Audiokniha Pilot Pírko

Příšerné příběhy vánoční
Praskající oheň v krbu, plíživé kroky křupající ve sněhu a doslova mrazivé tušení hrůzy. Ano, jsou tu tolik oblíbené Příšerné příběhy britského autora Chrise Priestleyho, u nichž mohou malí i velcí s potěšením trnout hrůzou a strachem. V sedmi vánočně laděných povídkách…

Pravý výlet pana Broučka do Měsíce
Svatopluk Čech. Dramatizace satirického románu, ve kterém je pražský měšťan ze sklonku 19. století konfrontován s éterickými Měsíčňany.Libreto Viktor Dyk. Osoby a obsazení: Tomáš Töpfer (Matěj Brouček), Ladislav Frej (redaktor), hostinský Würfl (Jiří Lábus), Hvězdomír B…

Pohádky a příběhy
Dvacet šest příběhů, které svírají srdce. Příběhy velkého vypravěče, které ožívají v novém překladu Heleny Březinové, mluví o lásce, štěstí, strachu i smrti. Příběhy velkého vypravěče ožívají v novém překladu. Tak přirozeně se v nich mluví o lásce, štěstí, strachu i smr…

Paní Láryfáry
Koho by občas nepotrápila nimravka nebo mlátilka, že? Naštěstí je tu paní Láryfáry, kouzelná přítelkyně všech rošťáků! Paní Láryfáry je docela maličká, na zádech má hrb a voní po vanikových rohlíčcích. Bydlí v domku postaveném vzhůru nohama se svým psem Darebou a kočk…

Poslední zlato z Yukonu
Cestopisný autentický příběh o výpravě za posledním zlatem z Yukonu vtáhne posluchače do pátrání po následcích starého zločinu s prvky americké „drsné“ školy. Dobrodružství se odehrává uprostřed divoké přírody kanadské provincie Yukon a subtropech floridských ostrovů.

Sedmikráska
Kůže patří na buben, houslím strunky sluší, pohádka se povídá těm, kdo mají uši… Nechte na sebe promluvit podivuhodný svět starých pohádek – užijte si tucet známých i méně povědomých příběhů z různých dob a krajů Německa. Víte, že Sedmikráska je nejen kvítek, ale i krás…

Dar nedar
Pohádka o třech narozeninových dárcích, které věnuje pastucha Prokop starostově dceři.Mají-li se dva lidi potkat, má-li to tak po správnosti být, pak se to jednoho dne natotata stane, ať si třeba jeden uhání na koni jako ztřeštěný a druhý třeba leze po kolenou v křoví? …

Malinský: Vánoční pohádky
Pohádky zahalené do vánoční atmosféry obsahují nejrůznější příběhy od touhy sněhuláka po vzdělání až po odvážnou plavbu ořechové skořápky.

Jak se stát nikým: Probuzení pro skeptiky
„Model světa je lepší mít v cajku“ Jak funguje naše mysl, jak se zbavit úzkostí a nejistot? Jednou z cest jsou „mimořádné“ stavy vědomí, například meditace. Kniha Jiřího Charváta je nejen poučením, ale přináší i pochopení a úlevu. Chcete pochopit, jak se tvoří naše „já“…

Orbity
Jak vypadá den, během něhož člověk vidí šestnáct východů a západů slunce? Posádku vesmírné stanice, která obíhá kolem modré planety ve vzdálenosti několika set kilometrů, tvoří šestice astronautů: čtyři muži a dvě ženy. Američan, Japonka, Ital, Angličanka a dva Rusové. …

Život víry 2020/5
Život víry 2020/5 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Petr Hodec, Pavel Kohl, Rasťo Kvasňovský, Lucie Endlicherová, Kateřina Hodecová. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma – Nedokonalý křesťan Jak se pozná zralý kře…

Váš kapesní terapeut
>> „Nezbytná audiokniha pro každého, kdo chce porozumět sám sobě a vztahům s ostatními.“ << >> Proč setrvávám v problematickém partnerství? Jak to, že mi zase ruply nervy? Co se to se mnou děje?

