Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Pohádky výjimečných hrdinů

Audiokniha Pohádky výjimečných hrdinů

Délka:

11 hod 16 min

Čte:

Filip Bartek

Vydavatel:

Čti mi

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Okouzlení slovem

Okouzlení slovem

Výběr z úspěšného rozhlasového cyklu. Účinkují František Novotný a Luděk Munzar. „Já ti někdy, Františku, když na mne dolehne ta zbytečná malost, agrese, arogance, zloba a jiný podobný marasmus doby, tak mám naprosto nutkavý pocit říct si honem nějaké obyčejné, krásné,

Obrázek podcastu Prorokyně a hlupák

Prorokyně a hlupák

Amatérská švédská astrofyzička Petra spočítala, že 7. září 2011 ve 21.20 zanikne svět. Toto proroctví ji svede dohromady s poněkud jednoduchým Johanem, který umí proměnit obyčejné jídlo v gurmánský zážitek, a s důchodkyní Agnes, která si pod falešným profilem vydělává j

Obrázek podcastu Naso: Umění milovati

Naso: Umění milovati

Ovidiův dva tisíce let starý text dává rady mužům a ženám, kterak lásku získat a udržet si ji. Recitují Irena Kačírková a Miloš Kopecký

Obrázek podcastu Jak se stát dobrým psychoterapeutem

Jak se stát dobrým psychoterapeutem

Váš průvodce po galaxii psychoterapie. Co všechno má umět dobrý psychoterapeut a co ho může vést či svést? Do toho zájemce sro-zumitelně a čtivě zasvětí příručka určená laikům i profesionálům. Odborná, a přitom čtivě a srozumitelně pojatá příručka je užitečná pro každ

Obrázek podcastu Tři muži na toulkách

Tři muži na toulkách

Humoristický román Jeromea Klapky Jeromea Tři muži na toulkách je volným pokračováním velmi slavného a oblíbeného románu Tři muži ve člunu. Nerozluční přátelé Harris, Jerome a Georg se tentokrát vydávají na poznávací výlet po Německu, aby se vymanili ze stereotypu rodi

Obrázek podcastu Pád titánů

Pád titánů

První část monumentální historické ságy Století, v níž bestsellerista Ken Follett (Pilíře země, Na věky věků) poutavým, jímavým a zároveň napínavým způsobem mapuje fiktivní osudy několika rodin v různých částech světa, jež byly dramaticky poznamenány moderními dějinami.

Obrázek podcastu Vyzvědačka

Vyzvědačka

V Coelhově audioknize Vyzvědačka ožívá skutečný příběh Maty Hari, slavné kurtizány obviněné ze špionáže, která byla před sto lety popravena pro velezradu. Mata Hari byla tanečnice, šokující a těšící publikum za první světové války, a stala se důvěrnicí některých z nejbo

Obrázek podcastu Kočovníci severu

Kočovníci severu

Rozhlasový výběr z kapitol slavného Curwoodova románu. S hrdiny dobrodružného příběhu, psem a medvědem, prožívá čtenář četné napínavé příhody a proniká s nimi do nádherné severoamerické přírody, téměř ještě nedotčené a skýtající překvapení takřka na každém kroku.V reži

Obrázek podcastu Pomocnice

Pomocnice

Práce u Winchesterových je moje poslední šance začít s čistým štítem. Jenže se ukáže, že jejich tajemství jsou mnohem nebezpečnější než ty moje… Každý den uklízím jejich krásný dům, vyzvedávám jejich dceru ze školy a vařím pro celou rodinu. Sama pak jím ve svém pokojíku

Obrázek podcastu Básnický portrét Františka Halase

Básnický portrét Františka Halase

Z komentáře Ludvíka Kundery k původnímu LP albu DV 15222 "Básnický portrét Františka Halase" vydanému v Supraphonu v roce 1964 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: Dílo Františka Halase není nepřehledně rozlehlé: dvanáct sbírek - z části velmi útlých; knížka veršů pro

Obrázek podcastu Kocourek Zrcátko

Kocourek Zrcátko

Pan Pinajs je zdatný obchodník. Prodává kdeco, ale jeho největší touhou je stát se čarodějem a přelstít i slovutnou čarodějnici Hildegartu. K tomu ovšem potřebuje připravit mast, jejíž hlavní složkou je kocouří sádlo... A právě za tímto účelem uzavře smlouvu s nebohým

Obrázek podcastu Jak se zbavit Mstivý Soni

Jak se zbavit Mstivý Soni

Nejzlobivější třída páťáků v Žabokudlách je natolik nezvladatelná, že je třeba nasadit speciálně trénovaný pedagogický kalibr. Na místo, odkud jsou učitelé vynášeni zlomení na těle i na duchu, nastupuje obzvláště nezničitelná Soňa Ticháčková, která si nenechá nic líbit,

