Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Pohřbené kosti

Pohřbené kosti

Detektiv Josie Quinnová se těší na poklidnou večeři se svým přítelem Noahem u jeho matky. Když k ní však přijedou, najdou ji za domem na zahradě. Bez známek života a s ústy plnými hlíny. Během vyšetřování se objevuje spousta záhadných fragmentů a stop, se kterými si Jos

Obrázek podcastu Svatební cesta do Jiljí (četba výběr)

Svatební cesta do Jiljí (četba výběr)

Toho druhého nejlíp poznáš, když s ním cestuješ. Vypravěč příběhu, trochu suchopárný pětatřicátník milující pořádek a řád, si chce otestovat svoji vyvolenou, dívku, která neumí číst v mapách a je na jeho vkus poněkud romantická a nesystematická. Vypraví se s ní na předs

Obrázek podcastu Dary pre rybára

Dary pre rybára

Pred ľudskou závisťou sa treba mať na pozore. Lebo aj dobrého, úprimného človeka dokáže veľmi rýchlo ožobráčiť. Presvedčil sa o tom aj jeden rybár. Našiel zraneného vodného vtáka žeriava a keďže mal dobré srdce, nezištne mu pomohol. Nebol to však len taký obyčajný vták.

Obrázek podcastu Můj život mezi slzami a smíchem

Můj život mezi slzami a smíchem

Stejnojmennou knihu sepsala Jiřina Bohdalová společně s Jiřím Janouškem. Nyní ji ve svých devadesáti letech vlastním hlasem převyprávěla s mírnými úpravami. Vedle vysoké profesionality má tak tato audio nahrávka ještě další – hlubší – rozměr. Jak Jiřina Bohdalová bilanc

Obrázek podcastu Humoristické povídky O.Henryho II

Humoristické povídky O.Henryho II

Povídky amerického humoristy O. Henryho svým vtipem a překvapivou pointou nepřestávají bavit nové a nové generace čtenářů. Jejich autor byl mužem mnoha talentů a nepostrádal dobrodružnou povahu, která ho dokonce na čas přivedla až do vězení. Své vtipné příběhy však psal

Obrázek podcastu Za trest

Za trest

Únosce dostane výkupné a těší se, až zmizí, ale oběť mu do toho hodí vidle. Zamilovala se a odmítá ho opustit, a tak se s touhle komplikací musí hrdina popasovat, protože plán ještě není u konce.

Obrázek podcastu TOHLE SI POSLECHNI

TOHLE SI POSLECHNI

Výběr z fejetonů Pavla Tomeše Publicista, reklamní textař a stand-up komik Pavel Tomeš, kterého můžete znát z televizního pořadu Na stojáka nebo Comedy club, vybral a načetl ty nejlepší fejetony ze svých knih Facky z Marsu, Zápisky malého tyranosaura a Tohle lidi hodně

Obrázek podcastu Perpetuum mobile

Perpetuum mobile

Autobiografické vyprávění o životě v pražské Libni.Spisovatel Stanislav Vávra se vyučil knihařem, v letech 1950-1952 byl členem Záběhlické skupiny surrealistů a Libeňských psychiků. Patřil k úzkému okruhu přátel Vladimíra Boudníka a Bohumila Hrabala: byl to právě Vladim

Obrázek podcastu Myslet jako římský císař

Myslet jako římský císař

Poznejte stoické principy, které vám mohou změnit život. Tato kniha vám pomůže mluvit a chovat se moudře, řídit se svými hodnotami a přemoci mnohé vášně, snášet bolest a smrt, a v neposlední řadě vzdát se strachu a přemoci hněv. - Jak se zachovat vždy moudře a rozvážně?

Obrázek podcastu Kubátová: Jak se dal Trautenberk na čáry máry

Kubátová: Jak se dal Trautenberk na čáry máry

Od autorky námětu televizního večerníčku "Krkonošská pohádka".

Obrázek podcastu Černý jezdec, bílý kůň

Černý jezdec, bílý kůň

Příběh, na jehož počátku stojí podivný vztah otce k synovi, je vyprávěním o hledání sebe sama i vztahu i k lidem, kteří by nám měli být nejblíž.Účinkují: Josef Somr, Antonín Hardt, Tomáš Juřička, Věra Hučínová, Pavel Rímský, Ivan Gübel, Věra Kubánková, Karel Pospíšil, S

Obrázek podcastu Praha Karla IV.

Praha Karla IV.

Pověsti, mýty a legendy o Praze.

