Obrázek podcastu Poloviční král

Audiokniha Poloviční král

Délka:

21 hod 34 min

Čte:

Vojtěch Hamerský

Vydavatel:

Čti mi

Jazyk:

Česky

Žánr:

Fantasy

,

Sci-Fi

Obrázek podcastu Neviditeľný život Addie LaRue

Neviditeľný život Addie LaRue

Život, na ktorý si nik nespomenie. Príbeh, na ktorý nikdy nezabudnete. Francúzsko, rok 1714. Zúfalá mladá žena uzavrie dohodu s temným božstvom, aby mohla žiť večne, nespútane, presne tak, ako vždy túžila, keď snívala o slobode. Zmluva má však háčik – Addie si nik nezap…

Obrázek podcastu Všechny moje plesové sezóny

Všechny moje plesové sezóny

Jedna historka za druhou, tak se dá zkráceně popsat líčení všemožných příhod svo-bodných mládenců, kteří obrážejí plesy a kontaktují dívky za účelem seznámení. Ne-ustávají ani ve vinárnách a na ulici. Vždy je vhodná příležitost vyžádat si telefonní číslo. Pro některé hl…

Obrázek podcastu Pan Spencer

Pan Spencer

{'cs': 'Byl nádherný, starší a měl tu nejhorší pověst v celé Anglii. Z toho, jak se na mě díval, mi běhal mráz po zádech. \nPoprvé jsme se potkali na svatbě, kde za mnou vyšel ven a políbil mě. \nPodruhé skončilo naše setkání obrovskou hádkou, při které jsem ho vyhodila…

Obrázek podcastu Gygův prsten

Gygův prsten

Básnický příběh o lydském králi i jeho řeckém příteli, jejichž osudy a životy rozhodne láska.Nejrozšířenější verze Gýgova příběhu se zakládá na několika Platónových zmínkách a na údajích u Lúkiana a Cicerona. V tomto podání je Gýgés pastýřem ve službách lýdského krále K…

Obrázek podcastu Pohádky z parku

Pohádky z parku

Původní pohádkový seriál o podrostnících, kteří se musejí starat o park a jeho návštěvníky, aby nezpařezovatěli. Mnohé městské parky mají své zvláštní kouzlo a tajemství. Není divu, když právě v těchto místech žijí podivné pohádkové bytosti.Hajaja vás tentokrát zavede d…

Obrázek podcastu Pobožný střelec

Pobožný střelec

Divoký západ po Česku. Mladý pistolník Dick Gampard nosí kolty proklatě vysoko, čte bibli a má vysoké morální zásady. Je rozhodnut nezabíjet, avšak smrt parťáka Toronto Kida musí pomstít. Kdo by neznal legendární rodokapsy? Romány do kapsy, fenomén, kdy v levných sešite…

Obrázek podcastu Ernettiho stroj

Ernettiho stroj

Nejlépe střežené tajemství Vatikánu. Román založený na skutečných událostech, který vás zavede někam mezi Dana Browna a Jamese Bonda. Březen 1938. Italský fyzik Ettore Majorana mizí v moři u Sicílie. S ním i tajný projekt, na němž léta pracoval. Podzim 1955. Jako zázrak…

Obrázek podcastu Padesát odstínů šedi

Padesát odstínů šedi

Když se dvaadvacetiletá studentka literatury Anastasia vydává na pohovor s mladým podnikatelem Christianem Greyem, netuší, že potká muže, který jí změní život i hodnoty. Christian je pohledný, chytrý a… tajemný. Naivní a nevinná Anastasia si začíná uvědomovat, že přes j…

Obrázek podcastu SEIF

SEIF

Zajímá vás, jaké to je, setkat se o pauze na oběd s vlastním osudem? A co se děje s dětmi odloženými do Dětského hotelu? Co nás čeká v blízké budoucnosti, pokud se budou sociální sítě rozvíjet tak, jako doposud, jak možná bude vypadat konec světa a spoustu dalšího se do…

Obrázek podcastu Corn všechno ví

Corn všechno ví

Hrdinou Fikerovy detektivky je slavný detektiv T. B. Corn, policejní komisař ve výslužbě, který nemá chuť ani důvod pouštět se do objasňování nového zločinu. Podezřelé dvojnásobné úmrtí otce a syna Annesleyových a poněkud zbrklé počínání mladého ambiciózního seržanta Ma…

Obrázek podcastu Dědečku, vyprávěj – Příběhy starého Orientu

Dědečku, vyprávěj – Příběhy starého Orientu

Dědečku, vyprávěj – Příběhy starého Orientu je další ze série knížek o laskavém a trpělivém dědečkovi a zvídavé vnučce Viktorce. Tentokrát se přeneseme do vzdáleného Orientu. Viktorka tráví prázdniny u prarodičů na chalupě a dědeček jí každý večer vypráví příběhy, které…

Obrázek podcastu Sherlock Holmes a Labyrint smrti

Sherlock Holmes a Labyrint smrti

Píše se rok 1895 a Sherlock Holmes spolupracuje se soudcem nejvyššího soudu, jehož svérázná dcera beze stopy zmizela. Holmes a Watson se tedy dají do práce a začnou pátrat. Zjistí, že pohřešovaná žena – Hannah Woolfsonová – se sama dala do vyšetřování zmizení své kamar…

