Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Přecitlivělost není slabost

Audiokniha Přecitlivělost není slabost

Autor:

Ilse Sand

Délka:

3 hod 38 min

Čte:

Jana Štvrtecká

Vydavatel:

Tympanum

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Jižan a blondýna

Jižan a blondýna

Příběh vztahu Češky a řeckého muže vyprávěný s úsměvným nadhledem. Humoristický román s autobiografickými prvky, "Jižan a blondýna" vyšel knižně poprvé v roce 2012, jako audiokniha vychází v roce 2023.

Obrázek podcastu Tanec papírových draků

Tanec papírových draků

„Na první pohled panoval zákon, řád a systém. Občas ale někdo musel někoho střelit do hlavy. Občas někdo musel řádu a systému amputovat prst, aby celé tělo nezemřelo na infekci. To byla naše práce. Dělali jsme věci, které se dělat nesměly, ale musely. Které byly často z

Obrázek podcastu Hvězda-01

Hvězda-01

Drsná kyberpunková detektivka "Hvězda 01" z prostředí chudinských slumů i luxusních soukromých asteroidů vám vyrazí dech – a občas až brutální scény jsou dalším barvitým doplňkem skvěle promyšleného příběhu. Protože Robert Fabian prostě ví, jak se píšou skvělé příběhy.

Obrázek podcastu Život víry 2022/02

Život víry 2022/02

Život víry 2022/2 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Hojková, Pavel Kohl, Daniel Zeman, Kateřina Hodecová. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma: Být v církvi? Proč a v jaké? K čemu je vlastně církev? Proč

Obrázek podcastu Já ještě nechci jít spát

Já ještě nechci jít spát

Poslechněte si hned tři veselé, prosté, ale kouzelné příběhy! Je to s Lassem trápení! Je mu už pět let, ale každý večer zlobí maminku: Já ještě nechci jít spát! Já chci taky sourozence, říká Petr rodičům a těší se, že si s ním užije spoustu radovánek. Ale ouha! Do rodin

Obrázek podcastu Netvor

Netvor

Možná bylo mým osudem zamilovat se do netvora. Když ostatní děti v noci nespaly a bály se, že se jim ve skříni schovává zubatá příšera, já jsem toužila ji spatřit. Chtěla jsem ji nakrmit, ochočit si ji, pochopit ji. Sam a já jsme se směli milovat jen ve tmě. Jakmile se

Obrázek podcastu Jack Reacher: Varovný signál

Jack Reacher: Varovný signál

Když to nejde po dobrém, ať promluví pěsti. Jen pokud možno ne bezhlavě… Někdejší důstojník vojenské policie Jack Reacher by si zřejmě v roli vyhazovače dál lebedil v barech a stripklubech floridského Key Westu, kdyby ho tam nevyčmuchal jistý Costello. Jackovi se sice p

Obrázek podcastu Pravidla hry

Pravidla hry

Stačil jeden úder na fotbalovém hřišti, aby se Ashtonův život dočista proměnil. Najednou nic nevypadá tak, jak si to pamatuje, protože ač se to zdá nemožné, Ash se ocitl v jiné dimenzi. Od té chvíle se pohybuje po světech, které jsou téměř jako ten jeho – ale ne tak doc

Obrázek podcastu Svědectví

Svědectví

Musíme všichni táhnout za jeden provaz, nebo na něm budeme viset každý zvlášť. A co když ne? I patnáct let poté, co služebnice Fredova uprchla z Republiky Gileád, trvá na území Nové Anglie krutovláda založená na zotročení zdravých žen schopných rodit děti. Stav prohnilé

Obrázek podcastu Deník malého poseroutky 14 - Na spadnutí

Deník malého poseroutky 14 - Na spadnutí

Nečekané dědictví umožní rodině Grega Heffleyho důkladně přestavět dům. Jenže brzo se zjistí, že taková rekonstrukce není žádná legrace. S každou zdí, která jde k zemi, se objeví nějaký nový problém: shnilé dřevo, jedovatá plíseň, nevítané potvůrky a ještě něco mnohem z

Obrázek podcastu Nevykládej mi pohádky

Nevykládej mi pohádky

Líbila se Vám kniha Fimfárum? Určitě se nechci poměřovat s Janem Werichem, ale i tak sázím polovinu království na to, že se Vám budou líbit i tyhle pohádky, zvlášť když je tak skvěle načetl Igor Bareš. V jeho podání se budete upřímně strachovat o prince bojujícího s hro

Obrázek podcastu Jiné místo

Jiné místo

Monika s Oliverem chtějí uniknout ruchu velkoměsta, a tak zamíří na dovolenou do penzionu v Luhačovicích. Kde jinde prohloubit rodící se vztah než na tichém místě v obklopení lesů? Po příjezdu se rozhodnou prozkoumat okolí, a i když se schyluje k dešti a na krajinu padá

