Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Pohádky víly srdíčkové – O mlsné ježibabě

Audiokniha Pohádky víly srdíčkové – O mlsné ježibabě

Délka:

38 min

Vydavatel:

Čti mi

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Příběhy z olivového ostrova

Příběhy z olivového ostrova

Možná jste i vy navštívili některý z řeckých ostrovů. Na Korfu žije už nějaký čas Pavla Smetanová se svým řeckým manželem a dvěma česko-řeckými dětmi. Nabízí zasvěcený pohled na řecký ostrov a jeho obyvatele. Pracuje tu jako průvodkyně turistů. Uslyšíte mozaiku drobných

Obrázek podcastu Sherlock Holmes 3: Pes rodu Baskervillovcov

Sherlock Holmes 3: Pes rodu Baskervillovcov

Legenda o pekelnom psovi, ktorý z pomsty prenasleduje potomkov rodiny Baskervillovcov, sa v Londýne zdá Watsonovi strašidelná a Holmesovi veľmi zaujímavá, najmä v súvislosti s osudom nebohého sira Charlesa Baskervilla. Na zámku Baskerville, v pochmúrnom kraji plnom zrad

Obrázek podcastu Hra na vraždu

Hra na vraždu

„Já jsem příšerná Mrtvola,“ řekla… Již zítra se v Nasse House, v jednom z posledních panských sídel, které ještě nepředělali na školu nebo penzion, pořádá velká dobročinná slavnost. Kromě tradičních atrakcí, jako je věštecký stan, hádání váhy dortu, srážení pyramid koko

Obrázek podcastu Toto by si mali prečítať všetci, ktorých máte radi

Toto by si mali prečítať všetci, ktorých máte radi

Ako si nájsť a udržať lásku? Čo môžete urobiť, aby ste lepšie zvládali konflikty? Ako sa môžete dostať zo slepej uličky a vyrovnať sa so zmenami a stratami? Čo pre vás znamená byť spokojný? Sú ostatní ľudia len otravní, alebo problém je vo vás? Život je predovšetkým o v

Obrázek podcastu Život víry 2025/05

Život víry 2025/05

Život víry 2025/05 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Matušková, Daniel Zeman a Jakub Lofítek. Nahrávka vznikla ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * rozhovor: „Misionář je jako pilot, který létá mimo radary“ Nenápadný Am

Obrázek podcastu Italský gambit

Italský gambit

I pouhý pěšec může zvrátit průběh velké hry… Praha roku 1597 je nebezpečné a kruté město. Zchudlý rytíř Jakub Jelínek z Hiršbergu o tom ví své. Žije v domě, který mu nepatří, a každý groš obrací dvakrát. A tak si nemůže dovolit odmítnout pohůnka Matěje Sádla s nabídkou

Obrázek podcastu Krvavý úterek

Krvavý úterek

>> „Výjimečná cesta do zákoutí české historie“ ## O knize I zdánlivě fádní místa, která bez povšimnutí míjíme, byla kdysi svědky převratných událostí a lidských dramat. Jen málokdo je dokáže líčit stejně poutavě jako historik Dušan Uhlíř. V knize shromáždil čtyřicet p

Obrázek podcastu Pan Masters

Pan Masters

Je mocný, charismatický, sexy a je to můj šéf – vražedná kombinace. Uspokojení z práce najednou získalo zcela nový rozměr. Když jsem si ve svém životopise vymýšlela, nenapadlo mě, že na tom bude záležet. Zamilovalo by si mě přece každé dítě, práci chůvy mám od přírody v

Obrázek podcastu Racek (1972)

Racek (1972)

Dílo klasika ruské literatury a dramatu na téma bolestného zápasu člověka o nalezení vlastní životní cesty a uplatnění talentu.Osoby a obsazení: Irena Nikolajevna Arkadina (Jiřina Petrovická), Konstantin Gavrilovič Treplev (Bořivoj Navrátil), Petr Nikolajevič Sorin (Vla

Obrázek podcastu Pláňka

Pláňka

Drama mladé ženy, která vášnivě touží po dítěti. Navzdory lhostejnosti svého muže, navzdory morálce své vesnice, navzdory sama sobě. Navzdory všem. Rozhlasovou inscenaci z roku 1965 natočil Miloslav Jareš v hlavní roli s Violou Zinkovou Španělský básník Federico García

Obrázek podcastu Klášterní kostnice

Klášterní kostnice

z detektivního cyklu Letopisy královské komory Třetí díl nové kriminální řady oblíbeného spisovatele, v níž písař královské komory Jiří Adam z Dobronína řeší neobvyklé zločiny renesančních Čech a Moravy. Tentokrát Jiřímu jeho představený nejvyšší komoří svěří vyšetřová

Obrázek podcastu Magorské modlitby

Magorské modlitby

Ivan M. Jirous byl nejen duchovní v ůdce undergroundu, v ěze ň, básník a magor, ale té ž velký modlitebník. Z Magorovy summy jsou vybrány nejlep ší básn ě duchovní a se řazeny shora dol ů: Nejprve B ůh ve t řech podobách – Stvo řitel, Vykupitel a Ut ěšitel. Poté nebeské

