Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Pohádka o Raškovi

Audiokniha Pohádka o Raškovi

Autor:

Ota Pavel

Délka:

2 hod 13 min

Čte:

Oldřich Kaiser

Vydavatel:

Radioservis

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Zvítězit v boji o čistotu

Zvítězit v boji o čistotu

Seminář s podtitulem Křesťané a zdravý vztah k sexu. Záznam dvoudenní konference s Jamesem Cecym. James je znám jako zanícený a svědomitý učitel Bible, svoje semináře má nejen v církvích, ale i na vysokých školách. Jeho vyučování je zaměřeno na potřebu osobní čistoty a

Obrázek podcastu Gulliverovy cesty

Gulliverovy cesty

Změnila se společnost od dob Jonathana Swifta k lepšímu? Proslulý utopický román pod rouškou zdánlivého cestopisu líčí poměry v Anglii 18. století, kritizuje stav civilizace a relativizuje sílu lidského rozumu. Proslulý utopický román pod rouškou zdánlivého cestopisu

Obrázek podcastu Řetězová reakce

Řetězová reakce

Závěrečný díl akční postapokalyptické tetralogie Spad. Je po válkách, které nikdo nevyhrál. Většinu planety vymazaly výbuchy jaderných bomb a tam, kde lidé přežili, je situace stále horší – šíří se hlad, chaos, otrokářství a postapokalyptické kulty. V sutinách Prahy se

Obrázek podcastu Hovory o józe a mystice č. 13

Hovory o józe a mystice č. 13

Přímá stezka k poznání sebe - 1.díl. Autor vysvětluje meditační postupy, které vedou bezprostředně k uvědomění si našeho pravého Já, kterým je vědomí Já jsem. Poté pojednává o důležitosti mistra a o správném vztahu k němu. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Obrázek podcastu Modrý Poťouch

Modrý Poťouch

Poťouch bývá různě velký a různě barevný. Každý Poťouch má trumpetkové našeptávadlo, dva z pěti prstů na ruce výrazně delší, těm se říká popichovadla, a zbylé tři prsty jako přísavky. Štětiny na šišaté hlavě se odborně nazývají svědidla. Co se svědidel týká, může být Po

Obrázek podcastu Zdislava a ztracená relikvie

Zdislava a ztracená relikvie

Prokurátor krále Přemysla II. Otakara Oldřich z Chlumu a zároveň správce hradu Bezdězu má v pravomoci i vyšetřování a trestání hrdelních zločinů v kraji. Tentokrát řeší krádež trnu z Kristovy koruny; vzácné relikvie, již získal Havel z Lemberka hodlá ji věnovat chrámu s

Obrázek podcastu Všímavost a Já

Všímavost a Já

Když chcete porozumět sami sobě. Hlavním cílem knihy o všímavosti je pomoci lidem osvojit si techniky, s nimiž mohou sami sobě pomoci. Tím, že porozumí sobě samým. Všímavost, anglicky mindfulness, je v dnešní době velmi skloňovaným pojmem. Zkušený psychoterapeut Jan Ben

Obrázek podcastu Onyxová bouře

Onyxová bouře

Po téměř roce a půl na Basgiathské válečné akademii Violet ví, že na další studium už není čas. Bitva vypukla a Navarra zoufale potřebuje spojence. Cesta za hranice ochranného štítu prověří každý kousek Violetina důvtipu, štěstí a síly, ale ona udělá cokoli, aby zachrán

Obrázek podcastu Poslední Lucemburk

Poslední Lucemburk

Ladislav řečený Pohrobek se narodil čtyři měsíce po smrti svého otce Albrechta Habsburského a po smrti staršího bratra Jiřího se stal jediným dědicem české a uherské koruny. Přesto byl uherským králem nakonec zvolen polský Vladislav Jagellonský. Ladislavovým poručníkem

Obrázek podcastu Zmizení zvláštního vlaku

Zmizení zvláštního vlaku

Dvě povídky A. C. Doyla. Holmesův duchovní otec si potrpěl na příběhy s nevysvětlitelným tajemstvím. Zmizení zvláštního vlaku jím přímo oplývá: "...za denního světla, v červnovém odpoledni, v nejhustěji osídlené části Anglie se ztratil vlak i s cestujícími tak dokonale

