Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Pozdravy záhrobí

Audiokniha Pozdravy záhrobí

Délka:

10 hod 52 min

Čte:

Otakar Sovina

Vydavatel:

Čti mi

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Alfa & Omega: Falešná hra

Alfa & Omega: Falešná hra

Dylan: Fotbal byl celej můj život, ale moje zářný vyhlídky ukončila strašlivá chyba. Její jméno je Lana Andersonová. Vypustila do světa všechno špatný, co jsem kdy udělal, ačkoliv jsem jí věřil. Zradila mě a já ji za to nenávidím. Přesto ji vidím pokaždý, když zavřu oči

Obrázek podcastu Kniha ztracených vzpomínek

Kniha ztracených vzpomínek

Jedenáctiletou Lisavet Levyovou o křišťálové noci otec ukryje před nacisty na tajemném místě nazývaném Časoprostor, což je knihovna, kde jsou uchovávány vzpomínky minulosti. Když se otec nevrátí, Lisavet zde zůstává uvězněná, prochází vzpomínkami zemřelých a snaží se je

Obrázek podcastu Twisted Games: Hry na ostří nože

Twisted Games: Hry na ostří nože

Stoický, zádumčivý a arogantní elitní bodyguard Rhys má dvě pravidla: 1) Chránit své klienty za každou cenu. 2) Nezaplést se s nimi citově. A ještě nikdy nebyl v pokušení tato pravidla porušit... až doposud. Bridget von Ascheberg. Princezna, která je přinejmenším stejně

Obrázek podcastu Lékárníci mění svět

Lékárníci mění svět

Znalosti, které se mohou hodit. Lékárníci, kteří se nebáli vyjít z bezpečné zóny zaběhnutých stereotypů myšlení, obohatili svět kosmetiky, potravinářství i průmyslu o cenné vynálezy. Toužíte se na večírku blýsknout znalostí nečekaného detailu o rakouském horolezci, kter

Obrázek podcastu Růženka je z příbuzenstva

Růženka je z příbuzenstva

Slavný a oblíbený humoristický román britského přírodovědce Geralda Durrella o nečekaném dědictví, které obrátí Hadriánovi život doslova na ruby. Slavný britský humoristický román o neobvyklém dědictví, který milují čtenáři na celém světě. Hadrián Rookwhistle je nudný t

Obrázek podcastu Aforkalypsa V: Tantrická síla

Aforkalypsa V: Tantrická síla

Tantrové slaví velký den. Nazývají ho Dnem proměn. Je to vzácný obřad, který se opakuje maximálně jednou za století. Pozván je i Rumblitz, přestože to není poprvé a jeho předchozí účast nedopadla moc dobře. Nyní vyráží na cestu s vnukem Yorikem, a když už jsou na výletě

Obrázek podcastu Hospoda Jamajka

Hospoda Jamajka

Blatům vládne bestie. Ona však ovládá sama sebe ještě líp… Jako ptáče v kleci tu dře jen za byt a stravu. Mary Yellanová sem přijela, protože se coby osiřelá třiadvacetiletá žena neměla v Anglii za vlády regenta Jiřího IV. kam vrtnout. Jenže v zájezdní hospodě Jamajka v

Obrázek podcastu Černé jazyky

Černé jazyky

Tchajwanec Bao se snaží mít celý život pevně v rukou. Má skvělou kariéru, děti s prestižními školami, a dokonce se zdá, že jej netíží ani nefunkční vztah s bývalou manželkou Sedrikou. Na Tchaj-wanu je přece hlavní neztratit tvář — ať se děje cokoli… Vše se však náhle zm

Obrázek podcastu Ten, kdo stojí v koutě

Ten, kdo stojí v koutě

Když člověk stojí v koutě, může si všimnout spousty úžasných věcí. Ale pak přijde chvíle, kdy je třeba vykročit na parket a začít opravdu žít. Příběh o dospívání na střední škole, který Charlie vypráví v dopisech, je otevřenější a důvěrnější než leckterý deník, zároveň

Obrázek podcastu Egypt

Egypt

Tentokrát atlas poslal Báru skoro doprostřed Nilu, ve kterém se proháněli hladoví krokodýli. Ještě že byl poblíž šťastnou náhodou lovec Maimose! Báru čeká napínavé pátrání po smyslu záhadného vzkazu, které ji přivede na stopu spiknutí proti egyptskému králi a nakonec až

Obrázek podcastu Mé sladké šestnácté století

Mé sladké šestnácté století

Mladá Američanka Cat Crawfordová má za pár dní oslavit své sladké šestnácté narozeniny. Ovšem to poslední, co si Cat přeje, je extravagantní narozeninová party organizovaná její temperamentní nevlastní matkou. Alespoň malou útěchou jí je plánovaný rodinný výlet do její

Obrázek podcastu Muž vdaných žen

Muž vdaných žen

Daniel Rys je spisovatel společenských románů, svobodný pětačtyřicátník, který si žije svůj pohodlný život. Píše, rád jezdí na motorce, ještě raději vysedává v barech a především si libuje v četných milostných avantýrách. Tento ideální stav mu zničehonic nabourá žena, s

Obrázek podcastu Proč máma pije?

