Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Pozvedněte svou hru

Audiokniha Pozvedněte svou hru

Délka:

9 hod 35 min

Čte:

Pavel Nečas

Vydavatel:

ProgresGuru

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Tíživé ticho

Tíživé ticho

Maggie je úspěšnou lékařkou a s manželem Willem žijí přesně takový život, jaký si vysnili. Jednoho dne však k ní do nemocnice přivezou postřeleného muže v povědomém oblečení. Maggiin život se nejprve zastaví a pak obrátí naruby. Přes všechnu snahu se Willa nepodaří zach

Obrázek podcastu Skutečná cesta ven

Skutečná cesta ven

„Bylo mi třináct a prvně v životě jsem měl pouta a ruce za zády.“ Předsudky, rasismus, šikana a divoká devadesátá léta. Novinář Patrik Banga vyrůstal v romské komunitě na pražském Žižkově, kde lidé se stejnými kořeny sdíleli dlouho do noci radost ze skvělé hudby, ale ta

Obrázek podcastu Začátek něčeho krásného

Začátek něčeho krásného

Ilustrátorka Autumn se během jediného dne musí vyrovnat se smrtí dědečka i ztrátou vysněné práce v Londýně. Když se vydá načerpat inspiraci do Paříže, setká se s mužem, který jí kdysi zlomil srdce, což v ní probudí bolavé vzpomínky. Řešením je útěk do Jezerní oblasti v

Obrázek podcastu Předčítač

Předčítač

Patnáctiletému Michaelovi pomůže v nesnázích o generaci starší Hanna a její nezištné gesto vyústí v několikaměsíční vášnivý poměr. Když pak mladík už jako student práv přihlíží procesu, jenž má potrestat dozorkyně z nacistického koncentračního tábora, s údivem na lavici

Obrázek podcastu Temné variace

Temné variace

Temné variace jsou poctou hororu — žánru, který děsí i fascinuje, provokuje i hladí po duši. Oldřich Suchý v nich skládá hold mistrům a mistryním temnot, kteří formovali jeho čtenářské sny i noční můry. Každá povídka je jiná, a přece je spojuje cit pro jazyk, napětí a t

Obrázek podcastu Poslední království

Poslední království

Strach snad dokáže muže ovlivnit, ale sebedůvěra bojuje proti strachu. Uhtred z Bebbanburgu přišel na svět v 9. století, kdy jeho rodnou Británii pustošily vpády loupeživých vikingů. Jeho život se obrátil naruby poté, co jeho bratra i otce, northumbrijského velmože, zab

Obrázek podcastu Óda na život

Óda na život

>> „Stále věřím v lidi. Kdysi to byla má největší slabost. Dnes je to zdroj mé síly.“<< ## O audioknize Když byla osmašedesátiletá Gisèle Pelicot předvolána na policii, netušila, že její dosavadní život právě končí. Manžela, s nímž strávila padesát let, přistihla ostra

Obrázek podcastu Tři Mušketýři, II. díl

Tři Mušketýři, II. díl

Jeden za všechny, všichni za jednoho. A za vším hledejte jednu proradnou ženu! Úskok kardinálovi nevyšel a d’Artagnan přispěchal od La Manche s pohřešovanými přívěsky včas, aby napravil královnino faux pas. Srdce jeho milé Constance proto jihne vřelými city a co nevidě

Obrázek podcastu Obejmi mě dočista, dočista…

Obejmi mě dočista, dočista…

Vítejte v povědomé budoucnosti – ve světě genderových, ekologických a sexuálních komisí, mocného Burnovernu a povinných identifikačních prstenů pro občany Společenství svobodného světa. Peněz, zboží i omamného terahopu je dostatek, na dobrou náladu dohlížejí školení man

Obrázek podcastu Špinavá práce

Špinavá práce

Princ Bajaja, Potrestaná pýcha - pohádky z nejrůznějších koutů světa a nejroztodivnější příběhy na této audioknize vypráví Marián Labuda a další. Dvě klasické pohádky v interpretaci Mariána Labudy a dalších slovenských herců.

Obrázek podcastu Penzion v Portugalsku

Penzion v Portugalsku

Rebecca potřebuje zmizet. Naprosto se totiž znemožnila, když sledovala muže, kterého už roky tajně miluje, jak si klidně odkráčel v doprovodu jiné. Takže jakmile se jí naskytne příležitost pracovat v rodinném penzionu na portugalském pobřeží, bez váhání ji přijme. Slunc

Obrázek podcastu AudioDiktáty pro 5. ročník

AudioDiktáty pro 5. ročník

Balíček 20 audiodiktátů připraví žáky na náročnější učivo 5. ročníku i přechod na druhý stupeň. Procvičí si přídavná jména, zájmena, číslovky, slovesné tvary, shodu přísudku s podmětem i pravopis předpon a přípon. Diktáty vedou děti k samostatné práci, zlepšují pravopis

Obrázek podcastu Volání

Volání

Odlehlý ostrov s jediným domem – útočiště, kam lidé míří, aby zde zanechali své starosti. Právě sem bere po rodinné tragédii Martin své blízké v naději, že učinil pro všechny to nejlepší rozhodnutí. Majitel vilky s ním však nesouhlasí. Podle něj si ostrov sám volá ty,

