Audiokniha Pohádka

Sleva 30% - Alfa & Omega: Falešná hra
Dylan: Fotbal byl celej můj život, ale moje zářný vyhlídky ukončila strašlivá chyba. Její jméno je Lana Andersonová. Vypustila do světa všechno špatný, co jsem kdy udělal, ačkoliv jsem jí věřil. Zradila mě a já ji za to nenávidím. Přesto ji vidím pokaždý, když zavřu oči…

Nora Sandová 4: Mlčet jako hrob
Na reportérku Noru Sandovou toho bylo v poslední době příliš, a proto se rozhodne odcestovat do Thajska a trénovat tam kickbox. Jednoho dne se náhodou dozví o brutálním stětí policisty v anglickém Toppinghamu. Na internetu se objeví záznam popravy, vše nasvědčuje tomu, …

A pak nezbyl žádný
Klasické dílo první dámy detektivního žánru. V neúprosném rytmu známého popěvku o deseti malých černoušcích ubývá hostů v luxusním sídle na ostrově, bouří odříznutém od světa. Jakási ďábelská síla žene podle předem připraveného plánu jednoho po druhém do záhuby, až nezb…

Válka s Mloky
„Vy blázni, přestaňte konečně krmit Mloky!“ / Geniální nadčasová temná budoucnost světa. Ostrá satira ukazuje na příkladu Mloků, že nelze kohokoli bezskrupulózně využívat, aniž by přišel zasloužený trest ohrožující existenci celého lidstva. Zpočátku jsou Mloci roztomil…

Sleva 50% - Teorie vzájemného třesku
Když třeskutou interakci umocní efekt britského přízvuku, i ta nejzapálenější vědkyně může ztratit hlavu pro svého rivala. Nikol je doktorandka v nesnázích. Její výzkumný projekt na Masarykově univerzitě v Brně se zásluhou Alana Parkera řítí do slepé uličky. Zatímco ona…

Okamžiky s Otou Pavlem
Uslyšíte unikátní svědectví o hlubokém přátelství Arnošta Lustiga a Oty Pavla. Budeme sledovat jejich cestu od prvních literárních pokusů v rozhlase, novinách a časopisech až k úspěšné literární dráze. Arnošt Lustig některé společné zážitky shrnul v knížce Okamžiky s Ot…

Mycelium III: Pád do temnot
V centru pozornosti gerdánské tajné služby je jediný muž: ten, kterého si vybraly Lodě. Intriky a podloudné meziplanetární akce probíhají vskrytu, ale všechno nevyslovené a nepřiznané, co odpradávna bylo mezi Össe a Gerdou, přesto náhle vystoupí na povrch: křivdy, násil…

Prales kouzelných snů
Dvacet pohádek obyvatel rovníkové Afriky tak, jak je autor knihy vyslechl na svých cestách. V roce 1992 jsme v AudioStory natočili 5 pohádek z tohoto knižního souboru s interpretem Lukášem Hlavicou pod názvem Africké báje. Po více než třiceti letech jsme se letos rozho…

Narození princezny Malenky
Pohádka o mladém květinovém králi, který se smí oženit jen s dívkou zrozenou z květinových kořínků, čemuž se snaží zabránit malý zlý kouzelník alias kníže z Buksusu a malá zlá kouzelnice aneb princezna Hortensie, je romantickým příběhem o střetu pravdy a lži, dobra a zl…

Pučálkovic Amina
Když vážený pan poštovní tajemník Pučálka našel s dětmi v chumáči slámy žluté štěňátko, ještě netušil, jak mu toto malé stvoření změní život. Ale znáte to – přece to nebožátko nemohli nechat napospas osudu. Donesli si ho pěkně domů, dali mu jméno Amina a zvířátko si za …

Nekonečná hra
>> Od autora knihy Začněte s PROČ „Nekonečnou hru jsem napsal pro všechny, kdo se nebojí změnit status quo a budovat realitu, která naplňuje naši hluboce zakořeněnou potřebu cítit se bezpečně a vytvářet hodnoty, jež nás přesahují.“ – Simon Sinek # O audioknize Autor …

