Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Poviedky a vety 1: Slovenské vydanie

Audiokniha Poviedky a vety 1: Slovenské vydanie

Délka:

4 hod 4 min

Vydavatel:

Róbert Hodoši

Jazyk:

Slovensky

Obrázek podcastu Svědectví

Svědectví

Musíme všichni táhnout za jeden provaz, nebo na něm budeme viset každý zvlášť. A co když ne? I patnáct let poté, co služebnice Fredova uprchla z Republiky Gileád, trvá na území Nové Anglie krutovláda založená na zotročení zdravých žen schopných rodit děti. Stav prohnilé

Obrázek podcastu 03. Angličtina - cestovní konverzace

03. Angličtina - cestovní konverzace

3. díl z jedinečné řady 24 audio konverzací, sloužící jako vynikající pomůcka pro turisty i profesionální pracovníky. Obsahuje 32 témat k snadnému dorozumnění, více než 500 konverzačních obratů s výslovností, samostudium formou poslechu a opakování.

Obrázek podcastu Úplně jiný příběh

Úplně jiný příběh

Smí mít muž zákona prázdniny? Na Severu? Když je vrah pořád o parník napřed? Policista by si neměl vybírat dovolenou, neboť ta mu zbytečně narušuje běžný pátrací režim. Na vlastní opálenou kůži to pozná stárnoucí pochybovač Gunnar Barbarotti, jemuž není souzeno si v živ

Obrázek podcastu Jak zamotat dračí příběh

Jak zamotat dračí příběh

Škyťák musí odvrátit výbuch sopky na ostrově Lávolumpů, která už pěkně dlouho hřímá. Pokud vulkán exploduje, vylíhnou se z vajec hrůzní hubivci. Zabránit tomu může jen ohnikam, který je třeba vrátit do jícnu kráteru. Ale jako na potvoru ho zrovna někdo ukradl. Podaří se

Obrázek podcastu Mému mladšímu já

Mému mladšímu já

Napsali jsme dopisy... Těm, kdo zatím opatrně našlapují kolem sebe, i Těm kdo se vrhají střemhlav do vln. Těm, kdo hledají správný směr i Těm, kdo si před radami zakrývají uši. Těm, kdo ještě věří pohádkám, i Těm kdo už nevěří ani sami sobě. Těm, kdo potřebují obejmout,

Obrázek podcastu Pilát Pontský

Pilát Pontský

Dramatizace původního Bulgakovova textu, který autor - v situaci nemožnosti ho vydat jinak - zakomponoval do struktury svého nejznámějšího románu Mistr a Markétka. Osoby a obsazení: vypravěč (Bořivoj Navrátil), dále účinkují Petr Kostka, Lukáš Hlavica, Pavel Soukup, Il

Obrázek podcastu Jsem to já?

Jsem to já?

Výběr z knihy hereckých pamětí Vlasty Fabianové, přečetla sama autorka a herečka krátce před svou smrtí v roce 1991.Kniha sugestivně nazvaná Jsem to já?, svědčí nejen o touze a potřebě podívat se na sebe z odstupu, ale také a především o uctě k lidem, od nichž se Vlast

Obrázek podcastu Než pomine tvůj hněv

Než pomine tvůj hněv

Někdy pravdu neskryjete ani pod tlustou vrstvou ledu... Rebecka Martinssonová, prokurátorka severošvédské Kiruny a bývalá špičková právnička ve Stockholmu, tentokrát organizuje rozsáhlé pátrání po pachateli, který mladému páru chladnokrevně uzavřel cestu ven z mrazivé v

Obrázek podcastu Kozák: Lovcem v Tajze

Kozák: Lovcem v Tajze

Původní LP album 2 18 0425 "Jan Kozák Lovcem v tajze" vydal Supraphon v roce 1977 - nyní titul vychází poprvé digitálně. JAN KOZÁK (*25.3.1921 – †5.5.1995 ) vypráví ve své knize o svých cestách na Sibiř, o svých osamocených toulkách či o společných výpravách s přátelsk

Obrázek podcastu Vražda v anglické zahradě

Vražda v anglické zahradě

Kdo je Julia Birdová? Čerstvě rozvedená, čerstvě v důchodu, bezdětná, zvědavá. Dříve Londýňanka, teď však majitelka domku ve vysněné idylické anglické vesničce a… amatérská vyšetřovatelka. Když nechá zbourat zahradní kůlnu, najdou pod ní kostru mladé ženy, jež tam zřejm

Obrázek podcastu Život víry 2025/11

Život víry 2025/11

Život víry 2025/11 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Matušková, Jakub Lofítek, Jiří Matuška a Daniela Kenningová. Nahrávka vznikla ve studiu Rádia 7. ------------------------------------------ Z obsahu čísla: * rozhovor

Obrázek podcastu Krev prvorozených

Krev prvorozených

Kapitán Stein, notář Barbarič a kaprál Jaroš přijíždí do Prahy z povolání samotného císařova bratra, arcivévody Matyáše. Zatímco za denního světla se nové císařské sídlo rozrůstá, bohatne a vzkvétá, v noci se mění v labyrint zločinu a podezřelých přivandrovalců z celé E

