Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Ploty z kostí

Audiokniha Ploty z kostí

Délka:

16 hod 11 min

Čte:

Jiří Wittek

Vydavatel:

Čti mi

Jazyk:

Česky

Žánr:

Fantasy

,

Sci-Fi

Obrázek podcastu Velice dlouhé schody

Velice dlouhé schody

Ota Fink pátrá po zmizelých lidech. Sympatický chlapík, soustružník Ota Fink, je důvtipný a neohrožený sukničkář. V detektivce Jaroslava Velinského aka Kapitána Kida pátrá po zmizelých lidech a dostává se na stopu sériového vraha. Soustružník Ota Fink je sympatický chl

Obrázek podcastu Petiška: Olin a lišky

Petiška: Olin a lišky

Původní LP album 1218 4044 "Eduard Petiška Olin a lišky" vydal Supraphon v roce 1986 - nyní tento prázdninový neuvěřitelný příběh pro mladší posluchače ožívá i v našem digitálním titulu. Olin trávil prázdniny na hájovně u strýčka a teď vypráví kamarádovi Emilovi svoje

Obrázek podcastu Andělí vejce

Andělí vejce

Román Petra Stančíka se odehrává v kulisách první poloviny 20. století. Hlavní hrdina Augustin Hnát se narodil zásluhou mořské panny. Jeho matka běhá po lese se srnami, otec mu vybral za kmotra obecního blázna. Místo hlavy má vejce, z něhož se líhnou andělé prapodivných

Obrázek podcastu Pekelná hospoda

Pekelná hospoda

O staré zájezdní hospodě v Zárybničí kolují divné řeči. Prý bývala místem, odkud se hříšní lidé dostávali přímo do pekla. Jenže nový hospodský Mikuláš o takovou pověst nestojí, nikoho do neštěstí přivádět nechce. To bude mít raději lokál prázdný. Touží po lásce, ale na

Obrázek podcastu Růženka je z příbuzenstva

Růženka je z příbuzenstva

Slavný a oblíbený humoristický román britského přírodovědce Geralda Durrella o nečekaném dědictví, které obrátí Hadriánovi život doslova na ruby. Slavný britský humoristický román o neobvyklém dědictví, který milují čtenáři na celém světě. Hadrián Rookwhistle je nudný t

Obrázek podcastu Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Zemřel, když zemřela naděje. Jmenoval jsem se Alfred Hirsch, ale přátelé mi říkali Fredy. Bylo mi dvacet osm let. Byl jsem učitel. Byl jsem snílek. Moc prosím, pamatujte si mé jméno. Už nezůstal naživu nikdo, kdo by mohl dosvědčit, jak a proč můj život vyhasl. Fredy (

Obrázek podcastu Adam ze Zbraslavi a případ královských diplomatů

Adam ze Zbraslavi a případ královských diplomatů

Adam ze Zbraslavi se vydává rozplést záhadné vraždy a útoky, které ohrožují diplomatická jednání o sňatku Elišky Přemyslovny s Janem Lucemburským. Adam pod Eliščinou záštitou přijímá roli vyšetřovatele a putuje až do Mohuče, kde se zaplete do sítě nebezpečných intrik. S

Obrázek podcastu Gilgameš

Gilgameš

Nesmrtelnost člověka pochází z jeho činů. Slavný Epos o Gilgamešovi převyprávěl Vojtěch Zamarovský s respektem k úchvatným básnickým obrazům, dramatickým scénám a síle myšlenek. Jedno z největších a zároveň nejstarších básnických děl světa Epos o Gilgamešovi, králi měst

Obrázek podcastu Druhý život Marýny G.

Druhý život Marýny G.

S kronikou velké valašské rodiny projdete celé 20. století. To vše výhradně z pohledu čtyř žen: Valérie Zawadské, Kristýny Frejové, Drahomíry Hofmanové a Simony Pekové.Děj vás zavede do beskydských kopců, mezi ty, které tam žily a žijí. "Chtěla jsem psát o obyčejných že

Obrázek podcastu Tři spravedliví

Tři spravedliví

Hranatý, Holohlavý a Habán jsou názvy tří kopců v běloveských rovinách. Nejsou to však kopce obyčejné! Jsou pohádkové, a proto mají své kouzlo. Jen oni mají svrchovanou moc rozhodnout, zda je lidem souzeno, co si žádají. Přesvědčí se otom dva poutníci, které na tu správ

Obrázek podcastu Hnev

Hnev

Prečo som sa bil, hajloval a čo ma zmenilo? Audiokniha Hnev je autentickou výpoveďou bývalého neonacistu a bitkára Mateja „Raracha“ Jurášeka. „Rodičia ma vychovali ako slušného chalana. Práve to je na mojom príbehu zarážajúce – stať sa môže aj niekomu, kto dostal v det

Obrázek podcastu Slezské pohádky a pověsti

Slezské pohádky a pověsti

Nechte se unést tajemnými i zábavnými příběhy staré Moravy a Slezska! Vydejte se námi do časů, kdy Beskydy byly plné skřítků a čertů, slezské zámky a hrady chránili ohniví draci a místní lesy se hemžily loupežníky. Máte před sebou 32 původních lidových pohádek načtených

