Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Poklad

Audiokniha Poklad

Délka:

5 hod 47 min

Čte:

Petra Bučková

Vydavatel:

Tembr

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Podivný případ doktora Jekylla a pana Hyda

Podivný případ doktora Jekylla a pana Hyda

Rozhlasová nahrávka z roku 1994 Podivný případ doktora Jekylla a pana Hyda je hororový příběh o dvou protikladných tvářích lidského charakteru ztělesněných dobrým doktorem Jekyllem a zlým panem Hydem. Pohledný Dr. Jekyll, vynikající vědec uznávaný celou vědeckou komuni

Obrázek podcastu Hyena

Hyena

Hyena se zlověstně pochechtává ve stínu svých blízkých. Cení ostré tesáky a vyhlíží další bytost, kterou by mohla ohodnotit a zchladit si na ní žáhu. Hyena se hrbí nad každodenním kalichem hořkosti a slastně nasává to jediné, co ji dokáže opravdu ukojit - alkohol. To vš

Obrázek podcastu Hudbu, kterou má ráda, vybírá prof. Zuzana Růžičková

Hudbu, kterou má ráda, vybírá prof. Zuzana Růžičková

Zuzana Růžičková vybírá a komentuje svá oblíbená díla z děl Antonína Dvořáka, Leoše Janáčka, Bohuslava Martinů a Viktora Kalabise. Pořad byl natočen v roce 1993.Zuzana Růžičková (1927-2017), česká klavíristka, cembalistka a hudební pedagožka. V letech 1945 až 1947 stud

Obrázek podcastu Do you speak business?

Do you speak business?

Do you speak business? Chcete lépe placené zaměstnání nebo vyšší pozici v práci? Potřebujete v práci komunikovat anglicky? Rozšiřte si anglickou slovní zásobu o pořádná pracovní slovíčka poslechem 1650 anglicko-českých obchodních vět. Pokud se chcete v práci domluvit

Obrázek podcastu Psychoterapie lidské závislosti zdravým rozumem

Psychoterapie lidské závislosti zdravým rozumem

Audiokniha, kterou jejíž poslech právě zvažujete, je určená pro široký okruh posluchačů. Ačkoliv její název by napovídal, že ji zužitkují pouze ti, kteří jsou se závislostí nějakým způsobem spjati (tedy samotní závislí, jejich příbuzní či známí nebo ti, kteří se jejich

Obrázek podcastu Český šlechtic František Schwarzenberg

Český šlechtic František Schwarzenberg

Po několik let vznikající rozhovor Vladimíra Škutiny představuje Františka Schwarzenberga a jeho 20. století z pohledu člena významného šlechtického rodu. Zajímavé jsou nejen Schwarzenbergovy názory na vznik československého státu v roce 1918 a vzpomínky na prvorepublik

Obrázek podcastu Coco Chanel: Legenda a skutečnost

Coco Chanel: Legenda a skutečnost

Co se skrývá pod slupkou módní ikony. Zevrubný životopis talentované, komplikované a mimořádně ctižádostivé ženy, která dobyla odvětví, jemuž do té doby dominovali muži. Není člověka, který by neznal módní značku Chanel, ale co bližšího víme o její zakladatelce? Osvobo

Obrázek podcastu Wintonův vlak 1939 a 2009

Wintonův vlak 1939 a 2009

Pořad o Nicholasi Wintonovi a o jízdě důležitého parního vlaku na jeho počest připravili Bronislava Janečková a Tomáš Černý. Hovoří a vzpomínají: Zuzana Marešová a Marie Šímová.

Obrázek podcastu Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Zemřel, když zemřela naděje. Jmenoval jsem se Alfred Hirsch, ale přátelé mi říkali Fredy. Bylo mi dvacet osm let. Byl jsem učitel. Byl jsem snílek. Moc prosím, pamatujte si mé jméno. Už nezůstal naživu nikdo, kdo by mohl dosvědčit, jak a proč můj život vyhasl. Fredy (

Obrázek podcastu Příběh o Královně jitra a Sulajmánovi, knížeti duchů

Příběh o Královně jitra a Sulajmánovi, knížeti duchů

Strhující vyprávění "prokletého básníka" Nervala o Králi Šalamounovi, královně ze Sáby a staviteli chrámu Híramovi. Četba na pokarčování, účinkuje Pavel Soukup.