Kolo času VI.: Pán chaosu
Moc pána zla uvězněného v Šajol Ghúlu sahá každým dnem dál a dál.… Rand al’Thor se snaží sjednotit státy k Poslední bitvě, k níž dojde, až se Temný jednoho dne osvobodí. Ten už ostatně po zlomení několika věznících pečetí nabývá na síle, oživuje dva obávané Zaprodance …

Tajuplný ostrov
"Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství. Největší z nich se skrývá v hlubinách ostrova, v …

Povídky z Oděsy a odjinud 2
Emigrace, odloučení a válka – neobyčejné osudy poutníků 20. století Hrdinové příběhů v citlivém podání Pavla Soukupa prožívají své (ne)všední osudy mezi Oděsou, válečnou vřavou v Evropě a New Yorkem. Oděsa je město nádherné a kumštu přímo zaslíbené. Z Oděsy pochází ne…

Hovory s Bohem I. - Neobvyklý dialog
Světový bestseller o samé podstatě víry přináší odpovědi na zásadní otázky života a smrti, lásky a nenávisti, dobra a zla, odpuštění a spásy. Hovory s Bohem změnily milionům čtenářů po celém světě chápání Boha. Byly přeloženy do téměř čtyřiceti jazyků, a pojednávají o…

Nejhorší učitelé na světě
Myslíte si, že vaši učitelé jsou špatní? Počkejte, až potkáte tuhle partu. text pro distribuce: Vítejte ve Škraloupově škole pro velice nepříjemné děti. Tady jsou učitelé nejhorší sen každého dítěte. Parta děsivých dospělých, ba co hůř, těch nejděsivějších dospělých vůb…

Osudný slib
Tým kriminalistů pod vedením inspektorky Kim Stoneové se jen pomalu vzpamatovává z tragické ztráty jednoho z nich, když je pověřen novým případem. V místním lesíku byl nalezen brutálně zavražděný muž a jeho totožnost Kim šokuje – je jím doktor Gordon Cordell, který figu…

Doktor Proktor a velká loupež zlata
Norský národní poklad byl ukraden! (No, ve skutečnosti to byla jedna zlatá cihla, protože Norové jedí spoustu sladkostí a pak potřebují hodně zlata na plomby, ale stejně...) a kdyby se na to při každoroční inspekci přišlo, dozajista by zemi zachvátil chaos a vypukla by …

Strážci brány
Rok 2012 byl omyl. Staří matematici a astrologové se osudně spletli. Konec světa teprve přijde. Kdy a kde ten mejdan tisíciletí vypukne? Na rok 2017 čekali přes 400 let. Chvíle, kdy se v Praze otevře trans dimenzionální díra mezi světy mimo čas a prostor, se blíží. Kar…

Podnikání pod Davidovou hvězdou
Bondy • Kolben • Popper • Petschek • Löw-Beer • Auerbach • Waldes • Reich • Tugendhat Příběhy židovských rodin v této audioknize mají nejen historickou výpovědní hodnotu, ale čtou se často jako epická dramata. Za jejich úspěchem stály odříkání a dřina, ale pak všechny …

Mechanika lásky
To poslední, nad čím by Bel chtěla přemýšlet, je budoucnost. Přihlášky na vysokou? Nenechte se vysmát. Mimoškolní aktivity? To určitě. Pak se ale ve škole projeví její nadání pro robotiku, a Bel tak musí začít docházet na robotický seminář. Je to povinné, a co hůř, spol…

Pětkrát s Viktorem Fischlem
Nostalgické i humorné, tragické i optimistické jako život sám. Poslechněte si působivé povídky česko-izraelského židovského spisovatele, básníka a překladatele Viktora Fischla.Čtou: Martin Růžek, Rudolf Pellar, Jiří Adamíra, Miroslav Moravec a Radovan Lukavský.

Sarkastická svině
Jsem paličatá. Musím věcem přicházet na kloub. Tyto vlastnosti se krutě nevyplatí, když řeším zdánlivě jednoduchou vraždu. Jde mi totiž zničehonic o kejhák. Potřebuju být dost rychlá a chytrá, abych odhalila zločince dřív než mě zabije. Jak to vůbec zvládnu? Na strach n…

Vrať drakovi, co je jeho
Čtvrtý díl ze série Sedmý smysl. Nová existence kouzelnéno džina znamená pro Hanku a její přátele smrtelné ohrožení. Pomůže úkryt pod hladinou mezi sirénami?