Audiokniha Pavouk

Kukačky
Moje dítě není moje. Martinovi s Terezou, dvěma mladým rodičům šestiletého Jakuba, zní ta slova v hlavě od chvíle, kdy jim Karel s Olgou, rodiče šestiletého Tomáše, řekli, že v porodnici došlo k záměně. Že si rodiny odvezly domů toho nepravého. Na takovou situaci není n…

Závod s časem
Osmý díl ze série Lisy Reganové s názvem Závod s časem přináší Josii Quinnové další náročný případ. Její dvojče Trinity se v honbě za reportáží zaplete do nebezpečné hry s nelítostným sériovým vrahem. Dokáže Josie vyhrát závod s časem o Trinitin život?

Geniální přítelkyně I.-IV.
Mistrovská tetralogie o přátelství, lásce, křivdě, věrnosti i zradě. Příběh Lily a Elen budete chtít poslouchat jedním dechem až do konce. Ferrante podává strhující sílu výpovědi o těch nejzákladnějších citových poutech a v tom je nepřekonatelná. Cítíte prach, špínu, c…

Přízrak z Kolosea
Nový titul z pera známé francouzské spisovatelky přenese mladé čtenáře zpět do starověkého Říma, kdy se kvůli pronásledování museli křesťané skrývat v katakombách. Příběh tří kamarádů, kteří při potyčce se zloději narazí na „přízrak", zaujme nejen chlapce, ale i dívky s…

Jiné místo
Monika s Oliverem chtějí uniknout ruchu velkoměsta, a tak zamíří na dovolenou do penzionu v Luhačovicích. Kde jinde prohloubit rodící se vztah než na tichém místě v obklopení lesů? Po příjezdu se rozhodnou prozkoumat okolí, a i když se schyluje k dešti a na krajinu padá…

Zpátky ve hře
Nová audiokniha Michala Viewegha dostala název podle jedné ze třinácti povídek, která je i povídkou finální. Autor v nich svou oblíbenou postavu - Oskara - vystavuje kritickým životním momentům: manželskému stereotypu či nevěrám, ale také skoro jisté smrti. Stárnoucí hr…

Viděla jsem vraždu
„To není hloupost!“ bránila se Joyce. „Viděla jsem vraždu! Viděla!“ Ariadne Oliverová se na halloweenské party náctiletých ocitla vcelku náhodou, nicméně mnozí vědí, že je slavnou autorkou detektivek. Jedna z pozvaných dívek – snad aby si získala pozornost – se proto př…

Caligo
Zem sa stáva neobývateľnou. Ignorantské správanie ľudí ju priviedlo na pokraj existencie a zdá sa, že cesta späť je nemožná. Veľká skupina ľudí sa chystá Zem opustiť a začať nový život na planéte SOLU. Posledná generácia dospievajúcich, ktorí sa narodili už ako Vigilovi…

Pliaga
Nebolo človeka, ktorému by rok 1831 nezmenil život od základov. „Čo načne cholera, dokončia ľudia. Alebo naopak. Ľudská hlúposť cholere kosu ostrí. Ja už nejako dožijem. Vy si budete musieť zvykať na nový svet,“ povedal ustarostený otec synovi Zachariášovi. „Na svet, v …

Adam ze Zbraslavi a případ kralevice Jana
Adam ze Zbraslavi doprovází Elišku Přemyslovnu do Špýru, kde se má česká princezna poprvé setkat se svým budoucím manželem Janem Lucemburským. Výprava se podobá spíš útěku, Eliška se na ni musela vydat tajně a v přestrojení, aby unikla nástrahám své vlastní sestry Anny …

Křest ohněm
Křest ohněm 3. část Ságy o Zaklínači Zaklínač šel. Šel ohněm i vodou, za sebe se neohlížel. Vzal jen svůj zaklínačský meč. Neposlechl slova věštkyně. A dobře učinil, poněvadž to byla mizerná věštkyně. Třetí část legendární Sapkowského ságy o zaklínači Geraltovi a jeho…

Vládce stříbrného šípu
Bájný Bivoj jako akční hrdina. Povídka autora historické fantasy předcházející trilogii o Bivojovi běsobijci. Bájný hrdina se musí postavit netvorovi, kterého probudil ze spánku. Divoký a nevlídný les rozevírá chřtán temnoty před třemi běžci. V čele běží Bivoj, v rameno…

