Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Písečný muž

Audiokniha Písečný muž

Délka:

11 hod 53 min

Čte:

Pavel Rímský

Vydavatel:

OneHotBook

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Osvětimská knihovnice

Osvětimská knihovnice

Nejstatečnější je ten, kdo z bahna lágru znovu vstane. A kráčí zpříma, i když má strach. Počátkem roku 1944 v Osvětimi-Březince plápolala jiskřička naděje i uprostřed metodického barbarství. Na nejzvrácenějším místě tehdejšího světa, na dohled od továrny na smrt, byl zř

Obrázek podcastu Skřítek Nils

Skřítek Nils

Poslechněte si soubor dosud nevydaných nezapomenutelných dobrodružství od Astrid Lindgrenové – osm neobyčejných příběhů o dětech a jejich kamarádech z pohádkového světa. O skřítkovi, který umí kohokoliv zvětšit či zmenšit, o nudící se princezně, kterou teprve malá holči

Obrázek podcastu Láska v době globálních klimatických změn

Láska v době globálních klimatických změn

Bangalore, Indie. Hotel konferenčního centra je pro Tomáše přijíždějícího na mezinárodní vědeckou konferenci jako malý ostrov známého vyspělého světa v moři hluku, smradu a vřavy rozvojové Indie. Vystaven zmatku a přelidněnosti města se hrdina snaží vyrovnat s kulturním

Obrázek podcastu Středa nám chutná

Středa nám chutná

Super pořádek není zárukou štěstí. Pohádkový příběh o holčičce, které rostou na hlavě jablka. Odehrává se v dětském domově Slunečnice, plném pohody, kterou vytváří ředitelka Pralinka. Po jejím onemocnění však nastupuje ředitel, který nemá pro volnost a svobodu pochopen

Obrázek podcastu Kolo času IV.: Stín se šíří

Kolo času IV.: Stín se šíří

Ani s hordou Aielů za zády a magickou čepelí Callandoru v ruce nemá Rand zdaleka vyhráno… Pevnost Tearský Kámen padla, ovčák Rand al’Thor se prohlásil za Draka Znovuzrozeného a nyní musí naplnit proroctví, že ochrání svět před návratem Temného. Mezitím v síních Tar Valo

Obrázek podcastu Magnetová hora

Magnetová hora

Dvanáctidílná dramatizovaná četba na pokračování z knihy francouzského spisovatele druhé půle 19. století André Laurieho nese poněkud tajemný název Magnetová hora. André Laurie, někdejší spolupracovník Julesa Verna v tomto díle vymyslel něco vskutku originálního: zatímc

Obrázek podcastu Dobrodružství pavouka Čendy

Dobrodružství pavouka Čendy

Pavouk Čenda a jeho kamarádka dřevěná kukačka spolu žijí ve starém opuštěném domě. Zaběhnutý řád však jednoho dne naruší zloděj a pak i lopaty buldozérů, které začnou dům bourat. Všechno zlé ale bývá pro něco dobré. A Čendův útěk z bezpečí starých hodin doprostřed nezná

Obrázek podcastu Nespoutaná Aljaška

Nespoutaná Aljaška

Když byly Calle dva roky, odstěhovala se do Toronta se svou matkou, která si nedokázala zvyknout na způsob života na Aljašce. Od té doby Calla svého otce neviděla. Dnes je jí dvacet šest let a žije typický velkoměstský život. Jednoho dne ji kontaktuje otcova kamarádka a

Obrázek podcastu Dobrodružství Marca Pola

Dobrodružství Marca Pola

Četba z české upravené verze románu Marca Pola: Milión. Vypravěčem je v režii Karla Weinlicha nepřekonatelný Zdeněk Štěpánek. Upozorňujeme na sníženou technickou kvalitu záznamu

Obrázek podcastu Krev na chodníku / Znamení

Krev na chodníku / Znamení

Další dva případy slečny Marplové. Během návštěvy rybářské vesničky Rathole pozoruje malířka Joyce setkání kapitána Denise Dacrea a jeho ženy s Carol Hardingovou. Když skončí s malováním, všimne si, že na obraz namalovala i krvavé skvrny na chodníku, o kterých se ve vsi

Obrázek podcastu Kapustův případ (Švec a knejp)

Kapustův případ (Švec a knejp)

Václav Vydra v hlavní roli humorně laděného kriminálního příběhu z minulých časů o napraveném pytlákovi, který se poctivě drží ševcovského řemesla, a přesto je obžalován z vraždy.Účinkují: Václav Vydra, Jana Boušková, Josef Somr, Stanislav Zindulka, Vlastimil Zavřel, Da

Obrázek podcastu Tekuté krystaly

Tekuté krystaly

Tvrdili mi, že jsem ho zastřelil. Ovšem vymazali mi paměť čtyři měsíce dozadu, takže kdoví jestli. Soud se tím ale moc nezabýval. Byl jsem to já. Záznam z mého procesoru implantovaného v mozku byl zcela jednoznačný. Měl jsem toho blba v zaměřovači své ostřelovací pušky

Obrázek podcastu Syn draka

Syn draka

Píše se rok 1477 a Uherským královstvím i Osmanskou říší se šíří znepokojivá zpráva. – Vlad III. Dracula nezemřel. Namísto chladného hrobu se zdržuje mezi živými a jako vampýr saje krev mužům, kteří se podíleli na jeho vraždě. Když se zvěsti o Draculově vzkříšení dostan

Obrázek podcastu Půjdeš s námi ven?