Obrázek podcastu Pohádky z lesa

Pohádky z lesa

V dutině starého dubu žije šťastná datlí rodinka – rodiče a jejich čtyři čerstvě vylíhnutá ptáčátka. Tatínek s maminkou léčí přes den stromy v lese a shánějí potravu. Každý večer přinášejí svým dětem kromě pochoutek i jednu pohádku, kterou jim za odměnu vyprávěly vyléče…

Obrázek podcastu Jak hledat slunce

Jak hledat slunce

Miroslav Horníček a jeho další cesta do Provence. Zvuková podoba knížky vychází tímto způsobem vůbec poprvé..."Když jsme s přítelem zauvažovali o této cestě, řekl jsem znovu to jméno: PROVENCE. Měl jsem své důvody. Jaké? Řekl bych pokud by toto jako důvod stačilo -, že …

Obrázek podcastu Der Schatz im Silbersee

Der Schatz im Silbersee

Audiokniha nabízí zkrácenou a upravenou verzi známého příběhu o dobrodružné cestě za starým indiánským pokladem, který je převyprávěn pro mírně až středně pokročilé studenty němčiny. Mezi hlavními postavami nechybí neporazitelný Old Shatterhand ani jeho rudý bratr Vinne…

Obrázek podcastu Inscenace, které zaujaly II

Inscenace, které zaujaly II

Komentář k původnímu LP 0 18 0927 z roku 1971: Čtveřice autorů, jejichž dramatické dílo tvoří v úryvcích obsah naší desky, hovoří v celé škále pohledů o člověku, jeho osudech a o vztazích mezi lidmi, tedy o tom, co dalo vůbec podnět ke vzniku divadla. Každý lidský osud …

Obrázek podcastu Ztraceni v čase

Ztraceni v čase

Cesta malého kluka do minulosti. Desetiletý Martin tráví prázdniny u babičky, která mu vypráví o svém malém bráškovi, který zahynul kdysi při bouřce. I Martina zastihne venku bouřka, během níž potká malého chlapce z minulosti. Představovali jste si někdy, jaké by to asi…

Obrázek podcastu Popoupo aneb Podivuhodná pouť pouští

Popoupo aneb Podivuhodná pouť pouští

Tento dobrodružný román pro děti je jakousi „českou Narnií“. Hrdinové příběhu (tři sourozenci a bratranec) se záhadným způsobem dostanou do příběhu hry, kterou si samy vymyslely, a společně putují za Pastýřem.

Obrázek podcastu Chata ve Švýcarsku

Chata ve Švýcarsku

Zabalte si kufry a vypravte se k zasněženým vrcholkům švýcarských Alp. Mina věří, že šálek horké čokolády dokáže vyřešit všechny trable. A právě to teď potřebuje. Má za sebou pořádný trapas – její poslední milostná eskapáda se stala hitem internetu. S jasným cílem dát s…

Obrázek podcastu Kavárna v Kodani

Kavárna v Kodani

Z otravného výletu do Kodaně se vyklube cesta, která všem zúčastněným změní život úplně v duchu dánského životního stylu hygge. Někdy prostě stačí jen zpomalit a rozhlédnout se kolem sebe. Dát si kávu. Popovídat si s ostatními. Třeba pak zjistíte, že to, za čím se ženet…

Obrázek podcastu Nezapomeň na zlé časy

Nezapomeň na zlé časy

Günter K. Koschorrek nebyl vojevůdcem, ani vědcem nebo historikem. Válku prožíval jinak než ti ve štábech nebo na velitelských stanovištích. Bylo mu 19 let, když byl povolán do války v její nejhorší fázi a ta mu ukázala svou neúprosnou tvrdost. Nacistický režim, který n…

Obrázek podcastu Tým vrchom ste vy

Tým vrchom ste vy

Táto audiokniha sa venuje sabotáži vlastného ja. Prečo sa jej dopúšťame? Kedy sa jej dopúšťame? A ako s ňou nadobro skoncovať? Navzájom si odporujúce potreby v nás vyvolávajú sebasabotujúce správanie. Jeho vinou sa bránime zmene, až kým niet iného východiska. Ak pochopí…

Obrázek podcastu Jak jsem rodila indiánského syna z kmene Čerokí

Jak jsem rodila indiánského syna z kmene Čerokí

Manitouovi i Matce přírodě je úplně jedno, jestli přežijeme. Upřímná i trochu fiktivní kniha úspěšné blogerky o životě Češky mezi indiány kmene Čerokí. Něžné a vtipné vyprávění o lidskosti, přátelství, rodině, lásce a přírodě. Protože život má dokonalý smysl pro ironii,…

Obrázek podcastu Pověsti z Jindřichova Hradce

Pověsti z Jindřichova Hradce

Zdeněk Kryzánek - český herec a autor Pověstí z Jindřichova Hradce. Možná si vzpomenete na starého sedláka Žalmana v televizním seriálu F.L.Věk, Hejtmana Pivo v Markétě Lazarové nebo Pána z Vlkova v Údolí včel Františka Vláčila. Po válce nastoupil do plzeňského divadla,…

Obrázek podcastu Hitchhiking to the sea (Stopem k moři)

Hitchhiking to the sea (Stopem k moři)

Napínavý příběh v angličtině o cestování stopem po Evropě, který NENÍ pro rodilé mluvčí. NENÍ ani pro začátečníky. V tomto originálním příběhu pro středně pokročilé, je hrdinou mladík Viktor, který jednoho dne vyrazí stopem k moři bez peněz. Neví, kde bude spát, ale chc…