Obrázek podcastu Pozdravy záhrobí

Pozdravy záhrobí

Pracovní náplní Benedikta Klausnera je odhalovat pojistné podvodníky. K jejich dopadení používá neobvyklé metody – vidí do minulosti a rozmlouvá se záhrobím. Své schopnosti úspěšně tají až do chvíle, kdy podnikatel Mlynář zabije svou dobře pojištěnou manželku. Usvědčení

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 65 - David Šlechta 08.06.2014

100 statečných - Host č. 65 - David Šlechta 08.06.2014

Hostem J. Pokorného - D. Šlechta (fitness trenér)

Obrázek podcastu Náměsíčník

Náměsíčník

Mohl mladík v náměsíčném stavu vraždit? Joona Linna řeší s pomocí hypnotizéra stockholmský masakr sekerou. Připomíná to zvířecí jatka: stěny, strop i podlaha karavanu jsou pocákané krví, povalují se tu části lidského těla. Přivolaný policista vidí, že patří muži. Jde o

Obrázek podcastu Mrtvé vzpomínky

Mrtvé vzpomínky

Zničila jim život. Teď se oni chystají zničit ten její... Smrt mladého narkomana v bytě na sídlišti na první pohled vypadá jako nešťastná náhoda, ale detektiv inspektorce Kim Stoneové do nejmenších podrobností připomene hrůznou událost z jejího dětství. Ačkoli si to zpr

Obrázek podcastu Tarzanův návrat

Tarzanův návrat

Hrdina z pralesa v Paříži neobstál. V druhém dílu klasiky dobrodružné literatury Tarzan po zklamání v lásce opouští Paříž a vrací na palubě luxusního parníku zpět mezi své zvířecí přátele do afrického pralesa. V druhém dílu klasiky dobrodružné literatury Tarzan po zklam

Obrázek podcastu Uzly a kříže

Uzly a kříže

V Edinburghu řádí škrtič a jemu chodí poštou zauzlované provázky. Že by křížovka? Cítí se jako vyhořelá svíčka, ale málokomu se s tím svěřil. Nejdřív zkrachoval v přijímači do elitních jednotek SAS, pak odumřelo jeho soužití s intelektuální manželkou a ani mezi členy ed

Obrázek podcastu Bezbarvý Cukuru Tazaki a jeho léta putování

Bezbarvý Cukuru Tazaki a jeho léta putování

Kdo chce mít budoucnost, musí pochopit minulost. Cukuru Tazaki sám sobě odjakživa připadá trochu neslaný nemastný. Nemůže zapomenout na dobu na střední škole, kdy mu pocit výjimečnosti dodávala čtveřice osobitých přátel, z nichž každý měl přímení, které obsahovalo nějak

Obrázek podcastu Italské trojhubky

Italské trojhubky

Co ukrývá správná italská hospodyňka pod svou bělostnou zástěrou? Proč si horkokrevní Italové nekafrají vzájemně do práce? Jaká je nejdůležitější rada parádivých šťabajzen? S čím se italští frajeři rádi nimrají a co pyšně vytahují ze svých kapes? Co zaručeně pomáhá na z

Obrázek podcastu Páni mají radši blondýnky

Páni mají radši blondýnky

Odhalte tajemství, proč si pánové vybírají… no víte koho! „Líbat ruku dělá sice divce moc dobře ale brilijantový a safýrový náramek má navěky,“ mudruje Lorelei Leeová, hrdinka legendární humoristické knihy Anity Loosové Páni mají radši blondýnky, která baví čtenáře už c

Obrázek podcastu Panoptikum starých kriminálních příběhů

Panoptikum starých kriminálních příběhů

Panoptikum starých kriminálních příběhů (1968), tak se jmenuje první ze tří souborů detektivních povídek Jiřího Marka z prostředí prvorepublikové Prahy. Povídky vznikaly na základě skutečných událostí, které za starých časů vyvolaly senzace. Jde o případy vrchního polic

Obrázek podcastu Dialogy nad životem

Dialogy nad životem

Když jsem přemýšlel o tom, jaký nepsaný odkaz bych zde měl po sobě zanechat, vzpomněl jsem si na dlouhou sérii takzvaných dialogů nad životem. Někdy v polovině devadesátých let jsem takto nazvaný návrh pořadů předložil vedení stanice Český rozhlas 2 - Praha. Zdůraznil j

Obrázek podcastu Všímavost a Já

Všímavost a Já

Když chcete porozumět sami sobě. Hlavním cílem knihy o všímavosti je pomoci lidem osvojit si techniky, s nimiž mohou sami sobě pomoci. Tím, že porozumí sobě samým. Všímavost, anglicky mindfulness, je v dnešní době velmi skloňovaným pojmem. Zkušený psychoterapeut Jan Ben

Obrázek podcastu Situace

Situace

K čemu všemu je možné donutit člověka tím, že ho uzavřeme do situace plné nejistoty a strachu? Rozhlasová hra o lámání charakterů a hledání zástupné oběti s Vlastimilem Brodským, Čestmírem Řandou, Vilémem Besserem a Bořivojem Navrátilem.V době stanného práva vyklízí nac