Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Pohádky ze stříbrného města

Audiokniha Pohádky ze stříbrného města

Délka:

4 hod 6 min

Čte:

Jan Přeučil

Vydavatel:

T-SoftEternity

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 91 - Jaroslav Pejčoch 08.06.2014

100 statečných - Host č. 91 - Jaroslav Pejčoch 08.06.2014

Hostem J. Pokorného - J. Pejčoch (odborník na krizové plány)

Obrázek podcastu Vynález zkázy

Vynález zkázy

Vědeckofantastický dobrodružný román Vynález zkázy napsal J. Verne v roce 1896. Hlavního hrdinu profesora Rocha, vynálezce mimořádně výbušné látky, zastihneme v tomto zpracování ve chvíli, kdy je unesen pomocí ponorky z nervového sanatoria, kde se léčí po celkovém zhrou

Obrázek podcastu Být normální je na hovno

Být normální je na hovno

Co je to normální? Jsem normální? A vy? A kdokoliv z nás? Všichni jsme obklopeni institucemi, systémy a kulturními zvyklostmi, které vyžadují normálnost. Všichni si musíme vybudovat život a své vlastní já navzdory přísným soudcům zavedené teorie normality. Chci, abyste

Obrázek podcastu Defoe: Robinson Crusoe

Defoe: Robinson Crusoe

Původní 2LP komplet 1118 4531 vyšel v Supraphonu poprvé v roce 1985, na CD (SU 5069-2) pak vyšel v podstatně zkrácené podobě titul poprvé v roce 1999. Nyní je posíláme do digitálních obchodů v původní délce.

Obrázek podcastu Poľština pre mierne pokročilých B1 - časť 1

Poľština pre mierne pokročilých B1 - časť 1

Ďakujeme za váš záujem o kurz kurz Poľština - slovná zásoba pre mierne pokročilých B1 - časť 1. Kurz je určený pre mierne pokročilých študentov, ktorí už poľštinu študovali jeden alebo dva roky a majú osvojené jej základy. Kurz je založený na kontextovom učení, to zname

Obrázek podcastu Maigretův první případ

Maigretův první případ

Dnes je komisař znepokojen. Kdo ví, jestli by mu nebylo milejší, kdyby se v pravou chvíli Maigret nesklonil a neztlumil tak ten úder? Jak u čerta tenhle začátečník mohl odhalit všechno to, co odhalil? Každý začátek je těžký. Píše se rok 1913 a šestadvacetiletý Maigret t

Obrázek podcastu Rozsudok ulice

Rozsudok ulice

Advokát Mickey Haller má za sebou ťažké obdobie rekonvalescencie po poslednom prípade, pri ktorom takmer prišiel o život, sa chystá sa vrátiť do veľkej hry americkej justície. Kým sa stihne poriadne usadiť na zadnom sedadle svojho Lincolna, zavraždia jeho kolegu Jerryho

Obrázek podcastu Ve znamení Kon-tiki

Ve znamení Kon-tiki

„Hranice? Sám jsem nikdy žádné neviděl. Ale slyšel jsem, že existují v myšlenkách některých lidí.“ THOR HEYERDAHL. 28. dubna 1947 vyplul z Peruánského Callaa balzový vor se šesti muži a papouškem. Jeho kapitánem byl tehdy třiatřicetiletý Thor Heyerdahl a jejich cílem b

Obrázek podcastu Jóga vědomí slovem 11

Jóga vědomí slovem 11

Audio nahrávky ze setkání jógy vědomí – Chodsko – září 2018. V těchto nahrávkách najdete tato témata a cvičení: prostorovost vědomí, čidakáša, kvality vědomí, vnitřní božství -Triglav, přetnutí mechanizmu ega, jak vzniká vše zvučením, vnímání rostlin a zvířat, subjektiv

Obrázek podcastu Obklopený idiotmi

Obklopený idiotmi

Nie každý, komu nerozumiete, je nevyhnutne idiot. Prelomová metóda vám pomôže konečne porozumieť svojmu šéfovi, kolegom či životnému partnerovi, ba dokonca vlastným deťom. Máte pocit, že všade stretávate samých idiotov? Vytáčajú vás ľudia a máte pocit, že ich reakciám a

Obrázek podcastu Nemčina v pohode

Nemčina v pohode

Nemecký jazyk - jednoduchá komunikácia na bežné spoločenské témy. Obohatíte si slovnú zásobu, dozviete sa, ako správne pozdraviť, predstaviť sa, osloviť niekoho alebo poďakovať. Nebudete musieť v pamäti loviť slová pri rozlúčke.

