Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Pohádky výjimečných hrdinů

Audiokniha Pohádky výjimečných hrdinů

Délka:

11 hod 16 min

Čte:

Filip Bartek

Vydavatel:

Čti mi

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Nevěsta Kristova

Nevěsta Kristova

Tentokrát se spravedlnost ocitá doslova nad propastí. Oldřich z Chlumu se svými pomocníky panošem Otou a velitelem Divišem odjíždějí na pokyn českého krále Přemysla do Náchoda. Je toho hodně, co se v tomto kraji děje, a neexistuje nikdo, kdo by dokázal vyřešit spory mez

Obrázek podcastu Smrt a odpuštění

Smrt a odpuštění

Psychologický román o české emigrantce, která na prahu stáří a tváří v tvář smrti svého manžela přehlíží svůj život.V režii Ivana Holečka čte: Taťjana Medvecká.

Obrázek podcastu Vymahač

Vymahač

Vymahač - to je název rozhlasové komedie, kterou autor Roman Ráž ironicky označil jako "porestituční pohádku". Hra přináší příběh muže, kterému byl v rámci restitucí vrácen majetek, ale on si tím v žádném ohledu nepolepšil...Účinkují: Luděk Munzar, Simona Postlerová, Pe

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 35 - Zdeněk Řehák 07.06.2014

100 statečných - Host č. 35 - Zdeněk Řehák 07.06.2014

Hostem J. Pokorného - Z. Řehák (taneční mistr)

Obrázek podcastu Havajský princ

Havajský princ

Příběh o chlapci s královským jménem Kamehameha, které znamená samotu a jeho velkém tajném snu. Autor: Miloslav Stingl. Dramatizace Pavel Cmíral. Režie Ladislav Rybišar. Osoby a obsazení: vítr Tulák (Jaromír Spal), Kamnehamneha (Jan Seifert), maminka (Drahomíra Fialk

Obrázek podcastu Lavina

Lavina

Rozhlasová stereofonní hra. Ani v nekritičtější chvíli není člověk úplně sám - vždycky jsou s ním a snad ho i podpírají ti, kteří mu byli v životě blízcí, kterých si vážil, které měl rád nebo kteří měli rádi jeho.V režii Jiřího Horčičky účinkují Eduard Cupák, Daniela Ko

Obrázek podcastu Zemři, Kaine: Svatyně

Zemři, Kaine: Svatyně

Pětadvacetiletá Matylda Eliášková před nedávnem nastoupila do firmy Wersent. Fotografovala luxusní zboží a připravovala katalogy – nic zvláštního. Až na přemrštěný plat a sem tam divné ponouknutí: „Soustřeďte se, Matyldo, zkuste nám říct, na co modelka zrovna myslí." Vě

Obrázek podcastu Sulek maluje

Sulek maluje

Pavel Kosatík si za objekt své knihy vybral osobu svérázného malíře Svatopluka Sulka. Narozen v roce 1921, studoval po druhé světové válce na prestižní Akademii Montmartre v Paříži, v ateliéru Fernanda Légera. Doma směl poprvé vystavovat až v roce 1958, na přímluvu prof

Obrázek podcastu Michelup a motocykl

Michelup a motocykl

Michelup a motocykl je román z roku 1935 od známého českého prozaika Karla Poláčka. Hlavní postavou je Michelup, typický maloměšťák, člověk posedlý sháněním nejrůznějších výhodných koupí. Žije klidně a bez výstřelků a jeho dům je přecpaný všemi možnými věcmi, které poří

Obrázek podcastu Inferno

Inferno

Záchrana světa pomocí symbolů a šifer? V dalším pokračování světových bestsellerů Šifra mistra Leonarda, Andělé a démoni a Ztracený symbol máte možnost znovu se potkat s profesorem Langdonem, kterého Brown posílá vyluštit záhadu skrytou v prvním díle Božské komedie nazv

Obrázek podcastu Mucha

Mucha

Mesto, príbeh a všetky osoby v tejto knihe sú vymyslené a akákoľvek podobnosť so skutočnými udalosťami je čisto náhodná, hoci sa môžu niekomu zdať akési povedomé... Rok po nežnej revolúcii bolo v Našom Meste založené samostatné oddelenie vrážd, ale vraždilo sa aj dovte

Obrázek podcastu Křesťanská konference 2014 – Nadpřirozený

Křesťanská konference 2014 – Nadpřirozený

Nahrávky všech promluv a seminářů z 27. Křesťanské konference, jejímž podtitulem bylo „Nadpřirozený“. Řečníci a témata: Daniel Fajfr: Církev, která počítá s Bohem David Novák: Nebát se rizika Rachel a Gordon Hicksonovi: Jak najít Boží vůli manželé Hicksonovi: ...

