Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Pastvina zmizelých

Audiokniha Pastvina zmizelých

Délka:

59 min

Čte:

Jiří Šesták

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Pohádky

Pohádky

Pohádky staršího data i pohádky novější, známé i méně známé, pohádky vyprávěné i dramatizované, pohádky poučné, výchovné, pohádky pro radost. Nikdy jich není dost!

Obrázek podcastu Business Risk Buster Intervenes 3

Business Risk Buster Intervenes 3

Business Risk Buster Intervenes 3 - audiokniha obsahuje třetí díl seriálu o rizicích podnikání v angličtině. Autor Vladimír John. Účinkují Jon Keeble, Paul Panting, Emma Powell. Do you run a business? Then you have to hear this true story! Every entrepreneur wants to

Obrázek podcastu Gorila a já

Gorila a já

Jonna žije v dětském domově jménem Vratič. Ředitelka ji ale nemá příliš v lásce a tak ji jednoho dne ochotně předá k adopci děsivé Gorile, která do domova přijela v otlučeném Volvu. Gorila žije na skládce a živí se prodejem šrotu. Jonna se nejprve Gorily bojí (myslí si

Obrázek podcastu Svatováclavská mše

Svatováclavská mše

Audiokniha Svatováclavská mše obsahuje příběh z Povídek malostranských Jana Nerudy. Mistr slova Jan Kanyza vás za bohaté zvukové skladby doslova provede Katedrálou na Pražském hradě, kde s ním strávíte celou noc. Režie: František Jílek Hudba: Jan Titlbach Natočeno v r

Obrázek podcastu Malé ženy

Malé ženy

Každá je jiná, ale všechny po svém usilují o štěstí, lásku a životní naplnění. Během prvního roku bojů Severu proti Jihu prožívají čtyři sestry rozdílných povah pod dohledem starostlivé matky nejrůznější sourozenecká škádlení, nacházejí přátelství, snaží se pomáhat druh

Obrázek podcastu Život víry 2019/7–8

Život víry 2019/7–8

Život víry 2019/7–8 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman, Lucie Endlicherová, Kateřina Hodecová. Z obsahu čísla: * rozhovor: Židé čtou Bibli jako my Jiráska Mladí manželé Dana a Martin Koutečtí žili téměř dva roky v I

Obrázek podcastu Nadace a Říše

Nadace a Říše

Jedinou naději lidstva na brzký restart hrozí tentokrát zhatit moc nadčlověka Nadace založená na planetě Terminus utěšeně vzkvétá – na rozdíl od Galaktické říše, jejímž troskám nyní vládne poslední císař Kleon II. Proroctví Hariho Seldona se tak naplnilo a jeho následov

Obrázek podcastu Nekonečná Síla

Nekonečná Síla

Jak žít šťastný život naplněný spokojeností doma i v práci To chce vědět každý z nás. Nebo minimálně většina. A víte, že to není nic těžkého? Že vás na cestě za štěstím nečeká žádný šílený výstup na vrchol hory zvané úspěch? Že stačí málo a vyběhnete na ni bez zadýchání

Obrázek podcastu Fašismus – Varování

Fašismus – Varování

Téměř celé 20. století probíhalo ve znamení střetu demokracie s fašismem. Po hrůzách druhé světové války se zdálo, že svět už nepřipustí, aby se duchovní dědicové Hitlera a Mussoliniho pokusili o návrat. Audiokniha přední osobnosti světové diplomacie s českými kořeny, M

Obrázek podcastu O katechezi od Adama

O katechezi od Adama

Nové a neotřelé pohledy na věrouku a moderní katechezi katolické církve: přesně to nabízí cyklus pořadů, ve kterém se doktor teologie David Bouma zabývá také otázkou, čemu u nás lidé věří a proč. Z čeho vychází učení církve? Co to vlastně církev je a jak tento pojem mám

Obrázek podcastu Hamnet

Hamnet

Přišli o syna, jeho jméno však učinili nesmrtelným… Když strádající domácí učitel William Shakespeare potká energickou a svobodomyslnou Agnes, vznikne mezi nimi silné a osudové pouto. Jejich láska přivede na svět tři děti – starší Susannu a mladší dvojčata Hamneta a Jud

Obrázek podcastu Fidlovačka aneb žádný hněv a žádná rvačka

Fidlovačka aneb žádný hněv a žádná rvačka

Vlastenecká veselohra o ševcovské cechovní slavnosti, lidová hra se zpěvy Josefa Kajetána Tyla s hudbou Františka Škroupa. Rozhlasová i jevištní klasika ze zlatého fondu.

