Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Pravý výlet pana Broučka do Měsíce

Audiokniha Pravý výlet pana Broučka do Měsíce

Délka:

1 hod 14 min

Čte:

Jan Přeučil

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 82 - Markéta Fialová 08.06.2014

100 statečných - Host č. 82 - Markéta Fialová 08.06.2014

Hostem L. Výborné - M. Fialová (moderátorka zpravodajství TV Nova)

Obrázek podcastu Pekelná hospoda

Pekelná hospoda

O staré zájezdní hospodě v Zárybničí kolují divné řeči. Prý bývala místem, odkud se hříšní lidé dostávali přímo do pekla. Jenže nový hospodský Mikuláš o takovou pověst nestojí, nikoho do neštěstí přivádět nechce. To bude mít raději lokál prázdný. Touží po lásce, ale na

Obrázek podcastu Blízcí

Blízcí

Fotografka Bára se přestěhuje za svým partnerem Igorem na venkov, kde místo klidu narazí na tvrdou realitu. Nepřijetí ze strany jeho přátel a rodiny, v čele s neústupnou a manipulativní matkou Jarkou, ji vrhá do nejistoty. Postrádá starý život, zápasí s tvůrčí krizí a č

Obrázek podcastu Dobrodružství v Zemi nikoho

Dobrodružství v Zemi nikoho

Na počátku tohoto dobrodružství stojí odpozorovaný večerní rozhovor morseovkou z jednoho okna do druhého. Zprvu útržkovitá zpráva se začne vyjasňovat a Vláďovi s Vinckem se podaří vystopovat, kam ti dva neznámí kluci chodí. Země nikoho, jak rozervaný kraj za městem pojm

Obrázek podcastu Tábor ztracených - 2. část

Tábor ztracených - 2. část

Druhá část dobrodružných povídek českého světoběžníka Otakara Batličky (1895-1942) odehrávající se v pralesích i pouštích, u říček i v oceánech, zapadlých koutech i velkoměstech celého světa. "V půlstovce zemí jsem dělal sto řemesel ve více než dvou stech zaměstnáních."

Obrázek podcastu Hrubín: Romance pro křídlovku

Hrubín: Romance pro křídlovku

Jde o poemu, cožPříběh, který básník František Hrubín vyprávěl na prázdninové cestě do Florencie dvěma svým přátelům, prožíval jako chlapec v lešanském ráji svého dětství. Příběh, v němž Láska aSmrt hrály jednu z nekonečné řady svých partií o lidské osudy. V sázce byly

Obrázek podcastu Povídky Šimka a Grossmanna 3

Povídky Šimka a Grossmanna 3

Povídky psali oba autoři původně pro svá jevištní vystoupení. Proto také první dva tituly /Povídky Š+G 1 a 2/ vydal Supraphon v letech l994 a l995 jako výběr z archivních zvukových záznamů inscenací této dnes už slavné dvojice, včetně dochované nahrávky interpretace jed

Obrázek podcastu Umělec

Umělec

Nádherný den v Hollywood Hills a svatba pod širým nebem. Radostné přísliby šťastné budoucnosti rozdrtí tragická smrt jednoho z novomanželů. Ačkoli zprvu vše ukazuje na nešťastnou náhodu, agentka Carmen Sanchezová z Úřadu pro vnitřní bezpečnost a její parťák, bezpečnostn

Obrázek podcastu Okouzlení slovem

Okouzlení slovem

Výběr z úspěšného rozhlasového cyklu. Účinkují František Novotný a Luděk Munzar. „Já ti někdy, Františku, když na mne dolehne ta zbytečná malost, agrese, arogance, zloba a jiný podobný marasmus doby, tak mám naprosto nutkavý pocit říct si honem nějaké obyčejné, krásné,

Obrázek podcastu …Mluviti stříbro - Marie Drahokoupilová - O lásce

…Mluviti stříbro - Marie Drahokoupilová - O lásce

V sérii "Mluviti stříbro… " slavné osobnosti českého kulturního dění hovoří o sobě a svých přátelích, ev. čtou slavná knižní díla. Herečka Marie Drahokoupilová v otevřeném rozhovoru se spisovatelkou Zuzanou Maléřovou.

Obrázek podcastu A potkej ženu…

A potkej ženu…

Sbírka 44 básní s humorným nádechem o tom, kde všude lze potkat ženu a co to všechno může způsobit

Obrázek podcastu Zachrání doktor Proktor Vánoce?

Zachrání doktor Proktor Vánoce?