Obrázek podcastu Dotazník

Dotazník

Básník, prozaik a esejista Jiří Gruša (1938-2011) publikoval svůj román Dotazník poprvé v pražské samizdatové edici Petlice v roce 1976.Zahradní architekt neúspěšně hledá zaměstnání, a když už pošestnácté drží v ruce osobní dotazník, rozhodne se jej vyplnit co nejpečliv

Obrázek podcastu Kudy kráčel zločin

Kudy kráčel zločin

Tyto skutečné kriminální případy hravě překonají fantazii autorů těch nejlepších detektivek. Případ Hepnarová. Spartakiádní vrah. Veksláci, Tuzex, bony, první počítačový podvod či podvod v Loterii Milion, Ivan Jonák a další fenomény „divokých devadesátek“. Svět podle Mr

Obrázek podcastu Francouzština do práce A1-B1

Francouzština do práce A1-B1

Děkujeme za zájem o poslechový kurz Francouzština do práce/Obchodní francouzština A1 -B1. Kurz je určen pro začátečníky až středně pokročilé a zaměřuje se na slovní zásobu, kterou můžete využít v práci i při obchodním kontaktu se zahraničními partnery Kurz je založen na

Obrázek podcastu V první linii: Armádní generál Petr Pavel‎

V první linii: Armádní generál Petr Pavel‎

Unikátní příběh cesty studenta vojenského gymnázia do čela předsedy Vojenského výboru NATO. Dětství i motivy kariéry, záliby, rodina, přátelé, cesty a setkání. Poutavá vyprávění o nasazení ve válečných konfliktech i příběhy ze zákulisí mezinárodní diplomacie. Audiokniha

Obrázek podcastu Láska v době globálních klimatických změn

Láska v době globálních klimatických změn

Bangalore, Indie. Hotel konferenčního centra je pro Tomáše přijíždějícího na mezinárodní vědeckou konferenci jako malý ostrov známého vyspělého světa v moři hluku, smradu a vřavy rozvojové Indie. Vystaven zmatku a přelidněnosti města se hrdina snaží vyrovnat s kulturním

Obrázek podcastu Dvanáct křesel

Dvanáct křesel

Hlavním hrdinou slavné humoristické předlohy je syn tureckého poddaného Ostap Bender, mladý pohledný muž, který se shodou okolností seznámí se šlechtickým předsedou Hypolitem Matvějevičem Vrabčinským. Ten se mu svěří s tajemstvím, které mu sdělila jeho tchýně těsně před

Obrázek podcastu Mízožravci

Mízožravci

Martin Novák se vrací do rodného města uložit urnu s babiččiným popelem. Opravdu přináší smrt svým blízkým? Anebo za tím vězí něco jiného? Má s tím snad něco společného tajemný spolek Ochránci Háje, který se vine historií města jako jedovatý had? Proč jsou Martinovy vzp

Obrázek podcastu Osudy dobrého vojáka Švejka

Osudy dobrého vojáka Švejka

Tragická velkolepá komedie „Švejk nenapravuje svět. Tady se nedá už nic napravit. Má-li se svět zachránit, nezbývá, než si už nic nepředstírat a začít znova v troskách a z trosek. Švejk také není než troska starého světa, ubožák, který se sám prohlašuje za blba. A přec

Obrázek podcastu Technicka francouzština A1-B1

Technicka francouzština A1-B1

Děkujeme za zájem o poslechový kurz Technická francouzština A1 – B1. Kurz je určen pro začátečníky až středně pokročilé a zaměřuje se na slovní zásobu, kterou můžete využít v technické oblasti. Kurz je založen na kontextovém učení, to znamená, že se nebudete učit jen sl

Obrázek podcastu Mne soudila noc

Mne soudila noc

Rozhlasová dramatizace prvotiny spisovatelky a lékařky Valji Stýblové s Ivanem Trojanem a Jiřím Langmajerem v hlavních rolích. V prvním dvojčísle Literárních novin z roku 1949 vyšel Stýblové úryvek z prózy Mne soudila noc, s níž uspěla v literární soutěži nakladatelstv

Obrázek podcastu František Nepil

František Nepil

Tiché rozmlouvání. Hovoří spisovatel František Nepil a autor pořadu Vladimír Príkazský. Intimní, osobní zpověď oblíbeného spisovatele a fejetonisty, který se svěřuje rozhlasovému mikrofonu.

Obrázek podcastu Dareba

Dareba

Takhle důvěrné přátelství je může stát život… Osud Francesce pro léta dospívání nedopřál zrovna ideální místo, natožpak sladký čas. Dívka z takzvaně slušné rodiny vyrůstá v severoitalské Monze, dějišti slavných automobilových závodů, které mají v roce 1935 pod palcem Mu

Obrázek podcastu Rychločtení v kostce

Rychločtení v kostce

Za dobu srovnatelnou s jednou vysokoškolskou přednáškou (86 minut) se dozvíte na daném prostoru přesně to nejdůležitější k ovládnutí rychločtení. Tedy k podstatnému zvýšení rychlosti za současného zvýšení chápavosti. Ovšem – té rozumné chápavosti, tedy zapamatování toho