Obrázek podcastu Tanec papírových draků 2: Hon

Tanec papírových draků 2: Hon

Už je to pět let od chvíle, co jsem naposledy umřel, ale pomalu mi to začíná chybět. Policejní sledovací a zásahový útvar jakž takž funguje, ale nikdo mě nevaroval, že vést ho bude obnášet excelové tabulky, audity a videokonference. Jenže management nikdy nebyl mojí sil

Obrázek podcastu Jáchymov

Jáchymov

Románové zpracování příběhu nejlepšího hokejové brankáře planety 30. a 40.let. Svobodomyslný, vzdělaný a přemýšlivý člověk Bohumil Bóža Modrý. Jeho výkony obdivoval celý svět. Konkrétní nabídka z NHL na sebe nenechala dlouho čekat. Souhlas českých činovníků byl podmíněn

Obrázek podcastu Okřídlení tvorové v bouřkových mračnech

Okřídlení tvorové v bouřkových mračnech

Víte, jak to chodí. Základka je jako zlý sen, obzvlášť když jste knihomolka na prahu puberty a vypadáte trochu jinak než ostatní. Snažíte se zapadnout, anebo těch pár let alespoň přežít. Rebeka věří, že už ji nic nepřekvapí. Pak se ale ukáže, že tu největší bitvu má tep

Obrázek podcastu Nejasné hranice

Nejasné hranice

Nebezpečí přichází z hlubin vesmíru. Ne však z míst, odkud by ho lidé čekali… Rutinní mise se během jediného okamžiku mění v tragédii. Průzkumná loď G216, jež měla studovat hlubiny kosmu, byla těžce poškozena a její posádka až na jedinou členku zahynula. Navigátorka Eri

Obrázek podcastu Co já vím?

Co já vím?

O filmařině, o lidech, vítězstvích i prohrách. "Já to psát nebudu, ty to napiš, bude to vlastně můj život, jak ho prožil Jan Novák," řekl Miloš Forman Janu Novákovi. Výsledkem spolupráce je kniha Co já vím?. Kniha o úspěšném, českém a světovém režisérovi, scenáristovi a

Obrázek podcastu Od Ortelu k Doupěti – tucet Kafkových povídek

Od Ortelu k Doupěti – tucet Kafkových povídek

Dvanáct Kafkových miniatur. Nadčasových, prorockých a lidských. Proč je Franz Kafka stále moderní? Proč každá další generace čtenářů pociťuje nutkání zabývat se jeho dílem zas a znovu? Odpověď lze najít prostřednictvím této povídkové antologie, která vznikla jako připom

Obrázek podcastu Náčelník

Náčelník

Miloslav Nevrlý, skautskou přezdívkou Náčelník, jim byl příkladem, že se neznámými končinami dá chodit bez map, nenosit s sebou v batohu v podstatě nic, vydat se nejistotám a nalézt tak radost a smysl. Byl to právě on, kdo po odsunu německého obyvatelstva v podstatě zno

Obrázek podcastu Uteč, než doroste měsíc

Uteč, než doroste měsíc

Na počátku bylo slovo. A to slovo bylo tma… Christian byl hodný kluk, který se ocitl ve špatnou chvíli na špatném místě. Takové věci se stávají – a následky bývají tragické. Jenže místo aby jako spořádaná mrtvola hnil v zemi, dostane Christian druhou šanci. Je vržen do

Obrázek podcastu Epizody 2084

Epizody 2084

Svět v roce 2084 – co zbyde z lidské společnosti? Pavel Hénik ve sbírce dvaceti povídek vtahuje čtenáře do světa, který fascinuje i děsí zároveň. Jak bude vypadat rok 2084? Zachováme si lidskou podstatu, nebo nás pohltí neúprosný technologický pokrok? Ovládneme umělou i

Obrázek podcastu Pán prstenů: Dvě věže

Pán prstenů: Dvě věže

Dvě věže jsou pokračováním audioknihy Společenstvo Prstenu, v němž sledujeme osudy jednotlivých členů rozpadlého Společenstva. Hobiti Frodo a Sam s Prstenem putují na vlastní pěst do říše Temného pána, zatímco druhé dva hobity, Pipina a Smíška unášejí skřeti, jimž jsou

Obrázek podcastu Hvězdná pěchota

Hvězdná pěchota

Galaktické křižníky a cesty napříč galaxií… Hvězdní mariňáci v bojových skeletech a válka s brouky! Lidstvo v ohrožení a hvězdná pěchota v akci! Sledujte psychicky i fyzicky náročný výcvik mariňáků a zúčastněte se těch nejbrutálnějších planetárních bitev. Heinleinův rom

Obrázek podcastu Zlomené srdce

Zlomené srdce

"Myslela, že svého manžela zná. Jenže celý jejich život byla lež. Když přijela na odlehlou pobřežní vyhlídku na pobřeží Devonu, zastavila, zaparkovala auto a zahodila klíčky. Od té doby ji už nikdo nespatřil. Zmizela beze stopy. Vyšetřovatel David Raker se specializuje