Obrázek podcastu Reštaurácia na konci vesmíru

Reštaurácia na konci vesmíru

Druhý diel štvordielnej trilógie – tak označil pokračovanie Stopárovho sprievodcu galaxiou Douglas Adams. Humor tohoto druhu je v audioknihe všadeprítomný. Mimochodom – dielov je v skutočnosti päť. Po výdatnom posilnení na pokraji totálnej skazy všetkého, čo kedy vo ves

Obrázek podcastu Angličtina pro tebe 1 - Začátečníci

Angličtina pro tebe 1 - Začátečníci

Angličtina pro tebe 1 - začátečníci - audiokniha obsahuje anglické rozhovory, tematiky a příběhy. Představte si, že jste turista v cizí zemi. Ocitnete se v různých situacích a potřebujete se jednoduše domluvit. Nic složitého. Na těchto nahrávkách najdete 45 rozhovorů a

Obrázek podcastu Buďme blaženi

Buďme blaženi

Františku - kamaráde drahej. Kolikrát jsem ti už řekl, že neumím recitovat a že je mi to dokonce velmi protivné. Ale taky jsem ti mnohokrát řekl, jak mám rád tvoje básničky, tvoje verše a že si je častokrát čtu potichu, jen tak pro sebe. A teď jsem se drze pokusil ty kr

Obrázek podcastu Pozvánka

Pozvánka

Marla Lindbergová se těší na prodloužený víkend v Alpách. Dostala pozvání na třídní sraz. Krátce po příjezdu si však uvědomí, že jen jedna věc je smrtelně nebezpečnější než opustit odlehlý horský hotel a vydat se do ledové noci: zůstat uvnitř... Se svými bývalými spoluž

Obrázek podcastu Tovarystvo zagubljenich rukavičok

Tovarystvo zagubljenich rukavičok

Товариство загублених рукавичок - це історія про пошук своїх в чужому місті. Уявіть, одного разу Маленька Синя Рукавичка задивилась на вітрину книжкового магазину та загубилась. В пошуках Своєї Дівчинки вона зустрічає дивних та цілком знайомих міських мешканців, які зов

Obrázek podcastu Prokrastinace - odklad, který mrzí…

Prokrastinace - odklad, který mrzí…

David Gruber se zabývá bojem s prokrastinací celou svou kariéru. Více než třicet let zkoumá, školí, radí, popularizuje, pomáhá řadě lidí. V začátcích jeho kariéry se slovo „prokrastinace“ u nás nepoužívalo, David Gruber tehdy zpopularizoval totéž pod pojmem „metoda P-N-

Obrázek podcastu Netvor

Netvor

Možná bylo mým osudem zamilovat se do netvora. Když ostatní děti v noci nespaly a bály se, že se jim ve skříni schovává zubatá příšera, já jsem toužila ji spatřit. Chtěla jsem ji nakrmit, ochočit si ji, pochopit ji. Sam a já jsme se směli milovat jen ve tmě. Jakmile se

Obrázek podcastu Halas: Šeptem před usnutím

Halas: Šeptem před usnutím

František Halas: Před usnutím Ty nevíš, táto, to ti bylo k smíchu, já viděl kosa na trávníku zavazovat si tkaničku. U botky se mu rozvázala, tahal ji, až se přetrhala, a víš, že ji ten hlupák sněd? Kdepak si koupí novou teď? Žížala! Co ty víš! Počkej, však ráno uvidíš!!

Obrázek podcastu V lesích

V lesích

Přichází detektiv s vraždou na krku a kostlivcem ve skříni… Tělo brutálně zavražděné dvanáctileté dívky, objevené v blízkosti archeologického naleziště, přivede do irského městečka Knocknaree dvojici vyšetřovatelů z Dublinu. O podezřelé není v tomto případě nouze. Že by

Obrázek podcastu Deník malého poseroutky 7 - Páté kolo u vozu

Deník malého poseroutky 7 - Páté kolo u vozu

Valentýnský večírek na Gregově škole převrátil jeho svět vzhůru nohama. Greg se ze všech sil snaží najít holku, s kterou by na něj šel, a bojí se, že zůstane na ocet. Jeho nejlepší kamarád Rowley taky nemá růžové vyhlídky, ale to je chabá útěcha. Nečekanou souhrou náhod

Obrázek podcastu Lakomec

Lakomec

Vydali Audiopohádkáři CZ a Filip Mareš ve spolupráci s Nakladatelským domem Grada pod značkou Cosmopolis. Účinkovali: •Harpagon – Milan Enčev •Anselm, Štika – Otto Rošetzký •Frosina – Dagmar Čárová •Jakub – Jan Rosák •Mariana – Alžběta Fišerová •Kleantes – Štěpán

Obrázek podcastu Syn čarodějnice

Syn čarodějnice

Jan Kepler, muž, který odhalil tajemství vesmíru. František Gel přibližuje ve své reportáži o osudech císařského matematika a astronoma Jana Keplera legendami opředenou dobu vlády Rudolfa II. Církvi nepohodlný štvanec Tycho de Brahe opustil své rodné Dánsko a na pozvání