Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Poslední zrada

Audiokniha Poslední zrada

Délka:

12 hod 34 min

Čte:

Lukáš Hlavica

Vydavatel:

Radioservis

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Lektorské dovednosti

Lektorské dovednosti

Plná srozumitelných, konkrétních a osvědčených nápadů, tipů, triků a doporučení. Jak pracovat se skupinou i jednotlivcem, jak řešit obtížné a koplikované situace, metody učení a jejich použití. Hlavním záměrem bylo především popsat, co to znamená, jestliže v různých for

Obrázek podcastu Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše

Obrázek podcastu Treasure Island

Treasure Island

Ostrov pokladů patří mezi nejznámější díla skotského spisovatele Roberta Louise Stevensona (1850–1894). Slavná kniha se dočkala mnoha divadelních a filmových zpracování. Zjednodušenou audio verzi připravil tým internetové jazykové školy www.anglictina.com. Díky ní se se

Obrázek podcastu Mentogriti

Mentogriti

Vědeckofantastický příběh začíná na kozí farmě, na samotě u lesa a končí v brazilských pralesích u indiánského kmene Munduruku. V knize nenajdete žádné násilí ani silné dramatické momenty. Zato je dílo protkáno odlehčeným humorem autora, spoustou nápadů, mystických zamy

Obrázek podcastu Tri nevesty

Tri nevesty

Príbehy o nevestách z rôznych kútov sveta inšpirované bulharskou, mongolskou a vietnamskou ľudovou rozprávkou. Žil raz v ďalekej krajine mocný kráľ, ktorý sa rozhodol, že už je čas oženiť sa. Ale za koho? Hútal a hútal, ale za vcelý svet si nevedel prdsatviť, aká by ma

Obrázek podcastu Ranhojič

Ranhojič

Středověk nelze přežít bez šlechetnosti Robert Jeremy Cole, od devíti let sirotek, si uvědomuje, že dostal do vínku zázračný dar: schopnost vycítit v lidském organismu blížící se smrt. Čelil jí bezpočtukrát jako učeň potulného bradýře, s nímž se protloukal ponurou reali

Obrázek podcastu Štrašidýlko Stráša

Štrašidýlko Stráša

Anglická slovíčka - úroveň 1 pro začátečníky - audiokniha obsahuje jednoduché věty a slovíčka v angličtině pro snadné zapamatování a užití. Audiokniha vás učí poslouchat jednoduché věty pořád dokola a to dlouho, až přes 8 hodin. Můžete poslouchat celkem 1770 jednoduchý

Obrázek podcastu Stezka odvahy

Stezka odvahy

Dobrodružný seriál z knihy Miloše Zapletala nás zavede do Jizerských hor na letní tábor, ve kterém plní táborovou stezku odvahy šestnáctiletý člen oddílu Ježek.Stezka odvahy je nejvydávanější beletristickou knihou Miloše Zapletala - kromě českých vydání vyšla v letech 1

Obrázek podcastu Vánoce Smolíka McFiggina

Vánoce Smolíka McFiggina

Výbor z humoristického satirického díla proslulého kanadského spisovatele. Jeho humor je vlídný a hluboce humanistický stejně jako díla spisovatelů, k nímž se autor hlásil- Charlese Dickense a Marka Twaina. Lacock dokázal ve svých povídkách s laskavým úsměvem a někdy i

Obrázek podcastu Žabákova dobrodružství

Žabákova dobrodružství

Hajaja připravil humorné vyprávění o lehkomyslném žabákovi, který tropí samé neplechy, a o jeho dobrých přátelích kryse, krtkovi a jezevci nás zavede k vodě, do lesa, ale také do vězení. Pohádkové příběhy napsal skotský spisovatel Kenneth Grahame. Vypravěčem je neodolat

Obrázek podcastu Čertí babička

Čertí babička

Pojďte s námi do pekla! Ale nebojte se! Tohle peklo je speciální. Má totiž svou Čertí babičku, která peče výborné koláče, učí v pekelné škole, léčí čertům všechny neduhy a tak nějak zajišťuje chod celého pekla. Ale není to žádná vetchá stařenka. Kdepak! Ta naše má síly

Obrázek podcastu Magdalena Dobromila

Magdalena Dobromila

Původní rozhlasová hra Venduly Borůvkové byla napsána pro divu brněnských jevišť Simonu Pekovou. Přestože je z názvu patrné, že je hlavní postavou hry spisovatelka Magdalena Dobromila Rettigová, její kuchařské kariéře, se kterou je nejčastěji spojována, se hra věnuje ne

Obrázek podcastu Počkat, já jsem šéf?!?

Počkat, já jsem šéf?!?