Obrázek podcastu Vraždy podle abecedy

Vraždy podle abecedy

{'cs': 'Všechno začalo zdánlivě bláznivým anonymním dopisem s\xa0podpisem A B C. Po něm následovala vražda staré trafikantky A. Ascherové z\xa0Andoveru. Na pultě trafiky ležel rozevřený Abecední jízdní řád, známý pod zkratkou ABC. Předtuchy, které nad přijatým dopisem p

Obrázek podcastu Já, robot

Já, robot

Děsíte se nástupu umělé inteligence? Prozkoumejte vyhlídky lidstva v devíti legendárních povídkách otce robotické etiky! Lidstvo vyvinulo zástupy umělých bytostí a může si pískat. Mechaničtí pomocníci obstarají vše, na co si jejich pánové vzpomenou. Pohlídají děti, zast

Obrázek podcastu Plzeňské mordy

Plzeňské mordy

Případ plzeňských mordů je úvodním příběhem knižní řady Letopisy Královské komory. Odehrává se v polovině 16. století, za vlády Ferdinanda I. Habsburského. Děj se zasazen do města Plzně. Při vyšetřování několika záhadných vražd se poprvé setkává královský písař z Prahy

Obrázek podcastu Promrhaná něha

Promrhaná něha

Začít sexuálně žít je pro mladého muže velká výzva v každé době. Zvlášť v druhé dekádě 21. století, kdy společnost prožívá jeden otřes za druhým a digitální svět vám deformuje vnímání vztahů natolik, že nejste schopní žádný navázat. Mladý student Dan Čimák se sice dobře

Obrázek podcastu Setkání s tajemnem

Setkání s tajemnem

Téměř každý z nás se alespoň jednou setkal s něčím neobvyklým a záhadným Někteří lidé zahlédli přízraky a sledovali podivné úkazy. Jiní byli ve snu varováni před nadcházející tragédii, dokázali věštit budoucnost nebo pouhou myšlenkou navázali spojení se svými bližními.

Obrázek podcastu Wuthering Heights

Wuthering Heights

Audiokniha The Call of the Wild namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň B2 pro středně pokročilé posluchače. Cathy’s life is changed forever when her father brings home an abandoned child he names Heathcliff. As Cathy and Heathcliff grow up, their love for each othe

Obrázek podcastu Jsem obklopena historií...

Jsem obklopena historií...

Autobiografický text historičky fotografie Anny Fárové (1928 - 2010) vznikal původně jako rozhovor, který s autorkou vedl Viktor Stoilov v letech 2004-2005. Poprvé byl publikován v knize Anny Fárové Dvě tváře (Torst 2009) spolu s jejími texty o fotografii a úplnou bibl

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 99 - Ondřej Sokol 08.06.2014

100 statečných - Host č. 99 - Ondřej Sokol 08.06.2014

Hostem J. Pokorného - O. Sokol (herec a režisér)

Obrázek podcastu Knieža smrť

Knieža smrť

Oddelenie vrážd a smrť sú ako zamilovaná dvojica v parku, kráčajú vedno ruka v ruke vedľa seba a tvoria neoddeliteľnú jednotu. Zvykli si na seba, naučili sa rešpektovať jeden druhého a báť sa. Aj detektívi z oddelenia vrážd sa boja smrti a hoci si s ňou tykajú, jej návš

Obrázek podcastu Čierny kruh: Koniec mafie

Čierny kruh: Koniec mafie

Leto 2003. Mafia deväťdesiatych rokov stráca moc. Čo však prichádza namiesto nej? Čerstvo vyštudovaný Milan Ostrý nastupuje do úradnej funkcie. Pracuje v nej nielen pre mafiánskeho bossa Petra Štarcha, ale aj pre vplyvného skorumpovaného úradníka Alexandra Vokoša. Lenže

Obrázek podcastu Dlouhý, Široký a Bystrozraký (1966)

Dlouhý, Široký a Bystrozraký (1966)

Klasická pohádka Karla Jaromíra Erbena v přednesu národního umělce Františka Smolíka.

Obrázek podcastu Traja nezbedníci z neba

Traja nezbedníci z neba

Audiokniha obsahuje rozprávky, ktoré napísala Luba Vančíková

Obrázek podcastu Dialog s doktorem Dongem

Dialog s doktorem Dongem

Na počátku byl "politický román s detektivním pozadím". Román Josefa Nesvadby Dialog s doktorem Dongem a stejně tak i stejnojmenná rozhlasová inscenace se ve své době velmi do hloubky a poctivě zabývaly otázkou, zda je mravné a přijatelné v zájmu dobra lhát či dokonce s

Obrázek podcastu Mému mladšímu já

Mému mladšímu já

Napsali jsme dopisy... Těm, kdo zatím opatrně našlapují kolem sebe, i Těm kdo se vrhají střemhlav do vln. Těm, kdo hledají správný směr i Těm, kdo si před radami zakrývají uši. Těm, kdo ještě věří pohádkám, i Těm kdo už nevěří ani sami sobě. Těm, kdo potřebují obejmout,