Půjdeš s námi ven?

Dají se květiny jíst? Kdo to rozryl trávník v parku? Jak si vlastnoručně sestrojit kompas? Proč některé stromy zrovna nevoní? Příroda je všude kolem nás – i ve městě. Na mnoha nečekaných místech se překvapivě daří různým živočichům i rostlinám. Bydlí tam s námi třeba my

Obrázek podcastu Pět malých prasátek

Pět malých prasátek

Audiokniha Agathy Christie Pět malých prasátek obsahuje slavný případ Hercula Poirota. Čte Pavel Soukup. Detektiva Hercula Poirota oslovuje mladá dáma Carla Lemarchantová – dcera známého malíře Amyase Cralea, kterého před 16 lety měla zavraždit jeho vlastní žena. Ta byl

Obrázek podcastu Nemilovaná

Nemilovaná

DENÍK S DAVIDOVOU HVĚZDOU Je jí sedmnáct let. Je krásná a její jméno se krásou třpytí: jmenuje se Perla. O čem asi tak snívají jiné dívky v jejím věku? O prvních láskách, o nových šatech do tanečních… A čeho se bojí? Přísného matikáře, maturitní komise… V roce 1943,

Obrázek podcastu Barák

Barák

Psychologický román Alžběty Bublanové Barák nabízí nevšední pohled do duše stárnoucí ženy. Co se stane, když naši životní rutinu naruší nečekané osobní události? Jsme schopni ovlivňovat vlastní osud, nebo musíme jen naplňovat roli, kterou od nás naše okolí očekává? Jak

Obrázek podcastu O dvanácti měsíčkách

O dvanácti měsíčkách

Macecha dala Marušce téměř nesplnitelný úkol. Má přinést z lesa jahody, ale je zima a všude leží sníh. Kdo jí pomůže? To uslyšíte v pohádce Boženy Němcové.Na motivy Boženy Němcové napsal František Pavlíček. V režii Karla Weinlicha účinkují: David Schneider, Sylva Sequen

Obrázek podcastu Krimi DEKAMERON 3

Krimi DEKAMERON 3

Krimi Dekameron 3 aneb lechtivé případy z doby normalizace, které se nikdy nedostaly před soud. Autor ve třetím dílu Krimi DEKAMERONU nabízí posluchačům poslední část povídek ze svých policejních začátků. Tyto povídky uzavírají jednu dekádu jeho života, ve které vysvětl

Obrázek podcastu Kluk v sukních

Kluk v sukních

Úplně první kniha ze všech úžasných autorových knih. Vybočte z řady ! Jen do toho ! Denisovi je 12 let a je jiný. Ptáte se proč? No, malou nápovědu najdete v názvu této audioknihy! Jeho život je nudný a osamělý. Maminka odešla před dvěma lety a moc mu chybí. Otec - řid

Obrázek podcastu Tajemný protivník

Tajemný protivník

První případ detektivní dvojice Tommyho a Pentličky. Čte Jana Stryková. Věnováno všem těm, kdo žijí monotónní životy v naději, že zakusí alespoň z druhé ruky rozkoše i nebezpečí dobrodružství. Agatha Christie Z galerie detektivů, kterými Agatha Christie obohatila žánr

Obrázek podcastu Kluk v kopačkách

Kluk v kopačkách

"Tomáš je školní fotbalová hvězda se spoustou kamarádů. Teď se ale musí kvůli tátově nové práci přestěhovat na druhý konec země. Čeká ho tu nejen nástup do nové školy, ale i noví, ne vždy přátelští spolužáci, z nichž nejhorší je populární a namyšlený Michal. Ten se Tomo

Obrázek podcastu Golem

Golem

Ulicemi starého pražského města židovského opět prochází postava tajemného Golema. A stejně jako před generacemi i nyní jsou mu v patách tragické a tajemné události. Jaká tajemství židovské město a život v něm ukrývají? Kdo je Athanasius Pernath, a jsou prožitky na jeho

Obrázek podcastu Mrazík s pendrekem v ruce

Mrazík s pendrekem v ruce

Respektovaný novinář hledá odpovědi na palčivé otázky týkající se Ruska i společnosti a přináší nemilosrdné účtování se ztracenou duší ruského národa. „Občas se zdá, že Rusko je povoláno jen k tomu, aby ukázalo celému světu, jak se nemá žít a co se nemá dělat.“ (Petr Ča

Obrázek podcastu Pan Masters

Pan Masters

Je mocný, charismatický, sexy a je to můj šéf – vražedná kombinace. Uspokojení z práce najednou získalo zcela nový rozměr. Když jsem si ve svém životopise vymýšlela, nenapadlo mě, že na tom bude záležet. Zamilovalo by si mě přece každé dítě, práci chůvy mám od přírody v