Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Phone Calls in English

Audiokniha Phone Calls in English

Délka:

29 min

Vydavatel:

NL

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu 3x Campbellová & Li #1

3x Campbellová & Li #1

3× Campbellová & Li Ani snaživá Čína zločin nevymýtí. Dokonce ani neututlá. Je pod dvojí kontrolou! Margaret Campbellová je sarkastická soudní patoložka původem z USA a Li Jen zase puntičkářský šéf pekingské kriminálky. Kulturní rozdíly, jež jsou v povahách vyšetřovat

Obrázek podcastu Knížkový pejsek

Knížkový pejsek

Knížkový pejsek, to jsem já, protože bydlím v téhle knížce. Krátké příběhy pro nejmenší vyprávěné Knížkovým pejskem, který spolu s babičkou a kočič-kami bydlí v domečku z převrácené knížky. Všude plno sněhu, modrá obloha, zima až praští. Také to vidíte? Tenký proužek b

Obrázek podcastu Štičí silvestr

Štičí silvestr

Povídka Štičí silvestr z kouzelné rybářské knihy Chytání na věčné časy, je určena všem těm, kteří podlehli kouzlu rybolovu a chytání naděje.

Obrázek podcastu Čekání na spoušť

Čekání na spoušť

Jsme v tom všichni spolu, ale nakonec každý sám za sebe… Na dovolené u moře, v autě uprostřed kolony nebo třeba na půdě pohřebního ústavu se odehrává děj románu Čekání na spoušť, rafinovaně spletený z osmi příběhů, mezi nimiž se klene několik desítek let. Osm mužů a žen

Obrázek podcastu Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše

Obrázek podcastu Brány Skeldalu: Led, oheň a fůra větru

Brány Skeldalu: Led, oheň a fůra větru

Autorské čtení třetího dílu fantasy tetralogie Brány Skeldalu: Led, oheň a fůra větru. Filip si nikdy nepřál zažít jakékoliv dobrodružství, Katynka si nikdy nepřála být těhotná, Vlaher si přál být její první, ale takhle už to na světě chodí, člověk holt nemůže mít všec

Obrázek podcastu Skandální aféra Josefa Holouška

Skandální aféra Josefa Holouška

Rozhlasová dramatizace Čapkovy povídky o štvavé mediální kampani, která obviní nevinného a váženého občana z "nejzvrhlejších zločinů proti mravopočestnosti a proti bezpečnosti života". S humorem i krutou důkladností v ní autor postihuje fenomén falešných zpráv, vůči kte

Obrázek podcastu Oldřiška

Oldřiška

Pod jménem Františka Nepila jsou čtenáři a rozhlasoví posluchači zvyklí nacházet úsměvné a laskavé příběhy.Nepilův příběh s názvem Oldřiška nás vrátí do druhé poloviny 10. století, kdy českou zemi ovládl bratrovražedný boj mezi Přemyslovci a ostatními rody. Apokryf z ča

Obrázek podcastu Král lenosti

Král lenosti

Xavier Castillo má peníze, šarm i slavné jméno. Jen jedna věc mu chybí – ambice. O rodinné impérium nejeví zájem a raději si užívá. Až do chvíle, kdy ho osud připoutá k ženě, která je vůči jeho kouzlu zdánlivě imunní. Sloane Kensingtonová je cílevědomá profesionálka. Je

Obrázek podcastu Princ Chocholouš

Princ Chocholouš

Další z řady slavných rozhlasových "nedělních" pohádekV režii Jana Bergra účinkují: král (Josef Patočka), princezna (Zlata Adamovská), princ Tomáš - Chocholouš (Petr Svoboda), rádce (Jiří Sovák), chůva (Vlasta Jelínková), dvorní dáma (Blanka Waleská), princ (Miroslav Mo

Obrázek podcastu Dousková: Hrdý Budžes & Oněgin byl Rusák

Dousková: Hrdý Budžes & Oněgin byl Rusák

Kniha Ireny Douskové Hrdý Budžes vyvolala hned po svém vydání v roce 1998 obrovský zájem. Ten ještě narostl poté, co dílo autorka zdramatizovala a v premiéře je uvedlo Divadlo v Příbrami (uvádí je s velkým úspěchem doposud). Za excelentní výkon v hlavní roli získala v r

Obrázek podcastu Za hranici nemožného

Za hranici nemožného

koruny Himálaje. Za hranici nemožného je autobiografický příběh dnes už legendárního nepálského horolezce Nirmala Purji (známého jako Nimsdai) a nabízí podrobný popis jeho životní cesty od dětství do okamžiku před jeho posledním velkolepým úspěchem, historicky prvním zi

Obrázek podcastu Ptačí domek

Ptačí domek

Co vypovídají příběhy sýkorek o světě lidí? A je vůbec možné vymanit se z očekávání druhých? Ptačí domek vypráví o hudbě a ptačím zpěvu, ale i o tom, co znamená někam patřit. Úspěšná houslistka Len Howardová se rozhodla opustit kariéru v londýnském orchestru a přestěhov

