Audiokniha Povídky A. P. Čechova

Ještě 10× Felix Holzmann
Deset scének populárního komika, který byl v uplynulých letech ozdobou každého televizního Silvestra, navazuje na mimořádně úspěšný titul Supraphonu 10x Felix Holzmann. Holzmannův humor vycházející z nemožnosti dorozumět se s "pitomcem"je nadčasový a proto stále žádaný.…

Les
{'cs': 'První český slasherový román. V zónách smrti mizí lidé beze stopy\nNejvýraznější autor české hororové scény Jan Hlubek přichází se slasherovým románem, v němž se mísí krev, křik a bolest. V zónách smrti mizí lidé beze stopy…\nUž ho viděla, ten obličej... Vyhlíže…

Stop prokrastinaci
Prokrastinujete? Neustále odkládáte úkoly, důležité povinnosti a rádi byste se tohoto návyku zbavili? Právě toto si klade za cíl audiokniha Stop prokrastinaci. Dílo je opatřeno technickým prostředkem umožňujícím identifikaci kupujícího.

Angličtina pre všetkých 2
Praktická audio učebnica angličtiny, s ktorou významne pokročíte pri učení. Každú vetu počujete najprv po anglicky, potom v slovenskom preklade a znovu v originálnom znení. Počúvam - rozumiem - hovorím. Rovnako ako v prvej časti spoznávate cudziu reč počúvaním takmer 24…

Život Ježíšův na Zemi
Život Ježíšův na Zemi - audiokniha zachycuje významné okamžiky Ježíšova života. Audiokniha obsahuje vybrané texty z knihy Z doznělých tisíciletí, ve které je vylíčen život a působení historických osobností, jež byly zvěstovateli a připravovateli cesty Pravdy na Zemi. Dě…

Herecký portrét Jana Pivce. Výběr scén
JAN PIVEC (*19.5.1907 - †10.5.1980) Z obsáhlého komentáře Jaroslava Švehly k původnímu LP albu 0 18 0210 "Herecký portrét Jana Pivce" vydanému Supraphonem v roce 1983 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: "Lásku k divadlu zdědil jsem po otci", vypráví JAN PIVEC o svých…

Rychlopalba
Od autora Asfaltu, Štěpána Kopřivy – a od narátora Asfaltu, Ludvíka Krále! Rychlopalba je vtipný, syrový a hlavně skvělý román! Po úspěšném detektivním thrilleru Mrtvá šelma (Procházka, Smolíková) vám nakladatelství Walker & Volf přináší drsný detektivní román ze součas…

Díky za každé nové ráno
Humor, ironie i nadsázka ve vzpomínkách hlavní hrdinky Olgy, která s nadhledem vypráví o svojí svérázné rodině, přátelích i prvních láskách. Příběh plný absurdních situací, životních zklamání i smyslu pro spravedlnost přináší osobitý vhled do období normalizace. Premi…

Prahou staletí (2). Reportážní zastavení v hlavním městě republiky
Z komentáře k původnímu 2LP albu 1018 3051 vydanému v Supraphonu v roce 1982 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: První dvoudeskové album reportážních procházek předhistorickou Prahou, které vydal Supraphon v roce 1981, se setkalo s velkým ohlasem. Naplnilo totiž boha…

Kapka hněvu
Laskavost? Spíš lístek do pekla. Když vám někdo řekne, že by po vás chtěl laskavost, buďte ve střehu. Laskavosti dneska ve světě moc není, je to nedostatkový zboží a je pitomost s ní plýtvat. A když s tím navíc přijde váš kamarád policajt, můžete si bejt jistý, že se l…

Studna světců
Průzračně prostý příběh z irského venkova je podobenstvím o vnitřní slepotě i lidské pošetilosti. Voda ze zázračné studny nakrátko vrátí zrak dvěma slepým manželům. Konečně mohou porovnat realitu s představami, které si udělali o světě i sami o sobě.Jako zdroj Synge ve …

Život víry 2019/7–8
Život víry 2019/7–8 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman, Lucie Endlicherová, Kateřina Hodecová. Z obsahu čísla: * rozhovor: Židé čtou Bibli jako my Jiráska Mladí manželé Dana a Martin Koutečtí žili téměř dva roky v I…

