Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Popelka a další pohádky

Audiokniha Popelka a další pohádky

Autor:

Různí interpreti

Délka:

1 hod 7 min

Čte:

Libuše Šafránková

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Tajemství obsidiánu

Tajemství obsidiánu

Soukromá elitní škola v Praze. Dívka, která nemá tušení o svém předurčení. Kluk ze starého královského rodu démonů. Osud, kterému se nedá vyhnout... První díl české fantasy, který si nemůžete nechat ujít! Sedmnáctiletá Anna žije se svým poněkud podivínským dědečkem vcel

Obrázek podcastu Tajemství Viléma Storitze

Tajemství Viléma Storitze

Na stejnojmenném románu začal Jules Verne pracovat roku 1898. Děj příběhu je datován do doby Rakouska-Uherska a odehrává se v maďarském městečku Ragz. Do něj připlouvá po Dunaji na palubě parníku z Vídně na svatbu svého bratra, portrétisty Marka, Pařížan Henri Vidal. Št

Obrázek podcastu Odhalené emoce

Odhalené emoce

Naučte se chápat a číst mimické reakce sebe i lidí kolem vás. Celosvětově známý psycholog Paul Ekman v knize Odhalené emoce reflektuje své desetiletí výzkumu a rozebírá naše reakce na emoce – hněv, strach, znechucení, smutek a štěstí. Popisuje jejich kořeny a poukazuje

Obrázek podcastu Sedmikrásky

Sedmikrásky

Tři příběhy v různých částech světa spolu nějak souvisí. Na jedné straně sebevraždy kněze a jeho manželky na stockholmském náměstí. Na druhé straně Ali, který utekl z Iráku do Švédska, kde po něm jeho dobrodinec požaduje protislužbu, o které se ale nikdo nesmí dozvědět.

Obrázek podcastu Geniální přítelkyně IV.

Geniální přítelkyně IV.

Čtvrtý díl „neapolské tetralogie“. Audioverze bestselleru tajemné Eleny Ferrante z cyklu Geniální přítelkyně. V závěrečném díle tetralogie přijde vyvrcholení příběhu a tvrdé zúčtování. Elena opustila manžela, aby žila s Ninem Sarratorem, kterého si oblíbily i její dvě

Obrázek podcastu Bez bontonu, bez konvencí

Bez bontonu, bez konvencí

Oblíbená autorka řady populárních knih (Důchodkyně nestřílejte, V padesáti na začátku, Asi nejsem ženská, Z lodiček do holin, Dvakrát dole, jednou nahoře aj.) přichází s novým titulem. Opět v něm vypráví nenapodobitelným stylem o svých pozoruhodných příhodách, o dobrodr

Obrázek podcastu Plavý kůň

Plavý kůň

„Svou oběť nemusíte zabíjet. Stačí jediné – sdělit jí, že zemře.“ Proč by někdo vraždil oblíbeného kněze? Protože od umírající paní Davisové vyzvěděl víc, než bylo zdrávo. Otec Gorman si však ještě před odesláním na pravdu boží stihl poznamenat pár jmen a ukrýt je v bot

Obrázek podcastu Prokletí Schwartzovy vily

Prokletí Schwartzovy vily

Svět živých i mrtvých se střetává. Minulost se hlásí na světlo boží a nenechá vás spát! Mladí manželé Nora a Leonard očekávají rodinu a nemají kde bydlet. Financí nevlastní mnoho, a když se naskytne příležitost zakoupit byt ve staré secesní vile na okraji města, nadšen

Obrázek podcastu Ve zdech

Ve zdech

Sny jsou skutečné. Noční můry také. A proto je musí někdo pochytat. Ve zdech každého pokoje, ve kterém někdo někdy snil, se nachází Kraj snů, plný nejrůznějších postav, jejichž úkolem je chránit svět Snílků. Co kdyby se ale ve zdi objevila trhlina a hrozilo, že noční mů

Obrázek podcastu Vražedný chlad

Vražedný chlad

Ve Three Pines se zase vraždí. A dokonce o Vánocích. Tentokrát se obětí stala zlá, sobecká, panovačná CC de Poitiers, která si v malebné kanadské vísce koupila „prokletý dům“. Zdá se, že její smrti nelituje vůbec nikdo včetně nejbližší rodiny a že důvod zabít ji měl tad

Obrázek podcastu Kartouza parmská

Kartouza parmská

Ze slavného a oblíbeného Stendhalova románu "Kartouza parmská", jehož děj se odehrává v Itálii, zemi dvorských intrik, volných mravů a vášnivých emocí, čte Vladimír Čech. Dramatický a romantický obraz napoleonské doby a osudu Fabrizzia del Donga pro rozhlas upravil a ta

Obrázek podcastu Yarminův syndrom

Yarminův syndrom

Policista Brett Machovski si vede svůj každodenní život v Ground Zero – podzemním městě pod moderním a luxusním Baltimorem. Netuší, že nevinné setkání se starou láskou ze střední školy ho zatáhne do víru událostí, které by si ani on, ani nikdo jiný nedokázal představit.

