Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Pastvina zmizelých

Audiokniha Pastvina zmizelých

Délka:

59 min

Čte:

Jiří Šesták

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Cyrano z Bergeracu (2015)

Cyrano z Bergeracu (2015)

Český rozhlas vrátil po šedesáti letech na rozhlasové jeviště jednu z nejslavnějších her všech dob Cyrano de Bergerac. Titulní roli hrdého gaskoňského bouřliváka, který svůj širák v souboji odhazuje v dál, ale před ženami se skrývá pod balkónem, převzal po Karlu Högerov

Obrázek podcastu Murárska balada

Murárska balada

Ide o hlboko osobnú a súčasne všeobecne ľudskú, osudovú poému. Vynikajúci prednes Mariana Geišberga otvára nové úrovne umeleckej interpretácie. Hudobná spolupráca Darina Laščiaková, zvuková réžia Vlado Rusko.

Obrázek podcastu Wintonův vlak 1939 a 2009

Wintonův vlak 1939 a 2009

Pořad o Nicholasi Wintonovi a o jízdě důležitého parního vlaku na jeho počest připravili Bronislava Janečková a Tomáš Černý. Hovoří a vzpomínají: Zuzana Marešová a Marie Šímová.

Obrázek podcastu Křesťanská konference 1994 – Derek Prince

Křesťanská konference 1994 – Derek Prince

Kompletní digitalizovaná nahrávka z Křesťanské konference 1994, jejímž hlavním řečníkem byl britský biblický učitel Derek Prince. Ten kázal o úřadech v církvi a o duchovní situaci v Evropě. Nadčasové vyučování vás znovu povzbudí na vaší cestě za Ježíšem.

Obrázek podcastu Fulmaya na rázcestí

Fulmaya na rázcestí

Z Nepálu cez Moskvu až domov na Slovensko. Kto by to bol o Fulmayi povedal? Pokračovanie úspešnej prvotiny Fulmaya – príbeh hudobníčky a herečky Doroty Nvotovej a jej nepálskeho alter ega Fulmaya. Po divokých rokoch cestovania a sprevádzania v Himalájach sa Fulmaya ocit

Obrázek podcastu Jak je důležité míti Filipa

Jak je důležité míti Filipa

Lehkovážná komedie pro vážné lidi. Konverzační komedie o lásce a námluvách ve vyšší anglické společnosti, která skýtá autorovi nepřebernou studnici inspirace. Autor nešetří břitkým humorem. Co replika, to vtip či bonmot. Osoby a obsazení: John Worthing (Bořivoj Navrátil

Obrázek podcastu Hovory o józe a mystice č. 13

Hovory o józe a mystice č. 13

Přímá stezka k poznání sebe - 1.díl. Autor vysvětluje meditační postupy, které vedou bezprostředně k uvědomění si našeho pravého Já, kterým je vědomí Já jsem. Poté pojednává o důležitosti mistra a o správném vztahu k němu. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Obrázek podcastu Pomíkovy Pohádky pro Aničku 2

Pomíkovy Pohádky pro Aničku 2

Milé maminky, také už vám z toho věčného vysvětlování proč by se „tohle mělo dělat“ a naopak „tohle nemělo dělat“ točí hlava? Tak si v klidu sedněte, a nechte to pro jednou na Pomíkovy. Užijte si klidnou hodinku, poslouchejte a bavte se. Pomík bude neopakovatelným způso

Obrázek podcastu Nebojte se klasiky! Hudební škola - komplet čeští skladatelé

Nebojte se klasiky! Hudební škola - komplet čeští skladatelé

Díky jejich poutavému vyprávění a ukázkám z děl světoznámých skladatelů se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Dříve nudné životopisy klasických skladatelů se naučíte jakoby nic, dozvíte se, z čeho nebyl nadšený Smetanův tatínek, proč se D

Obrázek podcastu Petiška: Řecké báje a pověsti 2

Petiška: Řecké báje a pověsti 2

Málokterá česká kniha pro mládež se dočkala tolika vydání jako Řecké báje a pověsti Eduarda Petišky. A to nejen proto, že patří mezi tzv. doporučenou četbu na středních školách a gymnáziích. Nesmrtelné antické mytologii v ní autor ponechal vnitřní dramatiku, a tak čtená

Obrázek podcastu Druhá šance

Druhá šance

Svého otce jsem pochoval v Coloradu – bok po boku s jeho elitním týmem hasičů. O deset let později jsem se vydal v jeho stopách. Se svým bratrem bojujeme s požáry na Aljašce. Zažil jsem už ledacos, ale nic mě nedokáže tak rozpálit jako moje nejlepší kamarádka Avery Clai

Obrázek podcastu Epištoly k nesmělým milencům aneb Staronový tajemník lásky

Epištoly k nesmělým milencům aneb Staronový tajemník lásky

Zábavné Konrádovy epištoly se skvělým hereckým obsazením jsou nejen učebnicí pro jinochy a mladé muže, ale také poučným dokumentem o tom, jak prožívala své lásky generace poznamenaná stopami první světové války. Účinkují Miloš Nedbal, Ivan Richter, Jana Andresíková, Mir

