Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Příběhy z nebezpečné říše

Audiokniha Příběhy z nebezpečné říše

Délka:

12 hod 31 min

Čte:

Aleš Procházka

Vydavatel:

Tympanum

Jazyk:

Česky

Žánr:

Fantasy

,

Sci-Fi

Obrázek podcastu Nebezpečná hra

Nebezpečná hra

Strhující propojení napínavé detektivky a zábavné romantiky! „Řekněte mi, jak se jmenuje,“ naléhal Tom a modlil se, aby měl dost času ubohou ženu ochránit. „Laurant,“ zašeptal ďábel. „Jmenuje se Laurant.“ Toma se zmocnila panika. „Moje Laurant?“ „Ano. Teď už to víte, ot

Obrázek podcastu Čapek: Pohádka loupežnická z knihy Devatero pohádek

Čapek: Pohádka loupežnická z knihy Devatero pohádek

Překrásná dramatizace jedné z nejznámějších pohádek ze sbírky Karla Čapka Devatero pohádek Učinkují František Filipovský, Luděk Kopřiva, Vladimír Leraus, Jiří Šašek a další

Obrázek podcastu Prokletí hradu Mydlovar

Prokletí hradu Mydlovar

Na nově budovaném hradu Mydlovar, vystavěném ve druhé polovině 13. století, dochází k podivnému úmrtí oblíbeného psa hradního pána. Pan Jan se s jeho smrtí nehodlá tak snadno smířit, chce odhalit viníka, aby ho mohl náležitě potrestat. Jeho vypátráním je pověřen Martin,

Obrázek podcastu Jak jsem vyhrál válku

Jak jsem vyhrál válku

Nesmrtelný válečný román, ve kterém bere válku vážně snad jen jeho hlavní protagonista, poručík britské spojenecké armády Ernest Goodbody. Donkichotský poctivec, účetní Goodbody, shodou komických náhod a díky své snaze plnit všechny předpisy a zachovat si neochvějnou mo

Obrázek podcastu Můj brácha tornádo

Můj brácha tornádo

Říkají mi Julie a je mi devět let. Chtěla bych vám vyprávět příběh o sobě, o svých rodičích, kamarádkách, ale hlavně o bráchovi. Jmenuje se Jonáš a chodí se mnou do třídy, i když je starší. Má totiž ADHD. Někdy se mi zdá, že se chová jako tornádo. Chvíli neposedí, místo

Obrázek podcastu Povznesení

Povznesení

Jak málo toho víme! Stačí pohlédnout ke hvězdám – nebo se ponořit do hlubin oceánu... Mikrobioložka Leigh vyrůstala v Rotterdamu s násilnickým otcem, snad proto se odjakživa cítila lépe v laboratoři než ve společnosti lidí. Fascinace životem v jeho nejmenších formách ji

Obrázek podcastu Ospalá slovanská díra

Ospalá slovanská díra

Zlín ve 13. století. Místo, kde se sváří staré síly s novými. Veterán Henslin se po deseti letech v cizině ve službách svého pána vrací do rodného Zlína. Jenže za tu dobu se město značně proměnilo: proudí sem noví obyvatelé, na vrcholu kopce roste kamenná tvrz a v kraji

Obrázek podcastu Rekviem za Pluto

Rekviem za Pluto

Od roku 2006 už není Pluto planeta. Největší událost ve vesmíru od Velkého třesku zůstala téměř bez povšimnutí. Nevšimli si ani David s Alicí, jejichž svět se smrsknul na pár společně sdílených metrů čtverečních, kde se jeden druhému snažili vyhnout. Zatímco se Pluto pr

Obrázek podcastu Já ještě nechci jít spát

Já ještě nechci jít spát

Poslechněte si hned tři veselé, prosté, ale kouzelné příběhy! Je to s Lassem trápení! Je mu už pět let, ale každý večer zlobí maminku: Já ještě nechci jít spát! Já chci taky sourozence, říká Petr rodičům a těší se, že si s ním užije spoustu radovánek. Ale ouha! Do rodin

Obrázek podcastu Brouk Pytlík

Brouk Pytlík

Všechno vím, všechno znám! Kniha ze zlatého fondu dětské literatury od autora Ferdy mravence, ve které se brouk Pytlík stává hlavním hrdinou a rozesměje i ty nejmenší posluchače. Kultovní kniha české dětské literatury s hlavním hrdinou v podobě dobrosrdečné, aktivní, po

Obrázek podcastu Čtyři ženy a jeden pohřeb

Čtyři ženy a jeden pohřeb

Štěstí přichází, když ho nejméně čekáme. Román o lásce, která dokáže člověka postavit na nohy a zmírnit křivdy, které ho v životě potkaly. Příběh čtyř žen, kterým arménský zedník Simon pomůže překonat jejich bolesti. „Připoutala se k Simonovi z hloubi celého srdce, a kd

Obrázek podcastu Můžeš (po)dělat cokoli

Můžeš (po)dělat cokoli

Tohle je inspirativní příběh sedmadvacetiletého kluka, který procestoval více než čtyřicet zemí, vystudoval dvě vysoké školy, založil dvě firmy a mezitím se několikrát dostal do pořádného průšvihu. Třeba když potkal medvěda nebo když prodělal první statisíce. Právě pros

