Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Pomiluj smrt

Audiokniha Pomiluj smrt

Délka:

4 hod 2 min

Čte:

Karolína Půčková

Vydavatel:

Čti mi

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Bílá nemoc

Bílá nemoc

Vydali Audiopohádkáři CZ a Filip Mareš ve spolupráci s Nakladatelským domem Grada pod značkou Cosmopolis. Účinkovali: •maršál – Milan Enčev •baron Krüg – Antonín Hardt •novinářka – Romana Goščíková •dcera maršála – Anna Kulovaná •Sigelius – Jan Szymik •voják / gen

Obrázek podcastu Jirka postrach rodiny

Jirka postrach rodiny

Takového rošťáka by si přála každá rodina! Takového ztřeštěného kluka s originálními nápady by si přála každá rodina! Jen ta jeho s ním má někdy problém… „Kdyby náhodou přepadl Jirka přes palubu, žádná škoda,“ prohlašuje Jirkův bratr Robert. Ani sestra Ethel nezůstává p

Obrázek podcastu Vévoda a já

Vévoda a já

Simon Basset, vévoda z Hastingsu, vymyslel plán jak se zbavit všech dohazovačů a vdavekchtivých dívek ze společnosti. Předstírá náklonnost k půvabné Daphne Bridgertonové, mladší sestře svého přítele, s níž uzavře dohodu, že se jí bude naoko dvořit. Přestože nemá v úmysl

Obrázek podcastu S orlem na zádech

S orlem na zádech

Víte, který králík umí lítat? No přece ten, co má na zádech orla. A víte, kdo vás vytáhne ze zoufalství, bídy a drogové závislosti, poskytne vám střechu nad hlavou a všechno, co v životě potřebujete? No přece novodobý otrokář. Román S orlem na zádech přináší zasvěcený a

Obrázek podcastu Přemyslovská epopej II. Jednooký král

Přemyslovská epopej II. Jednooký král

Druhá část čtyřdílné románové fresky o životě posledních přemyslovských králů. Přemyslu I. Otakarovi se po letech obratné diplomacie i bojů podaří získat Zlatou bulu sicilskou, čímž stvrdil nárok na dědičnou vládu svého syna. "Jednooký král" Václav I. (o oko přišel v ml

Obrázek podcastu Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše

Obrázek podcastu Moje Las Vegas

Moje Las Vegas

Las Vegas není pouze městem hazardu a neonů. Je to místo, které žije svým vlastním specifickým životem, má za sebou bohatou historii, která je spojena s mnoha významnými osobnostmi nejen z oblasti hazardu či showbyznysu, ale také zločinu. „Tato kniha vezme nezasvěceného

Obrázek podcastu Příběh služebnice

Příběh služebnice

Dystopická vize ukazuje blízkou budoucnost na půdě dnešních Spojených států amerických, které se proměnily v republiku Gileád a vlády se chopil klerofašistický režim, jenž militantně volá po návratu k tradičním hodnotám. Země se potýká s ekologickými katastrofami a ztrá

Obrázek podcastu Aforkalypsa V: Tantrická síla

Aforkalypsa V: Tantrická síla

Tantrové slaví velký den. Nazývají ho Dnem proměn. Je to vzácný obřad, který se opakuje maximálně jednou za století. Pozván je i Rumblitz, přestože to není poprvé a jeho předchozí účast nedopadla moc dobře. Nyní vyráží na cestu s vnukem Yorikem, a když už jsou na výletě

Obrázek podcastu Hannas Tagebuch

Hannas Tagebuch

Audiokniha namluvená v německým rodilým mluvčím. Obtížnost poslechu odpovídá jazykové úrovni A2 pro mírně pokročilé začátečníky. Endlich Ferien! Keine Schule mehr! Aber die Ferien auf dem Land verbringen? Kommt für Hanna nicht in Frage. Doch dann ändert sie ihre Meinun

Obrázek podcastu Paní Marjánka, matka pluku aneb Ženské srdce

Paní Marjánka, matka pluku aneb Ženské srdce

Další z rozhlasových úprav Tylovy divadelní klasiky v režii Miloslava Jareše.Osoby a obsazení: Zeman Zápolský (Miroslav Doležal), Sekáček (František Hanus), Paní Marjánka (Karolina Slunéčková), Vojtěch (Alfréd Strejček), Vorlický (Josef Patočka), Kvasnička (Svatopluk Sk

Obrázek podcastu Neboj se vrátit domů

Neboj se vrátit domů

Smysluplné odpovědi na stěžejní otázky našeho bytí Marie Svatošová je lékařka, spisovatelka, zakladatelka hospicového hnutí v České republice. Se svými přednáškami neúnavně objíždí republiku a propaguje paliativní péči. Mluví pozitivně o tématu tak zásadním, ale i vytě

Obrázek podcastu Padesát odstínů šedi

Padesát odstínů šedi

Když se dvaadvacetiletá studentka literatury Anastasia vydává na pohovor s mladým podnikatelem Christianem Greyem, netuší, že potká muže, který jí změní život i hodnoty. Christian je pohledný, chytrý a… tajemný. Naivní a nevinná Anastasia si začíná uvědomovat, že přes j

