Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Periferie

Audiokniha Periferie

Délka:

1 hod 31 min

Čte:

Jiří Pick

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Sherlock Holmes: Štúdia v krvavočervenom a Podpis štyroch

Sherlock Holmes: Štúdia v krvavočervenom a Podpis štyroch

Novelou Štúdia v krvavočervenom sa začínajú dobrodružstvá najslávnejšej detektívnej dvojice všetkých čias, Sherlocka Holmesa a doktora Watsona. Doktor Watson si po návrate z aktívnej vojenskej služby hľadá byt. Sherlock Holmes zase hľadá spolubývajúceho. Dohoda uzavretá

Obrázek podcastu Temný úkryt

Temný úkryt

Když je na schodech kostela v luxusním svatebním resortu nalezeno křehké tělíčko dvanáctileté Holly Mitchellové s panenkou z borových šišek pevně přitisknutou k hrudi, spěchá na místo činu detektiv Josie Quinnová. Tu dívku zná: její matka nabídla Josii pomoc. Při prohlí

Obrázek podcastu Angličtina – komunikační okruhy

Angličtina – komunikační okruhy

Tento kurz je určen všem, kteří si chtějí procvičit a zároveň rozšířit slovní zásobu v angličtině. Ke každému slovíčku máte k dispozici i příkladovou větu, takže si slovíčko díky jeho použití v kontextu lépe zapamatujete. Příkladové věty jsou často i ustálené fráze, kte

Obrázek podcastu Druhá šance

Druhá šance

Svého otce jsem pochoval v Coloradu – bok po boku s jeho elitním týmem hasičů. O deset let později jsem se vydal v jeho stopách. Se svým bratrem bojujeme s požáry na Aljašce. Zažil jsem už ledacos, ale nic mě nedokáže tak rozpálit jako moje nejlepší kamarádka Avery Clai

Obrázek podcastu Volám sa Greta

Volám sa Greta

Čo znamená slovné spojenie zmena klímy? Aké sú a najmä aké budú jej dôsledky? Čo musia urobiť vlády jednotlivých štátov a čo môžeme urobiť my sami, aby sme túto zmenu zastavili? Táto knižka pomôže čitateľovi s pomocou vedy pochopiť, čo sa deje s našou planétou a kto je

Obrázek podcastu Církevní dějiny v zrcadle času II.

Církevní dějiny v zrcadle času II.

Druhý cyklus věnovaný církevním dějinám pokrývá období od prvního vatikánského koncilu do konce druhé světové války. Církevní historik profesor Martin Weis se v něm zaměřuje na nejrůznější historické milníky. Jaké reakce vyvolalo vyhlášení dogmatu o neomylnosti papeže?

Obrázek podcastu Němčina - slovní zásoba pro pokročilé C2

Němčina - slovní zásoba pro pokročilé C2

Němčina - slovní zásoba pro pokročilé C2. Kurz je určen pro pokročilé uživatele, kteří již německy standardně komunikují a chtějí si rozšířit svoji slovní zásobu. Kurz je založen na kontextovém učení, to znamená, že se nebudete učit a opakovat jen slovíčka, ale i věty,

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 71 - Štěpán Rusňák 08.06.2014

100 statečných - Host č. 71 - Štěpán Rusňák 08.06.2014

Host L. Výborné - Š. Rusňák (ředitel Pražské paroplavební společnosti)

Obrázek podcastu Môj príbeh

Môj príbeh

Pôsobivé a inšpiratívne osobné spomienky bývalej prvej dámy Spojených štátov amerických. Michelle Robinsonová prežila detstvo v južnej časti Chicaga, kde sa v malom byte na poschodí delila o spoločnú izbu s bratom Craigom a naháňala sa s ním v blízkom parku. Jej rodičia

Obrázek podcastu Ivan Mládek zase uvádí Luďka Sobotu

Ivan Mládek zase uvádí Luďka Sobotu

Ivan Mládek: "Vážení přátelé, dalším důvodem, proč s Luďkem Sobotou natáčíme už druhou desku, je to, že máme stejný smysl pro humor. Líbí se nám stejný druh vtipů. Nám se třeba nelíbí vtipy složité, neinteligentní, nesrozumitelné. Nelíbí se nám, mně i Luďkovi Sobotovi,

Obrázek podcastu Budoucnost nepráce

Budoucnost nepráce

Využijte AI ve svůj prospěch Umělá inteligence vám umožní nadesignovat si život podle svého. Přitom vám k tomu stačí špetka odvahy a představivosti. Díky našemu průvodci budete moci dělat více toho, co vás baví, a zbytek nechat na technologiích. Věřili jsme, že umělá

Obrázek podcastu Malé experimenty

Malé experimenty

>> „Malé experimenty bez váhání řadím mezi nejlepší knihy o produktivitě, jaké jsem kdy četl.“ — Ryder Carroll, tvůrce metody bullet journal << >> Úplně jsem si zamiloval tuto hlubokou, a přitom tak praktickou knihu. — Oliver Burkeman, autor knihy Čtyři tisíce týdnů