Obrázek podcastu Sága o Zaklínači

Sága o Zaklínači

Meč, magie a vyzvědačské intriky. Souborné vydání legendární Sapkowského ságy o zaklínači Geraltovi a jeho sudbě – Ciri z Cintry. Zaklínač, jehož posláním je chránit obyčejné lidi před magicky stvořenými nestvůrami, přijímá do ochrany malé dítě – Překvapení. Netuší, že

Obrázek podcastu Muž se psem

Muž se psem

Na geniálního podvodníka platí geniální detektiv! Humorná parodie na detektivní román o hloupých podvodnících a neomylném amatérském detektivovi, který zločince odhalí. Pošetilé podvody, jimiž podvodník Jiří Teston způsobil velkým mezinárodním bankám škodu dosahující vý

Obrázek podcastu Můj život v Severní Koreji

Můj život v Severní Koreji

Neustále jsme žili v šeru. V obavě, že by nás mohli slyšet sousedé, jsme spolu téměř ani nemluvili… Život v hladomoru a totalitní diktatuře dohnal mladou Severokorejku Pak Čihjon k útěku i za cenu, že opustí umírajícího otce. Její první pokus přejít nelegálně hranice v

Obrázek podcastu Jirka postrach rodiny

Jirka postrach rodiny

Takového rošťáka by si přála každá rodina! Takového ztřeštěného kluka s originálními nápady by si přála každá rodina! Jen ta jeho s ním má někdy problém… „Kdyby náhodou přepadl Jirka přes palubu, žádná škoda,“ prohlašuje Jirkův bratr Robert. Ani sestra Ethel nezůstává p

Obrázek podcastu Kominická Cácorka

Kominická Cácorka

Pětkrát bude Petr Nárožný vyprávět pohádky z původního seriálu Ireny Obermannové o klukovi Benjamínovi, jeho kominické kamarádce Cácorce a taky o Černočerném Dýmu, který roznáší po světě jenom samou neplechu.

Obrázek podcastu Večer s Bohumilem Bezouškou 1

Večer s Bohumilem Bezouškou 1

Komentář Bohumila Bezoušky k původnímu LP albu 1 18 2365 vydanému v Supraphonu v roce 1978 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: Když jsem byl asi podruhé, nebo potřetí hostem svého přítele národního umělce Eduarda Kohouta v jeho pořadu "Eduard Kohout Viole", řekl mi E

Obrázek podcastu Ani párem volů

Ani párem volů

Zachary nechce být sedlákem. Má plné zuby přehnané kontroly ze strany dědečka z otcovy strany. Chystá se opustit rodný statek. Dřív, než tak učiní, je odvlečen na dvůr císaře Urvala, a současně mnohem méně laskavého dědečka z matčiny strany. V srdci říše Mlžného roje, v

Obrázek podcastu Kniha mlčení. Básnické a filosofické texty staré Číny

Kniha mlčení. Básnické a filosofické texty staré Číny

Ticho není nic tak prostého. Není ničím daným, musí být vytvořeno. [CLAUDE ROY] Je jisté, že i to umění, jež se dělá ze slov – poezie, rodí se z mlčení a mlčení je jí třeba jako vzduchu. Jako je třeba ticha k životu. Třebas jen proto, že byl život dočasně zpustošen a ře

Obrázek podcastu Kolonie

Kolonie

Temná upírská detektivka od autorky bestsellerů Kříďák, Upálené a Závěj. Barbara Atkinsová přijíždí do zapadlého aljašského městečka Deadhart vyšetřit vraždu středoškoláka, která na první pohled vypadá jako jasný útok upírů. Ti žijí v nedaleké kolonii, a i když už nesaj

Obrázek podcastu Kráľovstvo

Kráľovstvo

Jo Nesbø tentoraz prekvapuje a opäť dokazuje svoje majstrovstvo. Hrdinom jeho najnovšieho románu nie je fenomenálny vyšetrovateľ Harry Hole, ale mechanik Roy Opgard, ktorý žije na rodinnom statku hlboko v nórskych horách. Jeho mladší brat Carl sa po rokoch vracia domov

Obrázek podcastu Náš malý, maličký svět

Náš malý, maličký svět

Próza s výrazně autobiografickými rysy, v níž se autorka dívá očima dítěte na život dělnické rodiny na pražském předměstí v době první republiky. Kniha byla poprvé vydána v roce 1977. Autorka se proslavila především svými scénáři k filmům Holky z porcelánu, Léto s kovbo

Obrázek podcastu Rytmus lásky: Rozprávka

Rytmus lásky: Rozprávka

Dobrodružstvo motýľa Emmy, ktoré ukrýva kľúč k záhade sveta a jej priateľov, draka s menom Bruno, malého čarodejníka Ronalda a Anji. Detí, ktoré sa vyberú do neznáma, aby pomohli malej víle Maye nájsť tiaru, ktorú jej ukradla zlá čarodejnica. Na svojej ceste sa stretáva

Obrázek podcastu Lucemburská epopej II

Lucemburská epopej II

Budoucí král a císař přichází do Prahy. Spisovatel a historik líčí jedno z nejslavnějších období našich dějin, kdy byla Praha centrem římské říše. „Toto království jsme nalezli tak zpustošené, že jsme nenašli jediného hradu svobodného, který by nebyl zastaven se všemi k