Obrázek podcastu Spejbl versus Dracula

Spejbl versus Dracula

V polovině sedmdesátých let, kdy muzikál byl v našich krajích ještě v plenkách, natočili protagonisté Divadla S+H muzikálovou parodii s hudbou Ivana Štědrého. Snímek byl určen větším dětem a dospělým. V současnosti poznamenané muzikálovou módou je Spejbl versus Dracula

Obrázek podcastu Království těla a ohně

Království těla a ohně

Všechno, v co Poppy věřila, je lež – oklamal ji i muž, do kterého se zamilovala. Teď sama netuší, kým bez závoje Panny vlastně je. Ví ale, že pro ni neexistuje větší hrozba než Princ Atlantie. Chce, aby proti němu bojovala, a ona jeho rozkaz ráda uposlechne. Aby našla s

Obrázek podcastu Sůl moře

Sůl moře

Druhá světová válka je téměř u konce. Statisíce Němců prchají před postupující Rudou armádou. Stejně jako Joana, Emilia a Florian, jejichž cesty se zkřížily na lodi, která slibovala spásu a cestu ke svobodě. Donuceni okolnostmi drží při sobě, ale když se zdá záchrana na

Obrázek podcastu Povídky Šimka a Grossmanna 3.

Povídky Šimka a Grossmanna 3.

Jednotlivé snímky z původního LP alba 1218 0454 Povídky Šimka a Grossmanna 3., jež vydal Supraphon v roce 1981, byly vydány na několika různých digitálních kompilacích, ale v původní podobě vychází tento titul s oblíbenou dvojicí digitálně nyní poprvé.

Obrázek podcastu Packallovi

Packallovi

Seznamte se nejzmatenější a nejroztomilejší rodinkou v dějinách! Vzbudili jste se někdy a zjistili, že všechno jídlo v domě sežral pštros? Ne? My jsem si to mysleli. Něco takového se může stát jedině Packallům. TAK TOHLE JSOU PACKALLOVI. Jsou nejzpackanější rodina ve zp

Obrázek podcastu Oheň a hněv

Oheň a hněv

Pohled do zákulisí prvních měsíců vlády Donalda Trumpa Vždyť přece nevyhraje! Nebo jinak řečeno – prohra je výhrou. Přesně tenhle optimální výsledek všichni čekali. Večer 8. listopadu 2016 se znejistělý Trump proměnil v nevěřícího Trumpa a poté v upřímně vyděšeného Trum

Obrázek podcastu Počkat, já jsem šéf?!?

Počkat, já jsem šéf?!?

Všechny aspekty vedení týmu na jednom místě Tato audiokniha není jen další průvodce managementem, je to nezbytný nástroj, který vám dodá sebejistotu a znalosti potřebné k tomu, abyste zazářili v roli manažera. Economy vás provede každým aspektem vedení týmu, od základů

Obrázek podcastu Charlieho malé tajomstvá

Charlieho malé tajomstvá

Charlieho malé tajomstvá sú o dospievaní. Charlieho listy sú oveľa intímnejšie ako denník, sú smutné aj veselé, tragické aj komické. Nevieme, kde žije, nevieme, komu píše, vieme však o svete, o ktorom píše. Snaží sa žiť svoj život najlepšie, ako vie, no zároveň uteká pr

Obrázek podcastu Snow White, Red Riding Hood

Snow White, Red Riding Hood

Původní EP titul 03535 "Snow White, Red Riding Hood" vydal v roce 1963 Supraphon-Artia - nyní titul s anglickými verzemi pohádek Sněhurka a Červená Karkulka vychází poprvé digitálně.

Obrázek podcastu Perlová sestra

Perlová sestra

Štvrtá sestra CeCe D'Aplièse nemala nikdy pocit, že niekam patrí. Po smrti nevlastného otca, tajomného milionára tatka Slaného, sa ocitne na životnej križovatke. V zúfalstve sa rozhodne odísť z Anglicka a pátrať po svojej minulosti. Má jedinú stopu - čiernobielu fotogra

Obrázek podcastu Syn čarodějnice

Syn čarodějnice

Jan Kepler, muž, který odhalil tajemství vesmíru. František Gel přibližuje ve své reportáži o osudech císařského matematika a astronoma Jana Keplera legendami opředenou dobu vlády Rudolfa II. Církvi nepohodlný štvanec Tycho de Brahe opustil své rodné Dánsko a na pozvání

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 3 - Hana Roháčová  06.06.2014

100 statečných - Host č. 3 - Hana Roháčová 06.06.2014

Hostem L. Výborné - H. Roháčová (primářka infekčního oddělení Nemocnice Na Bulovce)

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 36 - František Míček 07.06.2014

100 statečných - Host č. 36 - František Míček 07.06.2014

Hostem L. Výborné - F. Míček (maratonský vytrvalec, in-line závodník)