Obrázek podcastu Poloviční král

Audiokniha Poloviční král

Délka:

21 hod 34 min

Čte:

Vojtěch Hamerský

Vydavatel:

Čti mi

Jazyk:

Česky

Žánr:

Fantasy

,

Sci-Fi

Obrázek podcastu Neviditelný - Mistři slova

Neviditelný - Mistři slova

Neviditelný - Audiokniha obsahuje psychologický román vykreslující rodinné vztahy a maloměstskou morálku. Jedná se o příběh mladého, sobeckého a vypočítavého muže, který pomocí deníku líčí svou životní cestu v prostředí maloměsta na přelomu 19. a 20. století. Osudem muž…

Obrázek podcastu Můj strýc Odysseus

Můj strýc Odysseus

Mazaný a činorodý Josef Frajvald začíná svou soukromou „odysseu“ ještě v časech rakousko-uherské monarchie, kdy se rozhodne zvelebit vyženěný pohřební ústav dosud nevídaným způsobem… Na čestné místo v pestré galerii slavných českých „literárních příbuzných“ patří vedle…

Obrázek podcastu Spojenci Českých zemí

Spojenci Českých zemí

V polovině 20. století je z království námořní velmoc s koloniemi a državami po celém světě. Poslední dva roky vede Česko-slovenské království válku s carským Ruskem. Nyní se oči obou velmocí upínají k americkému kontinentu. Boje mezi Brazílií a Jihoamerickou lidovou fe…

Obrázek podcastu Poslední zlato z Yukonu

Poslední zlato z Yukonu

Cestopisný autentický příběh o výpravě za posledním zlatem z Yukonu vtáhne posluchače do pátrání po následcích starého zločinu s prvky americké „drsné“ školy. Dobrodružství se odehrává uprostřed divoké přírody kanadské provincie Yukon a subtropech floridských ostrovů.

Obrázek podcastu Sny v čarodějnickém domě

Sny v čarodějnickém domě

Vyvolaly ty sny horečku, nebo horečka způsobila sny? To už Walter Gilman nevěděl. Nadějný student matematiky a geometrie s nástupem na Miskatonickou univerzitu v Arkahmu doslova propadl tamnímu přízračnému kouzlu a našel zálibu v okultních vědách. Záměrně se ubytoval v …

Obrázek podcastu Můj tajný život – Skutečný příběh luxusní společnice

Můj tajný život – Skutečný příběh luxusní společnice

Holky jako já nemají na čele napsáno prostitutka a rozhodně tak ani nevypadáme. Luxusní společnici na první pohled nepoznáte, dost možná to nezjistíte ani když to bude vaše kamarádka, možná i ta nejlepší. A co teprve vaše dcera nebo třeba jenom spolužačka, sestřenice. …

Obrázek podcastu S láskou z parku

S láskou z parku

Věčně vytížená Claire nemá na lásku čas. Až do chvíle, kdy se doslova srazí s Ashwinem. Po prvním rande to mezi nimi vypadá nadějně, ale nadšení netrvá věčně. Claire má syndrom vyhoření, Ash s ní přestane komunikovat a sestra jí hodí na krk své dvě dcery. Náladu jí zved…

Obrázek podcastu Maska

Maska

Příběh je považován za nejlepší thriller Edgarda Wallace o zabijákovi, kterému se říká Maska, a který sužuje Londýn. Policie dělá stále stejné chyby, kvůli kterým ho nemůže dopadnout. Policejní detektivní inspektor Alan Wembury je opět zamilován a milován, ale bratr jeh…

Obrázek podcastu Pověz mi, jak žijete

Pověz mi, jak žijete

Vzpomínky z archeologických expedic na tajemném Středním východě. Tato kniha je odpovědí. Odpovědí na otázku, kterou mi lidé kladou velmi často. „Takže vy kopete v Sýrii, viďte? Povězte mi o tom všechno! Jak tam žijete? Ve stanech?“ Myslíte, že znáte Agathu Christie? …

Obrázek podcastu Komteska a Koloděj

Komteska a Koloděj

Třikrát se Matouš vypraví do Sirotčí tvrze, aby splnil tři úkoly, které mu uloží bratři zasněné komtesy Magdalenky. Jestlipak se mu je podaří splnit?Jak to všechno nakonec dopadne? Pohádku napsal Karel Šiktanc. V režii Karla Weinlicha účinkují: František Němec, Ivan Tro…

Obrázek podcastu Domek v Irsku

Domek v Irsku

Uvelebte se v oblíbeném křesle a užijte si výlet za dobrým jídlem a pitím na krásný irský venkov Hannah se rozhodla pro velkou životní změnu. Opustí kariéru úspěšné právničky z uspěchaného Manchesteru a vydá se na šestitýdenní kurz vaření v Irsku. Cestou se zastaví v Du…