Obrázek podcastu Etiketa před 100 lety - aneb Společenský katechismus - Ve společnosti

Etiketa před 100 lety - aneb Společenský katechismus - Ve společnosti

Jaká byla ETIKETA před 100 lety? Rady a pokyny, kterak chovati se ve společnosti, na ulici i na místech veřejných a kterak vésti sobě při různých příležitostech společenských, jak vhodně úbor svůj zaříditi, jak slušně hovořiti a vůbec kterak vyhověti rozmanitým formám

Obrázek podcastu Absurdity

Absurdity

Příběh o generaci, která se narodila po druhé světové válce, do základní školy chodila v padesátých letech, slasti šedesátých let si užila na vysoké škole a s nástupem normalizace nastupovala základní vojenskou školu a první zaměstnání. Na vrcholu kariéry byla koncem os

Obrázek podcastu Tiene Minulosti

Tiene Minulosti

Minulosť neodpúšťa. Kostrový nález na odľahlom mieste rozbehne vyšetrovanie, ktoré zavedie skupinu detektívov okolo čerstvo povýšeného komisára Petra Ledeckého ďaleko do minulosti. Iné storočie, iný režim aj iná polícia? Mohol niekto zavraždiť vraha, ktorý navyše mal by

Obrázek podcastu Bílé noci

Bílé noci

Osamělý mladík narazí jednoho dne na břehu řeky na půvabnou dívku, k níž vzplane touhou. Dívka ale čeká na svého nastávajícího, který by měl každým dnem dorazit do města. Čas ovšem běží, snoubenec o sobě nedává vědět a zamilovaný mladík se rozhodne jednat.

Obrázek podcastu Sova

Sova

V podivném hnízdě ze sovího peří je nalezeno tělo sedmnáctileté dívky. Bizarním případem se začíná zabývat zkušený detektiv Holger Munch. Pro nedostatek stop se však dostane do mrtvého bodu, dokud oddělení vražd nekontaktuje záhadný hacker. Ten jim pošle nahrávku, ve kt

Obrázek podcastu Modrý anděl

Modrý anděl

Monolog ženy - udavačky, která svůj osud chápe jako situaci anděla spravedlnosti, držícího v rukou osud světa.Alena Vránová v režii Lídy Engelové

Obrázek podcastu Zmizím ve tmě

Zmizím ve tmě

„Budeš navěky umlčena a já zmizím ve tmě…“ „Zabiják z Golden State“ spáchal v 70. a 80. letech v okolí Los Angeles třináct vražd a znásilnil desítky žen. Třicet let po jeho řádění se Michelle McNamarová vydala po zdánlivě vychladlých stopách a začala pátrat po sériovém

Obrázek podcastu Tři bratři – audiokniha s hudbou a písněmi z filmu

Tři bratři – audiokniha s hudbou a písněmi z filmu

Filmová pohádka Tři bratři se již dočkala knižního zpracování a hudebního soundtracku. Stejnojmenná audiokniha přináší pohádkový příběh doprovázený písničkami autorské dvojice Svěrák a Uhlíř a hudbou z filmu. Čtení se neujal nikdo jiný než autor pohádky a hudebních text

Obrázek podcastu Agent JFK – Armády nesmrtelných

Agent JFK – Armády nesmrtelných

Jeden z otců současné školy české akční sci-fi – Jiří Walker Procházka – pokračuje v příbězích proslulého agenta Johna Francise Kováře. A tentokrát čistě v kulisách historické fantasy! Rabi Löw, stvořitel Golema, je jeden z nejmocnějších mágů světa. I jemu však přijde

Obrázek podcastu Lada: Bubáci a hastrmani

Lada: Bubáci a hastrmani

Původní titul 1 18 2049 Bubáci a hastrmani autora JOSEFA LADY (*17.12.1887 – †14.12.1957) vydal Supraphon v roce 1977 - nyní vychází kompletní nahrávka poprvé digitálně. V nahrávce ze supraphonského studia Lucerna účinkují Josef Beyvl, Karel Effa, Jiřina Jirásková, Jaro

Obrázek podcastu Liška Bystrouška

Liška Bystrouška

Klasické dílo české literatury, v podání Arnošta Goldflama, plném nadčasového humoru a porozumení, zůstává i dnes otevřeno posluchačům všech generací. Příběh lišky, kterou našel opuštěnou místní revírník a vychoval ji mezi domácími zvířaty dal vzniknout proslulé opeře L

Obrázek podcastu Dana

Dana

Tři povídky o jednom muži a třech ženách. Každá žena trochu jiná a přitom trochu stejná. Vyprávění o mezilidských vztazích obou pohlaví s humorným i jemně erotickým nádechem.