Audiokniha Pán Boh daj šťastia, lavička

Šedý muž
Bestseller, podle kterého Netflix chystá film s Ryanem Goslingem a Chrisem Evansem v hlavních rolích, vychází česky! Court Gentry je bývalý agent CIA a má pověst nejlepšího nájemného vraha na světě. Přezdívá se mu Šedý muž a kolují o něm legendy. Je to samotář bez rodin…

Jak nakrmit diktátora
Enver Hodža (Albánie), Pol Pot (Kambodža), Saddám Husajn (Irák), Idi Amin (Uganda) a Fidel Castro (Kuba) očima jejich osobních kuchařů. Pikantní kulinářský cestopis, který obsahuje pasáže jako z Faulknera, ale i epizody komické nebo natolik plné intrik a zrady, že by mo…

Krakatit (1978)
Krakatit patří mezi nejznámější Čapkova díla. Zasloužila se o to především filmová adaptace z roku 1948 v režii Otakara Vávry. Vedle známé dějové linky, která se věnuje třaskavému vynálezu inženýra Prokopa (pojmenovanému podle sopky Krakatoa ležící na ostrově Anak Kraka…

Jak být úspěšný
Každý může proměnit své sny o úspěchu v realitu. Použitím rad a inspirativních nápadů, založených na zdravém selském rozumu, audiokniha Jak být úspěšný provází posluchače krok za krokem programem sebepoznání, který pomůže nalézt sebedůvěru, nastavit si vlastní cíle, pře…

Neviditelný
Jen málo českých spisovatelů dokázalo dát svým příběhům tak hutnou a působivou atmosféru jako Jaroslav Havlíček, nejvýznamnější představitel tuzemského psychologického románu 20. století. Právě pro znepokojivý spodní proud, kterým autor podemílá životy postav, se dodnes…

Hněv
Bohové se vracejí. A hladovějí po krvi a moci! Proroctví bylo pouhý klam, leč osudový střet Corbana s Nathairem pokračuje dál… Pevnost Drassil padla po krvavém boji do rukou krále Nathaira alias Černého slunce, který se zmocnil už tří ze sedmi legendárních Pokladů. Nyní…

Dcera královská
Dcera královská, snad nejpopulárnější dílo Františka Křeliny, je nejen románem o životě a díle Anežky České. Spisovatel provází své čtenáře osudy mnoha postav kolem této nejznámější středověké Přemyslovny - a oni se tak stávají svědky dramatických a přelomových událostí…

Všem klukům, které jsem milovala
Milostné dopisy mají mnoho podob. Lara nikdy žádný nedostala, ale pár už jich napsala. Nikdy nedala žádnému klukovi najevo, že ho má ráda. A když už nechtěla být zamilovaná, napsala dopis o tom, jak se cítí, pečlivě ho zapečetila a schovala do krabice pod svou postelí. …

Proč muži chtějí sex a ženy potřebují lásku
Proč vůbec stojíme o sex? A co je to vlastně láska? Tuto otázku si lidé kladou už tisíce let, přesto uspokojivá odpověď stále neexistuje. Autoři převádí řeč vědy a špičkového výzkumu do zábavného čtení a vysvětlují čtenářům, jak s vědeckými poznatky naložit. Probírají v…

Housewives´ Gossips
Housewives´ Gossips - audiokniha obsahuje konverzační obraty v angličtině v interpretaci rodilých mluvčích. Autorky Mia Marlow a Elise Colle. Účinkují Nicole Palcho a Kathryn De Leon. 2 Housewives are sharing true stories about men, love, relationships, .... filled with…

Mezi dvěma ohni
Když ředitel jedné státní agentury ukončí před očima užaslé asistentky svůj život skokem z okna kanceláře, je to pro všechny z jeho okolí nepopsatelný šok. Jenže tam, kde ostatní vidí prostou sebevraždu, ví detektiv Miko Syrový o okolnostech, které staví celou tragédii …

Stopy v dešti
Beze jména. Bez tváře. Bez slitování. Osmý díl mrazivé série s Madison Harperovou. V kalných vodách Lost Creek je nalezeno bezhlavé tělo s děsivým vzkazem – červenou růží v hrdle. Madison Harperová řeší nejtěžší případ své kariéry. Současně pátrá po zmizelém chlapci a …