Obrázek podcastu Mlýn na mumie

Mlýn na mumie

Komisař Durman je sympatický poživačný prasák. V této staropražské detektivce sice vyšetřuje sérii bizarních vražd, hodně času však věnuje ženským vnadám, dobré krmi či zrzavému moku. Zažijete s ním honičku na střechách zteřelého židovského ghetta, navštívíte nejstarší

Obrázek podcastu Polnočná knižnica

Polnočná knižnica

Nora má tridsaťpäť a život plný premárnených príležitostí. Cíti, že všetkých sklamala. Otca, pretože sa nestala úspešnou plavkyňou; brata Joea, keď sa rozhodla opustiť čoraz populárnejšiu hudobnú skupinu a tiež snúbenca, s ktorým sa rozišla dva dni pred sobášom. V depre

Obrázek podcastu Blaničtí rytíři

Blaničtí rytíři

Audiokniha Blaničtí rytíři obsahuje pověst od Aloise Jiráska. Mistr slova Zdeněk Maryška vás za bohaté zvukové skladby provede horou Blaník a osobně seznámí s Blanickými rytíři. Režie: František Jílek Hudba: Jan Titlbach Natočeno v roce 2020 ve studiu S Pro Alfa v Pra

Obrázek podcastu Aristokratka u královského dvora

Aristokratka u královského dvora

Někdy je „super“ změnit vzduch, ale pozor na to, s kým ho cestou dýcháte! Pro zpěněnou modrou krev nemůže být život procházka růžovým sadem. Poté co se Mariina plánovaná svatba s Maxem ocitá v ohrožení a bláznivá matka Vivien se utápí v žalu kvůli tragédii lady Di, rozh

Obrázek podcastu Zakázaný chtíč

Zakázaný chtíč

Plán zněl jednoduše: Zahodit staré zvyky a vést normální slušný život. Práce učitele se zdála skvělou volbou. Kdo by čekal, že se mi do cesty připlete ONA? Viktorie, bláznivá středoškolačka, která svým koketováním ničí vše, co jsem si vysnil. Mé staré já nešlo umlčet. N

Obrázek podcastu O chytré kmotře lišce

O chytré kmotře lišce

Četba ze známé dětské knížky malíře Josefa Lady zpracovává příběh chytré lištičky, kterou myslivcova dcerka naučí mluvit lidskou řečí. Liška využívá své dovednosti, sama si pak například telefonem objednává kýty šunky a přelstí všechny uzenáře v dalekém okolí...Čte: Zde

Obrázek podcastu Nevhodný letní románek

Nevhodný letní románek

Novinka od královny romantických komedií Ali Hazelwood! Je to takové klišé, až jí z toho téměř puká srdce: starší muž a mladší žena, úspěšný biotechnolog a studentka, nejlepší kamarád jejího bratra a dívka, kterou on sotva vnímá. Jenže Maya Killgorová na o patnáct let s

Obrázek podcastu Dědečku, vyprávěj – Příběhy staré Evropy

Dědečku, vyprávěj – Příběhy staré Evropy

V dalším díle úspěšné řady Dědečku, vyprávěj se dědeček věnuje bájím, pověstem a historickým událostem staré Evropy. Děti se dozvědí, jak bylo založeno věčné město Řím, co podle řecké báje vykonal pro lidstvo Prometheus, proč Sisyfos nikdy nedovalí kámen na vrchol hory,

Obrázek podcastu Wallace, Kuenzler, Moran: Andělské pohádky

Wallace, Kuenzler, Moran: Andělské pohádky

Příběhy lásky a pomoci, které přinášejí potěšení, zklidnění a pochopení Čte a zpívá Ivana Gottová svým dcerám Charlotte a Nelly Hudba Vratislav Šrámek; Text písní Ondřej Suchý; Režie Jan Jiráň Vytvořeno ve spolupráci s nakladatelstvím Synergie Publishing SE Slovo anděl

Obrázek podcastu Válka o Uber

Válka o Uber

>> „Chcete-li pochopit dnešní Silicon Valley, určitě si poslechněte tuto knihu. — John Carreyrou, autor bestselleru Zlá krev # O audioknize Válka o Uber je podnikatelský thriller o startupu, který měl našlápnuto mezi giganty jako Apple, Google nebo Amazon. Mike Isaac

Obrázek podcastu Matýsek čaroděj

Matýsek čaroděj

Z Černého dolu se ozývá písnička, ve které se zpívá, že nedaleko odtud stojí Černý dům a v něm bydlí Černý pán, a právě tam se vypraví ševcovský syn Mates žádat o službu...

Obrázek podcastu O smrti a jiných hrůzách

O smrti a jiných hrůzách

První krok k Temnotě nese název O smrti a jiných hrůzách a obsahuje tři povídky. Autorem první z nich – Strašidelný domeček pro panenky – je příhodně Montague Rhodes James, jenž se za svého života zprvu věnoval výhradně vědecké práci, ovšem později uspěl i se strašideln

Obrázek podcastu Chytře na prů*ery

Chytře na prů*ery

Manuál na zvládání prů*erů všeho druhu Ať už se jedná o ztrátu práce, zlomené srdce nebo jen nevíte, kam se ve svém životě vrtnout, audiokniha Chytře na průsery vám bude odrazovým můstkem, který vám pomůže jít vpřed. Další audiokniha od autora bestselleru Odse*te se, Ga