Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Přežila jsem Tinder

Audiokniha Přežila jsem Tinder

Délka:

7 hod 43 min

Čte:

Lucie Horáková

Vydavatel:

Čti mi

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 88 - Jiří Mikeš 08.06.2014

100 statečných - Host č. 88 - Jiří Mikeš 08.06.2014

Hostem L. Výborné - J. Mikeš (lektor VŠE, odborník na reklamu)

Obrázek podcastu Devadesátka pokračuje

Devadesátka pokračuje

Letní tábor skončil a Devadesátka se vrací ke svojí běžné činnosti. Jenže mezi členy se vkrádá špatná nálada, a po jednom sporu dokonce několik chlapců oddíl opustí. Tak dojde k tomu, že vůdcem Lišek se stane Mirek Trojan, který nyní patří mezi nejvěrnější členy Devades

Obrázek podcastu Hadrián z Římsů

Hadrián z Římsů

Ilja Racek, Simona Stašová nebo Ivan Trojan v rozhlasovém zpracování jedné z nejznámějších komedií českého repertoáru. Hadrián z Římsů je jednou z nejhranějších her Václava Klimenta Klicpery. A jistě právem. Zápletku postavenou na záměně osob, jak se tehdy říkalo kuklen

Obrázek podcastu Baron von Münchenhausen und seine wundersamen gerchichten

Baron von Münchenhausen und seine wundersamen gerchichten

Audiokniha namluvená v německým rodilým mluvčím. Obtížnost poslechu odpovídá jazykové úrovni A1 pro studenty začátečníky. Den Baron von Münchhausen, der auch Lügenbaron Münchhausen genannt wurde, hat es wirklich einmal gegeben. Er reiste viel, vor allem durch Russland

Obrázek podcastu O krok pozadu

O krok pozadu

Jak dohnat temný stín ve stopách zavražděného kolegy? Netradiční oslava slunovratu v maskách a kostýmech z 18. století má nešťastný konec – trojice mladých lidí, která se jí zúčastnila, se pohřešuje. Když je pak Wallanderův kolega Svedberg, který se do pátrání po nich p

Obrázek podcastu Na vlnách Jednoty

Na vlnách Jednoty

Hlasem vedená relaxace napomáhající spočinutí, odpoutání a načerpání psychické síly. Postupně s pomocí hlubokého dechu uvolňujeme celé tělo. S uvolněním se naše psychická energie harmonicky rozproudí a můžeme skutečně procitnout v osvobozujícím meditativním stavu jednot

Obrázek podcastu ...Mluviti stříbro - Vlastimil Brodský - Zpověď

...Mluviti stříbro - Vlastimil Brodský - Zpověď

V sérii "Mluviti stříbro… " slavné osobnosti českého kulturního dění hovoří o sobě a svých přátelích, ev. čtou slavná knižní díla. Tentokrát s Vlastimilem Brodským v rozhovoru spisovatelky Zuzany Maléřové - vzlety i pády, dary i ztráty, úsměvy ze života. Ačkoliv byl Vla

Obrázek podcastu Galerie slávy - Antonín Panenka

Galerie slávy - Antonín Panenka

Galerie slávy - Antonín Panenka - audiokniha obsahuje biografický rozhovor se známou osobností, který moderuje Luboš Xaver Veselý. Jedinečný životopisný rozhovor se slavným českým fotbalistou a internacionálem Antonínem Panenkou. Kde začala a jak pokračovala životní c

Obrázek podcastu Příběh služebnice

Příběh služebnice

Dystopická vize ukazuje blízkou budoucnost na půdě dnešních Spojených států amerických, které se proměnily v republiku Gileád a vlády se chopil klerofašistický režim, jenž militantně volá po návratu k tradičním hodnotám. Země se potýká s ekologickými katastrofami a ztrá

Obrázek podcastu Stín modrého býka

Stín modrého býka

Stín modrého býka - audiokniha obsahuje jedno z nejlepších děl české historické fantasy. Autor Leonard Medek a Františka Vrbenská. Čte Jiří Pobuda. Historický román s fantastickými prvky nás zavádí do české kotliny čtvrtého století, kde dochází ke konfliktu mezi zájmy t

Obrázek podcastu Ukázky z čítanky pro odborná učiliště a učňovské školy

Ukázky z čítanky pro odborná učiliště a učňovské školy

Původní 2LP album 0 19 9894 "Ukázky z čítanky pro odborná učiliště a učňovské školy" vydal Supraphon v roce 1965 - nyní titul s ukázkami z děl českých i zahraničních autorů vychází poprvé digitálně. Výběr děl i autorů je samozřejmě poplatný době, ve které titul vznikl..