Mizera
Krutý, chladnokrevný… Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj manžel. Cillian ovšem nedělá laskavosti zad…

Pohádky 1-10
V roce 2017 vyšel první díl titulu určeného pouze pro digitální obchody, titulu plného pohádek z archivu Supraphonu s lapidárním názvem "Pohádky". Postupně jsme vydali 10 dílů pod kat.čísly VT 2877-2, VT 7531-2, VT 2457-2, VT 2343-2, VT 0806-2, VT 7845-2, VT 0807-2, VT …

Máj
Lyricko-epická báseň o čtyřech zpěvech a dvou intermezzech. Básník jí chtěl, jak sám praví, především oslavit krásu májové přírody. Probouzející se jarní příroda a smrt lidí, Vilém je ve vězení, přemýšlí nad svým činem, přemýšlí nad tím, co bude po smrti, bojí se, nevěř…

Staré řecké báje a pověsti 2
Příběhy z řecké mytologie, upravené pro rozhlas na základě asi nejznámější knihy spisovatele Eduarda Petišky, čtou: Vilma Cibulková a Jan Šťastný.

Složka 64
Zneužívání a násilí patřily ještě před čtyřiceti lety do každodenního života žen deportovaných na dánský ostrov Sprogø. Podobný osud potkal i Nete Hermansenovou, jíž následky zdejšího pobytu pronásledují celý život. Asad s Rose přimějí Carla, aby znovu otevřel starý př…

Příchod bohů
Fantastický kosmodrom povídek. Legendární vědecko-fantastické povídky od krále české komiksové scény: o nových planetách, o posádkách kosmických korábů, a o jejich dobývání vesmíru. Fantastické povídky Vlastislava Tomana z let 1957–1966 vycházely v časopise ABC v podobě…

Velcí Češi 1918
Jak dobře znáte osobnosti první republiky? Co objevil v poušti šejk z Hané? S kým byl na nože Edvard Beneš? Jak platila dluhy Ema Destinnová? Kdo byl prvním překladatelem příběhů Karla Maye? Odpovědi jsou stejně překvapivé jako zjištění o zásluhách antropologa Hrdličky …

Pohádky Karla Jaromíra Erbena 2
Karel Jaromír Erben (*7. listopadu 1811– 21. listopadu 1870) básník, spisovatel, sběratel českých lidových písní a pohádek, které mu vyprávěli prostí venkované. Na tomto kompletu najdete pohádky dětem velmi blízké, které jim maminky či babičky vypráví mezi prvními (Hrne…

Spejbl versus Dracula
V polovině sedmdesátých let, kdy muzikál byl v našich krajích ještě v plenkách, natočili protagonisté Divadla S+H muzikálovou parodii s hudbou Ivana Štědrého. Snímek byl určen větším dětem a dospělým. V současnosti poznamenané muzikálovou módou je Spejbl versus Dracula …

Donbas: Reportáž z ukrajinského konfliktu
Strhující a mrazivá reportáž je očitým svědectvím slovenského novináře přímo z místa konfliktu a živým kaleidoskopem mnoha životních příběhů, jež autor na východě Ukrajiny posbíral na obou stranách fronty. osudu Gruzínce Mamuky, bojujícího s ruskou agresí s kalašnikovem…

Slavné případy Sherlocka Holmese 6
Dům u měděných buků, Makléřův úředník. Hrají: Viktor Preiss (Holmes), Otakar Brousek st. (Dr. Watson), Iveta Dušková, Simona Stašová, Antonín Molčík, Miriam Kantorková, Ivan Trojan, Jan Přeučil, Jiří Bruder.

Jak začít MLM - Strašák nebo příležitost?
Bestseller v ČR. Více než 150 000 prodaných knih za 6 let. Nejjednodušší návod pro podnikaní v MLM. Předmluva: Od počátku mého působení v multi - level marketingu (dále jen MLM) slýchávám o problémech, které mají lidé vstupující do našeho obchodu. I já jsem měl, ale po…

Herečka
První světová válka skončila a duch divokých 20. let posedl srdce všech svobodomyslných umělců. Patřila mezi ně i herečka Jarmila Horáková. Za oponou jejího talentu se však skrývala vážná nemoc, která oslnivou kariéru přerušila v zárodku. O dvě desetiletí později objevu…