Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Pohádky II. Jeníček a Mařenka, O vlku a kůzlátkách

Audiokniha Pohádky II. Jeníček a Mařenka, O vlku a kůzlátkách

Délka:

57 min

Čte:

Pavel Trávníček

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Rok XXV A. D.

Rok XXV A. D.

Tvář naší planety po všeobecném a úplném odzbrojení. Reportáž z všelidské globální oslavy prvního dne roku XXV A.D. vysílaná ze zvukového záznamu budoucnosti.Představy vzdálené budoucnosti lidstva a vědeckotechnického pokroku zřejmě odedávna přitahovaly nejen vědce, ale

Obrázek podcastu Královna Margot

Královna Margot

Svatba Markéty z Valois, zvané Margot a Jindřicha Navarrského měla smířit protestanty s katolíky, ale události, které po ní následovaly, se pod jménem Bartolomějská noc staly synonymem krveprolití. Francouzský královský dvůr 16. století tvoří pozadí a osudy energické re

Obrázek podcastu Strážce svaté relikvie

Strážce svaté relikvie

Mikuláš z Bíliny a normanský lazarián Robert z Tarentu sotva dopadli viníky série krutých vražd a už se musejí zabývat dalším důležitým případem, který ohrožuje vládu krále Přemysla Otakara I. Na slavnostní hostině totiž někdo ukradl hřeb z Kristova kříže, vzácný dar od

Obrázek podcastu Okno smrti

Okno smrti

Bývalý policista a scenárista Josef Mareš, známý především díky televiznímu seriálu Případy 1. oddělení, se ve své nové detektivce inspiroval smutným příběhem o ženě, která v roce 2000 zemřela po pádu z okna. Hrají Viktor Preiss a Václav Neužil "Můj tehdejší vedoucí m

Obrázek podcastu Američtí bohové

Američtí bohové

Stín se dostává po třech letech z vězení. Milovaná manželka Laura je po smrti a všechny jeho vyhlídky se rázem smrskly v chladnou prázdnotu. Cestou na pohřeb, v letadle zmítaném bouří, Stína osloví postarší muž jménem Středa a nabídne mu, aby vstoupil do jeho služeb. St

Obrázek podcastu Anglické konverzační otázky a odpovědi pro pokročilé

Anglické konverzační otázky a odpovědi pro pokročilé

Anglické konverzační otázky a odpovědi pro pokročilé Toto jsou konverzační otázky a odpovědi a navazují na úspěšnou úroveň pro středně pokročilé. Tato audiokniha je o jednu úroveň náročnější a o 6 minut rychlejší. Tempo je už hodně podobné tomu, jako kdyby na vás někd

Obrázek podcastu Člověk má dělat to, nač má sílu - Život Olgy Havlové

Člověk má dělat to, nač má sílu - Život Olgy Havlové

Než se stal Václav Havel prezidentem, znal Olgu Havlovou jen málokdo. Stačilo pár let, a získala si úctu tisíců spoluobčanů. Dodnes se hovoří o její noblese a aristokratičnosti ducha, o síle její osobnosti... Lze řídi o Olze Havlové ještě něco nového, hlubšího a zajímav

Obrázek podcastu Zlatý syn

Zlatý syn

Stane se Darrow rozhodujícím pěšcem v nelítostné partii nejmocnějších rodů Sluneční soustavy? Od událostí v Institutu uplynuly zhruba dva roky a Darrow se mezitím stal jedním z elitních Nejvyšších zjizvených a oblíbencem samotného arciguvernéra Marsu Nerona au Augusta –

Obrázek podcastu Zrušený rok – Deník 2020

Zrušený rok – Deník 2020

Neměly by dnes - jak moje kdysi nezpochybnitelná, mnohaletá láska k Veronice (jakkoliv tragicky skončivší), tak moje kdysi nezpochybnitelné, ještě delší přátelství s Martinem (byť později taktéž ztroskotavší) - být spíš důvodem k oslavě než truchlení? Neměl by být můj o

Obrázek podcastu Putování

Putování

Víc než jen cestování. V současnosti přišlo do módy poutnictví. Zdá se, že mnozí lidé touží po dlouhodobějším putování. Jak si ale tuto touhu vyložit? Po čem ve skutečnosti touží ti, kdo si berou na pár dní volno, aby mohli být v přírodě? Je to jednak touha vystoupit z

Obrázek podcastu Mlčící pacientka

Mlčící pacientka

Slavná malířka Alicia Berensonová měla idylické manželství. A pak jednoho dne svého muže zastřelila. Do záhadného případu nemá kdo vnést světlo, protože Alicia od vraždy už šest let nepromluvila ani slovo. Její mlčení chce prolomit psychoterapeut Theo Faber, pro kterého

Obrázek podcastu Dokonalá kořist

Dokonalá kořist

Edinburgh se stává evropskou metropolí hrůzy. Uprostřed hudebního festivalu rozetne ostrá čepel břicho charitativnímu pracovníkovi. V mnohatisícovém davu si vraha nikdo nevšimne. Nedlouho poté je na dně popelnice nalezena učitelka z mateřské školky, uškrcená vlastní šál