Obrázek podcastu Moje vražedné vnútorné dieťa

Moje vražedné vnútorné dieťa

Björn Diemel si polepšil a za všetko vďačí kurzu sústredenosti. Niekdajší „diablov" advokát má konečne viac času na dcéru a aj jeho hádky s manželkou prebiehajú akosi láskavejšie. Nečudo, keď sa človek stane vodcom nie jedného, ale hneď dvoch mafiánskych klanov, predpok

Obrázek podcastu Čtvrtá oběť

Čtvrtá oběť

Druhý případ detektiva Li Jena a americké soudní lékařky Margaret Campbellové. Cesty Liho a Margaret se vlivem okolností rozdělily, ale vyšetřování série rituálních poprav v Pekingu je opět svede ke spolupráci, ať už se jim to líbí nebo ne. První tři oběti kdosi omámil

Obrázek podcastu Abeceda slušného chování

Abeceda slušného chování

Původní LP album 1118 4161 Abeceda slušného chování vydal Supraphon poprvé v roce 1984, digitálně pak ve zkrácené formě na CD SU 5112-2 v roce 1996 pod názvem Hurvínkova abeceda slušného chování. Na přání našich zákazníků posíláme nyní do digitálních obchodů titul z řa

Obrázek podcastu Othello (1950)

Othello (1950)

Othello jednoznačně patří k Shakespearovým vrcholným tragédiím a nejen díky tomu má i v Čechách velmi dlouhou a bohatou inscenační tradici. Záznam o úplně prvním uvedení Othella v Čechách je z roku 1842, kdy byla ve Stavovském divadle premiérována inscenace v překladu J

Obrázek podcastu Cesta pravého muže

Cesta pravého muže

Má můj život smysl a cíl? Jaké je moje životní poslání? Co vlastně ženy doopravdy chtějí? A jak je milovat a zůstat při tom volný? Těmito a podobnými otázkami se již někdy zaobíral každý muž. Možná ale nebylo snadné na ně nalézt odpoved. Nyní před sebou máte knihu, kter

Obrázek podcastu Z deníku vlastizrádce

Z deníku vlastizrádce

Četba na pokračování ze vzpomínkové prózy bývalého politického vězně.JUDr. Miroslav Jirásek - jako zaměstnanec Kanceláře prezidenta republiky Dr. E. Beneše byl tehdejšími funkcionáři vládnoucí KSČ a všemocnou Státní bezpečností zařazen do "Skupiny Hrad". V soudním proce

Obrázek podcastu Mámino poslední objetí – Co nám emoce zvířat prozrazují o nás samých

Mámino poslední objetí – Co nám emoce zvířat prozrazují o nás samých

Audiokniha Mámino poslední objetí – Co nám emoce zvířat prozrazují o nás samých Autor Frans de Waal. Čte Jan Eisler. „Úchvatná kniha s velkým srdcem, která je plná soucitu a překypuje vhledy do života zvířecích i lidských tvorů.“ Yuval Noah Harari, autor bestselleru Sap

Obrázek podcastu Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše

Obrázek podcastu Křesťanská konference 2020 - Bůh jedná

Křesťanská konference 2020 - Bůh jedná

Záznam z Křesťanské konference 2020, která se konala výjimečně pouze online. Pořádala ji KMS ve spolupráci s ČEA. Součástí jsou tyto promluvy: David Novák: Bůh jedná, Ďábel taky Janette Oubrechtová: Bůh jedná mezi nevěřícími Pavel Plchot: Mužská spiritualita Vlasta Š

Obrázek podcastu Rolland: Petr a Lucie. Dramatická montáž

Rolland: Petr a Lucie. Dramatická montáž

Z komentáře k původnímu LP albu DV 5512 vydanému Supraphonem v roce 1959: Romain Rolland (*29.1.1866 - †30.12.1944) je jedním z největších a zároveň nejpokrokovějších tvůrců francouzské a světové literatury. Povídka "Petr a Lucie" byla poprvé vydána v roce 1920. Rolland

Obrázek podcastu Antické divadlo: Aristofanés - Žáby, Jezdci, Lýsistraté

Antické divadlo: Aristofanés - Žáby, Jezdci, Lýsistraté

Ač Řecko nevynalezlo divadlo, je považováno za její kolébku. Jeho počátky se datují do 5.-4. století př. n. l., kdy se v Řecku začala rozvíjet próza, filozofie a tím řečnictví a dramatu. Drama se pak rozdělilo na tragedii (hlavní autoři byli Aischylos, Sofokles a Euripi

Obrázek podcastu Bílá nemoc

Bílá nemoc

Vydali Audiopohádkáři CZ a Filip Mareš ve spolupráci s Nakladatelským domem Grada pod značkou Cosmopolis. Účinkovali: •maršál – Milan Enčev •baron Krüg – Antonín Hardt •novinářka – Romana Goščíková •dcera maršála – Anna Kulovaná •Sigelius – Jan Szymik •voják / gen