Obrázek podcastu Opravdu šíleně hluboce

Opravdu šíleně hluboce

Domýšlivý, nepřekonatelný a doslova k nakousnutí. Přesně takový je šéfkuchař s michelinskou hvězdou Ambrose Casablancas, který má v životě jedinou vášeň – jídlo. Ženy pro něj znamenají nebezpečné rozptýlení, které dokonale ztělesňuje Cal Litvinová. Nejlepší kamarádka je…

Obrázek podcastu Fraktální šum

Fraktální šum

Píše se 25. července roku 2234: Posádka lodi Adamura objevuje Anomálii. Na zdánlivě neobydlené planetě Talos VII se nachází kruhová jáma o průměru 50 kilometrů. Její pravidelný tvar není dílem náhody. Kdo ji vyhloubil a proč? Po tom pátrá malý tým výzkumníků. Pro někter…

Obrázek podcastu Baron Prášil

Baron Prášil

Fantastická dobrodružství slavného hrdiny v mistrném hereckém podání Miroslava Táborského Baron Prášil je jednou z nejznámějších literárních postav. Jeho nestárnoucí příběhy baví malé i velké již po mnoho generací. Neuvěřitelné příhody legendárního dobrodruha a mluvky …

Obrázek podcastu Robinsoni a donkichoti

Robinsoni a donkichoti

Jsou na dosah ostatním, a přesto tak daleko. Jedinečné osobnosti nežijí jen v šumavské divočině. Jsou nám blíž, než si myslíme. To dokazuje Aleš Palán ve své nové audioknize, která přináší příběhy sedmi donkichotů dneška. Co spojuje sedm lidí a jejich příběhy? Není to…

Obrázek podcastu Bylo nás pět

Bylo nás pět

Půvabné vyprávění o dobrodružstvích pěti nezbedných chlapců z malého českého městečka, psané formou dětského deníku kupeckého synka Petra Bajzy.Malý Péťa Bajza, vypráví jakoby deníkově své zážitky z klukovských her a dobrodružství se spoustou detailů ze života malého mě…

Obrázek podcastu Kdo tě sleduje?

Kdo tě sleduje?

Každý říjen se ospalá vesnice St Abel’s Chapel stane centrem náboženského festivalu, který přitahuje stovky lidí. Ačkoli událost provází mnoho podivností, místní mlčí – příjmy z oslav potřebují. Jenže záhadná Anna Brownová, která se právě přistěhovala, odmítá dělat, že …

Obrázek podcastu Tenkrát v Hollywoodu

Tenkrát v Hollywoodu

Hollywood 1969. Kéž byste tam byli taky! Dlouho očekávaná románová prvotina kultovního režiséra – detailnější, sexy, a krvavější lite-rární variace na stejnojmenný oscarový velkofilm. Proslulý americký režisér vychází ze svého posledního filmu a ve stejnojmenné knize s …

Obrázek podcastu TO

TO

Kultovní hororový román o podobách zla a nejniternějších lidských děsech, ale i o odvaze, síle přátelství a dětské imaginace ve velkolepé audio adaptaci v podání sedmi interpretů a v dosud neslýchaném rozsahu přes 50 hodin vícehlasé nahrávky. Aby se nesmírně propracova…

Obrázek podcastu Hadrián z Římsů

Hadrián z Římsů

Rytířská komedie o nejen milostných dobrodružstvích třasořitky Hadriána z Římsů na hradě Čelakov patří bezesporu k tomu nejlepšímu v dějinách české komedie. Hadrián z Římsů je jednou z nejhranějších her Václava Klimenta Klicpery. Zápletku postavenou na záměně osob, jak…

Obrázek podcastu Opojení z proměny

Opojení z proměny

Román z autorovy pozůstalosti zahrnuje zkušenosti z politického vývoje a společenské atmosféry v Rakousku 30. let 20. století. Příběh dívky, která se z jednotvárného života v malé obci dostává na čas do prostředí společenské smetánky. Tam se z nenápadné slečny z pošty s…

Obrázek podcastu Petr a Lucie

Petr a Lucie

Právě letos uplynulo sto let od konce první světové války, na jejímž konci se odehrává děj novely Petr a Lucie, která vábí čtenáře již od svého vydání. Milostný příběh dvou mladých lidí – naivního kluka pocházejícího z lepších poměrů a zkušenější dívky, která ví, co živ…

Obrázek podcastu Hrůza v Dunwichi

Hrůza v Dunwichi

Dunwich byl odjakživa místem temným a ponurým. Ale až s příchodem rodiny Whateleyových se do něj vkradla skutečná hrůza. Atmosféra této ďábelské vesnice ležící kdesi v zapadlém koutě Massachusetts ještě zhoustne s narozením předčasně vyvinutého a obludného chlapce jméne…

Obrázek podcastu Svatební historky aneb Jak jsem se nevdala

Svatební historky aneb Jak jsem se nevdala

Láska, sex a radnice! Řekněte své ANO pořádné dávce zábavných historek o vztazích, které (ne)skončily před oltářem. Zažili jste někdy svatbu jako řemen, bláznivou rozlučku se svobodou anebo kuriózní žádost o ruku? Populární stand-up komička Lucie Macháčková je věčná dru…