Obrázek podcastu Uzdrav sám sebe

Uzdrav sám sebe

Dr. LePera nabízí čtenářům podporu a nástroje, které jim umožní osvobodit se od destruktivního chování, získat zpět rovnováhu a vědomí, jak ovládat svůj život a navždy změnit způsob, jakým přistupujeme k duševní pohodě a péči o sebe. Jako klinická psycholožka se autorka

Obrázek podcastu Dámský klub půlnočního plavání

Dámský klub půlnočního plavání

Na životě bývá někdy nejtěžší ho přežít. Tak alou do vody a plaveme! Čerstvě ovdovělá Elizabeth z irské vesnice na pobřeží Atlantiku má dvojnásobný důvod truchlit. Zesnulý manžel, jenž v obci působil jako nerudný praktický lékař, ji svými utajenými dluhy dostal do pěkné

Obrázek podcastu Hladový hrob

Hladový hrob

Cormorana Strika kontaktuje znepokojený muž, jehož syn se vydal do hlubin norfolkského venkova, aby se připojil k náboženské sektě. Univerzální humanitární církev navenek působí jako mírumilovná organizace, pojí se s ní však zlověstné události a nevysvětlená úmrtí. Robi

Obrázek podcastu Dyk: Zmoudření Dona Quijota

Dyk: Zmoudření Dona Quijota

Josef Kemr, představitel Dona Quijochota, se narodil 20. června 1922 - tento titul uvolňujeme do digitálního prodeje u příležitosti výročí jeho narození. Z komentáře režiséra Tomáše Vondrovice k prvnímu vydání hry v roce 1995: Zmoudření Dony Quijota je pro mě jedním z n

Obrázek podcastu Jak porozumět člověku

Jak porozumět člověku

Osvojte si umění mezilidské komunikace. Občas se zdá, že jsme ztratili schopnost porozumět jeden druhému. Každému z nás byla od dětství vštěpována zejména pravidla chování, ale ohledně sounáležitosti a opravdového pochopení druhého člověka jsme se toho dozvěděli překvap

Obrázek podcastu Všech 15 her a texty, na které se nedostalo

Všech 15 her a texty, na které se nedostalo

Za čtyřiačtyřicet let své činnosti uvedlo DJC patnáct divadelních premiér, sehrálo nespočet představení v Praze i na zájezdech, stalo se neodmyslitelným kulturním fenoménem moderních dějin českého humoru a svými hrami ve zvukové podobě potěšilo miliony posluchačů. A tak

Obrázek podcastu Mozart a Salieri (1986)

Mozart a Salieri (1986)

Literárně-dramatická kompozice o tragickém konci ruského romantika s použitím motivů ze života obou géniů a Puškinovy hry Mozart a Salieri.Mezi Mozartem a Puškinem vskutku je možno nalézt paralely - geniální nadání, které se uplatňuje v konvenčním a konzervativním prost

Obrázek podcastu Pověz mi, jak žijete

Pověz mi, jak žijete

Vzpomínky z archeologických expedic na tajemném Středním východě. Tato kniha je odpovědí. Odpovědí na otázku, kterou mi lidé kladou velmi často. „Takže vy kopete v Sýrii, viďte? Povězte mi o tom všechno! Jak tam žijete? Ve stanech?“ Myslíte, že znáte Agathu Christie?

Obrázek podcastu Krvavý poledník

Krvavý poledník

Cormac McCarthy vydal svůj pátý román, Krvavý poledník aneb Večerní červánky na západe, v roce 1985, a přestože byly kritické recenze víceméně příznivé, většinu hodnotitelů zarazila nebývalá míra násilí a pozoruhodná absence morálních zásad. Z komerčního hlediska nebyla

Obrázek podcastu Tomeček: Můj život v přírodě

Tomeček: Můj život v přírodě

Původní LP album 1218 0485 "Jaromír Tomeček Můj život v přírodě" vydal Supraphon v roce 1983 - nyní titul s ukázkami z díla Jaromíra Tomečka v interpretaci Otakara Brouska vychází JAROMÍR TOMEČEK (*30. 9. 1906 – †15. 7. 1997) byl český spisovatel věnující se ve svém díl

Obrázek podcastu Vykoupení

Vykoupení

Detektiv Miko Syrový si odjíždí odpočinout od ruchu velkoměsta do rodné vsi, kde plánuje strávit několik poklidných dnů se svou malou dcerou. Hned po příjezdu je však konfrontován s podezřelým úmrtím, které místní policisté až příliš rychle uzavřou jako obyčejnou nehodu

Obrázek podcastu Skoro modlitby

Skoro modlitby

Karel Čapek mluví mnoha hlasy. N ěkteré se modlí, n ěkteré rouhají, n ěkteré ře ší v ěci jakoby zcela neduchovní. N ěkteré jsou hlasy postav, n ěkteré vyprav ěčů. N ěkdy mluví autor mlad ě bou řliv ý, n ěkdy dozrále usazen ý, n ěkdy tragicky prohlouben ý blízkým koncem.

Obrázek podcastu Cybercomics

Cybercomics

Některé šílené předpovědi se naplní do poslední tečky. Sci-fi román proslulého filozofa a básníka, mrazivě trefná předpověď vývoje civilizace. Vítejte na Zemi v roce 2046, kdy svět ovládají dvě velké korporace a Mafie sídlící v Praze. Mrazivá předpověď vývoje civilizace