Všechny aspekty vedení týmu na jednom místě Tato audiokniha není jen další průvodce managementem, je to nezbytný nástroj, který vám dodá sebejistotu a znalosti potřebné k tomu, abyste zazářili v roli manažera. Economy vás provede každým aspektem vedení týmu, od základů

Obrázek podcastu Karel IV. - Tajný deník

Karel IV. - Tajný deník

Slyšte svědectví o životě a duši Otce vlasti, schopného a obratného panovníka, dobrého přítele, oddaného manžela a laskavého rodiče, člověka milujícího, neúnavně budujícího, pevného v zásadách i tápajícího; muže, jenž v České zemi našel svůj domov. Účinkuje držitel ceny

Obrázek podcastu CIAO sexu

CIAO sexu

Přestaňte doufat, že ti vaši mužští někdy mentálně a emočně dorostou do takové dospělosti, že jim budete moci svoje potřeby vysvětlit tak, aby jim dávaly smysl. Muži přecházejí rovnou z infantility do senility, takže s nimi musíte věčně zacházet jako s dítětem. Přestaňt

Obrázek podcastu Rolf zálesák (četba)

Rolf zálesák (četba)

Dramatizovaná rozhlasová četba na motivy slavné knihy E. T. Setona. Líčení života v přírodě, jak jsou na něj odkázáni dva přátelé, bílý mladík Rolf a starší Indián Quonab, v kanadské přírodě. Setonovo vyprávění je jedno z mnohých, v nichž učí přírodní moudrosti. Bezpros

Obrázek podcastu Čtvrtek: Jak ševci zvedli vojnu pro červenou sukni

Čtvrtek: Jak ševci zvedli vojnu pro červenou sukni

Pohádka Václava Čtvrtka "Jak ševci zvedli vojnu pro červenou sukni" vypráví příběh ševcovského tovaryše Kuby z Jičína a jeho bitvy s tlustým nafoukaným správcem jičínského zámku Kolomajznou o svoji milou Stázinu. Než švec Kuba a jaho milá Stázina ke štěstí přijdou, musí

Obrázek podcastu Karel Čapek: Devatero pohádek - výběr 3

Karel Čapek: Devatero pohádek - výběr 3

Třetí a závěrečný výběr Čapkových pohádek obsahuje „profesní“ příběhy: Velká policejní pohádka, Pohádka pošťácká, Velká pohádka doktorská. Spojuje je mimo jiné autorův smysl pro humor, bohatý jazyk, jasné pointy, Čapkova lidskost a nadčasovost. Z toho všeho pak vyvěrá a

Obrázek podcastu Restart

Restart

Audiokniha Restart vám ukáže lepší a snažší způsob, jak uspět v podnikání. Je stručná, srozumitelná a zbavená plevele profesního žargonu. A především je plná jednoduchých pravidel a rad pro úspěšné podnikání a jak podnikat ve 21. století. Dílo je opatřeno technickým pro

Obrázek podcastu Heuréka!

Heuréka!

>> „Neobyčejně otevřený a autentický příběh – s konkrétními radami, spoustou inspirace i odvahou přiznat chyby.“ — Petr Bena, vice chairman of the board Alza.cz<< >> „Místo superlativů nabízí ‚aha‘ momenty a praktické rady z reálného byznysu.“ — Jitka Dvořáková, ex-CEO

Obrázek podcastu Kubátová: Pohádky pro zimní spáče

Kubátová: Pohádky pro zimní spáče

Po jubilejních oslavách v podobě 3CD kompilace a 17CD/DVD boxu přichází digitální chvíle pro všechna důležitá samostatná alba Marie Rottrové. Fanoušci tak dostávají k dispozici maximum albových nahrávek jedné za zásadních ženských postav naší populární hudby. Druhý titu

Obrázek podcastu Novinářem v Číně 2

Novinářem v Číně 2

Ponořte se do víru zážitků jeho asijské dekády, vydala by na několik lidských životů. Jak vývoj Číny ovlivnila politika jednoho dítěte? Jaké je zde postavení žen? Jaký byl laureát Nobelovy ceny Liou Siao-po, nejznámější čínský disident? Máme se bát rozpínavosti Číny? Po

Obrázek podcastu Konec patriarchátu

Konec patriarchátu

Soubor vzpomínkových próz dramatika Františka Pavlíčka popisuje svérázné sousedy a prostředí rodného Lukova, moravské obce u Zlína. Půvabné vyprávění laskavě a s humorem oživuje svět, který definitivně zmizel. František Pavlíček vyprávění psal v době, kdy po podpisu Cha

Obrázek podcastu Pohádka o tom draku z Turkových Vrat

Pohádka o tom draku z Turkových Vrat

Vyprávění o tom, jak je náročné zjednat na zemi pořádek a dát průchod spravedlnosti. Jednoho dne kontrolují v pekle výkazy spáchaných lidských hříchů a zjistí, že čerti už dlouho nedohlédli na dění v obci Turkova Vrata. Když se dobře podívají, uvidí zasedání turkovratec

Obrázek podcastu Jak získávat přátele a působit na lidi 2019

Jak získávat přátele a působit na lidi 2019

Nadčasový bestseller osobního rozvoje a mezilidské komunikace. Hledáte-li v historii knižního trhu knihu, která zásadním způsobem změnila podobu svého oboru, pak na poli osobního rozvoje a mezilidské komunikace náleží první místo knize Jak získávat přátele a působit na