Obrázek podcastu Svědectví o životě v KLDR 2

Svědectví o životě v KLDR 2

Osm rozhovorů s uprchlíky o životě obyčejných Severokorejců. V roce 2020 Nina Špitálníková přinesla sedm rozhovorů, které poodhalily krustu jednoho z nejkrutějších režimů světa. Nyní autorka na svou knihu Svědectví o životě v KLDR, oceněnou Magnesií Literou, navazuje da

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Jemčinská bestie

Jemčinská bestie

Syrový, tajemný, do poslední stránky napínavý příběh „holky z pasťáku“, která při svém dramatickém útěku z výchovného ústavu zneužije dobroty staré a nemocné ženy, se kterou se náhodně setká v nemocnici. Dívka však netuší, že právě sedla na lep prohnané jemčinské bestii

Obrázek podcastu Katův odkaz

Katův odkaz

Jiří Adam z Dobronína rozplétá dávný příběh lásky a zrady. Další díl Letopisů královské koruny, v němž Jiří Adam z Dobronína a jeho pomocník Petr rozplétají dávný příběh lásky a zrady. Kam zmizela žena berounského kata Adelheida? Na královského písaře Jiřího Adama z Dob

Obrázek podcastu Nevracej se pro mě

Nevracej se pro mě

Co když jediný člověk, na kterého se může spolehnout, je právě ten, koho by měla nenávidět? Nell Gallowsová je poslední přeživší tajné elitní jednotky Riøt, která před dvěma lety čelila devastujícímu útoku. Teď je dosazena do jiné speciální jednotky. Malum je tým, kter

Obrázek podcastu Pláňka

Pláňka

Drama mladé ženy, která vášnivě touží po dítěti. Navzdory lhostejnosti svého muže, navzdory morálce své vesnice, navzdory sama sobě. Navzdory všem. Rozhlasovou inscenaci z roku 1965 natočil Miloslav Jareš v hlavní roli s Violou Zinkovou Španělský básník Federico García

Obrázek podcastu Mise Afghánistán

Mise Afghánistán

Mise Afghánistán - Český chirurg v zemi lovců draků - audiokniha obsahuje soubor záznamů lékaře Tomáše Šebka, který pobýval v Afghánistánu a pomáhal zachraňovat lidské životy během válečných konfliktů. Desetiletý Rahmudin přišel s proraženou lebkou. Nevěřil jsem, že se

Obrázek podcastu Towers, 9/11 Story

Towers, 9/11 Story

Anglická verze strhujícího a pravdivého příběhu česko-amerického architekta, přímého účastníka pádu newyorských věží. Svou obětavostí a za použití odborných znalostí přispěl k záchraně mnoha lidských životů a urychlení odstraňování trosek WTC. Nahlédněte spolu s ním do

Obrázek podcastu Emil Běžec

Emil Běžec

Emil Běžec - audiokniha obsahuje úryvky z prvního uceleného životopisu sportovní legendy doplněné dokumentárními nahrávkami. Čte Ivan Trojan. Autor Pavel Kosatík. Režie Aleš Vrzák. Rozhlasová nahrávka z roku 2016. „Byl jednou jeden Emil, běžec, Zátopek. Běhal a běhal,

Obrázek podcastu Rikki-tikki-tavi a jiné povídky o zvířatech

Rikki-tikki-tavi a jiné povídky o zvířatech

Výpravy do exotiky za zvířecí duší. Povídky Rudyarda Kiplinga vás potěší, dojmou, rozteskní, možná i rozpláčou. Autor Knihy džunglí opět potvrzuje, že rozumí zvířecí duši. Hrdiny šesti povídek autora nesmrtelné Knihy džunglí jsou zvířata. V jedné z nich malý mungo Rik

Obrázek podcastu Anglické konverzační otázky a odpovědi pro pokročilé

Anglické konverzační otázky a odpovědi pro pokročilé

Anglické konverzační otázky a odpovědi pro pokročilé Toto jsou konverzační otázky a odpovědi a navazují na úspěšnou úroveň pro středně pokročilé. Tato audiokniha je o jednu úroveň náročnější a o 6 minut rychlejší. Tempo je už hodně podobné tomu, jako kdyby na vás někd

Obrázek podcastu Tajemství zázračné paměti

Tajemství zázračné paměti

Audiokniha učí stočlenné paměťové asociační listině (neboli PAL), kterou David Gruber poprvé v této podobě zpracoval do českých poměrů. Paměťová asociační listina už dlouhá staletí patřila a patří ke klenotům duševní výbavy úspěšných lidí - od starořímského Cicera po mo

Obrázek podcastu Hra na vraždu

Hra na vraždu

„Já jsem příšerná Mrtvola,“ řekla… Již zítra se v Nasse House, v jednom z posledních panských sídel, které ještě nepředělali na školu nebo penzion, pořádá velká dobročinná slavnost. Kromě tradičních atrakcí, jako je věštecký stan, hádání váhy dortu, srážení pyramid koko