Obrázek podcastu Anna Česká

Anna Česká

Císař Karel IV. získal pro svou dceru Annu výhodnou partii -- anglického krále! Mladičká česká princezna se za Richarda II. provdá v šestnácti letech a přicestuje do svého nového domova. Královský dvůr cizí nevěstu přijme zprvu chladně, ale mírná a laskavá Anna Česká br

Obrázek podcastu Ostrov šedých mnichů

Ostrov šedých mnichů

Detektivní příběh dvojnásobné držitelky ceny Jiřího Marka, tentokrát k poslechu! Na odlehlém holandském ostrově Schiermonnikoog s liduprázdnými písečnými plážemi bičovanými severním větrem zemřela v dunách za podivných okolností mladá žena a i po jedenácti letech zůstáv

Obrázek podcastu Maigret - Vražda v hotelu Majestic

Maigret - Vražda v hotelu Majestic

Mrtvola hned po ránu. V šatní skříňce. Jak skandální – a jak americké! Když z kovové skříňky číslo 89 v zaměstnaneckých útrobách nóbl hotelu vypadne uškrcená Američanka v černé róbě, je pověst podniku poblíž Champs-Élysées v ohrožení. Pisálkové už se k místu činu slétaj

Obrázek podcastu Oldřich a Božena aneb Krvavé spiknutí v Čechách

Oldřich a Božena aneb Krvavé spiknutí v Čechách

Děj hry nás přenese na samý počátek historie našeho státu, do období ostrých střetů, ve kterých se promítaly zájmy církevní, rodové a císařské. Autor František Hrubín tu odkrývá i kruté mocenské boje v zákulisí přemyslovského rodu s dominující postavou knížete Oldřicha.

Obrázek podcastu Nepil: Naschválníčci

Nepil: Naschválníčci

Naschválníčci autora Františka Nepila, to jsou malí trpaslíci Škudibík a Mezulán, kteří většinu času prospí. Jakmile ovšem uslyší řinčení stanových kolíků a kouzelné slovíčko „tábor", jsou okamžitě na nohou. Žít s nimi není vůbec lehké – neustále hledají způsoby, jak vá

Obrázek podcastu Misantrop

Misantrop

Slavná Molierova komedie o zásadovém muži, který opovrhuje povrchní, bezduchou, pokryteckou společností, holdující lacinému pozlátku, ale zároveň vášnivě miluje ženu, která je přímo ztělesněním všeho toho, co on nenávidí. Režie Miroslav Jareš. Osoby a obsazení: Alcest

Obrázek podcastu Napoleon

Napoleon

Alexandre Dumas starší byl vypravěčským mistrem. Jeho romány jsou nadčasové, stále čtenářsky atraktivní. Je méně známé, že nepsal pouze fikce, ale vytvořil také několik životopisů skutečných historických osobností. Jeho zřejmě nejznámější biografií je životopis Napoleon

Obrázek podcastu Vánoční skřítek

Vánoční skřítek

Kouzelná atmosféra Vánoc může přilákat i vánočního skřítka, který umí plnit tajná přání. Když se mu to podaří, může zůstat na světě... Jaké je to ale přání a komu ho má splnit, na to musí přijít sám. Ve hře se objeví podivínský řezbář Damián, který skřítka vyřezal, kurá

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 7 - Ondřej Trojan 06.06.2014

100 statečných - Host č. 7 - Ondřej Trojan 06.06.2014

Hostem L. Výborné - O. Trojan (filmový producent, režisér a příležitostný herec)

Obrázek podcastu Příhoda

Příhoda

Groteskní příběh, ve kterém se nic netušící spořádaný státní úředník dostane pod soukolí absurdních událostí, s Bohumilem Záhorským v hlavní roli. Dále účinkují Alena Vránová, Vladimír Brabec, Miloš Kopecký, Čestmír Řanda a další.Ve světě Vyskočilovy hry se totiž znepok

Obrázek podcastu Podzemnice olejná

Podzemnice olejná

Fantaskní příběh Zdeňka Svěráka o lidech, kteří byli připraveni o "klíče" k domovu i svobodě.Osoby a obsazení: Jana (Vlasta Žehrová), Karel (Zdeněk Svěrák), Petlach (Jiří Pleskot), Bláža Petlachová (Jiřina Jirásková), správce (Petr Pelzer) a Tománek (Martin Růžek). Reži

Obrázek podcastu Historie Duny II.  – Křížová výprava strojů

Historie Duny II. – Křížová výprava strojů

Největší slabinou myslících strojů je jejich přesvědčení, že nemají slabá místa… Více než dvě desítky let zuří ve vesmíru svatá válka následovníků Sereny Služebnice proti Omniovi a jeho robotům. Při tomto křížovém tažení byly povražděny už miliardy lidí – nejen vojáků L

Obrázek podcastu Věž vlaštovky

Věž vlaštovky

4. část Ságy o Zaklínači Na každém kroku je smrt. A na jejich konci věž nad jezerem. Čtvrtá část legendární Sapkowského ságy o zaklínači Geraltovi a jeho sudbě – Ciri z Cintry. Poznáváme příběh o tom, jak se z Ciri stal nelítostný zabiják, dívka smrtící ve svém hněvu a