Proč máma pije?

Máma slaví devětatřicáté narozeniny. Před sebou má vidinu hrozivé budoucnosti plnou lidí, kteří ji zvou na kurzy jógy a večírky, kde každý prohlašuje, že se „líznul“ po skleničce vína. Ale máma nechce trávit čas tam, kde dobrou noc dávají ženy, které žijí JEN pro své dě

Obrázek podcastu Vykoupení Černé vlaštovky

Vykoupení Černé vlaštovky

Dobrodružný námořnický román z 18. století vypráví příběh dvou zcela odlišných hrdinů. Ti budou kvůli vidině bohatství nuceni bojovat nejen v bitvách, ale i o přátelství a lásku. „Kéž by radši svět z nás nikdy neudělal to, čím jsme.“ Pirát Edward Tenner a velitel britsk

Obrázek podcastu Iluze

Iluze

Druhý krok k temnotě nese název Iluze a průkopník moderního hororu, americký autor Howard Phillips Lovecraft, se zde se setkává se svým dalším vzorem, jímž není nikdo jiný než další americký mistr pera, Edgar Allan Poe (Lovecraft bývá někdy označována i za Poeova příméh

Obrázek podcastu Eliška Andílek

Eliška Andílek

Andílek? To asi ne. Ale správná holka dozajista ano! Jmenuju se Eliška a je mi sedm. S rodiči a bráškou Toníčkem se stěhujeme do úplně cizího města. Jmenuje se Žitín. Mně se ale vůbec nelíbí. Zvyknu si v nové škole? Najdu si tam kamarády? A jaké tajemství skrývá náš nov

Obrázek podcastu Bílá Voda

Bílá Voda

O všechno je připravili, ale víru v Boha jim vzít nedokázali! Lena Lagnerová přijela do kláštera v Bílé Vodě hledat útočiště před bolestnými vzpomínkami. Namísto očekávaného klidu ji však ve zchátralém konventu čekají intriky, pomluvy a útoky, jejichž terčem je hrstka ř

Obrázek podcastu Ostrov

Ostrov

Každý vypravěč je zároveň hrdinou vlastního příběhu… Kupec Izar se na Ostrově po letech opět shledá s kněžnou Núrit, tentokrát se však namísto milostných hrátek opájejí kouzlem starých příběhů. Co všechno charismatický obchodník za dobu jejich odloučení prožil? Jak si s

Obrázek podcastu Máma zabiják

Máma zabiják

Každá pracující máma to zná. Ten pocit viny a úzkosti, když jde první den po mateřské do práce. Ale tahle pracující máma je jediná svého druhu. Alexis Tylerová, elitní agentka tajné služby Jejího Veličenstva. První úkol po návratu je rovnou operace mezinárodního významu

Obrázek podcastu Marboul

Marboul

Jiřina Jirásková a Zdeněk Řehoř si spolu v režii Aleny Adamcové zahráli v hlavních rolích komediálního příběhu s prvky hororu o rodině náhle zasažené majetnickým pudem. Pokud se totiž smyslem života stane touha bydlet na zámečku, může to zcela zamíchat rodinnými vztahy.

Obrázek podcastu Alžběta, můj kluk a pes Pac

Alžběta, můj kluk a pes Pac

Dobrodružné, poetické a humorné pohádkové vyprávění s hlavní postavou fantastické babky Alžběty z telefonu, která přijde do rodiny mladé maminky a zde k radosti chlapce a psa způsobí zmatek v pořádku i ve výchově. Čte Ljuba Hermanová.

Obrázek podcastu Psychosomatická prvouka

Psychosomatická prvouka

V knize o vztahu lidského těla a duše se významný český psychiatr věnuje celému spektru témat: emocím, léčbě bolesti, nejnovějším studiím o „útrobním mozku“, o účincích spánku, o komunikaci mezi lékařem a pacientem a dalším. MUDr. Honzák v knížce, která je určena jak la

Obrázek podcastu Stojí za riziko

Stojí za riziko

Žhavý románek s neznámým měl zůstat jednorázovým dobrodružstvím. Jenže když mi ho kamarádka představí jako svého strýce a slavného fotbalového trenéra, všechno se zkomplikuje. Útěk do jeho domu u jezera rozpoutá tajný vztah, který rychle přerůstá v něco hlubšího. Jenže

Obrázek podcastu Krev na paletě

Krev na paletě

Dvanáct obrazů ze života malíře Michelangela Merisiho, zvaného Caravaggio. Z knihy Miloše Kočky, řady studií, článků, a zejména několika životopisných románů, připravil a v roce 1988 natočil režisér Pavel Linhart.

Obrázek podcastu Lafertovská perníkářka

Lafertovská perníkářka

Co dělají perníkářky po setmění? Ta Lafertovská věští z karet a kávové sedliny. Rozhlasovou dramatizaci Oldřicha Knitla na motivy hororové povídky z knihy Večery s panem Dvojníkem ruského autora Antonije Pogorelského natočila v roce 1988 režisérka Soňa Kuhnová. Že si s