Obrázek podcastu Indigový svět - Transformace kreativních myšlenek do reality podle kvantové fyziky

Indigový svět - Transformace kreativních myšlenek do reality podle kvantové fyziky

„Indigový svět“ se zaměřuje především na to, jak si můžete vytvořit svou vlastní budoucnost, svůj svět, kde se vaše sny a touhy začnou naplňovat a realizovat. K tomu je však nutné znát zákony vesmíru, což autor demonstruje na překvapivých zjištěních z kvantové fyziky –

Obrázek podcastu Pohádky - historické nahrávky, 1946

Pohádky - historické nahrávky, 1946

Pražské divadlo pro mládež bylo založeno v roce 1935 divadelníky kolem herečky a režisérky Míly Mellanové a bylo prvním profesionálním dětským divadlem. Právě v jeho interpretaci uslyšíte na našem kompilačním albu pohádky Jak se Honza učil latinsky, Jak v Kocourkově uto

Obrázek podcastu Dětství s Vrchlickým (2008)

Dětství s Vrchlickým (2008)

Kniha vzpomínek známé české herečky, dcery Jaroslava Vrchlického, na dětství, na básnickou osobnost svého otce, na jeho přátele i nepřátele i na problematický vzájemný vztah rodičů. Autorka dala nahlédnout i do svého intimního života, myšlenkového světa a uměleckého výv

Obrázek podcastu Život víry 2020/11

Život víry 2020/11

Život víry 2020/11 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Kateřina Hodecová, Lucie Endlicherová, Lenka Malinová, Pavel Kohl, Štěpán Matuška. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma: Hranice autority Jakou autoritu má mít

Obrázek podcastu Jasné myšlení

Jasné myšlení

Zachovejte chladnou hlavu za každé situace. Většina knih o myšlení vás vede k tomu, abyste byli více racionální a nenechali se převálcovat emocemi. Jenže to samo o sobě nestačí. K chybám v úsudku totiž často dochází v úplně všedních chvílích, kdy vůbec nezvažujete důsle

Obrázek podcastu Tomeček: Můj život v přírodě

Tomeček: Můj život v přírodě

Původní LP album 1218 0485 "Jaromír Tomeček Můj život v přírodě" vydal Supraphon v roce 1983 - nyní titul s ukázkami z díla Jaromíra Tomečka v interpretaci Otakara Brouska vychází JAROMÍR TOMEČEK (*30. 9. 1906 – †15. 7. 1997) byl český spisovatel věnující se ve svém díl

Obrázek podcastu Můj život s třemi ženami

Můj život s třemi ženami

Zdravím tě, můj milý čtenáři, případně má krásná čtenářko, dovol, abych se ti v krátkosti představil. Jmenuji se Kristián Novotný, jsem pohledný, ač plešatějící třiceti letý muž. Také jsem úžasný táta dvou dcer, žádostivý manžel jedné ženy, ne zcela ambiciózní zaměstnan

Obrázek podcastu Spasitel Duny

Spasitel Duny

Strhující příběh plný intrik představuje souboj člověka s nezvratným osudem Dvanáct let uplynulo od vítězství Paula Atreida a jeho pouštních fremenů nad Harkoneny na Duně a ovládnutí imperiálního trůnu. Z planety Arrakis se stalo centrum moci a ze všech koutů sem poutní

Obrázek podcastu Polish Your Rusty English

Polish Your Rusty English

Polish Your Rusty English - komplet dílů 1 - 5 - audiokniha je unikátní a ojedinělou sbírkou autentických rozhovorů anglických rodilých mluvčích. Nahrávka je celá v angličtině. Ojedinělá a unikátní sbírka až 50 autentických rozhovorů mezi rodilými mluvčími v angličtině.

Obrázek podcastu Pomalá produktivita

Pomalá produktivita

>> „Brilantní kniha pro všechny z nás, kdo ztratili víru v tradiční rady o produktivitě, ale přitom touží dělat smysluplné věci.“ — Oliver Burkeman, autor knihy Čtyři tisíce týdnů << ## O knize Nestíháte? Nedaří se vám soustředit na důležité úkoly? Nebo dokonce stojít

Obrázek podcastu A Midsummer Night's Dream

A Midsummer Night's Dream

Audiokniha A Midsummer Night's Dream namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň A2 pro mírně pokročilé posluchače. Theseus of Athens is looking forward to his wedding to Hippolyta, Queen of the Amazons. But two other youngcouples are not so happy: Hermia wants to marry

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 33 - Tomáš Vaněk 07.06.2014

100 statečných - Host č. 33 - Tomáš Vaněk 07.06.2014

Hostem L. Výborné - T. Vaněk (rektor AVU)

Obrázek podcastu Zahrada bohů

Zahrada bohů

Rodina i jiná zvířena stále na Korfu. Poslední část volné trilogie o pobytu rodiny Durrellových na řeckém ostrově Korfu. Navazuje na knihy O mé rodině a jiné zvířeně a Ptáci, zvířata a moji příbuzní. Jak si oblažit duši? Jednou z cest jsou knížky Geralda Durrella, který