naučte se překonat jedinou skutečnou překážku na cestě k rozšíření firmy a zbohatnutí – ČAS. Podnikání je plné výzev a jednou z nich je i fakt, že pokud chcete svou firmu rychle a stabilně rozšířit, budete potřebovat efektivně pracovat se svým časem. Nemusíte ho do prác…

Obrázek podcastu Paměti Bianky Capellové

Paměti Bianky Capellové

Šestidílná četba na pokračování z memoárů známé benátské šlechtičny v podání Jany Preissové a v režii Markéty Jahodové.

Obrázek podcastu (A)sociálne prasa

(A)sociálne prasa

Veľké množstvo kníh o osobnom rozvoji ponúka rôzne príbehy ľudí, s ktorými sa bežný človek len ťažko dokáže identifikovať. Na začiatku je iba garáž a človek, ktorého všetci považujú za blázna, no vďaka jeho vlastnej šikovnosti sa z neho napokon stane „superčlovek". Avša…

Obrázek podcastu Musela jsem zemřít

Musela jsem zemřít

Když Anitě Moorjani diagnostikovali rakovinu, odmítla standardní léčbu. S nemocí bojovala čtyři roky, poté upadla do kómatu a lékaři jí nedávali naději. Ona se ale po třech dnech probrala a věděla, že se uzdravuje a že má sílu se vyléčit. Fascinující zážitek blízké smrt…

Obrázek podcastu Druhý život Marýny G.

Druhý život Marýny G.

S kronikou velké valašské rodiny projdete celé 20. století. To vše výhradně z pohledu čtyř žen: Valérie Zawadské, Kristýny Frejové, Drahomíry Hofmanové a Simony Pekové.Děj vás zavede do beskydských kopců, mezi ty, které tam žily a žijí. "Chtěla jsem psát o obyčejných že…

Obrázek podcastu Můj mladší bratr

Můj mladší bratr

Marek žije typickým životem studenta v osmdesátkovém Československu. Chodí na přednášky, mejdany a povinná vojenská cvičení a vytrvale usiluje o krásnou a nedostupnou Annu. Jenže ta má jiné starosti. Aktivně se zapojila do šíření petice Augustina Navrátila za nábožensko…

Obrázek podcastu Vraní oko

Vraní oko

Vyšetřování zavede kriminalistu Josefa Bergmana do chatové osady u řeky na jižní Moravě, kde lišky dávají dobrou noc. V okolních mokřadech vzniká nová ptačí rezervace, kterou tam ovšem místní nechtějí. Lidé tak mají spoustu důvodů vzájemně se nenávidět. Bergman musí při…

Obrázek podcastu Zrozen, aby byl králem

Zrozen, aby byl králem

Cyklus 12 rozhlasových her o životě Ježíše Krista. Dorothy Leigh Sayersová se této látky chopila jako zkušená spisovatelka- a přitom s pokorou a s úctou k biblické látce, k níž přibrala pár legend, které se k biblickému vyprávění později připojili. V každém příběhu usly…

Obrázek podcastu 1984

1984

Byl jasný, studený dubnový den a hodiny odbíjely třináctou. Winston Smith, s bradou přitisknutou k hrudi, aby unikl protivnému větru, rychle proklouzl skleněnými dveřmi věžáku na Sídlišti vítězství. Ne však dost rychle, aby zabránil zvířenému písku a prachu vniknout dov…

Obrázek podcastu Rybářská chata

Rybářská chata

Staneš se součástí něčeho, co tě přesahuje. Krásná a hluboká knížka pro všechny, kdo někdy ztratili v životě směr. Možná ho společně s Jonem a Ivarem při veslování v rybářském člunu znovu najdou. Příběh o předávání životních zkušeností. „Staneš se součástí něčeho, co t…

Obrázek podcastu Miss Dior

Miss Dior

Šťastná hvězda Christiana Diora. Příběh výjimečného života Catherine Dior (1917–2008), jež byla múzou svého bratra Christiana i statečnou členkou francouzského odboje. Catherine Dior (1917–2008) byla múzou svého bratra Christiana i statečnou členkou francouzského odboje…

Obrázek podcastu Cyklistka

Cyklistka

Být vzornou manželkou: takový osud měl čekat Blanku ze šlechtického rodu Battaglia. Její dobrodružná povaha jí však velela jinak. Z divokého děvčete vyrostla sebevědomá žena, která na kole zcestovala kus světa. Své stáří Blanka pak tráví v chátrajícím rodném zámečku v j…

Obrázek podcastu Život víry 2025/05

Život víry 2025/05

Život víry 2025/05 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Matušková, Daniel Zeman a Jakub Lofítek. Nahrávka vznikla ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * rozhovor: „Misionář je jako pilot, který létá mimo radary“ Nenápadný Am…

Obrázek podcastu Deník zamilovaného viruse

Deník zamilovaného viruse

Uprostřed jedné z virových epidemií se mladý hippie virus zamiluje do mileneckého páru svých nakaženců a odmítá je zabít. Stává se tak pro virusový establishment stíhaným disidentem a bezděkým vůdcem vzpoury, jejímž posláním je zachránit Zemi před hrozící katastrofou pů…

Obrázek podcastu Každé hluboké nadechnutí

Každé hluboké nadechnutí

Pobyt na jednotce intenzivní péče humánně a lidsky. V této bohaté směsi vědy, lékařské historie, hluboce humánních příběhů pacientů a osobní reflexe popisuje doktor Wes Ely své poslání, jímž je snaha zabránit tomu, aby pacientům na JIP bylo ublíženo technologiemi, které…

Obrázek podcastu Sherlock Holmes 3: Pes rodu Baskervillovcov

Sherlock Holmes 3: Pes rodu Baskervillovcov

Legenda o pekelnom psovi, ktorý z pomsty prenasleduje potomkov rodiny Baskervillovcov, sa v Londýne zdá Watsonovi strašidelná a Holmesovi veľmi zaujímavá, najmä v súvislosti s osudom nebohého sira Charlesa Baskervilla. Na zámku Baskerville, v pochmúrnom kraji plnom zrad…

Obrázek podcastu Má vzpomínka je bugatti

Má vzpomínka je bugatti

„Rozdávej radost a lidé ti pomohou. Život je krásný.“ Vzpomínky první ženy za volantem, která vítězila v závodech Grand Prix. Eliška Junková dává nahlédnout do historie automobilismu u nás, a líčí, co obnášela příprava automobilového závodníka, vzrušení, krásu i rizika …

Obrázek podcastu Valentýnka na Šumavě

Valentýnka na Šumavě

Valentýnka s Aničkou a se společnou kamarádkou Zuzkou vyrážejí na Šumavu, kde hodlají strávit prodloužené podzimní prázdniny. Spolu s babičkami a peruánským naháčem Hugem poznávají krásnou i drsnou přírodu, která ukrývá nejedno tajemství – a také pověsti o močálech a bl…

Obrázek podcastu Saturnin zasahuje

Saturnin zasahuje

Nevypočitatelný sluha, před kterým není žádná mísa koblih v bezpečí, je zpět! / Legendární sluha Saturnin se vrací – a pojede lyžovat! Do malebného prostředí zasněžených Orlických hor se vydá opět v doprovodu starých známých: věčně nesnesitelné tety Kateřiny, jejího neo…