Víte, co potřebujete ke zničení Vánoc? Stačí k tomu jeden chamtivý obchodník, který k nim skoupí veškerá práva. A teď je nikdo nesmí slavit. Tedy pokud nejdřív neutratí slušnou sumičku v jeho obchodech. Líza, Bulík a doktor Proktor to tak nenechají. Před tím, než ale Vá

Obrázek podcastu Vodník

Vodník

Ema Štípalová pátrá po své kamarádce, která bez jediného slova vysvětlení zmizela. O dva dny později se ve vesničce, v níž její přítelkyně bydlela, objeví mrtvola. Probralo se v údolí protkaném říčkou Litavkou, slepými rameny, náhony a starodávnými mlýny k životu něco d

Obrázek podcastu Hurvínkův dřeváček

Hurvínkův dřeváček

Hurvínek není příliš spokojen se svými dřeváky. Raději by šel s módou a vyměnil je za kecky, jaké nosí ostatní kluci. Teprve snové dobrodružství, které spolu s Máničkou prožije v Říši bot, jej přesvědčí, že nad jeho dřeváčky není!

Obrázek podcastu Z detektivních příběhů otce Browna

Z detektivních příběhů otce Browna

Dobromyslný otec Brown zaujímá čestné místo v řadě proslulých detektivů světové literatury, na jejímž počátku stojí slavný Sherlock Holmes. Nepřítomnost pana Festa, U Zlomené šavle, Salát plukovníka Craye, Šíp z nebes, Zhoubná kniha, Rychlík do Edinburghu, Zločin kapitá

Obrázek podcastu Past na Hurvínka

Past na Hurvínka

Původní LP album 1 18 1870 Past na Hurvínka vydal Supraphon v roce 1980, na CD SU 5122-2 pak vyšel titul mírně zkrácen v roce 1997. Na přání našich zákazníků posíláme nyní do digitálních obchodů titul z řady S+H v plné délce a s původním obalem LP alba

Obrázek podcastu Svatojánský oheň

Svatojánský oheň

Pohádka o neštěstí a nástrahách, které překoná jen síla lásky. Se svátkem svatého Jana souvisí řada pověr a zvyků: pálí se ohně a zvláštní síla se připisuje bylinám natrhaným v předvečer svátku. Tajemná svatojánská noc tvoří rámec rozhlasové pohádky básníka Karla Šiktan

Obrázek podcastu Jedenáct minut

Jedenáct minut

Proslulý brazilský spisovatel se ve svém románu inspiroval příběhem mladé Brazilky. Venkovská dívka podepíše v Rio de Janeiru s evropským podnikatelem smlouvu, která jí má zajistit kariéru tanečnice, když však pozná skutečné podmínky práce v ženevském podniku, dá předno

Obrázek podcastu Básně Vladimíra Holana

Básně Vladimíra Holana

Původní EP album 20048 "Básně Vladimíra Holana" vydal Supraphon ve spolupráci s Klubem přátel poezie v roce 1963 - nyní titul s básněmi Píseň milenky, Matce, Masopustní úterý, Večeře, Matka, Lidský hlas a dalšími z pera VLADIMÍRA HOLANA (*16. 9.1905 – †31.3.1980) v inte

Obrázek podcastu Drby. O nejrozšířenější lidské činnosti

Drby. O nejrozšířenější lidské činnosti

Nová kniha Františka Koukolíka Drby je určena širšímu okruhu čtenářů a pojednává o nejčastější a nejrozšířenější lidské činnosti ve všech dobách a místech. Společnost, v níž by si lidé nepovídali o jiných lidech, kteří u toho nejsou nebo nevědí, že se vypráví o nich, do

Obrázek podcastu Kukačka

Kukačka

"V Bratislavě byla zavražděna žena bohatého plastického chirurga. Její muž je nezvěstný a v luxusní vile, kde objevili tělo, zůstaly jen dvě adoptivní děti. Sourozenci svorně tvrdí, že nic neslyšeli ani neviděli. Vyšetřování se ujímá kapitán Marek Wolf, který postupně o

Obrázek podcastu Nejznámější bajky

Nejznámější bajky

{'cs': 'V příbězích od Ezopa, La Fontaina a Krylova jednají zvířata jako lidé. Jejich chování poukazuje na špatné vlastnosti, kterých bychom se měli vyvarovat anebo se z nich přinejmenším poučit.\n\nNejznámější bajky jsou převyprávěny tak, aby jim snadno porozuměly i ma

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Náměsíčník

Náměsíčník

Mohl mladík v náměsíčném stavu vraždit? Joona Linna řeší s pomocí hypnotizéra stockholmský masakr sekerou. Připomíná to zvířecí jatka: stěny, strop i podlaha karavanu jsou pocákané krví, povalují se tu části lidského těla. Přivolaný policista vidí, že patří muži. Jde o