Doteky stínů
Čtvrté pokračování série DOTEKY Romana Cílka přináší dalších devět detektivních povídek, napsaných podle skutečných příběhů z kriminálních archivů v podání devíti špičkových českých interpretů. Zároveň jde o úplně poslední audioknižní práci předčasně zesnulého Norberta …

Temné variace
Temné variace jsou poctou hororu — žánru, který děsí i fascinuje, provokuje i hladí po duši. Oldřich Suchý v nich skládá hold mistrům a mistryním temnot, kteří formovali jeho čtenářské sny i noční můry. Každá povídka je jiná, a přece je spojuje cit pro jazyk, napětí a t…

Tajemství legendárního bojovníka
S partou skvělých kamarádu se i obyčejný den stává výjimečným! Kdo vyhraje v bitvě s mokrou houbou na tabuli? Jak se ve třídě základní školy objevila zombie? A kdo v oblíbené počítačové hře získá titul „Legendární bojovník“? At už se jedná o hraní (nejen) počítačových h…

Pověz mi, jak žijete
Vzpomínky z archeologických expedic na tajemném Středním východě. Tato kniha je odpovědí. Odpovědí na otázku, kterou mi lidé kladou velmi často. „Takže vy kopete v Sýrii, viďte? Povězte mi o tom všechno! Jak tam žijete? Ve stanech?“ Myslíte, že znáte Agathu Christie? …

Hamnet
Přišli o syna, jeho jméno však učinili nesmrtelným… Když strádající domácí učitel William Shakespeare potká energickou a svobodomyslnou Agnes, vznikne mezi nimi silné a osudové pouto. Jejich láska přivede na svět tři děti – starší Susannu a mladší dvojčata Hamneta a Jud…

KONIÁŠ – Na válečné stezce
Legendární hrdina české fantasy, Koniáš, se v příběhu "Na válečné stezce" toulá až po nejzazších územích Crambijského impéria. Původně to měla být spíše badatelská výprava, ale to by nebyl Koniáš, aby se nepřipletl do opravdu velkých problémů. Čeká ho setkání nejen s pr…

Plavba snů
Z touhy po svobodě a rodině se nečekaně zrodila plavba snů… V těžké životní situaci sepsal jeden z nejúspěšnějších českých jachtařů působivý příběh o dobrodružné plavbě přes Atlantik. Na lodi s příznačným názvem #FREEDOM# cestuje dvoučlenná posádka – otec se synem – z j…

Trapný konec rytíře Bartoloměje
Historický román z druhé poloviny 15. století, tedy z doby vlády krále Jiřího z Poděbrad. Hlavní postavou je rytíř Bartoloměj z Loučky. Postarší rytíř se nechává najímat nejvyšším mincmistrem Království českého k dopravě a ochraně o stříbra a mincí, které byly zasílány…

Tři
„Jmenuju se Virginie. Z těch tří dnes se mnou mluví jen Adrien. Nina mnou opovrhuje. S Étiennem už nechci nic mít já. Přesto mě od dětství fascinují. Nikdy jsem k nikomu nebyla tak pevně připoutaná jako k těm třem.“ 1986. Adrien, Étienne a Nina se potkají na základce. O…

Povídky o ženách
Životem sochařky Kláry prošly desítky milenců, Helena se tajně schází s Milanem za manželovými zády, Wanda si pozve do bytu krásného muže, který vypadá jako Leonardo DiCaprio, ale stane se něco hrozného… Co všechno se ženám během života může přihodit? Marná touha po ned…

Tichý jazyk
Královský písař Jiří Adam z Dobronína se vydává na vídeňský císařský dvůr. Jeho úkolem je vypátrat špeha v nejvyšších kruzích české šlechty. Královský písař Jiří Adam z Dobronína se spolu se svými pomocníky Petrem a Rozárkou vydávají z rozkazu nejvyššího královského kom…

Lord Edgware umírá
Mrtví hovoří. Ano, někdy mrtví hovoří… – Hercule Poirot Krásná herečka Jane Wilkinsonová prohlásila, že snad bude muset svého manžela – bohatého, ale výstředního lorda Edgwarea – zabít, když se s ní odmítá rozvést. Naštěstí ale potkává Hercula Poirota, který se uvolí př…

Koruna z kostí a zlata
Poppy by ani ve snu nenapadlo, že někdy zažije lásku, jakou našla u prince Casteela. Chce si užívat svého štěstí, ale předtím se musí rozhodnout, jestli přijme korunu z kostí a zlata. Vždy toužila po kontrole nad vlastním životem, ne nad ostatními. Jakmile však vyjdou n…