Bidýlko
Pražský Žižkov první republiky a pavlačové domy s jejich rázovitými obyvateli ožijí v rozhlasové hře natočené podle románu Emila Vachka Bidýlko. Příběh o dobráckém kapsáři Stavinohovi, kterého náhoda učiní hlavní osobou špionážní aféry a navede ho na cestu ke spořádaném…

Braček Jelenček
Ťažko je deťom, keď im umrie dobrá mamička. Ešte ťažšie je, keď ju nahradí zlostná macocha. Anička a Janko už nevládzu ďalej znášať ťažkú prácu a nadávky, ktorými ich macocha častuje, a tak sa rozhodnú utiecť z domu. Macocha ich pri úteku prekľaje: "Bodaj by ste sa na t…

Business Risk Buster Intervenes 6
Business Risk Buster Intervenes 6 - audiokniha obsahuje šestý díl seriálu o rizicích podnikání v angličtině. Autor Vladimír John. Účinkují Jon Keeble, David Shaw-Parker, Charlotte Wall. Do you run a business? Then you have to hear this true story! Every entrepreneur wa…

Superholky
Existuje spousta příběhů o superhrdinech. Většinou žijí v New Yorku a mají úžasné superschopnosti, které získali fascinujícím způsobem – Superman přiletěl z jiné planety, Spidermana kousl radioaktivní pavouk, Kapitán Amerika byl vylepšený tajemnou technologií, a Wonder …

Bez bontonu, bez konvencí
Oblíbená autorka řady populárních knih (Důchodkyně nestřílejte, V padesáti na začátku, Asi nejsem ženská, Z lodiček do holin, Dvakrát dole, jednou nahoře aj.) přichází s novým titulem. Opět v něm vypráví nenapodobitelným stylem o svých pozoruhodných příhodách, o dobrodr…

100 statečných - Host č. 84 - Pavel Toufar 08.06.2014
Hostem L. Výborné - P. Toufar (spisovatel a novinář, popularizátor kosmonautiky)

Erben: Pohádky
Ve zlatém fondu archivu Supraphonu patří nahrávky pro děti k jistotám a z těchto jistot pak klasika Erbenových pohádek v interpretaci Karla Högera k dosud nepřekonaným vrcholům! Na našich dvou albech je shromážděn výkvět pohádkářské romantické slovesnosti. Všichni znám…

Nejhorší děti na světě 2
Svět je plný dětí tak hrozných, že na ně jedna audiokniha rozhodně nestačí. Tihle vejlupci jsou ještě mnohem horšejší než tlupa, kterou vám představil první díl. Tak třeba proti Hubertovi je Otesánek hadr. A Stáza nebo Simon tolik touží po slávě a vítězství, že se neští…

Sekyra
„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil…

Worldrunner: Štvanci
"Worldrunner #2 Může tým poskládaný z úhlavních nepřátel a rivalů fungovat a dokonce zvítězit? To se Tim a jeho přátelé (i nepřátelé) brzy dozvědí. Postoupili totiž do finálového kola největšího runnerského závodu kolem celého světa, který se vysílá živě a jehož hlavní …

Králíčci v ohrožení
Při výletu k hájovně se malá neposedná Pavla šťourá klacíkem v mraveništi. Mravenci splašeně pospíchají do všech směrů – a vlezou jí i do nohavic... Naši čtyři kamarádi z Medového lesa naštěstí znají cestu k nejbližšímu potoku a Pavlínčinu energii dokážou využít k záchr…

Atlasův komplex
Moc má svou cenu… Atlasův komplex je dlouho očekávané pokračování bestsellerů Atlasova šestka a Atlasův paradox – s ještě vyššími sázkami i vášní! Po dramatickém návratu do knihovny Sídla je šestice členů Alexandrijské společnosti zranitelnější než kdy dřív. Stará spo…

Horníček: Jablko je vinno
Vybrané dialogy protagonistů ze stejnojmenné knihy Miroslava Horníčka ironizují úsměvně téměř scholastické spory o podílu žen či mužů na lidském pokroku. Na osudech tří známých historických dvojic jerelativizována vžitá představa o průběhů osudných setkání Samsona a Dal…