Obrázek podcastu Vlci

Vlci

Prequel ze série Bratrstvo krve Nechal si říkat Gerhard. Dřív ho však nazývali jinak – Radegast. Slavný válečník. Obávaný protivník. Postrach Avarů, Keltů i Římanů. Na vrcholu své slávy zmizel, aby se stal členem Bratrstva krve. Germánský upíří klan se vyhřívá v paprscí

Obrázek podcastu Klub sebevrahů

Klub sebevrahů

Tajemné případy, které vám ukáží, že se ta největší tajemství neukrývají na pustých ostrovech, ale také v nitru člověka. Romantické příběhy skotského spisovatele R. L. Stevensona (1850?1894) se často odehrávají v odlehlých končinách nebo dávno minulých časech a vyznačuj

Obrázek podcastu Podnájemnice v závoji

Podnájemnice v závoji

Některé případy, které Sherlocku Holmesovi osobně poskytly jen málo příležitostí k rozehrání jeho proslulého důvtipu, vzešly z hrozných lidských tragédií. Takový je i případ Podnájemnice v závoji... Vyprávění ženy, skrývající obličej pod závojem, odhalí skutečný průběh

Obrázek podcastu Tekuté krystaly

Tekuté krystaly

Tvrdili mi, že jsem ho zastřelil. Ovšem vymazali mi paměť čtyři měsíce dozadu, takže kdoví jestli. Soud se tím ale moc nezabýval. Byl jsem to já. Záznam z mého procesoru implantovaného v mozku byl zcela jednoznačný. Měl jsem toho blba v zaměřovači své ostřelovací pušky

Obrázek podcastu Sherlock Holmes a případ Karel Marx

Sherlock Holmes a případ Karel Marx

Otci světového proletariátu Karlu Marxovi kdosi odcizil rukopis Kapitálu. Kdo jiný ho může vypátrat než geniální detektiv Sherlock Holmes?!

Obrázek podcastu Technická italština A1-B1

Technická italština A1-B1

Děkujeme za zájem o poslechový kurz Technická italština A1 – B1. Kurz je určen pro začátečníky až středně pokročilé a zaměřuje se na slovní zásobu, kterou můžete využít v technické oblasti. Kurz je založen na kontextovém učení, to znamená, že se nebudete učit jen slovíč

Obrázek podcastu Obklopený idiotmi

Obklopený idiotmi

Nie každý, komu nerozumiete, je nevyhnutne idiot. Prelomová metóda vám pomôže konečne porozumieť svojmu šéfovi, kolegom či životnému partnerovi, ba dokonca vlastným deťom. Máte pocit, že všade stretávate samých idiotov? Vytáčajú vás ľudia a máte pocit, že ich reakciám a

Obrázek podcastu Motivace zvenčí je jako smrad

Motivace zvenčí je jako smrad

Kniha Motivace zvenčí je jako smrad vznikla z první hodiny školení Základy vedení lidí. Už dvacet let se Ivo Toman zabývá lidskou motivací. V této knize najdete mnoho překvapení. Zjistíte, že vnitřní motivace většinou není kladná. Že vnější motivace funguje jen pár hodi

Obrázek podcastu Pád Gondolinu

Pád Gondolinu

Středozemě není nikdy dost. Jak se vyvíjel svět Silmarillionu, rekonstruoval z otcových zápisků Christopher Tolkien, jenž předkládá tři verze příběhu – od epického po mytologický. Jeden ze stěžejních příběhů Středozemě. Jak se vyvíjel svět Silmarillionu, rekonstruoval z

Obrázek podcastu Jóga vědomí slovem 3

Jóga vědomí slovem 3

Jóga vědomí slovem 3 - audiokniha obsahuje nahrávky ze setkání jógy vědomí ve Vnitřním kruhu 13. 1. 2018. Obsah: Princip vědomí – kultivace vědomí celo-tělesného prožívání, 2. Kultivace prostorové subjektivity těla (jóga-um prostoru), 3. Kultivace vědomí dechu (jóga-um

Obrázek podcastu Hodiny chémie

Hodiny chémie

Chemička Elizabeth Zottová nie je priemerná žena a rada by poukázala na skutočnosť, že priemerná žena neexistuje. Ale začínajú sa šesťdesiate roky dvadsiateho storočia a jej čisto mužský tím v Hastingsovom výskumnom ústave má veľmi nevedecký pohľad na rovnosť pohlaví. V