Obrázek podcastu Pohádky (a písničky z pohádek) Karla Jaromíra Erbena

Audiokniha Pohádky (a písničky z pohádek) Karla Jaromíra Erbena

Délka:

1 hod 18 min

Čte:

Karel Höger

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Zpěv Susannah

Zpěv Susannah

Série Temná věž popisuje cestu hlavního (anti)hrdiny Rolanda Deschaina z Gileadu, posledního „pistolníka“, při hledání Temné věže. V tomto díle musí Roland a jeho ka-tet zachránit těhotnou Susannah, v jejímž těle sídlí démonická matka Mia, která chce přivést na svět své…

Obrázek podcastu Tunel 29

Tunel 29

V lete 1962 mladý študent Joachim Rudolph vykopal tunel pod Berlínskym múrom. Na druhej strane vo východnom Berlíne čakali desiatky mužov, žien a detí – ochotní riskovať všetko, aby mohli utiecť. Dokumentárny román Tunel 29 od uznávanej autorky podcastu BBC Radio 4 Hel…

Obrázek podcastu Španielčina na cesty A1-B1

Španielčina na cesty A1-B1

Ďakujeme za váš záujem o kurz Španielčina na cesty A1-A2. Kurz je určený pre začiatočníkov až stredne pokročilých a zameriava sa na slovnú zásobu a frázy, ktoré môžete použiť pri cestovaní. Kurz je založený na kontextovom učení, to znamená, že sa naučíte nielen slovíčka…

Obrázek podcastu Dr. No

Dr. No

Bond, James Bond. Bond, vyslaný M, aby vyšetřil záhadné zmizení šéfa jamajské stanice MI6, očekával dovolenou na slunci. Když však v hotelovém pokoji objeví smrtící stonožku, je po dovolené. James Bond, vyslaný M, aby vyšetřil záhadné zmizení šéfa jamajské stanice MI6, …

Obrázek podcastu Tchyně

Tchyně

"Jako samoživitelka měla Åsa se svým jediným synem vždy blízký vztah. Všechno se však změní, když si syn najde novou partnerku, která brzy otěhotní. Åsa se usilovně snaží najít cestu ke své snaše, ta ovšem její chování považuje za bezohledné. Åsa tak čelí bolestivému po…

Obrázek podcastu Návrat Medicejů

Návrat Medicejů

Když se Cotton Malone pustí do vyšetřování podezřelého kardinála, netuší, že stojí na prahu největšího finančního skandálu v dějinách církve. Statisíce eur, mrtvý člen švýcarské gardy a nájemný vrah spouštějí lavinu událostí, které vedou až do srdce Sieny a Florencie. M…

Obrázek podcastu Dokonalá lítost

Dokonalá lítost

Edinburgh ochromily vražedné bombové útoky. Oběti se počítají v desítkách a smrt neušetří ani místní policejní oddělení. Šéfinspektorka Ava Turnerová a inspektor Callanach ale nesmějí dovolit, aby jim utrpěné osobní ztráty zabránily vypátrat pachatele. Jak je možné, že …

Obrázek podcastu Tekuté krystaly

Tekuté krystaly

Tvrdili mi, že jsem ho zastřelil. Ovšem vymazali mi paměť čtyři měsíce dozadu, takže kdoví jestli. Soud se tím ale moc nezabýval. Byl jsem to já. Záznam z mého procesoru implantovaného v mozku byl zcela jednoznačný. Měl jsem toho blba v zaměřovači své ostřelovací pušky…

Obrázek podcastu Môj príbeh

Môj príbeh

Pôsobivé a inšpiratívne osobné spomienky bývalej prvej dámy Spojených štátov amerických. Michelle Robinsonová prežila detstvo v južnej časti Chicaga, kde sa v malom byte na poschodí delila o spoločnú izbu s bratom Craigom a naháňala sa s ním v blízkom parku. Jej rodičia…

Obrázek podcastu Total Recall

Total Recall

Biografie jednoho z nejúspěšnějších, nejoblíbenějších a nejlépe placených akčních hrdinů všech dob je upřímnou zpovědí muže, který si dokázal svým odhodláním a houževnatostí vydobýt to, o čem většina lidí pouze sní – slávu, postavení, moc. Životní příběh chudého chlapce…

Obrázek podcastu N či M?

N či M?

Tommy a Pentlička Beresfordovi pátrají v přímořském rekreačním středisku Sans Souci po válečném špionovi… Z galerie detektivů, kterými obohatila žánr kriminálních příběhů jeho nejznámější autorka Agatha Christie, se Tommy a Pentlička Beresfordovi vymykají nejméně dvěma…

Obrázek podcastu MS v ledním hokeji 1974 - Helsinky (ČSSR-SSSR)

MS v ledním hokeji 1974 - Helsinky (ČSSR-SSSR)

MS v ledním hokeji 1974 - Helsinky ČSSR - SSSR 7:2 (3:0, 3:0, 1:2) 10. 4. 1974 - komentují Stanislav Sigmund a Gabriel Zelenay> Branky Československa: 7:29 Václav Nedomanský, 16:35 Oldřich Machač, 18:28 Vladimír Martinec, 27:54 Ivan Hlinka, 33:35 Bohuslav Šťastný, …