Obrázek podcastu Hranice stínu

Hranice stínu

Román českého spisovatele žijícího po roce 1948 v exilu líčí dramatickou cestu moderního vykořeněného člověka k nalezení vlastní identity: třicátník Prokop Randa se vrací do rodné vesnice, kde hledá klid a vyrovnání s životními neúspěchy.Účinkuje: František Derfler Reži

Obrázek podcastu Létající zlaté rybky

Létající zlaté rybky

Filosofa, kritika a spisovatele Gilberta Keitha Chestertona si připomeneme dramatizací detektivní povídky, jejímž hlavním hrdinou je svérázný amatérský detektiv otec Brown. Ten bude tentokrát vyšetřovat krádež vzácných zlatých rybek. Zpočátku vše vypadá, že zloději měli

Obrázek podcastu Chyť mě, jestli to dokážeš

Chyť mě, jestli to dokážeš

Skutečný příběh toho nejtroufalejšího lháře a podvodníka v dějinách. Zločincům obvykle nefandíme, ale Frankovu stylu nikdo neodolá! Každý dostihový sázkař vám řekne, že nejjistější způsob, jak zůstat švorc, je sázet na mladé klisničky. Dívky, s nimiž Frank Abagnale chod

Obrázek podcastu Drive – Překvapivá pravda o tom, co nás motivuje!

Drive – Překvapivá pravda o tom, co nás motivuje!

Audioknihu Drive/ Pohon – Překvapivá pravda o tom, co nás motivuje!, která vám pomůže najít motivaci pro sebe i ostatní, napsal Daniel H. Pink a načetl Aleš Zbořil. Většina z nás věří, že nejlepším způsobem, jak motivovat sebe i ostatní kolem, je použití externích odměn

Obrázek podcastu Na dosah ruky

Na dosah ruky

Byla polovina června. Májové deště skončily a nad střední Evropu se zvolna posouvala tlaková výše, což mělo kladný vliv na náladu kapitána Exnera. Seděl na rámu otevřeného okna ve své garsonce a dělal si manikúru. "Začneme chodit k vodě," řekl, "to je dobře!" V detektiv

Obrázek podcastu Podivuhodný pan Magnusek

Podivuhodný pan Magnusek

Další z pohádkových příběhů Jana Rysky nejen pro děti. Rozhlasová četba (delší než na později vydané LP) s Františkem Filipovským, který v roli jedinečného vypravěče seznamuje malé i velké posluchače s podivuhodným panem Magnuskem.

Obrázek podcastu Báje a pověsti starého Egypta a Mezopotámie

Báje a pověsti starého Egypta a Mezopotámie

Ve starých egyptských bájích a pověstech se vracíme po stupních staletí zpátky do dob před několika tisíci lety, kdy staří Egypťané uctívali boha slunce, ale také do doby počátků velkolepého stavitelského umění, řemesel a do doby počátků lékařské vědy a astronomie, k pr

Obrázek podcastu F. L. Věk

F. L. Věk

Prozaik a dramatik Alois Jirásek (1851-1930) je znám jako autor historických povídek, románů a cyklických románových kronik z českých dějin. V jeho díle vrcholí obrozenská tradice české literatury a zároveň vzniká tradice novodobé realistické historické prózy, opírající

Obrázek podcastu Pan Masters

Pan Masters

Je mocný, charismatický, sexy a je to můj šéf – vražedná kombinace. Uspokojení z práce najednou získalo zcela nový rozměr. Když jsem si ve svém životopise vymýšlela, nenapadlo mě, že na tom bude záležet. Zamilovalo by si mě přece každé dítě, práci chůvy mám od přírody v

Obrázek podcastu Wolf.e

Wolf.e

Doporučený věk 18+ Varování pro posluchače. Kniha zmiňuje domácí násilí, sexuální napadení nezletilé osoby a zkušenosti z vojenské služby. Dále obsahuje vraždu a mučení, krvavé hrátky s nožem (se souhlasem), konsensuální nesouhlas, užití drog a alkoholu, užití střelnýc

Obrázek podcastu Karibské tajemství

Karibské tajemství

Slečna Marplová tráví prázdniny na karibském ostrově St. Honoré. Nikoho z fanoušků oblíbené hrdinky jistě nepřekvapí, že nádherné počasí a překrásná přímořská scenérie jejímu zvídavému duchu nestačí. Ani historky jejího společníka majora Palgravea ji příliš nezaujmou. Z

Obrázek podcastu Kniha džunglí - Jsme jedné krve ty i já

Kniha džunglí - Jsme jedné krve ty i já

První díl dramatizace Kiplingova románu Kniha džunglí, režie Jiří Horčička. Mauglí je chlapec, kterého unesl z jeho rodné vesnice lidožravý tygr a zachránila ho vlčí smečka. Mauglí se po čase, kdy žije ze zvířaty, naučí jejich řeči a stane se tak obyvatelem zvířecího sv

Obrázek podcastu Prahou staletí (1). Reportážní zastavení v hlavním městě republiky

Prahou staletí (1). Reportážní zastavení v hlavním městě republiky

Z komentáře k původnímu 2LP albu 1018 2961 vydanému v Supraphonu v roce 1980 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně:..Co bylo kdy o Praze napsáno, je alespoň v malém výběru v každé knihovně, na stěnách každé domácnosti i na nejvzdálenějším venkově ja alespoň jeden motiv