Obrázek podcastu Román pro muže

Román pro muže

Rafinovaná kompozice, rychlý dějový spád a v neposlední řadě i slovní a situační humor jsou už tradiční výbavou Vieweghových audioknih. Tentokrát je k přednostem autorova psaní nutno přičíst i nekompromisní ráznost, s níž v románuotvírá dveře „třinácté komnaty“ mužského

Obrázek podcastu Už zase skáču přes kaluže

Už zase skáču přes kaluže

Příběh statečného chlapce s velkou touhou. Román australského spisovatele Alana Marshalla Už zase skáču přes kaluže, který prvně vyšel v roce 1955, se brzy stal světovým bestsellerem a oslovuje čtenáře i dnes. Autor v něm zachytil zkušenosti ze svého dětství. V šesti l

Obrázek podcastu Moudrý zlatník (1968)

Moudrý zlatník (1968)

Příběh o moudrém, ale i šikovném zlatnickém učni Radošovi, který navíc dokáže navrátit princezně Liběně řeč, natočil v r. 1968 režisér Miloslav Disman.Účinkují : Růžena Merunková, Vladimír Hlavatý, Libuše Havelková, Karel Beníško, Alfred Strejček a další.Jméno Milosla

Obrázek podcastu Buď sám sebou – jdi vlastní cestou

Buď sám sebou – jdi vlastní cestou

V této knížce najdete znovu cestu ke svému životu. Získáte chuť žít – a to není málo. Spolu nebudeme filozofovat, ale podáte si ruku se samotným životem. Jsme tady všichni na krátkou chvíli a byla by škoda stát celý život na nástupišti při čekání na ten „správný“ vlak.

Obrázek podcastu Teribear 2 – Záhada vyloupeného skleníku

Teribear 2 – Záhada vyloupeného skleníku

Je pořád malý, ale dokáže velké věci. Stačí se nebát a mít kolem sebe přátele. Červený medvídek Teri – příjmením Bear, dohromady Teribear – už našel domov u Toma, jenže teď má poprvé zůstat pár dní bez něj. Než však jeho klučičí parťák odjede na tábor, pověří méďu úkole

Obrázek podcastu Karanténa s moderním fotrem

Karanténa s moderním fotrem

Moderní fotr, Čeněk a Nataša v karanténě! To si takhle jednoho prosluněného odpoledne dá někdo v Číně na stojáka u stánku netopýra na loupačku a za pár měsíců, na opačné straně zeměkoule, jste s rodinou zabarikádovaní doma, protože venku číhá smrt. Šijete roušky, tleská

Obrázek podcastu Krakonoš a bába Foukalka

Krakonoš a bába Foukalka

S rozhlasovou hudební pohádkou se vydáme do Krkonoš, kde to povážlivě fičí a fouká. A tenhle nečas má na svědomí bába Foukalka, která se zlobí na svého vnuka Krakonoše. Nic mu není vhod. Ba dokonce si troufne ublížit mlžné víle Serafínce. Jenže překročit horský zákon ne

Obrázek podcastu Na tenkém ledě

Na tenkém ledě

Před sedmi lety byl Miles Pussett žokejem v překážkových dostizích, po nešťastné události však sport opustil a přísahal, že se k němu už nikdy nevrátí. Nyní adrenalin vyhledává na švýcarské ledové dráze Cresta Run ve Svatém Mořici. Náhodou se v městečku ocitne během ste

Obrázek podcastu SEIF

SEIF

Zajímá vás, jaké to je, setkat se o pauze na oběd s vlastním osudem? A co se děje s dětmi odloženými do Dětského hotelu? Co nás čeká v blízké budoucnosti, pokud se budou sociální sítě rozvíjet tak, jako doposud, jak možná bude vypadat konec světa a spoustu dalšího se do

Obrázek podcastu Jakub a obří broskev

Jakub a obří broskev

Jakub Tamtudy je malý kluk, který neměl zatím v životě moc štěstí. Tety Brčková a Bečková, u kterých vyrůstá, jsou ohavné babice, které mu odpírají veškerou zábavu. Když však potká na zahradě podivného mužíčka s kouzlem v papírovém pytlíku, jeho život se změní. Na staré

Obrázek podcastu No Future

No Future

Audiokniha No Future – Vezeme děti na parním stroji do virtuální reality? Čte autor Bob Kartous. Předmluvu Mikuláše Beka a Tomáše Sedláčka čte Angelika Sbouli. Připravujeme děti na svět, který nenávratně zmizel. Vezeme děti na parním stroji do virtuální reality a tvrdím

Obrázek podcastu Otec

Otec

"Drama selské pýchy a hrabivosti", která vidině majetku obětuje štěstí vlastních dětí.Sedlák Kopecký a čtvrtláník Divíšek jsou blízcí sousedé, otcové již dospělých dětí. Když se Divíškův mladší syn Jan zamiluje do Kopeckého dcery Anny, vypadá to, že by obě rodiny mohl s