Obrázek podcastu 1492: Dobytí Granady

1492: Dobytí Granady

Román zachycuje Španělsko a rozvinutou kulturu muslimské říše al­Andalus na jihu Pyrenejského poloostrova v patnáctém století, kdy vrcholilo soupeření katolických království Kastilie a Aragonie s muslimským emirátem. Zániku muslimské říše a následnému sjednocení Španěls…

Obrázek podcastu Odešla do tmy

Odešla do tmy

Jedné letní noci roku 1994 v ospalém přímořském městečku beze stopy zmizela šestnáctiletá Flora Powellová. O pětadvacet let později Flořina sestra Heather nakráčí do cizího domu, kde chladnokrevně zavraždí dva lidi. Případ se dostane až na stůl novinářky Jess, pro ktero…

Obrázek podcastu Veci ktoré v nás ostanú navždy

Veci ktoré v nás ostanú navždy

Bradatý zlý chlapec Knox si rád užíva život presne tak ako svojuj kávu: osamote. Teda ak nerátate jeho baseta Waylona. Knox neznáša drámu a nepoľaví, ani keď sa k nemu dostaví v podobe zúfalej nevesty, ktorá ušla spred oltára. Naomi práve utiekla z vlastnej svadby, no z…

Obrázek podcastu Piraně

Piraně

Neapolským mafiánům začíná přerůstat přes hlavu zabijácký potěr! Seznamte se s novou generací mafiánů: neapolskými teenagery z běžných středostavovských rodin, vyrůstajícími na příbězích o zločinech a násilí opěvující popkultuře. Příběh patnáctiletého Nicolase Fiorilla …

Obrázek podcastu Čas lovu

Čas lovu

Ostříleného lovce odměn čeká závod s časem, při němž půjde o život… Služby Coltera Shawa si vyžádá majitel firmy vyrábějící pokročilé technologie, jejíž bezpečnost je vážně narušena. A to ještě netuší, že brzy bude pohřešovat i svou klíčovou konstruktérku Allison Parker…

Obrázek podcastu Pokrevní pouta

Pokrevní pouta

Jak chytit vraha, který nezanechává stopy? Žena zabitá jediným přesným bodnutím do srdce – na první pohled to vypadá jako loupežné přepadení, které se zvrtlo. Kdo by plánovaně vraždil starostlivou a bezúhonnou sociální pracovnici? Ale inspektorce Kim Stoneové na téhle s…

Obrázek podcastu Nezkoušej na mě zapomenout

Nezkoušej na mě zapomenout

Chinco není čtvrť pro rozmazlené hraběnky a zhýčkané citlivky s implantovanými enzymatickými zesilovači, neurotransmiterovými urychlovači a dalšími podpůrnými mozkovými biotechnologiemi. Chinco je přirozený stav věcí ve své původním podobě, v jaké byl svět ještě před iP…

Obrázek podcastu Třetí pečeť

Třetí pečeť

V příběhu zasazeném do středověké Anglie se opět setkáme s Grace a Simonem de Wallrey, s nimiž jsme se seznámili v historické detektivce Sedmý hřích se trestá smrtí. Nedaleko godstowského kláštera, nacházejícího se poblíž sídla Wallreyových, byla spáchána vražda a další…

Obrázek podcastu Správce impéria: Vrah

Správce impéria: Vrah

První část třetí knihy trilogie Sága o Impériu. Ochránce Impéria lady Mara z Acoma se sice zbavila svého úhlavního nepřítele, rodu Minwanabi, leč zášť lorda Tasaia jde vskutku za hrob. Spolek nájemných vrahů Hamoi se chystá vyplnit odkaz zemřelého lorda. A v pozadí se j…

Obrázek podcastu Kosec

Kosec

Dvaja tínedžeri sa budú musieť naučiť „umeniu zabíjať" v mrazivej trilógii o cene za nesmrteľnosť. Vo svete budúcnosti už neexistujú vojny, choroby ani hlad – ľuďom sa podarilo zbaviť všetkého utrpenia a dokonca zvíťaziť aj nad smrťou. Jediní, kto má právo ukončiť nieč…

Obrázek podcastu Severka

Severka

Vyrůstala v přesvědčení, že za hranicemi její vlasti číhá jen nebezpečí. Přesto se tam musela vydat. Románová prvotina koreanistky Niny Špitálníkové, autorky Svědectví o životě v KLDR a Mezi dvěma Kimy. Předobrazem hlavní hrdinky Severky je mladá žena, kterou autorka …

Obrázek podcastu Přežít a závodit: Jeden rok šéfa stáje F1

Přežít a závodit: Jeden rok šéfa stáje F1

„Zkrátka jsem jiný než šéfové ostatních stájí. Umíte si mě představit u Mercedesu? Panebože!“ Rázovitého Itala s německy znějícím jménem znali donedávna především skalní fanoušci motoristického sportu. Díky dokumentárnímu seriálu Netflixu F1: Touha po vítězství je však …