Obrázek podcastu Z Hurvínkova kalendáře

Z Hurvínkova kalendáře

Titul, který v dvanácti dílech "mapuje" měsíc po měsíci Hurvínkův rok, patří k tomu nejzdařilejšímu, co Miloš Kirschner se svými spolupracovníky za své dlouholeté éry natočil. Vtipně napsané scénky (Jiří Středa) dobře charakterizují jednotlivá údobí roku a dávají interp

Obrázek podcastu Nevěra

Nevěra

Linda vede zdánlivě dokonalý život. Znenadání však přijde okamžik pravdy a Linda si během jednoho interview uvědomí, že její život je jen nudný stereotyp a ona sama místo štěstí už dlouho cítí apatii a nudu. A právě tehdy se po letech setkává se svou studentskou láskou,

Obrázek podcastu Křesťan: K tabuli půjde..

Křesťan: K tabuli půjde..

Rudolf Křesťan je nazýván "ikonou české fejetonistiky". Ve svých fejetonech se vždy zabývá všedními, každodenními událostmi, jeho postřehy jsou ale velmi netradiční a leckdy přichází s netypickými závěry. Křesťanovy fejetony jsou chytré, nadčasové, plné nadsázky a laska

Obrázek podcastu Divný kořeny

Divný kořeny

Herečka Hana Frejková se ve své knize věnuje hledání nejen svých vlastních rodinných kořenů, ale také - a možná zejména - klíče k osudům svých rodičů, kteří zasvětili život komunistickému hnutí, jež je následně nemilosrdně rozdrtilo. Především jejího otce Ludvíka Frejku

Obrázek podcastu Drž mě pevně, miluj mě zlehka

Drž mě pevně, miluj mě zlehka

Příběhy z tančírny Century Je to jednoduché – chodí sem totiž lidi. A to znamená, že se může stát cokoliv Argentinské tango, to jsou krásné ženy, vysoké podpatky, milongueros, vášeň a slunce … ale také lidé s všedními starostmi, poutníci žíznící po lásce a objetí, kte

Obrázek podcastu Smrtící nádech

Smrtící nádech

Tělo mladé dívky ležící obličejem dolů v bazénu – bílé tenisky stále na nohou, kaštanové vlasy rozprostřené jako svatozář – je to poslední, co detektiv Josie Quinnová očekává při ranní návštěvě svého bratra před vyučováním na Dentonské univerzitě. Zatímco vytahuje dívči

Obrázek podcastu Óda na život

Óda na život

>> „Stále věřím v lidi. Kdysi to byla má největší slabost. Dnes je to zdroj mé síly.“<< ## O audioknize Když byla osmašedesátiletá Gisèle Pelicot předvolána na policii, netušila, že její dosavadní život právě končí. Manžela, s nímž strávila padesát let, přistihla ostra

Obrázek podcastu Modré stíny

Modré stíny

Jednoho listopadového rána uklízečka nalezne docenta Ondřeje Chalupu zastřeleného v jeho pracovně. Souvisí vražda s jeho dlouhodobou snahou o odvolání univerzitního kvestora kvůli podivným machinacím při rekonstrukci historické univerzitní budovy? Proč vrah riskoval a s

Obrázek podcastu Svědomí

Svědomí

Jednou za rok, vždy na stejném místě. Parta bývalých spolužáků se schází v penzionu uprostřed Vysočiny, aby si připomněli staré časy. Letos ale nebude co slavit – jeden z nich už se totiž domů nevrátí. Policista Marek Tengler se znovu pouští do vyšetřování, které vede h

Obrázek podcastu Zotročení vášňou

Zotročení vášňou

Brynhild Hendriksenová sa na kráľovu žiadosť musí vydať za nemilovaného muža. Dohodnutou svadbou sa má uzavrieť mier medzi dánskym a nórskym územím, ktorý visí na vlásku, odkedy Harald I. Modrozubý prijal kresťanstvo a núti svojho škandinávskeho spojenca, aby sa vzdal s

Obrázek podcastu Hvězda Jihu

Hvězda Jihu

Příběh z jihoafrických diamantových polí, v jehož centru děje je "Hvězda jihu", diamant dosud nevídané velikosti a krásy. Francouzský inženýr Cyprián Méré je přesvědčen, že se mu ho podařilo vyrobit umělým způsobem, který vynalezl. Naplnil totiž kovové pouzdro chemickou

Obrázek podcastu Temné počátky českých dějin

Temné počátky českých dějin

# O audioknize Co mají společného Sázava, koleda nebo vodník? Řada českých názvů, zvyků a mýtů je dědictvím po prvních Slovanech z 6. až 8. století, z období, které je kvůli nedostatku pramenů zahaleno do temnoty. Aktuální objevy nám však na něj otevírají nový pohled –

Obrázek podcastu Krimi DEKAMERON

Krimi DEKAMERON

...aneb lechtivé případy z doby normalizace, které se nikdy nedostaly před soud Autor v sérii povídek popisuje svoje policejní začátky na malém městě. Většina povídek má erotický nádech a kniha se stala spolu s druhým a třetím dílem nejprodávanějšími knihami autora. Vš