Svědectví o životě v KLDR 2
Osm rozhovorů s uprchlíky o životě obyčejných Severokorejců. V roce 2020 Nina Špitálníková přinesla sedm rozhovorů, které poodhalily krustu jednoho z nejkrutějších režimů světa. Nyní autorka na svou knihu Svědectví o životě v KLDR, oceněnou Magnesií Literou, navazuje da…

Erilian 3 - Střípky hvězd
Erilian 3 - Střípky hvězd Fínka se umí ohánět smyčcem i dýkami a v žilách jí koluje magie, stejně jako její matce Zie a babičce Kiaře. Přichází doba krátkých vlasů a krátkých sukní, v ulicích města Erilian jezdí tramvaje a čarodějové poslouchají jazz. Na dávné časy a le…

Angličan
Tajná válka na pouštní hranici Mali a Alžírska. Vražda a únos na předměstských ulicích Londýna. Moskevská policistka vyšetřující vraždu čtyř kolegů ruskou mafií. Sekční šéf MI6 čelící hrozbě, že dlouho plánovaná operace bude zmařena. Všechny případy spojuje Angličan: Da…

Kopírák
Nejděsivější krimi thriller roku! Má krutost nějaké hranice? Anglii ochromí série hrůzných vražd. Každá byla spáchána jinou metodou, brutální … a povědomou. Pachatele totiž podle všeho inspirovali nechvalně proslulí sérioví vrazi – Charles Manson, Jeffrey Dahmer, Edmund…

O víle Rozince
Příběh o princi, kterému se podle věštby má stát osudnou královská vinice. A to právě ta, kde bydlí půvabná víla. Pohádku O víle Rozince napsala Drahomíra Měsková. V režii Marie Křepelkové účinkují: Ivana Andrlová, Libuše Švormová, Josef Kemr a další.

Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch
Zemřel, když zemřela naděje. Jmenoval jsem se Alfred Hirsch, ale přátelé mi říkali Fredy. Bylo mi dvacet osm let. Byl jsem učitel. Byl jsem snílek. Moc prosím, pamatujte si mé jméno. Už nezůstal naživu nikdo, kdo by mohl dosvědčit, jak a proč můj život vyhasl. Fredy (…

Dýka s hadem
Úvodní díl edice historických detektivních románů o Oldřichovi z Chlumu a jeho panošovi Otovi. Děj se odehrává v polovině 13. století za vlády českého krále Přemysla II. Otakara. Správce Bezdězu řeší případ vraždy pána hradu Grabštejn a tajemnou vraždu v johanitské kome…

Aristokratka pod palbou lásky
„Jsem v pozici obklíčené jednotky a čekám na útok...“ Z Marie je po návratu na Kostku mezinárodní celebrita. Nejenže svým šarmem oslnila Její Veličenstvo Beatrix i všechen nizozemský lid, ale dokonce naprosto okouzlila místní nejlepší partii „se šrajtoflí jenom o něco t…

Exorcista – Souboj s ďáblem
Mysteriózní thriller vás díky fascinujícím hlasům Jiřího Klema a Jitky Moučkové doslova pohltí. A nepustí. Strhující příběh plný napětí, mystiky a děsu je považovaný za nejdramatičtější horor všech dob od vydání „Draculy“ Brama Stokera. Stejného úspěchu jako román mezi…

Proč lidé v práci nedělají, co jejich vedoucí očekávají
Audiokniha Proč lidé v práci nedělají, co jejich vedoucí očekávají je určena vedoucím, manažerům a supervisorům, kteří chtějí zvýšit výkon svého týmu, studentům manažerských oborů, podnikatelům i všem dalším zájemcům o úspěšné řízení lidí v organizacích. Dílo je opatřen…

Deväť - príbeh Ďatlovovej výpravy
Máte radi dobrodružstvo, napätie, záhady? Alebo všetko v jednom, navyše podľa skutočnej udalosti? Potom je román DEVÄŤ určený práve vám. Chceli pokoriť horu Otorten, no ich púť skončila pod Cholatčachľom, domorodcami nazývanom Mŕtva hora. Našli ich v snehu v spodnej bie…

Prokletí Spřízněných: Jiskra Věčného plamene
Když vzplanou stará tajemství, všechno kolem shoří. Světu smrtelných vládnou krutí Dědicové, potomci samotných bohů, kteří kdysi osídlili devět říší Emarionu. Diem Bellatorová se pokouší nevyčnívat, ale vskrytu duše touží opustit svou chudou, uzavřenou vesnici. Když n…