Obrázek podcastu Osm hor

Osm hor

Vrcholy byly bílé, obloha nezvykle modrá, pocit zázraku Chodit po horách bylo pro Pietra už odmala naprosto přirozené – bral ho do nich jeho otec, kterému učarovaly a z něhož se v kostkované košili, manšestrácích, vlněném svetru a pohorkách stával jiný člověk. Tenhle z

Obrázek podcastu Volání

Volání

Odlehlý ostrov s jediným domem – útočiště, kam lidé míří, aby zde zanechali své starosti. Právě sem bere po rodinné tragédii Martin své blízké v naději, že učinil pro všechny to nejlepší rozhodnutí. Majitel vilky s ním však nesouhlasí. Podle něj si ostrov sám volá ty,

Obrázek podcastu Emil Běžec

Emil Běžec

Emil Běžec - audiokniha obsahuje úryvky z prvního uceleného životopisu sportovní legendy doplněné dokumentárními nahrávkami. Čte Ivan Trojan. Autor Pavel Kosatík. Režie Aleš Vrzák. Rozhlasová nahrávka z roku 2016. „Byl jednou jeden Emil, běžec, Zátopek. Běhal a běhal,

Obrázek podcastu Král hněvu

Král hněvu

Bezohledný. Arogantní. A k zešílení sexy. Dante Russo se vyžívá v kontrole, jak v osobním, tak v profesním životě. Uhrančivý miliardář a generální ředitel v jednom se nikdy neplánoval oženit. Pak ho ale hrozba vydírání donutila zasnoubit se s Vivian Lau, dědičkou šperka

Obrázek podcastu Dekameron: Den sedmý

Dekameron: Den sedmý

Klasická sbírka příběhů z dob florentského moru, které přežily svou dobu. Nad strastmi renesančního člověka vítězí naděje, důvtip a láska. Urozená společnost sedmi paní a tří pánů se před morovou nákazou uchýlí na venkovské sídlo nedaleko Florencie. Aby unikli nudě a s

Obrázek podcastu Alžběta, můj kluk a pes Pac

Alžběta, můj kluk a pes Pac

Dobrodružné, poetické a humorné pohádkové vyprávění s hlavní postavou fantastické babky Alžběty z telefonu, která přijde do rodiny mladé maminky a zde k radosti chlapce a psa způsobí zmatek v pořádku i ve výchově. Čte Ljuba Hermanová.

Obrázek podcastu Jack Reacher: Vedra

Jack Reacher: Vedra

Horké texaské léto dokáže být vražedné skoro jako Reacher. Skoro… Vysloužilý major vojenské policie s vizáží drsného vandráka, který jako samozvaný ochránce zákona křižuje Ameriku a potírá bezpráví, si během cesty napříč státem osamělé hvězdy stopne půvabnou Carmen, při

Obrázek podcastu Žena na schodech

Žena na schodech

Na přelomu 60. a 70. let se ve Frankfurtu nad Mohanem střetávají tři muži – podnikatel, malíř a právník. Všichni tři chtějí jednu ženu a ve hře je i obraz s jejím portrétem, který nečekaně zmizí i s ní. Po více než čtyřiceti letech obraz vystaví galerie v Sydney a to je

Obrázek podcastu Krajinou příběhů - četba z Knihy o Jizerských horách

Krajinou příběhů - četba z Knihy o Jizerských horách

Nevrlého Kniha o Jizerských horách stále zůstává vzorem pro literární zpracování vlastivědných titulů a inspirací ve vztahu člověka ke krajině a její historii. Informace o historii i přírodě, o cestách, pomníčcích, o místních jménech a místopisu, příběhy rozhleden i dom

Obrázek podcastu Knight: Lassie se vrací

Knight: Lassie se vrací

Nesmrtelný příběh o přátelství psa a člověka Kniha o psí věrnosti, která vyšla a vychází v dalších reedicích a dojímá již třetí generaci čtenářů a čtenářek, je konečně k dispozici i jako audiokniha. Absolutní klasika pro široké vrstvy posluchačů, od dětí po prarodiče.

Obrázek podcastu Ježková: Příběhy českých knížat a králů

Ježková: Příběhy českých knížat a králů

Čtou Jan Potměšil, Kryštof Rímský, Kristýna Boková a Jenovéfa Boková Děje dávných dob české historie vyprávěné jako sled napínavých dramatických situací O knížeti Boleslavovi II. a biskupu Vojtěchovi, o knížeti Oldřichovi a Boženě, o knížeti Břetislavovi a Jitce, o kr

Obrázek podcastu Vlak do Samarkandu

Vlak do Samarkandu

Lidskost je víc než ideje. Ve svém zatím posledním románu líčí tatarská spisovatelka záchranu dětí z povolžské Kazaně stižené hladomorem. Píše se však rok 1923 a vlaku, který má děti dopravit do vzdáleného Samarkandu, chybí všechno včetně jídla. Píše se rok 1923, v Rusk

Obrázek podcastu Život víry 2023/04

Život víry 2023/04

Život víry 2023/04 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Kateřina Hodecová a Daniel Zeman. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * Glenn Machlan: Mezi lovci lebek byla pomsta znakem mužnosti Když přišel Glenn Machlan v 90.