Obrázek podcastu Hovory o józe a mystice č. 16

Hovory o józe a mystice č. 16

Podstata úsilí o poznání sebe a vysvobození - díl 1. Objasňuje základní zásady a postupy vedoucí k poznání vědomí, kterým jsme a výklad účinného soustředění, meditace přinášející poznání našeho pravého božského Já. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Obrázek podcastu Vnitřní svět vítězů

Vnitřní svět vítězů

Co skutečně rozhoduje o vítězích mezi špičkami ve svých oborech? Jak se připravovat, abyste dosahovali co nejlepších výsledků? Jak se nevzdávat a směřovat stále k cíli, i když se zrovna nedaří? Jakými způsoby a technikami můžete svůj výkon nejvíce ovlivnit? Aby člověk u

Obrázek podcastu O posledných prázdninách dráčika Spáčika

O posledných prázdninách dráčika Spáčika

Tretie pokračovanie dráčikovských príbehov je o veľkom dobrodružstve malého dráčika Spáčika. Pamätáte si ešte na Spáčika? To je ten, čo zaspí, ešte aj keď letí. Jeho otec, starý známy – dráčik Háčik, má už synovho leňošenia a vyspávania plné zuby. Rozhodne sa, že ho nau

Obrázek podcastu Tajné životy Marilyn Monroe

Tajné životy Marilyn Monroe

Marilyn Monroe - jedna z nejslavnějších filmových hvězd 50. let 20. století, sex-symbol a idol mužů, ve skutečnosti však rozháraná bytost s duší malého děvčátka, která zoufale toužila po dětech a troše hereckého uznání. Biografická kniha přináší řadu nových svědectví a

Obrázek podcastu Hacknuté tělo

Hacknuté tělo

Objevte revoluční způsob v boji proti stárnutí. Dave Asprey trpěl nesčetnými příznaky stárnutí už jako mladý muž, což vyvolalo jeho celoživotní spalující touhu omládnout s každým rokem. Již více než 20 let se snaží najít inovativní, vědecky podložené metody, jak moderni

Obrázek podcastu Osmanský tábor

Osmanský tábor

I když se situace v Uhrách v polovině 16. století již trochu uklidnila a útoky Osmanů na nějakou dobu utichly, objeví se jiná nebezpečná a zdánlivě neřešitelná záležitost. Protože použití vojska je vyloučeno a rovněž vyslanec českého krále v Budíně má v tom ohledu ruce

Obrázek podcastu Plavby „sebevrahů“

Plavby „sebevrahů“

Aby mořeplavec a dobrodruh Thor Heyerdahl dokázal svou teorii, že praobyvatelé Tichomoří můžou být potomci jihoamerických civilizací, postavil vor a vydal se na moře. Proti sobě měl celý svět a celý divoký Pacifik. Podle jeho vzoru podnikl v padesátých letech 20. stolet

Obrázek podcastu Kopciuszek, Jaś i maĺgosia, Śpiaca królewna, Zwierzeta i zbójcy

Kopciuszek, Jaś i maĺgosia, Śpiaca królewna, Zwierzeta i zbójcy

Původní tituly 03551, 03549, 03552, 03548, ze kterých naše nová kompilace určená pouze pro digitální obchody vznikla, vydala firma Supraphon-Artia v roce 1964 - nyní tedy vycházejí tyto snímky s polskými verzemi pohádek Popelka, Perníková chaloupka, Šípková Růženka a Zv

Obrázek podcastu Šťastnější

Šťastnější

>> „Skvělé rady od mé oblíbené vědkyně o tom, jak co nejlépe využít náš nejcennější zdroj: čas.“ — Angela Duckworth, autorka bestselleru Houževnatost << >> Nemám čas na: cvičení, koníčky, poctivý spánek, meditaci, kamarádky, děti, zkoušení nových receptů, vyčistit si z

Obrázek podcastu Percy Jackson - Prokletí Titánů

Percy Jackson - Prokletí Titánů

Že mám moc po svém otci, bohu moří Poseidónovi, už víš... Že patřím do Tábora polokrevných, už taky víš... Ale na spoustu otázek neznám odpovědi ani já. Kam se poděla bohyně Artemis? Jaké nebezpečné a záhadné příšeře byla na stopě? Mám na sebe vzít děsivé Titánovo prokl

Obrázek podcastu Tajuplné příběhy

Tajuplné příběhy

Český čtenář zná jistě velice dobře populární jméno - Sir Arthur Conan Doyle. Geniálně koncipované detektivní novely jej proslavily po celém světě. Ovšem o autorově vynikajícím literárním talentu se můžeme přesvědčit i na řadě jeho vybraných Tajuplných příběhů. Doylova

Obrázek podcastu Bitcoin a jiné kryptopeníze budoucnosti

Bitcoin a jiné kryptopeníze budoucnosti

Jak jsme manipulováni a nevíme o tom? Co jsou to hoaxy? Ukazují média svět takový, jaký skutečně je? Proč nám politici lžou? Co je to mediální gramotnost? Proč je potřeba kritické myšlení? A jak si s námi zahrává mozek? To jsou jen některé z aktuálních otázek, na které